Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

rituales cikk

4 tisztító rituálé, ami Nagyhéten működik igazán

Dátum: 02.04.2015

Húsvét közeledtével, nagyhéten érdemes minél több szertartást végezni, hiszen ez az év legalkalmasabb időszaka a tisztításra, testi-lelki megtisztulásra.

  1. Készíts ki egy pohár vizet, tedd az asztal közepére, majd helyezz el 7 teamécsest körülötte. A mécsesek legyenek fehér színűek. Gyújtsd meg őket, teljesen mindegy, hogy melyik mécsest gyújtod meg elsőként, de fontos, hogy az óramutató járásával megfelelő irányban gyújtsd meg a  többit. Ha elkészültél, hagyd leégni a mécseseket, majd idd meg a vizet.

 

  1. Rajzolj egy fehér lapra egy háromszöget, a háromszögbe írd bele a P R G betűket. Helyezz a háromszögbe egy kék színű  gyertyát vagy mécsest. Ha nincs kék, helyettesítheted fehér teamécsessel, de más színt ne használj! Ha már legalább 15 percet égett a gyertya, cseppents egy kis viaszt a betűkre. Csak annyit, hogy elfedje a PRG feliratot. Ha ez megtörtént, még addig, amíg meleg a viasz, hajtsd félbe a lapot úgy, hogy az a meleg viasz miatt ragadjon össze, és rejtsd el a papírt a ruhásszekrényedben.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

  1. Egy fém tálba vagy tányérba szórj egy kávéskanál sót, a tál közepére helyezz egy fehér mécsest úgy, hogy alatta ne, de körülötte mindenhol legyen egy kevés só. Hagyd a mécsest teljesen leégni, majd mondd hangosan a  PURGO NAVITAS szavakat és szórj két csipet sót a hátad mögé. A tálat hagyd úgy, majd Húsvét utáni héten szórd ki a sót a kertbe.

  2. Atlantiszi védelmi szertartásnak is nevezik azt a rituálét, amelyben Cesariel segítségét kérjük. Egy fehér mécsesre lesz szükségünk és egy kék színű tollra. A kék tollal vésd bele a mécsesbe a következő jelet:

Cesariel, Cesariel segítsége, tisztítás, tisztító rituálé, megtisztulás

Mikor elkészültél, mondd ki hangosan: Cesariel, gyere és védj meg engem minden negatív energiától, átoktól, rontástól és számomra ismeretlen, de létező negatív hatásoktól! Miközben ezt elmondod, gyújtsd meg a mécsest. A mécsest nem szabad eloltani, és amíg a gyertya ég, nem szabad elmenned otthonról, mert akkor nem fejti ki a hatását.

A fenti szertartások bármelyikét, vagy akár az összeset elvégezheted, de fontos, hogy ezek a szertartások csak nagyhéten segítenek! További érdekes szertartást, információt a jósainkról és híreinket a facebook oldalunkon találod, Asztro Show néven.

cikk, banner, asztro show, tetszik

Önt is foglalkoztatja az ezotéria világa? Szeretne hasonló témában olvasni friss cikkeket nap mint nap? Lájkolja most facebook oldalunkat és értesüljön első kézből.

Hagyj hozzászólást

*