Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A nyilas aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

Dátum: 27.06.2013

Idealizmus, szabadság és igazságosság, egyszóval optimizmus a legszembetűnőbb tulajdonsága egy nyilas aszcendensű egyénnek.

Természetesen ezeket a tulajdonságokat nyíltan vállalja is. Sőt büszke önbizalommal teli viselkedésének is ez az alapja. Hisz tudja, magasabb célok lebegnek a szeme előtt, úgy mint a jóságba vetett hit, szakmai lojalitás és precizitás, társadalmi jócselekedetek.

Társkapcsolataiban is az erkölcsileg, társadalmilag – és szexuálisan is – a tökéletes társat keresi. De nem csupán amiatt házasodik későn, mert ezt nehezen találja meg, hanem mert a bensője által diktált szabadságérzetét félti. Vagyis a külső korlátozástól tart, ami nem csak a társ beleavatkozásáról szól, hanem az ezzel járó kötelezettségekről is, mint a gondoskodás a családról és a gyerekekről. Ha végül mégis megállapodik, olyan partnert választ, akivel az intellektuális összhangot is sikerül megteremtenie. Így a csak jó szexen alapuló partnerkapcsolatoknál egy nyilas aszcendensnél ne is számítsunk hosszabb távra, mert könnyen válhatunk hirtelen unalmassá a számára.

A nyilas aszcendenssel rendelkező személynek, mindig vannak céljai, melyek egyre magasabb igazságok felé repítik. Ráadásul az egyik legjobb tanítómestere az életnek, aki példamutatásával és az emberi szabadság tiszteletben tartásával mutat utat másoknak.

Legnagyobb hibája is ez, hogy az előzőekkel tisztában van, s ettől azt hiszi, hogy ő a tökéletes ember, aki mindent mindenkinél jobban tud. Ettől mások számára túlbuzgónak tűnhet. Túlzott önbizalma néha gőgösségben nyilvánul meg, ami viszont negatív kritikát vonhat maga után. Hát ezt nagyon rosszul tűri. Könnyen válik ilyenkor idegessé és arrogancia lesz a válasz. Ennek oka, hogy önmagáról alkotott képe, a „jó vagyok” sérül.

 

Ismerje meg az aszcendens hatását a többi jegynél is! Nem tudja mit keressen mert nem tudja aszcendensét?

Semmi gond! Asztrológusaink részletes horoszkópot és aszcendens elemzést készítenek Önnek a

06 90 633 991-es számon (485,- /p), hívja őket bizalommal és készüljön fel a jövőre!

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

asztrológia chat jóslás asztrológus csevegés

Hagyj hozzászólást

*