Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

lúgosító ételek

A világ 5 legjobb lúgosító élelmiszere!

Dátum: 08.09.2016

Az étkezési szokásaink jelentős mértékben befolyásolják egészségügyi állapotunkat. Nagyon fontos odafigyelnünk, hogy milyen minőségű, és mennyiségű tápanyagokkal töltjük fel készleteinket, így biztosítva a megfelelő sav-bázis egyensúly (PH) fenntartását. A lúgosító ételek nagyban hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez.

 

Nap mint nap ki vagyunk téve a folyamatosan változó mennyiségű savas ételek és lúgosító ételek hatásának. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünkben a savak és a bázisok egyensúlyban vannak, lúgos anyagok enyhe többlete mellett.

 

Szeretnéd tudni, hogy melyik gyógynövény segít neked a leginkább? Kattints IDE!

 

 

Sajnos manapság a túlsavasodás a jellemző, melynek fő oka a helytelen táplálkozás, azonban egyéb életmódbeli hatások is módosíthatják ezt a mutatót. Az egyik leggyakoribb a dohányzás, a nem megfelelő fogyókúra, a mozgásszegény életmód, a stressz és a túlzott alkoholfogyasztás.

lúgosító ételek

Most ismerkedjünk meg olyan lúgosító ételekkel, amelyek nagy mértékben befolyásolják energiánkat, izomzatunkat, egészségünket!

 

  1. Mángold

 

Ez a zöldség kiváló lúgosító, és megszabadítja szervezetünket a szabad gyököktől. Magas az A-, B1-, B2- és C-vitamin tartalma. Továbbá ismert erős vírus- és baktérium ellenes tulajdonságáról is.

 

  1. Dinnye

 

8,5 PH értékével méltán került bele a legjobb lúgosító ételek listájába ez a rostban gazdag gyümölcs. Emellett jótékony hatással bír magas víz tartalmának és béltisztító tulajdonságának köszönhetően. Megtalálható benne a kálium, nátrium, kalcium, vas és foszfor.

 

Íme néhány bizonyíték a gyógyító energiák létezéséről, kattints IDE!

 

 

  1. Hajdina

 

Ez az élelmiszer kiválóan alkalmas a búza helyettesítésére. Nem csak értékes vitamin forrás, de magas a rosttartalma is. A B-vitamincsoport majdnem összes tagja megtalálható benne. Jelentős E-, B2- és B1-vitaminforrás. Jelentős antioxidáns hatású növény.

 

  1. Olívaolaj

 

Az olívaolajban magas számú antioxidáns tulajdonságú A- és E-vitamin található, melyeknek szerepe van a káros szabad gyökök semlegesítésében. Gazdag telítetlen zsírsavakban, és jótékony hatással van a koleszterinszint csökkentésénél.

lúgosító ételek

Hiszel a számok csodatévő erejében? Akkor ez a cikk ITT neked szól!

 

 

  1. Lenmag

 

Sok olyan anyag megtalálható benne, ami elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez. Jelentős E-vitamin forrás, rostban gazdag növény, melynek kiváló lúgosító tulajdonsága van. Esszenciális zsírban is bővelkedik, ami az egyik legtisztább tápanyagforrásnak tekinthető. A lúgosító ételek legkiemelkedőbb egyike.

 

Szeretnél fitt, egészséges és boldog lenni? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint Aurethiel vagy Megmondó jósokat keresni a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), akik segíthetnek a jobb egészségügyi állapot elérésében! Lehet, hogy az ízületi fájdalmaid csak egy rosszul elhelyezett fekhely okozza, ami orvosolható tanácsadóink segítségével!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*