Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A vízöntő aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

Dátum: 17.07.2013

Talán egy külső szemlélődő számára a leginkább felismerhető karakter a vízöntő aszcendensű személy, hisz már külsőségeiben, öltözködésében is megtalálhatjuk a különcködését mutató jeleket. Ráadásul, ha beszédbe is elegyedünk vele, bár barátságosa és nyitottan fog közeledni hozzánk, azért biztosan gondoskodni fog arról is, hogy gondolataival is kissé megbotránkoztasson, vagy legalábbis ennek az érzésnek a határát súrolja.

Ennek oka, hogy biztosan tudassa, más vagyok, mint a többiek, szabadabb, vagyis teljes mértékig szabadszellemű.

A vízöntő aszcendens eredetisége azért sok buktatót is hozhat neki. Mivel a normákat és korlátok közötti megoldásokat kerüli, új utakat kénytelen keresni, ami nem mindig jár az előre eltervezett sikerrel. Függetlensége és önfejűsége is sokszor nehezíti a kapcsolatait, legyen az munkahelyi, baráti vagy akár szerelmi, mert úgy érzi, az általános hétköznapi szabályok rá nem vonatkoznak.

Nehezen alkalmazkodik, és rosszul tűri az erőszakosságot. A probléma gyökere, hogy a kisebb erejű ráhatást is már „erőszakként” éli meg. Sokszor szenved a saját másságától, de ezt a külvilágnak sosem árulná el, mert meghasonulna, ha az átlagos viselkedést követné.

Ha emiatt életében sokat csalódik, amire van esélye, akkor idővel az idegenekkel szemben távolságtartóvá és hideggé válhat, viszont annál több melegséget és szeretetet vár el a családja körében. Épp emiatt az évek múlásával egyre nehezebben házasodik. Óvatos, hosszasan vizsgálja kiszemeltjét. Sőt a párkapcsolaton belül is idő kell, hogy a távolságtartását legyőzve megnyíljon. Ha sikerül ezt az idegenség érzését legyőznie, akkor lendületes és változatos életre lehet számítani mellette.

 

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

Hagyj hozzászólást

*