Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az angyali üzenetek!

Az angyali üzenetek!

Dátum: 01.02.2012

Az angyali üzenetek hatása alól nincs kibúvás. Amikor a sötét körülményektől kezdenél félni, tudd, hogy teljes biztonságban és védelemben vagy. Most is körülötted vagyunk, telve szeretettel, bölcsességgel, útmutatással, játékos barátsággal és gyógyító erővel, hogy minden angyali üzenetk elérjenek hozzád. Állandóan melletted vagyunk, készen állunk, hogy segítsünk, amikor csak kéred. Kérd, hogy vegyünk körbe szeretettel és védelmezzük meg családodat, otthonodat vagy üzletedet. Soha ne tarts attól, hogy valamely kérésed „nem elég monumentális”, vagy hogy nem érünk rá foglakozni veled. Mindenben a segítségedre szeretnénk lenni, a kis dolgokban éppúgy mint a nagyokban. Semmi szükség nincs szertartásosmegidézésünkre, sőt még szavakká sem kell formálnod hívásunkat. Elég, ha annyit gondolsz: „Angyalok!”.

Mi, az angyalaid, boldogok vagyunk, ha segíthetünk megszabadulni a félelemtől, teljes gondolatok negatív hatásaitól, az angyali üzenetek erejét megosszuk veled. Mindannak ellenére, amit valaha gondoltál, vagy tettél, feltétel nélkül szeretünk téged. Annyi angyalt kérj magad mellé, amennyi jólesik. Belőlünk nincs hiány. Az angyali üzenetek sokasága még több szeretettel vesz körül, s így sokkal védettebb leszel a gondok és bajok ellen. Engedd át nekünk minden aggodalmadat és bánatodat, hogy a Fénybe emelve átváltoztassuk és meggyógyítsuk azokat. Légy nyitott minden áldásunkra és ajándékunkra, melyet ma adunk neked. Ezek az ajándékok gyakran apró kis csodák formájában érkeznek hozzád. Az öröm a legmagasabb és legnagyobb erejű érzelem, a bűntudat pedig a legalacsonyabb. Adj át nekünk minden bűntudatot, hogy örömmé változtathassuk! Milyen vágya, álma van szívednek? Fogalmazd most meg magadnak és nekünk, és kérd, hogy segítsünk valóra váltani!

Ha valakivel vitád vagy nézeteltérésed támad, elsimíthatod azzal, hogy levelet írsz az illető őrangyalának, és megkéred, hozzon békét a kapcsolatotokra. Ha szeretet nélküli gondolataid támadnak, ha irigységet, féltékenységet érzel, vagy neheztelsz valakire, az mindig fájdalommal jár, kérd az angyali üzenetek erejét. Kérd, hogy segítsünk szeretetteljes gondolatokhoz. Végtelenül tisztelünk, és soha semmivel nem ijesztenénk rád. Ha úgy gondoljuk, hogy látványunk megijesztene, addig nem jelenünk meg neked, amíg fel nem készültél.

Nem csak alátnoki képességgel rendelkezők, hanem bárki, spirituális irányultságtól, felekezettől, képzettségtől függetlenül, kapcsolatban lehet és kaphat az angyali üzenetek erejéből, kommunikálhat az angyalok világával ezzel az isteni valósággal.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erzsébet a 17.10.2014

Köszönöm szépen!!Én 1o-éves korom óta hiszek az angyalokban…De még csak most a napokban láttam a szobám falán,,,Erősen át gondoltam, hogy mit látok, elmondtam egy imát, és a kérésemet, majd elhalványodott,és elment!!Köszönöm szépen,nagyon HÁLÁS VAGYOK EZÉRT A látványért!!

    Asztro Show a 30.10.2014

    Kedves Erzsébet!
    Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik. Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*