Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya iskola - Szakítás

Cigánykártya iskola – Hivatalos ügyének pozitív kimenetele

Dátum: 19.06.2013

Ha Ön is bírósági ügy előtt áll, vagy valamilyen hivatalos ügy vár Önre a jövőben, akkor tekintse meg a cigánykártya tanfolyamunkat és derítse ki, hogy hogyan végződik a hivatalos ügye.

A hivatalos ügyek esetén sok esetben a kérdezők bizonytalanok, tartanak attól, hogy a jogi jártasságuk hiánya miatt esetleg hátrányba kerülhetnek. Emiatt is népszerű szolgáltatása ilyenkor a jósoknak, hogy bele tudunk nézni a hivatalos ügyek részleteibe, körülményeibe, várható kimenetelébe.

A hivatalos ügyek lehetnek nagyon sokfélék, egy egyszerű adás-vételi szerződéstől kezdve egy nagyon komoly büntetőperig.

Sok ügyfelünk rendszeresen ad be pályázatokat, ők előszeretettel nézetik meg a kártya által azt, hogy a beadandó pályázatuk sikeres lesz-e, vagy mit kell módosítani a pályázaton ahhoz, hogy a pályázat eredményes legyen. Sok esetben elég pl. 5%-os összegcsökkentés, vagy a lapok szerint egy protektort kell keresnünk, aki besegíti a pályázatot a nyertes pályázatok sorába. Gyakran a kártya azt is megmutatja, ki lesz a protektor, és őt milyen érvekkel tudjuk a szolgálatunkba állítani. Előfordul, hogy csak valami alaki, formai követelménynek nem felel meg a pályázatunk, ami elkerülte a figyelmünket, de emiatt kiesne az értékelhető pályázatok sorából.

Az is sokszor előfordul, hogy a hivatalos ügy, ami elsőre ijesztőnek tűnik, könnyen megoldható, ebben a lapok sokat tudnak segíteni, a kész megoldásokat feltárva a kérdező előtt.

Ha valamelyik részlet nem érthető, rakjunk rá bátran plusz lapokat, a kártya szívesen fog nekünk segíteni, az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

 

Folyamatban lévő peres ügye van, és szeretné tudni az ügy biztos kimenetelét, illetve azt, hogy meddig húzódik el? Akkor bízza szakemberre! Hívja Angélát, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha ő éppen nem elérhető, segítségért fordulhat és hívhatja még: Imolát vagy Amaritát, és még sok más cigánykártya szakértőt elér az Asztro Centerben, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is hívhatja jósainkat: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A cigánykártya oktatás 22. részének magyarázata

Nagyon sok szeretettel köszöntöm a kedves nézőket, itt a cigánykártya iskola következő részében!

Ma arról fogok Önöknek beszélni, hogy hogyan is lehet azt a cigánykártya segítségével meglátni, hogy ha valakinek valamilyen hivatalos ügye lesz, vagy valamilyen bírósági ügye. A hivatalos ügyet mindig a cigánykártyában a Katonatiszt lapja jelzi, a Bíró pedig magát a bírósági ügyet jelképezi, és ha ezek a ház mellé jönnek ki, akkor a Ház és a Bíró egyértelműen azt jelenti, hogy a kérdezőnek lesz egy bírósági ügye. Ez az ügy gyorsan indul el, azt mutatja a Levél és az Üzenet lap és az látszik még, hogy a kimenetele ennek az ügynek milyen lesz, azt a mellette, azaz jobbra elhelyezkedő lapok mutatják.

Ebben az esetben, akár hivatalos ügyről, akár bírósági ügyről van szó, szándékosan így raktam ki, hogy ha jól sikerül a kérdező számára akkor azt az Örvendezés és a Szerencse lapok mutatják, valamint a bírósági ügy mellett a Váratlan öröm és az Ajándék lapja, szintén azt jelenti, hogy az ügyet sikeresen le fogja tudni zárni.

A következő részben arról fogok beszélni Önöknek, hogy ha ez a hivatalos ügy vagy bírósági ügy nem sikerül és milyen lapok jelzik ezt.

Köszönöm figyelmüket!

Hagyj hozzászólást

*