Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya iskola - Lopás, rablás

Cigánykártya iskola – Lopás, rablás

Dátum: 19.06.2013

A cigánykártya iskolánk e részében a lopásról és a rablásról esik szó. Megtudhatja, hogy ki az aki kárt szeretne Önnek tenni és hogyan akadályozhatja meg.

A kérdezők sokszor teljesen más kérdésekkel érkeznek, a lapok mégis felhívják a figyelmet arra, hogy veszély leselkedik a kérdezőre, ha nem teszi meg a szükséges óvintézkedéseket, akkor lopás, vagy rablás áldozatává válhat.

A lapok sokszor abban is segítenek, hogy ki tudjuk kerülni a lopást, vagy a rablást, vagy legalább enyhítsük a leendő kár mértékét.

Amikor a  lopás, vagy rablás már megtörtént, a kártya segítségével sok esetben fény derül az elkövető kilétére is, és abban is  segít, hogy akit a kérdező gyanúsít, tisztázódhasson. Előfordult, hogy ezeknek az információknak köszönhetően hamar az elkövető nyomára bukkantak, mielőtt továbbadhatott volna még az illető a lopott tárgyakon, így azok visszakerülhettek eredeti tulajdonosukhoz.

A kártya időpontot is mutatni a várható káresemény bekövetkeztére vonatkozóan, emiatt fel lehet készülni arra, hogy szakemberek segítsenek az értékeink megvédésében.

De ha van arra lehetőségünk, inkább kerüljük ki ezeket az eseményeket, mert ezek így sokkal kevesebb kockázatot jelentenek. Soha ne feledjük, hogy az emberi élet a legértékesebb, tárgyakat, pénzt, mindig lehet pótolni, nincs az az érték, amiért érdemes lenne az emberi életet kockáztatni.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

 

Szeretne elkerülni minden, a jövőben jelentkező problémát? Akkor hívja Angélát, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de mielőbb szeretné elsajátítani ezt a meditációs technikát, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még:  Ágnest vagy Igazgyöngyöt, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri jósainkat: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A cigánykártya iskola magyarázata

Nagyon sok szeretettel köszöntöm a nézőket!

A mai részben arról fogok Önöknek beszélni, hogyan is lehet kideríteni azt, ha valaki meg akar minket károsítani, meg akar lopni vagy be akar csapni, valamint ha egy hivatalos dolog kapcsán veszteség ér minket.

Mint általában, kikészítettem a Szívkirályt és a Szívkirálynőt, mivel ez a kérdezőt szimbolizálja. Ha körülötte olyan lapokat találunk, hogy Ellenség, Levél a Féltékenység vagy a Veszteség és a Hamisság ezek a lapok, mind azt jelentik, hogy a kérdezőt, valaki ellenséges szándékkal, meg kívánja károsítani, meg szeretné károsítani.

Ami mutatja, hogy ez meg is fog történni, az a Ház, Tolvaj, Szerencsétlenség lap állás mutatja, ha egy nagyobb értéket a Ház, és a fölötte Pénz lapok mutatják. Tehát egy nagyobb értéket, titokban a házból el fognak vinni. Azt, hogy ki, azt mindig a körülötte lévő személy jelölő lapok fogják elárulni, ebben az esetben, azt mutatja, hogy egy másik városból lévő személy, három emberről van szó, ez két férfi és egy nő, ez egy fiatalabb gyerek.

Itt nagyon jól látszik, hogy ezt a rablást vagy házkifosztást előre eltervezték, mivel mutatják a lapok, hogy Gondolat, Látogatás, Hűség, tehát ez kifejezetten egy megfigyelés alapján történik.

A következő részben arról fogok Önöknek beszélni, hogy mi mutatja meg azt, hogy ajándékot fognak kapni valakitől vagy meglepetésre számíthatnak.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Katalin a 05.04.2014

Én is kiszoktam rakni a kártyát, csak még nem tudom melyik lap mit jelent.

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves Katalin!
    Boszi Kata cigánykártyajós segíthet Önnek, melléke: 340. Kérje a tanácsát és sgíteni fog Önnek. Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*