Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya iskola - Szerencse és nyeremény

Cigánykártya iskola – Szerencse és nyeremény

Dátum: 19.06.2013

Kövesse figyelemmel a cigánykártya iskola részeit és tanulja meg lépésről-lépésre a kártyák helyes értelmezését. Ebben a részben, cigánykártya jósunk,a szerencséről és a nyereményről beszél, valamint ennek a megjelenéséről a cigánykártyákban.

Az egyik leghálásabb témakör mind a jós, mind a kérdező számára a szerencse területe. Sok esetben előfordul, hogy szerencsét jeleznek a lapok. Innentől izgalmas a kirakás, mert nagyon szépen felfedik a lapok, hogy milyen területen, milyen szerencse vár a kérdezőre, ez időben behatározható, mikorra tehető. A szerencse jelenthet lottó, vagy sorjegy nyereményt is, de gyakran más jellegű szerencsét jeleznek a lapok.

Előfordult az is, hogy a lapok arra utaltak, hogy ha a kérdező belevág a tervezett házfelújításba, sok pénzhez fog jutni szerencse által. A felújítás alatt a falban, befalazott üregben a nagyszülők által a falban elrejtett családi ékszerek kerültek elő. Amikor szerencse által érkező nagy pénzt jeleznek a kártyák, akkor a lapok gyakran feltárják a részleteket, megmutatva a hozzájutás lehetőségét is a kérdezőnek.

Ilyenkor bármilyen fura dolgot is „kérnek” a kérdezőtől a lapok, érdemes azt megtenni, mert a kincs ott várja a célban a nyertest.

Az is előfordult, hogy a kérdezőnek erőteljesen nagy szerencsét javasoltak a lapok, ha nem fogadja el az új állásajánlatot, ami lényegesen jobb kondíciókkal bírt, mint amit feladni szándékozott. A hölgy hitt a kártyának, és egy csodálatos társ érkezett be az életébe a legújabb üzleti partnerük személyében. Azóta is boldogan élnek, ha…

Ugye, Önnek sem csak a pénz jelenti a szerencsét?

Mindegyik videó alatt megtalálja a tanfolyam részletes leírását, amely segítségével mindig visszatérhet a rövid tanácsokhoz.

 

 

Ha nyereményt látott a cigánykártya kirakásban, hívja Angélát, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de szeretné, hogy ehhez a nyereményhez tényleg hozzá is jusson, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Virágot vagy Edit Jósnőt, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is hívhatja őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A cigánykártya iskola mai részének a leírása

Mint ahogy azt megígértem, most a szerencse és a nyeremény kérdésével fogok foglalkozni, hogy a cigánykártya hogyan is mutatja ezeket.

A kérdező személyétől függően, ha valamiben szerencséje lesz és ez számára pénzt fog hozni, akkor a legegyértelműbb lapok a Fortuna, a Váratlan öröm és a Pénz lapok. Ezek jelzik azt, hogy olyan pénzösszeghez  fog jutni a kérdező, amire nem számít, ezt szimbolizálja a Levél lap, ami azt jelzi, hogy titok még számára ez a lehetőség.

De, ez a Szerencse is, mely fölé szándékosan tettem a Katonatiszt lapját, ami azt jelképezi, hogy egy olyan szerencséje lesz, ami vagy lottó vagy sorsjegy, tehát valamilyen hivatalos helyen lesz szerencséje. Sorsoláson fog valamiben nyerni.

Ami még a kirakást befolyásolja, az az, hogy ha a kérdező arra kíváncsi, hogy körülbelül mikorra tehető ez, arra vonatkozóan időjelző lapokat nézünk és itt ez a Látogatás lap, szimbolizálja azt, hogy ez akár két héten, két hónapon belül is történhet és mivel a Halál lap itt most nem olyan ijesztő, hanem megerősítő a pozitív lapok mellett, ez a Pénz, Örvendezés és a Halál lap kirakási mód, azt erősíti meg, hogy a kérdezőnek, egy nagyobb pénzösszege, nyeremény útján lesz.

Ezt mindig a körülötte lévő lapok is befolyásolják, tehát néznünk kell azt, hogy ez milyen irányból érkezik. Ez lehet például autónyeremény, tárgynyeremény, ezeket az Ajándék lap szimbolizálja, de egy a lényeg, hogy ha ott van az üzenet lap mellette, hogy ez a nyeremény gyorsasággal, váratlan hirtelenséggel történik.

A következő részben, arról fogok Önöknek beszélni, hogy hogyan lehet kideríteni azt, hogy ha valakinek külföldi utazási lehetősége van vagy lesz.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 04.10.2015

Kedves Aurel! Boszi Katát ajánljuk Önnek, kitűnő szakember. Izraelből nem tud minket hívni, de ha lesz Önnél egy magyar mobil vagy épp itthon van, akkor hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és a 340 kódon éri el.

aurel a 24.05.2015

sajnos,nehez talalni egy igazi ciganykartya josnot. java reszuk hulyitik a szemelyeket hogy fizessen a semmiert. ha tutda ajanlani valaki komoly josnot ciganykartyaval.israelben elek.koszonom istvan izraelbol

Hagyj hozzászólást

*