Cikkek

Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Inga tanfolyam

Inga tanfolyam

Dátum: 18.06.2013

Üdvözöljük Önöket legújabb ingyenes ezotérikus tanfolyamunkon! Új sorozatot indítunk melyben Zoltán bemutatja Önöknek lépésről lépésre az inga használatát és annak értelmezését.

Az jóslás ingával az okkultizmusban már hosszú évek óta használatos, de az eredetét nem tudják még a mai napig sem megállapítani. Az ingát használhatjuk a kommunikációhoz a felsőbb erőkkel, az elveszett tárgyak megtalálásához, valamint választ ad a számunkra legfontosabb kérdésekre. A mai részben az inga helyes kiválasztását magyarázza el Önöknek.

Ahhoz, hogy Ön inga mesterré válhasson, ki kell választania azt az ingát, amivel Ön szívesen dolgozik. Az ingákat mindentől külön, (még egymástól is) kell tárolni. A legcélszerűbb egy fa dobozba, amit saját magunk festettünk le. Ha több fajta ingát szoktunk használni lehet egy olyan dobozban ami több különálló rekeszre van osztva. A dobozra lehet angyali vagy egyiptomi szimbólumot festeni, de nagyon átkell gondolni a szimbólum kiválasztását.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

Ha részletes magyarázatot  szeretne az inga tanfolyam kapcsán vagy szeretne inga jóslást kérni hívja a 06 90 633 991-es telefonszámot és keresse fel  Zoltánt a 853-as kódon.

Ha esetleg ő éppen nem elérhető az Asztro Centerben  segítségért fordulhat és hívhatja még:   Megmondót 391,  Arielt 478, Eugeniát 486, Ammer Maját 496 vagy Gábrielt 323, és még sok remek inga mestert.

Üdvözlöm Önt itt az Asztro iskolában, Zagiba Zoltán vagyok.

Az inga használatába, az inga jóslás rejtelmeibe szeretném Önt beavatni. Amikor elhatározzuk azt, hogy szeretnénk ingát használni akkor be kell szereznünk egy számunkra megfelelő ingát, a tanítványaimnak azt szoktam javasolni, hogy az inga beszerzéshez keressenek fel személyesen egy ezoterikus boltot, ahol többféle ingából lehet válogatni, ahol többféle ingából ki tudják azt választani amely a számukra a legkedvesebb. Azt is szoktam javasolni, amikor elmennek egy ilyen üzletbe, bátran válogassanak az ingák közül, fogják a kezükbe a ingákat és azt az ingát válasszák ki, amelyre úgy érzik, hogy tudnának vele dolgozni, amely szinte menne Önhöz.

Amint az ingát megvásároltuk, az még nem áll készen a használatra. Hogy ha az ingánkat haza vittük, egy részt meg kell tisztítani a különféle negatív energiáktól és be kell hangolnunk.

Az inga tisztítása többféleképpen történhet. A legjobb módja az inga megtisztításának az, hogy ha gyújtunk egy tömjén füstölőt, és a tömjén füstölő a füstjében odatartjuk, odalógatjuk az ingát, körülbelül egy percig, hogy átjárja az ingát a tömjénnek a tisztítóereje.

Hogy ha nem áll rendelkezésünkre tömjén füstölő, akkor ezt a tisztítást megtehetjük fehér gyertyával is. Gyújtsunk egy fehér gyertyát és a fehér gyertyának a lángjához lógassuk oda, tartsuk oda az ingánkat körülbelül egy percig és a fehér gyertyának a tisztító ereje meg fogja tisztítani a káros negatív energiától a negatív hatásoktól az ingánkat.

Az is előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésünkre sem füstölő sem gyertya, megtisztíthatjuk fénnyel is. Ilyenkor fogjuk a kezünkbe az ingánkat, fogjuk a kezünk közé és képzeljük azt el, hogy a korona csakránkon keresztül fehér fény áramlik a testünkben, és egyik kezünkből a másik felé áramlik ez a fény és a fénynek a tisztító ereje fogja az ingánkat megtisztítani.  Ezek az inga megtisztításának a lehetőségei, a variációi.

A következő részben el fogom azt mondani hogy hogyan válaszol  IGENnel az inga jóslásban az inga a nekünk feltett kérdésekre. Köszönöm szépen hogy velem tartottak.

 

Utoljára módosítva: 2013.11.29.

Hagyj hozzászólást

*

Links: