Cikkek

Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Inga tanfolyam

Inga tanfolyam

Dátum: 18.06.2013

Az ingával kapcsolatosan fontos tudni, hogy minden inga egyedülálló, az inga válaszai pedig lehetnek különbözőek. Ezért fontos, hogy egy ingát, egy személy használja és hogy erre a személyre legyen hangolva.

Készüljünk fel az ingázásra:

A szellemi felkészülés három lépése
Az ingázás folyamata felkészülést igényel. Ez mindenfajta radiesztéziás vizsgálódásra igaz, de az ingázásra fokozottan érvényes.

Tisztázni kell, hogy mit is szeretnénk megtudni. A pontos kérdés alapfeltétele a pontos válasznak! Egyértelműen kérdezzünk, igennel vagy nemmel eldönthető formában! Jó kérdés lehet például a következő:”egészséges ez a gyümölcs?” Ne kérdezzünk olyasmit, amit amúgy is tudunk, vagy egyszerűen megtudhatunk . Ne kérdezzünk olyasmit sem, ami komolyan, érzelmileg érint bennünket, hiszen az elvárásaink – különösen kezdetben - megzavarhatnak. Nem jó kérdés tehát az ilyesmi: “szeret engem a Béla?” vagy “tényleg rákos vagyok?” Ha ilyen kérdésünk van, inkább kérjünk meg más valakit, hogy ingázza ki, vagy derítsük ki a választ más módon (például menjünk orvoshoz, vagy vegyük rá Bélát, hogy valljon színt).

Szellemi ráhangolódás, passzív koncentrálás. Ahogy a rádiókészüléknek is ki kell szűrnie a zavaró adásokat a tiszta vétel érdekében, úgy a radiesztétának, ingázónak is ki kell zárnia a tudatából minden más kérdést, külső zavaró körülményt. Érdemes kijelenteni önmagunknak: “érzékeny kívánok lenni”. kisugárzására, minden más sugárzás kizárása mellett”.

Természetesen tudnunk kell, hogy eszközünk hogyan mutatja a választ. (Az igent, vagy a nemet.) Ezért “meg kell állapodnunk” tudatalattinkkal az egyértelmű jelzésekben. Ezt csak a tanulás elején kell biztosan tisztázni, később már nem szükséges. A jelzésekre nincs általános megállapodás, mindenkinek máshogy mozog, ezért a sokfelé olvasható előírásokkal, hogy melyik lengés- illetve forgásirány kell jelentse az igent vagy a nemet, nem kell törődni. Az a lényeg, hogy Ön tudja, melyik ingamozgás Önnél mit jelent.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

Ha részletes magyarázatot  szeretne az inga tanfolyam kapcsán vagy szeretne inga jóslást kérni hívja a 06 90 633 991-es telefonszámot és keresse fel  Zoltánt a 853-as kódon.

Ha esetleg ő éppen nem elérhető az Asztro Centerben  segítségért fordulhat és hívhatja még:   Megmondót 391Arielt 478, Eugeniát 486, Ammer Maját 496 vagy Gábrielt 323, és még sok remek inga mestert.

Jó napot kívánok, nagy szeretettel köszöntöm itt az Asztro iskolában, Zagiba Zoltán vagyok.

A mai részben meg fogom Önnek mutatni, hogy hogyan válaszol az inga „nemmel”. De mielőtt erre rátérnék, szeretném azt elmondani Önnek, hogy hogyan tegyük fel a kérdésünket jól, az ingának. Nagyon-nagyon fontos, hogyha az ingától kérdezünk és az ingának egy kérdést felteszünk, a kérdés legyen egyértelmű és lényegre törő, amelyre egyértelmű, „igen” vagy „nem” választ tud adni az ingánk.

Például, hogy ha voltunk egy állásinterjún és arra vagyunk kíváncsiak, hogy sikerül-e megkapnunk a megpályázott pozíciót, akkor határozottan kérdezzük meg az ingánktól azt, hogy „Megkapom azt az állást amelyre ma voltam állásinterjún?” és az inga valamilyen választ fog a kérdésünkre adni.

Nagyon fontos, hogy ha az ingát használjuk és már használtuk, egy kérdést csak egyszer tegyünk fel az ingánknak, az is előfordulhat, hogy az ingánk nem válaszol valamelyik kérdésünkre, nem tér ki semmilyen irányban. Ilyenkor célszerű az ingánkat, a már korábbi részekben ismertetett módon megtisztítani.

És mint ígértem, elmondom ebben a mai részben, hogy hogyan jelzi nekem az inga a „nem” választ.

Kezembe fogom természetesen az ingát, felteszek neki egy kérdést és az inga elkezd kilengeni és amikor az inga nálam balról jobbra vízszintesen kileng, ez jelzi nála a „nemet”, vagyis a nem választ. Mint említettem tartsuk azt szem előtt, az ingánk iránti tisztelet gyanánt, hogy nem teszünk fel az ingánknak egy kérdést többször, egy kérdést csak egyszer kérdezünk meg az ingától és biztosak lehetünk abban, hogy pontos választ fogunk tőle kapni.

Köszönöm szépen, mai megtisztelő figyelmüket, a következő részben sok érdekességet fogok még elmondani az inga használatáról. Még egyszer köszönöm mai megtisztelő figyelmét, tartson velem a legközelebb is, a viszontlátásra.

Hagyj hozzászólást

*

Links: