Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Inga tanfolyam - 6. Rész

Inga tanfolyam

Dátum: 08.07.2013

Az inga tanfolyamunk hatodik részében Zoltán megmutatja Önöknek, hogyan jelzi az inga a szellemek jelenlétét. Tanulja meg, hogyan végezhet maga, otthonról szellemvizsgálatot. Nézze meg Zoltán videóját és értelmezze az ingája válaszait.

Az ingatanfolyamunk gyakorlati részéhez érkeztünk, arra fogjuk az ingánkat használni, hogy megállapítsuk vele, hogy van-e valakin szellem. Az ingánk segítségével ezt könnyen meg tudjuk állapítani.
Ahhoz, hogy ezt biztonsággal megtehessük, szükségünk van a vizsgálandó személy nevére és születési dátumára.

Ha ezek az adatok megvannak, akkor kérdezzük meg az ingát, hogy van-e szellem az illetőn. Bármit mutat is az ingánk válaszként, kezdő korunkban végezzük el az ellenpróbát is. Kérdezzük meg az ingától az ellenkezőjét. Amennyiben a válasz ismételten ugyanaz, azaz megerősíti az első kérdezés eredményét, akkor bízzunk benne bátran, hogy helyes eredményt kaptunk.
Megkérdezhetjük azt is, hogy ez a szellem mióta van a vizsgált személyen. Megvizsgálhatjuk, hogy a szellemet, mielőtt eltávozott volna, ismerte-e a vizsgált személy; rokona volt-e, nő vagy férfi volt-e, jó szándékú-e, segítő vagy ártó szellem-e.

Kérdezzük meg, hogy egy szellem van-e, vagy több. Kérdezzünk rá, hogy a szellem az illetőhöz kötődik-e, vagy valamilyen tárgyhoz?
Az inga segítségével azt is ki tudjuk deríteni, hogy mi az oka annak, hogy a szellem a vizsgált személyhez kötődik.
Nagyon fontos, hogy ha olyan szellemi energiával találkoztunk, aminek az eltávolításához nem értünk, akkor minden esetben forduljunk szakértőhöz, aki ezeket szakszerűen el tudja távolítani.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

Részletes magyarázatot szeretne az inga tanfolyam kapcsán, vagy szeretne inga jóslást kérni, mert nem biztos abban, hogy Önnek a pontos választ adta? Akkor hívja a 06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc) és keresse fel Zoltán olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percen belül.

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de sürgősen választ szeretne, segítségért fordulhat és hívhatja még: Megmondót, Eugéniát, vagy Aurethielt, és még sok remek inga mestert. Szakembereinket külföldről is eléri: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Üdvözlöm az Asztro iskolában, Zagiba Zoltán vagyok!

Az előző részben azt ígértem, hogy a mai részben bemutatom Önöknek, hogy hogyan állapítom azt meg, hogy valakin van-e szellem. De mielőtt ebbe belevágnék, el szeretném azt mondani, hogy ha a lakásunkban van egy szellem, vagy hogy ha hozzánk van tapadva egy szellem, ez mindenképpen negatív hatással van ránk.

Ha szellem van a mi környezetünkben, akkor a szellem veszi el folyamatosan a mi energiáinkat, hiszen a szellem abból táplálkozik. Minél több energiát vesz el tőlünk a szellem, annál fáradékonyabbak vagyunk, annál kimerültebbnek érezzük magunkat. Előfordulhat az, hogy valaki éjszakánként felébred egy bizonyos megadott időpontban, mondjuk éjjel kettő órakor, ez pontosan azért van mert a szellem ekkor kezdi el elvenni az energiáját és ezért történik a felébredés, tehát érzi azt, hogy valami nincs rendben.

Ha Ön is azt érzi hogy szellem van Ön körül, akkor bizony célszerű ezektől a szellemektől megszabadulni, célszerű megvizsgáltatni  azt, hogy van-e szellem az Ön környezetében vagy esetleg Önhöz tapadva. Hogyha Önhöz van tapadva egy szellem, még több negatív energiával bír, még jobban le tudja Önt gyengíteni, mintha csak az otthonában vagy a hálószobájában lenne.

Nos, akkor a mai részben megmutatom, hogy hogyan mutatja meg nekem az inga azt, hogy van-e valakin szellem. Egy konkrét ismerősömmel fogom a példát kezdeni és megnézzük, hogy rajta van-e.

Felírom a keresztnevét és felírom a születési dátumát. Tehát ugyanúgy kezdünk neki, mint a rontásvizsgálatnak az előző részben. Tehát, az inga a papírról át fogja venni az adott személy rezgéseit és máshogy fog jelezni.  Nézzük meg, hogy az általam felírt személyen van-e szellem. Azt mutatja az inga egyértelműen, hogy az általam felírt személyen, jelen pillanatban nincsen szellem. Egy határozott nemmel felelt az inga. Láthattuk, hogy milyen erősen lengett ki az inga, tehát határozottan azt felelte, hogy Gáboron nincs szellem.

Nézzünk egy másik konkrét példát, megnézzük, hogy Juliannán van-e jelen pillanatban szellem és az inga ezt máris meg fogja mutatni. Ugyanúgy felírom a keresztnevet és a születési dátumot és várunk az inga válaszára, hogy Juliannán lesz-e szellem. Az inga átlósan kezdett el jelezni, tehát átlósan leng ki jelen pillanatban, tehát ez azt jelenti, hogy Juliannán van szellem.

Ön is elvégezheti ezt a kísérletet, Ön is elvégezheti a szellemvizsgálatot családtagjain, de nagyon-nagyon fontos, hogy ha valakin szellemet talál, mindenképpen forduljon szakemberhez.

Köszönöm mai megtisztelő figyelmüket, a következő részben pedig, be fogom azt mutatni, hogy hogyan tudjuk azt hogy az inga valóban igazat mond-e.

Köszönöm a figyelmüket a viszontlátásra!

Hagyj hozzászólást

*