Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az atlantiszi angyalok

Az atlantiszi angyalok

Dátum: 05.02.2013

A platóni legendák szerint, valaha különleges templomok álltak az ősi Atlantiszon – és Egyiptomban is -, melyek falai közt a lélek hangjegyei csendültek fel a szív tudásának és könyörületének húrjain, hogy nagyszerű harmóniát árasszanak az emberekre. A hang és annak megszámlálhatatlan rezgése kristályból szétszóródó fényként juttatta őket a hitük szerint közelebb a legnagyobb jutalomhoz, vagyis az Istennel való kapcsolathoz.

De miként is vélekedtek erről Atlantiszon?

Atlantisz népe időszámításunk előtt 250 000 és 15 000 között élt, társadalmuk virágzott. A hosszas jóléthez kapcsolódó mindennapokat a hangoknak, a színeknek és a kristályok rezgésének jótékony segítésével magyarázták – hitték. A feltételezések szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott, amit a hang és fény által táplált 12 szálú DNS-nek tulajdonítottak.
Atlantisz szent száma a 44 volt, ami az ősi numerológia szerint „a szellemi tisztasághoz vezető ösvény kódját rejti” – írja Stewart Pearce és Richard Crookes szerzőpáros – az atlantiszi jóskártya megalkotói – az Atlantisz angyalai című könyvükben.

A legendás kontinens fennállása idején az arkangyalok szeretve szolgálták Atlantisz tizenkét közösségét. Nagyszerűségükhöz nagyban hozzájárult a tizenkét kristálykoponya, amelyeket tizenkét templomukban rejtve őriztek. Templomaik a települések központjában álltak, s így a kristálykoponyák felerősíthették az intergalaktikus energiákat, amelyek az angyali bizonyosságon keresztül áramlottak. Mivel alkalmazták az asztrológia tudományát is, bizonyos bolygóciklusoknál az arkangyalok az Atlasz-hegységben található Poszeidon-templomban gyűltek össze, és innen sugározták szét az Arkangyalok Királyságából, vagyis a hetedik dimenzióból eredő földöntúli energiákat az ott őrzött úgynevezett Ametiszt kristálykoponya (ez egy tizenharmadik kristálykoponya volt) segítségével. Ezek az energiák közvetlen összeköttetésben voltak a Forrással és az Akasával (Feljegyzések Csarnoka), ahol az emberek az isteni eredetükről tanulhattak. Atlantisz utolsó napjaiban Thot (tudós pap) elrejtette az Ametiszt Kristálykoponyát Gízában, rábízta a Szfinxre. A legenda valódiságát erősíti, hogy Belíz őserdeiben a XX. század elején találtak közülük egyet, de a többi hollétét még rejtély fedi.

Természetesen Atlantisz angyalainak ma sem más a feladata, mint megértetni velünk Isteni valónkat, vagyis üzeneteik által közelebb kerülni Isten akaratához, a szeretethez. Vagyis a cél az, hogy szívből jövő szeretet vezérelje a tetteinket. És az, hogy az általuk közvetített isteni energiákat gyógyításra és a felemelkedésre, továbbá szellemi feltöltődésre használjuk. Ezzel tükrözhetjük legjobban vissza az isteni szeretetet.

Mindezekhez nyújt segítséget az Atlantiszi angyalok jóskártyája, melynek 44 lapja 12 arkangyalhoz, és azok üzeneteihez kötődik. Általa hívhatjuk segítségül az Atlantiszi angyalok segítségét, a szeretet és a kegyelem szellemében.

A 12 arkangyal: Gábriel – az Isteni Hírnök, Hanael – a Szent Harcos, Jofiel – a Szent Szabadító, Metatron – az Égi Tanító, Mihály – a Mindenség Vezére, Rafael – a Szent Gyógyító, Raziel – az Isteni Misztériumok, Samael – az Isteni Vezető, Szandalfón – a Szent Védelmező, Uriel – az Isteni Útitárs,  Zadkiel – az Isteni Vigasztaló, Zafkiel – a Szeretet Szent Hírnöke.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Anita a 18.02.2013

szia meg szeretném kerdetni epen évv ben lesze kissmam

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Anita!
    Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek a legjobbak közül, kódja: 313. Tarot kártyával dolgozik és tisztánlátó. Minden kérdésére válaszolhat.
    Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*