Kos
21.03 - 20.04

Nem indul könnyen az új év, sok lesz a megoldhatatlannak tűnő probléma, de képes leszel dacolni a lehetetlennel. Márciustól ebben lesz segítséged is, legalábbis erre utal a horoszkóp, ami lehet egy új szerelem kezdete is, ha még egyedülálló vagy. Amennyiben kapcsolatban vagy, szerelmetek új szintre lép és megkezdődik egy mélyebb elköteleződés. Már ekkor érezni fogod, de kimondva csak nyáron lesz a nagy Igen, ugyanis sok Kos ebben az évben köt házasságot, vagy vállal gyermeket. Amennyiben mégis gondok lennének a kapcsolataidban, az egy negatív erő miatt lehet, ezért hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki leveszi rólad az átkot! Az ősz izgalomban telik majd, talán pont emiatt, de az Uránusz váratlan tényezőket is állíthat, mint egy utazás vagy váratlan vendég. Legszerencsésebb hónapod a szeptember lesz, ilyenkor a sikerenergiákat érdemes kihasználnod!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Az új év nagy tervekkel köszönt majd rád, otthonodban sok minden változhat majd ez idő alatt. Akár maga a lakhelyed is, ugyanis a horoszkóp szerint költözésre, házfelújításra adhatod majd a fejed. A hitelekkel viszont legyél óvatos, ha bármilyen hivatali ügybe kezdesz, előtte hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy előrejelző vetést, és akár egy szerencsemágiát is, hogy másképp is megoldódhassanak a gondjaid! A szerelmi horoszkóp csendes évet jósol, meglévő kapcsolatodban ősszel lehet egy kis elbizonytalanodás, de karácsonyig minden visszaáll majd a régi kerékvágásba. Az egészséged terén viszont itt az ideje komolyan megfontolnod bizonyos változtatásokat, főleg az étkezés és a mozgás terén. A szíved nem lesz fiatalabb, ezért kerüld a koleszterinben magas ételeket! A legszerencsésebb hónapod a szeptember lesz, ilyenkor érdemes lesz használnod a szerencseszámaidat!

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Az év eleje nem egészen úgy zajlik majd, ahogy szeretted volna. Sok lesz a nem várt kiadás, valami mindig elromlik, vagy éppen egyik rokonod kér kölcsön, pedig neked sem sok van. Márciusban talán várhatsz egy kis szerencsét, de igazi javulás csak nyárra lesz. Addig viszont érdemes hívnod Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy újévi szerencsemágiát, mert azzal is segíthetsz magadon! Ha egyedülálló vagy, használd ki a júliusi időszakot, menj el többször szórakozni, mert karmikus találkozásra lesz esélyed! Az ősz már egy csendesebb időszakot takar. Anyagi helyzeted stabilizálódik és otthonodban is rend lesz. Itt az ideje tehát törődnöd kicsit az egészségeddel, mellyel ugyan nagy bajok nem látszanak, de ha ekkor nem teszed, azt télen fogod bánni. Legszerencsésebb hónapod az április lesz, a szerencseszámaid ekkor duplán hatnak majd!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Csendesen kezdődik az új esztendő, de hamar fellángol majd benned egy vágy, amihez viszont pénzre lenne szükséged. Sajnos munkádban nem látszik akkora változás, hogy kellő anyagi hátteret biztosíthass a terveidnek, ezért más módon próbálod majd fedezni a kiadásaid. Ha nincs ötleted se, hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki készít számodra egy lehetőség vetést, és csillagjegyed szerencse mágiájának alapjaiba is bevezet! Kapcsolatok terén a család lesz kiemelt a horoszkópodban, mégpedig jó eséllyel a gyerekek és az unokák. A Vénusz és a Jupiter helyzete szerint ugyanis gyarapodni fog a családod ebben az évben! Az egészség horoszkóp nem jelez bajt, viszont tavasz végén valamilyen kórházi kezelésen vehetsz majd részt. A keringésed és az ízületeid lesznek kiemeltek. Legszerencsésebb hónapod a november lesz, ilyenkor nagyot fordulhat majd a sorsod!

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Jó reményekkel kezdődik az új év, teli lesz tervekkel, és új lehetőségek is nyílnak majd egészen áprilisig. A Jupiter jó kedvében lesz, de mellette megjelenik majd a Szaturnusz hatása is, ami viszont elvonja az erőket otthonodból. Párod könnyen érezheti úgy az első negyedévben, hogy nincs is társa, mert annyit fogsz dolgozni, hogy alig látjátok egymást. Tavasztól azért majd megpróbálsz ezen változtatni, több-kevesebb sikerrel. Nyáron aztán megint jön majd a hajtás, bár a horoszkóp szerint egészséged ekkor lassításra késztet majd. Nagyon oda kell majd figyelned keringésedre és szívedre, mert kiemelt terület ez a horoszkópban. Az ősz balszerencsével indul, lesz egy nem várt kiadásod, de ezt van esélyed elkerülni. Hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki levéd minden balszerencsével szemben, még az év elején! A legszerencsésebb hónapod így a június lesz majd, ilyenkor akár nagy nyereményed is lehet.

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Szorgosan kezded az új évet, ahogy az csillagjegyedre jellemző, de ahogy telik az idő, egyre inkább úgy érezheted, hogy munkahelyeden nem becsülnek meg. Változtatáson kezded törni a fejed, de nehezen hagyod ott a kötelezettségeidet. Ha nem tudsz dönteni, hívd Amaritát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki készít számodra egy karrier elemzést, hogy megtudd, melyik út is lenne számodra a legjobb! Kapcsolatok terén szokatlanul szófukar a horoszkóp, ez azt jelenti, hogy Te fogod írni a sorsodat. Egy karmikus kapcsolat érkezik majd az életedbe, s ha még nincs párod, júniusban könnyen eshetsz szerelembe. Egy régi kapcsolatot viszont ki kell törölnöd a szívedből. Az egészség horoszkóp szerint a fejedre kell majd vigyáznod, egész évben kevés lehet az alvásidőd, amin jó, ha változtatsz! Legszerencsésebb hónapod a február lesz, ilyenkor erős bőségmágiákat tudsz majd alkalmazni.

Amarita
3

Amarita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  406
Ha elakadtál az élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Ez az év a nagy döntések éve lesz a számodra! Bár ez a télen még nem nagyon fog látszani, mert csendesen kezdődik az év. Anyagilag kissé szűkösen, de ez nem lep meg, mert tisztában vagy a helyzeteddel. Azért mindenre jut majd, amire kell és a tavasz kezdetén egy munkahelyi változásnak köszönhetően végre azt is látni fogod, hogyan fogsz tudni egy kicsit takarékoskodni a jövőben. Az egyedülálló Mérleg szülöttei nyáron nagy eséllyel találnak maguk mellé társat, főleg munkahelyükön. Ám mindez még semmi, mert horoszkópod arra utal, hogy az ősz vége előtt vagy egy nagy utazás, vagy költözés vár rád. Ha felcsigázott a hír és többet szeretnél tudni, hívd Ezót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy részletes jóslást, s ha kéred, egy szerencse mágiát is! A legszerencsésebb hónapod ugyanis a január lehet!

Ezó
3

Ezó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  983
Ha szeretnél döntést hozni egy fontos kérdésben, de nem tudod, mi tévő legyél, akkor ne ülj tétlenül. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Néha úgy érzed, hogy be kell bizonyítanod, hogy képes vagy még többet letenni az asztalra, még többet teljesíteni. Így lesz ez az év első felében munka terén is, legalábbis májusig, amikor napjaid elsősorban a hivatásodról fognak szólni. Képes leszel akár a semmiből egész birodalmat kiépíteni, ha nincs rajtad rontás vagy negatív erő. Ha folyton balszerencse ér, akkor viszont az már gyanúra adhat okot, hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi számodra a szükséges intézkedéseket! A szerelmi horoszkópra kevés energia marad, igaz, a nyáron egy hét pihenést, romantikát és szenvedélyt látok a számodra, így lesz mit várnod. Az egészség terén főleg idegrendszered lesz kiemelt, mely kézremegést, vagy szokatlan érzelmi változásokat indíthat be. Ilyenkor jelez a tested, hogy pihenésre van szükséged! A legszerencsésebb hónapod az április lesz, a sikerenergiák nagyon magasak lesznek!

Norbert
3

Norbert

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  525
Ha úgy érzed, negatív energiák befolyásolják az életed, semmi sem sikerül, akkor keress fel bátran. Egyedi módon segítek az életed a megfelelő kerékvágásba vinni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Jól indul az év, horoszkópod szerint teli leszel megvalósításra váró tervekkel. Eleinte ezek inkább csak tervek lesznek, de áprilistól érkezik az életedbe egy remek jupiteri csillagzat, és ekkor elindulhatsz a siker útján. Ha mégsem így lenne, mert csak akadályokat látsz magad előtt, hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy blokkoldást! A tavasz gyorsan el fog menni, munkával és egyéb dolgokkal, majd csak azt veszed észre, hogy itt a nyár, mindenki nyaral. Rád is vár majd egy kis pihenés, igaz, a horoszkóp ezt most augusztusra jelzi, sok szenvedéllyel, és kevés semmittevéssel. Az élményekből azonban év végéig meríthetsz, amire szükséged is lesz, mert ősszel valószínűleg családi gondokkal kell szembenézned. A Hold több vitás helyzetre is utal, különösen távolabbi rokonokkal kapcsolatban. A legszerencsésebb hónapod a május lesz, ekkor jól hatnak majd rád a bőségmágiák!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Lazán kezded az új évet munkában, mivel tavaly már sikerült kicsit előre dolgoznod, vagy épp az ünnepeket is munkahelyeden töltötted, így az első hetekben kicsit pihenősebb lehetsz. A tavasz egy nagyobb kiadást hoz majd, így erre érdemes is „rápihenned” egy kicsit. Ha kíváncsi vagy, mi lesz ez, vagy hogyan tudod elkerülni, hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki készít számodra egy részletes elemzést anyagiakra! A kapcsolataidban rend lesz, bár egy barátodtól hosszú időre búcsút kell majd venned, így ez kicsit elszomoríthat. A szerelmi horoszkóp viszont elmélyülést, akár családalapítást is előrejelezhet a számodra, így lesz, ami kárpótol. Az egészségedre nem jött fel nagy veszélyforrás, viszont a torkodra vigyáznod kell, a hangszálaid kiemeltek lesznek, ahogy a pajzsmirigyed is. A legszerencsésebb hónapod a március lesz, ekkor hatnak majd a legjobban rád a szerencse mágiák!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Sok újévi fogadalmat teszel, de mindezek nagyon hamar elfelejtődnek. Egészséged viszont figyelmeztet arra, hogy érdemes időt és energiát szánnod arra, hogy egyensúlyban maradj. Egészen márciusig megfázósnak mutat a horoszkóp. Tavasztól jó eséllyel helyreáll az egyensúly, bár akkor meg keveset fogsz aludni egy dilemma miatt, ami párkapcsolatoddal lesz összefüggésben. El kell döntened, hogy mennyit is adsz ebbe a szerelembe és mit vársz tőle a jövőben. Ha nem megy, hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki egy személyre szóló párkapcsolati elemzéssel segít majd! Nyárra anyagilag kicsit le leszel maradva terveidtől, de egy jó üzleti lehetőségnek köszönhetően hirtelen hozhatod ezt be. Az ősz így sok munkáról fog szólni, de legalább már koncentrálni is tudsz majd rá, mert az otthonra támogató hatások érkeznek a csillagokból. Legszerencsésebb hónapod így is csak a december lesz, de ezt előre megalapozhatod ráhatásokkal!

Eugénia
3

Eugénia

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  486
Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Álmosan kezdődik számodra ez az év, és nem igazán találod majd a helyed a télen. Később a munkahelyed és a családod is rengeteg feladattal lát majd el, így a tavaszod meglehetősen sűrű lesz. Nyáron szerencsére lesz lehetőséged egy kicsit pihenni, ne áldozd fel ezt az esélyt senki kedvéért! Sajnos ősszel anyagi gondjaid adódhatnak, az otthonoddal kapcsolatos extra kiadások miatt. Hogy ezt megelőzd, érdemes még az év elején hívnod Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy erős újévi siker- és szerencse fordítást! A szerelmi horoszkóp alapján az évben májusban ismerkedhetsz majd a legnagyobb eséllyel, ha párt keresel. Meglévő kapcsolatodban az év első felében sok lehet a vita, de próbálod kerülni a konfliktusokat. Az egészségednél a gyomrod lesz kiemelt, a sav kérdést akár orvossal is meg kell majd beszélned! A legszerencsésebb hónapod az október lesz, ekkor a bőségenergiák lesznek erősek.

IgazGyöngy
3

IgazGyöngy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  383
Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc