Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

egészség horoszkóp

Havi egészség horoszkóp!

Dátum: 02.09.2016

Az egészség horoszkópodból kiderül, mire kell figyelned szeptemberben, hogy elkerüld a betegségeket és helyreállítsd a testi-lelki harmóniád.

Az egészséged a legfontosabb és legértékesebb kincsed, ezért tegyél meg mindent annak érdekében, hogy karban tartsd a tested, amely lelked számára az egyetlen menedék földi életed során.

 

Olvasd el egészség horoszkópodat, hogy megtudd, mire kell figyelned ebben a hónapban, hogy megőrizhesd az egészséged.

 

Kos

Kos jegy

 

Ha régóta elhúzódó emésztési zavarokkal küzdesz, most mindenképpen vizsgáltasd ki magad, de ha csak időnként érzed, hogy fáj a hasad, akkor is menj el orvoshoz, mert egy krónikus betegség kialakulását előzheted meg ezzel. A betegséged lelki okaira kollégáink tudják a választ!

 

Bika

Bika jegy

 

Túlságosan ragaszkodsz mindenhez, nem csak a jó dolgokhoz, de a betegségeidhez is. Mindent védesz, ami a tiéd. Engedj el minden negatívat ebben a hónapban, szabadulj meg a  rossz szokásaidtól, mert ezek segítik az egészségügyi állapotod javulását. Tudd meg szakembereinktől, van-e rajtad negatív energia, mert az is lehet sokfajta betegség rejtett oka!

 

Ikrek

Ikrek jegy

 

Migrénes fejfájásokat tapasztalhatsz ebben a hónapban. Ha semmilyen gyógyszer nem segít, akkor próbálj meg több vizet inni. Amikor kezdődik a fejfájásod, igyál meg 2 nagy pohár vizet, majd 15 perc múlva egy újabb pohárral. Ha a vizet szakembereinkkel beprogramoztatod, akkor a fejfájásod biztosan elmúlik!

 

Rák

Rák jegy

 

Az egészségügyi állapotod stagnál ebben a  hónapban, nem kell tartanod a náthától sem, de ne bízd el magad. Ha nem készíted fel az immunrendszered a télre, akkor folyamatosan beteg lehetsz. Egyél sok gyümölcsöt, hogy erősödjön a szervezeted, kollégáink elmondják, mi a leghatékonyabb immunerősítő a számodra a csillagjegyed szerint!

egészség horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

 

Allergiás tüneteid lehetnek szeptemberben az egészség horoszkóp szerint, annak ellenére, hogy lecsengett a parlagfű szezon. Menj el egy allergia vizsgálatra, hogy kiderítsd, mi az, amire a szervezeted nem úgy reagál, ahogy kellene. Az allergiák kiváltó oka sokszor valamilyen fel nem dolgozott trauma, kérd kollégáink segítségét betegséged lelki okainak a felderítésében!

 

Szűz

Szűz jegy

 

Gyengébbnek érezheted magad ebben a hónapban, nehezebben kelsz fel reggel és minden vontatottabban megy, mint általában. Nem betegség áll a háttérben, hanem krónikus fáradtság. Amikor valaki sokáig fáradt és nem piheni ki magát, egyszer csak testi, fizikai tünetei lesznek. Vegyél ki 2-3 szabadnapot, amikor nem csinálsz mást, mint alszol. Ne aktívan pihenj, hanem csak aludj, aludj, amennyit csak tudsz.

 

Szeretnéd megtudni, hogyan alakul az egészségügyi állapotod? Úgy érzed, hogy nem vagy a régi formádban? Ha igen, akkor nézesd meg Karma Emmával magad, vagy pedig Bettinával, akik gyógyító energiát is tudnak küldeni a számodra, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Mérleg

Mérleg jegy

 

Életmód változtatásra lesz szükséged az egészség horoszkóp alapján ahhoz, hogy egészséges maradj. Fogyassz kevesebb cukros üdítőt és kezdj el mozogni még ma. Ha nem így teszel, hosszútávon súlyos következményei lehetnek. Kollégáink elmondják, hogyan, miként fogj neki, mit tegyél, hogy egészséges maradj!

 

Skorpió

Skorpió jegy

 

Felső légúti fertőzésre számíthatsz ebben a hónapban. Ha nem akarod, hogy elhatalmasodjon már a legelső köhögések után, menj orvoshoz, mert ha sokáig halogatod, szövődményekkel járhat. Ha dohányzol, mindenképpen csökkentsd a mennyiségét, és ha le szeretnél szokni a dohányzásról, de nem érzel magadban elég akaraterőt, akkor kérd kollégáink segítségét hozzá!

egészség horoszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

 

Egy gyomor vírus áldozata lehetsz ebben a hónapban, ami azt jelenti, hogy a tervezettnél sokkal több időt töltesz majd a wc-n ülve. Ha folyamatosan fertőtleníted a kezed, megúszhatod és elkerülheted a bajt. Kollégáink azt is el tudják mondani, hogy potenciálisan kitől/kiktől kaphatod el a vírust, és így már csak el kell kerülnöd ezeket a személyeket

 

Bak

Bak jegy

 

Ekcémás, allergiás tüneteket válthat ki bármilyen vegyszer, amellyel érintkezik a bőröd. Kerüld az erős vegyszerek használatát, és ha mégis elkerülhetetlen, akkor használj kesztyűt, hogy megvédd a kezed a kémiai hatásoktól. Ha ezek a kiütések nem új keletűek, akkor kérdezd kollégáinkat arról, hogy mi okozhatja, és hogyan szabadulj meg tőlük végleg!

 

Vízöntő

vizonto

 

Mozgásszervi problémákra kell odafigyelned ebben a hónapban. Ha fájnak a végtagjaid, menj el orvoshoz, hogy kiderítsék, mi húzódik a fájdalom hátterében. Ne hanyagold el csak azért, mert a fájdalom nem erős, vedd komolyan tested apró jelzéseit is! Ha természetgyógyászt választanál, kérheted a legjobb szakemberek segítségét is vonalunkon!

 

Halak

Halak jegy

Vérnyomás ingadozásra számíthatsz az egészség horoszkóp szerint, ezért ha nagyon szédülsz, mindenképpen menj orvoshoz, hogy megfelelő gyógyszeres kezelésben részesítsenek. Ha mostanában sok stressz és feszültség ért a munkahelyeden, kérj egy stresszoldó mágiát a kollégáinktól, mert könnyen lehet, hogy a szervezeted és az elméd tehermentesítésével megszűnnek az ingadozó vérnyomásra jellemző tüneteid!
Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*