Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

egészség horoszkóp

Havi egészség horoszkóp!

Dátum: 07.10.2016

Érdekel, hogy a születési képleted alapján mi vár rád egészség területén ebben a hónapban? Tudni szeretnéd, milyen alternatív módszerek és életmódbeli tanácsok segítenek az asztrológus szerint? Íme a 12 jegy egészség horoszkópja!

 

Már most tudni szeretnéd, hogy a csillagjegyed alapján milyen gyógynövény segít neked? Kattints IDE!

 

KOS

Kos jegy

Minden fejben dől el. Ebben a  hónapban a vashiány pótlására figyelj oda. Indulataidat fogd vissza, mert az erek állapota nem túl rugalmas ebben a hónapban.

 

BIKA

Bika jegy

Őszi gondolati, és érzelmi nagytakarításon kívül gondolj a májadra is. Felgyülemlett benne a méreganyag, tarts tisztítókúrát. A vércsoport diéta lenne a legmegfelelőbb számodra.

 

Nem tudod, hogyan méregteleníts? Tudd meg ITT!

 

 

IKREK

Ikrek jegy

Fontos, hogy ebben a hónapban figyelj a lélekegyensúlyra, a megfázásra, és a hörgők is veszélyben lehetnek. Ajánlatos méz és gyógyteák fogyasztása.

 

RÁK

Rák jegy

Most magaddal kell foglalkoznod, és utána jöhetnek a családtagok. Sírd ki magadból a bánatodat, veseproblémákra figyelj. Mindenre, ami folyadékkal kapcsolatos.

egészség horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

A szívvel nem csak érezni lehet. Ezekben a napokban jelezhet neked egy fizikai elváltozást, mert túlterhelted. Relaxálás, a stressz csökkentése, húsmentes diéta ajánlott.

 

SZŰZ

Szűz jegy

Rend a lelke mindennek. Ne vegyél mindent túl görcsösen, gondolj az epédre, mert ezzel rosszat tehetsz neki. A fekete retek kivonat pozitív hatással van az epe kiválasztásra.

 


Október a változékony időjárásáról híres, amelynek köszönhetően számos betegséget elkaphatunk! Ha szeretnéd megtudni, hogyan alakul az egészségügyi állapotod, akkor kérd ki Happy vagy Xalen jósnők segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik már több ember egészségügyi állapotának a javulásában segítséget nyújtottak!
Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

A szépség és egyensúly megtartásához meg kell tanulnod nemet mondani bizonyos öltözködési szokások kerülésére. Öltözz melegen, mert ízületeid veszélyben lehetnek.

 

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Szenvedélyesen szeretsz mindent, de ebben a hónapban nem engedhetsz meg mindent magadnak.

Fogd vissza magad, ne vidd túlzásba az élvezetek hajszolását, idegproblémák lehetnek belőle. Apróbojtorján és csalán tea nyújthat segítséget.

egészség horoszkóp

Ha már komolyabb a baj és gyógyító energiákra van szükséged, akkor KATTINTS IDE!

 

NYILAS

Nyilas jegy

Tessék komolyan venni az egészségedet! Régi gyulladásos folyamat műtéttel végződhet.

Továbbá vigyázz a mozgással, mert a combizmok túlterhelése van a láthatáron.

 

BAK

Bak jegy

Ízületek, csont, fogak. Itt az idő, hogy kalciummal töltsd fel a szervezetedet, amely C-vitaminnal együtt szívódik fel a leghatékonyabban. Ebben a hónapban sokszor találkozhatsz a fogorvosoddal.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Légúti fertőzésekre fogékony vagy, ami ebben a hónapban fokozottan jelentkezhet. Szerencsére nyitott vagy az alternatív gyógyításra is. Levendula és citromfű tea fogyasztása ajánlott.

 

HALAK

Halak jegy

Elég volt az áldozati bárány szerepből. A világ baját nem veheted magadra. Ebben a  hónapban az idegeid kell megnyugtatni. Cickafark és lecitin fogyasztása ajánlott.
Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*