Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

egészség horoszkóp

Havi egészség horoszkóp!

Dátum: 04.11.2016

Az egészség horoszkópodból kiderül, hogy mire kell figyelned novemberben ahhoz, hogy elkerüld a betegségeket.

Kos

Kos jegy

Fejfájásra, migrénes görcsökre számíthatsz. A megelőzéshez igyál sok folyadékot és gyógynövény teát. Az elengedéssel vannak problémáid, szüntesd meg a lelki okokat a gyógyuláshoz.

A gyógynövényekről ITT olvashatsz részletesebben!

Bika

Bika jegy

Erőtlenség, általános gyengeség lesz jellemző az egészségügyi állapotodra. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy a szervezeted ne szenvedjen hiányt rostokban és vitaminokban. Figyelj a lúgosításra is.

Lúgosítási tippekről bővebben ITT olvashatsz!

Ikrek

Ikrek jegy

Az egészség horoszkóp szerint baleset okozta törés, zúzódás teheti tönkre a novemberi hónapodat, ha nem figyelsz eléggé. Mindig hallgass a megérzéseidre, és ne menj bele olyan dolgokba, amikből nem tudsz egyedül kimászni.

Rák

Rák jegy

Emésztési zavarok, allergiás kiütések, ekcéma jelentkezhet a tested különböző pontjain. Menj el orvoshoz és próbálj diétázni, ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad a betegség.

Derítsd ki betegségeid lelki okait ITT!

egészség horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Előfordulhat, hogy orvosi segítségre lesz szükséged ebben a hónapban, az egészség horoszkóp alapján. Nem szereted az orvosokat, kórházban talán sosem jártál, de most engedd, hogy megvizsgáljanak főleg, ha ismeretlen eredetű fájdalmat tapasztalsz a gyomrod tájékán.

Szűz

Szűz jegy

Az egészség horoszkópod szerint kicsattanó egészségnek örvendhetsz ebben a  hónapban. Vigyázz, annak ellenére, hogy úgy érzed, nem lehetsz beteg, öltözz fel, mert akkor fázol meg a legkönnyebben, amikor egyáltalán nem érzed ennek a  veszélyét.

Egyre rosszabb a közérzeted, és ez az egészségi állapotodra is kihat? Szinte már úgy érzed, hogy nem vagy ura a saját testednek? Rycardo vagy Kincső jósok segíthetnek helyre hozni az egészségi állapotodat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

Légúti megbetegedésre számíthatsz, erős köhögésre, torokfájásra, amelynek a hátterében egy olyan dolog húzódik, amit nehezen tudsz lenyelni, nehezen fogadsz el. Gondold végig, hogy mi az, ami nem tetszik az életedben és szabadulj meg ettől a zavaró tényezőtől!

Skorpió

Skorpió jegy

Fizikai betegségtől nem kell tartanod, és a lelki fájdalmaktól, traumáktól is megszabadulhatsz ebben a hónapban. Külső segítséget kapsz, hogy letedd azokat a terheket, amelyeket már régen nem kellene cipelned.

egészség horoszkóp

 

Nyilas

Nyilas jegy

Ízületi problémákra számíthatsz akkor is, ha még fiatal vagy. Most nagyon oda kell figyelned ebben a hónapban, mert ha nem vigyázol a végtagjaidra, nem öltözöl fel rendesen, néhány év múlva akár kórházba is kerülhetsz ízületi bántalmakkal, gyulladással.

 

Bak

Bak jegy

Nagyon kell vigyáznod  egy egyszerű megfázással is, mert, bár nem tűnik elsőre vészesnek, nagyon sokáig húzódhat, és szövődményekkel járhat, ha nem kezeled vagy kezelteted időben, és nem pihened ki. Ne vegyél semmit félvállról, és időben fordulj orvoshoz! Lehet, hogy szabadságot is érdemes lesz kivenned, hisz az egészséged az első, még ha látszólag kisebb problémáról is van szó!

 

Vízöntő

vizonto

Frontérzékenység miatti szédülés, és túlpörgés miatti gyomorbántalomra számíthatsz. Próbálj kevesebbet dolgozni és törődj többet a testeddel. Heti egy lazító fürdőre mindenképpen szükséged lesz ebben a  hónapban.

Halak

Halak jegy

Az egészség horoszkópod szerint fogaid jelezhetnek ebben a hónapban, ne hanyagold el semmiképpen, még akkor sem, ha úgy érzed, még nem fáj eléggé és a fogorvos halasztható. Kerüld a huzatos sarkokat, helyeket és öltözz fel szeles időben.

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*