Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Május havi egészség horoszkóp!

Dátum: 04.05.2017

Szeretnéd tudni, hogy a születési dátumod alapján mi vár rád az egészség területén májusban? Íme a 12 jegy egészség horoszkópja!

 

KOS

Kos jegy

Ebben a hónapban a magnézium pótlására figyelj oda. Ingerlékenységed egyik kiváltó okát könnyen orvosolhatod, ha magnéziumban gazdag élelmiszereket fogyasztasz. Egy összetettebb probléma is megmutatkozik az egészség horoszkópban, erről részleteket kell megtudnod jósainktól!

 

Ha már komolyabb a baj, akkor a gyógyító kövekre van szükséged. KATTINTS IDE!

 

 

BIKA

Bika jegy

Először magadra kell igazán odafigyelned, és utána jöhet a család többi tagjairól való gondoskodás. Sokszor nem megfelelő a folyadékbevitel, ezzel a veséd működését nehezíted meg. Figyelj oda mindenre, ami folyadékkal kapcsolatos, bővebb információkért vagy egészség megőrző tippekért pedig bármikor hívhatod szakembereinket!

 

IKREK

Ikrek jegy

Ebben a hónapban kifejezetten érdemes figyelned a test-lélek harmóniájának elérésére.

A sok feszültség, ami felgyülemlett benned, különböző nyugtató hatású gyógyteák segítségével könnyen és alternatív módon orvosolható. Részletes és személyre szabott egészség elemzést szeretnél? Hívd jósainkat várakozás nélkül!

 

Elképesztő gyógyulást hozó számsorok csak ITT!

 

 

RÁK

Rák jegy

Nagyon fontos, hogy a májusi hónapban érzelmi nagytakarításon kívül a májad tisztítására is oda kell figyelned, mivel az elmúlt időszak nem megfelelő táplálkozása miatt felgyülemlett benne a méreganyag. Tisztító kúrát kell tartanod. Számodra az egyik legjobb módszer a vércsoport diéta. Jósainktól többet is megtudhatsz erről!

egészség horoszkóp

 

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Ebben a hónapban sem szabad elfeledkezned arról, hogy mennyire fontos a lúgosítás.

Szervezeted sav-bázis egyensúlyának fenntartásához állandó odafigyelés szükséges. Próbáld meg kerülni a savas élelmiszereket, és fogyassz lúgosító élelmiszereket! Van azonban egy figyelmeztető jel az egészség horoszkópban! Tudd meg a fontos részleteket szakembereinktől!

 

SZŰZ

Szűz jegy

Ha továbbra sem veszel vissza és mindent görcsösen élsz meg, akkor nagy bajba sodorhatod az epédet is. Ajánlott az epét tisztító élelmiszerek fogyasztása. A fekete retek kiváló zöldség erre a célra! Szeretnél megelőzni minden komolyabb betegséget? Hívd jósainkat!

 

Szeretnéd tudni, hogy mely betegségekre vagy hajlamos és mitől kell tartózkodnod, hogy megőrizhesd a jó egészségi állapotodat, vagy helyre hozni, ha már nem tökéletes? Ágnes vagy Matt jósokat keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek, hogy egy jobb és élhetőbb életet élhess!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

Továbbra sem figyelsz oda kellő mértékben a helyes testtartásra. Amennyiben teheted, szerezz be olyan ágybetétet, amely pozitív hatást gyakorol az egyébként is sérülékeny gerincoszlopodra. Ezzel a beruházással nagyobb gondokat kerülhetsz el. Szeretnél megelőzni minden komolyabb betegséget? Hívd jósainkat!

 

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Ebben a hónapban fokozottan figyelned kell a táplálkozásodra, mert ezzel gyomorproblémák kialakulását tudod megelőzni.  Továbbá tartsd távol magad a fölösleges gyógyszerfogyasztástól, mert ezzel a gyomrodat és vesédet is kíméled a kémiai anyagoktól. Tudj meg természetes gyógymódokat, tippeket jósainktól!

 

Már most tudni szeretnéd, hogy a csillagjegyed alapján milyen gyógynövény segít neked? Kattints IDE!

 

egészség horoszkóp

NYILAS

Nyilas jegy

Az egészségtelen ételek fogyasztását ebben a hónapban szinte teljesen el kell hagynod. A szervezetednek szüksége van a tisztulásra. Fogyassz bio élelmiszereket, sok zöldséget és gyümölcsöt. Ezzel a lassú anyagcserédet is felgyorsíthatod. Az egészség horoszkóp szerint az is fontos, hogy lelkileg is megtisztulj, ne csak testileg. Kérj tisztítást szakembereinktől!

 

BAK

Bak jegy

Májusban a vérnyomásodra kell igazán figyelned. Azonnali életmódbeli változásokra van szükséged. Fogyassz kevesebb húst, szénhidrátot. Mindennap fogyassz friss zöldséget és gyümölcsöt. Hidd el, hogy a szervezeted meg fogja hálálni a törődést. Szeretnél megelőzni minden komolyabb betegséget? Hívd jósainkat!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Légúti fertőzésekre sajnos még a májusi hónapban is fogékony vagy. Vigyáznod kell, hogy a hirtelen hőmérséklet változást és a nagyon hideg italok fogyasztását kerülnöd kell. Ha felfrissülésre vágysz, fogyassz gyógyteákat, mézzel és friss citrommal ízesítve. Szeretnél megelőzni minden komolyabb betegséget? Hívd jósainkat!

 

HALAK

Halak jegy

Ebben a hónapban az immunrendszeredre kell odafigyelned az egészség horoszkóp szerint. Sajnos elég fogékony vagy a betegségekre, ezért ajánlott az echinacea nevű gyógynövény alkalmazása, amely segít helyreállítani a szervezeted védekező rendszerének helyes működését. Szeretnél megelőzni minden komolyabb betegséget? Hívd jósainkat!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*