Kos
21.03 - 20.04

Nem sok időd lesz a túlgondolkodásra, mert kapkodás jellemzi majd a hónapodat. A karácsonyi hangulat hamar úrrá lesz rajtad, szeretnéd, ha minden elrendeződne időben. Azért egy valamit mindenképpen észre kéne venned, mert a havi horoszkóp utal egy személyre, aki árthat neked. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert időben meg kell tudnod, hogy ki ő, hogy megvédhesd magadat! A pénzügyek szépen alakulnak a kiadások ellenére is, szerencsére jól bánsz minden fillérrel. Párkapcsolatodban is mutatkozik olyan személy, aki tüzet szíthat, és lehet, hogy pont erre utaltak a csillagok.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Az akadályokat sikerrel veszed a decemberi hónapban, szinte nem létezik most olyan dolog, amit ügyességgel ne tudnál megoldani, vagy kijátszani. Szerelmi téren is adódhatnak problémák, azonban ezeket is remekül kezeled, így a feszültebb időszakokat sokkal könnyebben vészelitek át. Pénzzel kapcsolatban már nem ennyire jó a helyzet, ott az akadályt egy ideje már nem tudod legyűrni, pedig latba vetetted már minden erődet. Néha az a legjobb választás, ha nem egyedül szállsz szembe a gonddal. Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), pénzteremtő mágiája most rajtad segíthet!

Norbert
3

Norbert

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  525
Ha úgy érzed, negatív energiák befolyásolják az életed, semmi sem sikerül, akkor keress fel bátran. Egyedi módon segítek az életed a megfelelő kerékvágásba vinni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Sok új szépet hozhat neked a hónap, ha képes vagy kitekinteni a burokból, amiben már vagy egy ideje. Jó lehetőségek érkeznek hozzád, nem kell megvárnod a következő évet, hiszen az nem biztos, hogy szerencsés időszakokban bővelkedik majd. Most van kiváló alkalmad arra a havi horoszkóp alapján, hogy karrieredben áttörést érhess el, esetleg jól fizető munkát találhass. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert különleges esélyt ragadhatsz meg a segítségével még itt, december elején! Párkapcsolati problémák rendezésére is jó időszak ez csillagjegyednek, alapos és őszinte beszélgetésekkel sokat fejlődhettek.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Érzelmileg rendben leszel a hónap folyamán. Különleges energiák támogatnak abban, hogy csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozz, és ne érzed magad rosszul mások miatt. Elsősorban a családra koncentrálsz, és ez így helyes. A problémákat is jobban kezeled, kicsit félre teszed őket, hiszen hamarosan új esztendő jön, sokkal jobb kilátásokkal, legalábbis így gondolod. Mehetnél akár biztosra is, hiszen a karácsonyi bőség mágia valóban bőséges 2018-as évet hozhat el a számodra, pénzben, egészségben, szerelemben. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégzi számodra, profi benne!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

A sors sokszor megjutalmazza azokat, akik valóban igyekeznek, ez a decemberi hónap az év legjobb havát jelentheti számodra. Szerencse leng körbe már az első héttől, pénzhoroszkópodban hatalmas bevétel látszik! Magadra ismerhetsz akkor, ha egész évben próbálkoztál, mégsem nyertél. Sürgősen szükséged van a megfelelő nyerőszámokra, amit kérj el még most Ágnestől a 0690633991-es számon (485 Ft/p), lehívja az égiektől neked! Szerencséd azért még máshol is lehet, találkozhatsz az igazival! Egészségedről ne feledkezz meg, a rohanás és stressz most nagyon rossz hatással lehet rá.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Ha az év hátralevő hónapjai nem voltak túl sikeresek és szerencsések, sajnos a havi horoszkóp decemberre sem kímél. A csillagokban túl sok gond vetítődik előre, és súlyos veszteségek pénz vagy munka szempontjából. Sürgősen tenned kéne valamit, ha nem szeretnél kilátástalanabb helyzetbe kerülni. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, mert az decemberben pár perc alatt megfordíthatja a balszerencsédet szerencsére, egész 2018-ra! A szerelmi horoszkóp pedig éppen nagyon jó, ha kapcsolatban vagy, harmóniára lehet számítani, de a szinglik nem most találnak szerelmet.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Most valóban mérlegre kell tenned a dolgokat, és különbséget tenni jelentéktelen és fontos között. Horoszkópod alapján túl sokat foglalkozol olyan személyekkel vagy dolgokkal, melyeket magad mögött kéne hagynod. Nem jut időd és energiád megragadni az új dolgokat, nem is veszed őket észre. Jól tennéd pedig, mert az év utolsó nagy nyereménye csillagjegyedé lehet, és valamit tehetsz is azért, hogy ez a Mérleg éppen te lehess. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), igényeld a decemberi szerencse mágiát! Párkapcsolatban is az elengedés fontos, ha régóta rossz a közöttetek lévő viszony.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Pénzügyek szempontjából ebben a hónapban sem tudsz előrébb jutni havi horoszkópod alapján, pedig igazán jól jönne egy kis kiegészítés az ünnepek miatt. Ha nem akarsz sokat költeni, légy kreatív, hiszen egy szívből jövő, saját készítésű ajándéknak sokkal nagyobb értéke van, mint annak, amit megvásárolsz. Fontos intő jel is van a csillagokban, ami egészségeddel kapcsolatos! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), át tudja adni angyali figyelmeztető üzeneted decemberre! Lépj tovább, ha a kiszemelt személy továbbra sem közeledik feléd, mert így lecsúszhatsz az igaziról, aki nincs is már messze tőled!

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Magánéleti problémáid akadhatnak, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjaid hangulatára, a koncentrálóképességedre is. Munkavégzésed során is könnyen hibázhatsz, bár arra nagyon figyelned kell, hogy elkerüld, hiszen sokba is kerülhet! Nem jókor jön ez, hiszen itt a szeretet ünnepe, és szeretnéd, hogy minden a legnagyobb békességben folyjon. Ne csak úgy sodródj az árral, inkább bízd magad a felsőbb erőkre, ami segítheti a decemberi hónapodat inkább boldoggá formálni. Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj angyal mágiát! Erős fejfájás gyötörhet többször is, szemeidet is lehet, újra meg kéne vizsgáltatni.

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Az év utolsó hónapja izgalmakat tartogat számodra szerelem terén, amennyiben szingli vagy. Több jelölt is akadhat a havi horoszkóp szerint. Ez részben nehéz is lehet számodra, hiszen azt a személyt kellene magad mellé választanod, aki boldoggá is tehet téged hosszútávon. Hívd Violettát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd látói segítségét, vagy ha a szerelem továbbra sem kopogtat nálad, megnézi, nincs-e rajtad szerelmi átok! Nagyon jó lehetőséget is kaphatsz a hónap során arra, hogy több pénzt keress, fogadd el! Ha ez plusz munkával, vagy munkahelyváltással jár, akkor is érdemes komolyan átgondolnod.

Violetta
3

Violetta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  360
Üdvözöllek szeretettel, Violetta vagyok! Egészen fiatalon tudatosult bennem, hogy különleges képességekkel születtem. Képes vagyok meglátni azt, ami mások előtt rejtve marad.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

A decemberi energiák nagyon jól hatnak a pénztárcádra, és akkor is, ha az ünneppel kapcsolatos kiadásokat figyelembe vesszük. valamilyen nem várt plusz pénz érkezhet hozzád, de az is lehet, hogy szerencsejáték által juthatsz közepes vagy nagyobb összeghez. Próbálkoznod érdemes. A decemberi hónapban lesz a sorsfordító dátumod is, de meg kell tudnod, hogy ez pozitív fordulatot hoz-e az életedbe, vagy negatívat! Hívd Váradi Évát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy megnézhesse! A bolygóállások azt mutatják, párkapcsolatodban szokatlanul jó hetek következnek, sőt nagyon békés ünnepekre számíthatsz, szeretteid körében.

Váradi Éva
3

Váradi Éva

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  341
Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Sokat készülődsz az ünnepekre, szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen. Úgy érzed, a karácsony elvesztette már a maga varázsát, régebben másként volt. Legalább egy jó alkalom, hogy együtt legyen a család és ez az, ami fontos. Ha úgy érzed, anyagilag jól jönne a támogatás, és főleg azért, hogy családtagjaidon is segíteni tudj, hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd el még most a milliós pénzkódot! Törődj többet az egészségeddel, hiszen akadhatnak apróbb problémák, melyek felett szemet hunysz, viszont komolyabb gondokat előzhetsz meg, ha időben kezelteted!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc