Kos
21.03 - 20.04

Igaz, hogy túl vagy már azokon az időszakokon, amikor a legtöbb lehetőség érkezett, ennek ellenére az augusztusi hónap is sok jóval kecsegtet. A csillagállások feltételt biztosítanak a sikerhez és a látványos eredményekhez, ezért nem kellene lazsálni továbbra sem, anyagi hasznot is húzhatsz valamiből. Szerelemben is most jött el a te időd! Rossz kapcsolatban élsz, amit már legszívesebben lezárnál? Egyedül vagy régóta és vágysz a biztonságra, a szerelemre? Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), szerelmi mágiája mindkét esetben segíthet neked ezerszeresére növelni a csillaghatásokat! Figyelj arra, hogy mozgás közben ne sérülj le, mert izomzatod, de csontjaid is most rosszabb formában lehetnek.

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

A havi horoszkóp szerint kulcsfontosságú lesz a másokkal való együttműködés, leginkább munkában. Most kifejezettem ajánlott összedolgozni másokkal, így nagyobb sikereket és eredményeket könyvelhetsz el. Az augusztusi hónap több szerencsés időszakot is elhoz a számodra, és még sorfordító dátumod is lesz ebben a hónapban! Hatalmas szerencsés fordulatok mellett mehetsz el, ha nem hívod Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p) és nem tudod meg tőle a részleteket! Párkapcsolatodban ne add a fejed elhamarkodott döntésekre, mert bármit is határozol el úgy, hogy végig sem gondoltad a következményeket, az most nagyon komoly hiba lehet! Légy inkább belátó és adj több kedvességet a társadnak.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Ez a hónap jóval kevésbé kedvez neked, különösebb fordulatokra nem számíthatsz, legalábbis pozitív irányba. A bolygóhatások, amik érnek, lelassíthatnak, nehezebben haladhatsz a teendőkkel, és még a pénzügyek is stagnálhatnak. Sokkal agresszívebben hatnak rád ebben az időszakban az átkok és a rontások, amit azért fontos említeni, mert a csillagállások alapján valaki hátsószándékkal lehet irántad. Akadályozd meg, hogy ártson neked bármilyen formában is! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, és azt is megnézi neked, hogy ki ő! Lesznek párkapcsolatodban is hullámvölgyek, de ha nem szítod a tüzet, kisebb vitákkal átvészelhetitek a hónapot. Sokat sportolj a hónap során, a lehetős legjobb formába hozhat a mozgás!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

A napok előrehaladtával egyre csak nőhet a sikereid száma. Gyakran sikerülhet valami újat letenned az asztalra és sokan csodálnak majd energikusságodért és kitartásodért. Kiváló időszak ez a Rák csillagjegyek számára tanulásra, karrierépítgetésre, akár munkahelyváltásra vagy keresésre is. Bármelyik sikerüljön is most, csak hasznod lehet belőle a későbbiekben, pénzügyek tekintetében. A havi horoszkóp titkot is mutat, legalábbis olyan dolgot, ami meghatározó lehet az életedre nézve. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), meg kell tudnod még az első két hét alatt, hogy mi ez! Új barátokra lelhetsz ezekben a hetekben, akik hosszú távon, akár a problémáid megoldása során is melletted lesznek.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Érdekes változások jöhetnek az életedbe augusztusban, érdemes lesz figyelned minden kis hírre, akár még a pletykákra is. Most megalapozhatod vagy stabilizálhatod a helyzetedet, akár munkában, akár anyagiakban, de még a párkapcsolatodban is! Ami még fontos, augusztusban jóval hatékonyabban tudod feltárni előző életeidet, és sokkal hatékonyabban szabadulhatsz meg a mostani, vagy akár az előző életbeli terhektől! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj karma oldást, hogy minden sokkal simábban mehessen! Elárulja azt is, ha kíváncsi vagy, hogy ki voltál előző leszületésedben és hol éltél! A legtöbb kellemetlenséget a gyomrod okozhatja majd. Igyekezz egészséges ételeket fogyasztani kisebb adagokban, megelőzheted az állandó gyomorégést.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Tisztában vagy te is azzal, hogy kell még tenned a sikerért és a pozitív eredményekért, hiszen, ahol jelenleg tartasz, közel sem befejezett. Fontos, hogy ne hátrálj meg, mert jönnek majd nehézségek! Viharfelhők mutatkoznak a havi horoszkópban, olyan történések jöhetnek a következő hetekben, amelyek bizonytalanná, dühössé, elkeseredetté tehetnek. Ez több életterületen is felléphet, leginkább anyagiakban, szerelmi téren. Mindenképpen el kell kerülnöd és megelőzni ezeket a problémákat. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), egy sorfordítással most neked segíthet! Ízületeid lehetnek sokkal érzékenyebben a hónap folyamán, kíméld őket, amennyire csak tudod.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Új munka lehet kilátásban a havi horoszkóp szerint, ami akkor nagyon is jó hír, ha jelenleg még kutatsz utána, vagy pedig teljes mértékben elégedetlen vagy a jelenlegivel. Bármilyen lehetőség is jön a hónap során, ragadd meg, hogy gyarapodhass pénzügyileg! Gyakrabban érezheted magad furcsábban is a szokottnál, még az is megeshet, hogy ezt-azt elhagysz, vagy eltűnnek egyes tárgyat, melyekről azt hitted, tudod, hol vannak. Erős hatás látszik rád nézve, ezért fontos, hogy hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert valószínű, hogy szellemlevételre lesz szükség! Szingliként új kalandokra készülhetsz, kivéve, ha az ablakon belülről figyeled az nagyvilág eseményeit. Menj és keresd a lehetőségeket, mert várnak rád!

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Fáradttá és figyelmetlenné tehetnek időszakonként a bolygóhatások, ezért nem árt majd óvatosnak lenned, akár a közlekedésben, akár akkor, ha pénzt adsz ki a kezedből, de főleg a munkavégzés során. Olyan helyzet alakulhat ki ezekben a hetekben, aminek hatására könnyen szerezhetsz ellenséget. Egyébként is lehetséges, hogy már van egy olyan személy, aki nem éppen a javadat akarja. Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és védd meg magad a fekete mágiától a segítségével! A havi szerelmi horoszkóp alapján hajlamos lehetsz a morgolódásra, vagy épp a hangod felemelésére, a felesleges konfliktusok generálására. Társad megértő lesz, de csak egy bizonyos pontig, ezért vigyázz, hogy ne feszítsd túl a húrt!

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Erő, energia és óriási lelkesedés jellemez majd szinte az egész hónapban. A Jupiter olyan lendületet ad neked, ami elvezethet a sikerekhez. Ne add ki a kezedből az irányítást, és ne hezitálj, hogy elindulsz-e a szerencse és a sikerek útján, még ha változtatni is kell valamit! Augusztus legszerencsésebb csillagjegye a tiéd. Tényleg annyira szerencsés időszakodat élheted meg, hogy akár mindenben nyerhetsz, még ha nem is olyan sokat. Gond csak akkor lesz, ha ebből semmit sem tapasztalsz, akkor hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd, hogy nézze meg, mi nem engedi a sikerszériádat megérkezni! A havi horoszkóp alapján ebben a hónapban találhat rád a nagy szerelem is, úgyhogy az év egyik legjobb hónapjára készülhetsz!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Jegyed nem retten el a kihívásoktól, inkább izgalomként éli meg sokszor a stresszesebb helyzeteket. Ebből kijut majd bőven a havi horoszkóp alapján, és ha tudsz most is önmagad lenni, nincs az az akadály, amit ne győznél le. Munkahelyi sikerek, plusz pénzek, boldog párkapcsolat – ezek jellemezhetik a következő heteket, csak egy percre se add fel, a célok lebegjenek a szemeid előtt! Tudd, hogy mindig van megoldás, akkor is, ha nem érzed magad most majd sikeresnek vagy szerencsésnek, és főleg nem motiváltnak. Hívd Violettát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), azt a leghatékonyabb mágiát tudja elvégezni neked, amit egy világhírű mágustól kapott, és ami minden területre csak pozitívumokat hozhat!

Violetta
3

Violetta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  360
Üdvözöllek szeretettel, Violetta vagyok! Egészen fiatalon tudatosult bennem, hogy különleges képességekkel születtem. Képes vagyok meglátni azt, ami mások előtt rejtve marad.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Jó esélyeid vannak olyan irányba terelni az életed, ami számodra élhetőbb. Több okos döntésre is szükséged lesz, de szinte biztos lehetsz benne, hogy a megérzéseidre hagyatkozva nagyon is jól fogsz dönteni. Valamilyen pénzzel kapcsolatos ajánlatot is kaphatsz, amit a havi horoszkóp szerint érdemes lenne elfogadnod. Ám hajlamos vagy elhanyagolni az egészségedet, és egy legyintéssel elintézni minden jelentkező problémát. Ezt most nagyon rosszul tennéd, hiszen most komoly figyelmeztetéseket is kaphatsz testedtől. Ha bármi gyanúsat észlelsz, hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy tisztánlátóként tudja megnézni, nincs-e nagyobb baj!

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Nehézkesen birkózol meg az időjárással, gyakran lehetsz kedvetlen, nyűgös és mások szemszögéből pedig egyenesen kiszámíthatatlan. Komoly energiacsökkenést tapasztalhatsz, ami nem csak az időjárás miatt lehet, hanem mert az év eddigi részében sokat dolgoztál és mostanra elfáradtál. Olyan negatív dolgok jöhetnek az életedbe, melyekre nem csak a csillagok hívják fel a figyelmed, de az angyalok is sok figyelmeztetést mutattak erre a hónapra. Jegyed különösen veszélyben lehet most, ami a balszerencsés fordulatokat illeti, ezért hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy átadhassa személyes angyali üzeneted, ami bármi ilyet segíthet elkerülni! Párkapcsolatodban mindezek ellenére minden a legnagyobb rendben lehet.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc