Kos
21.03 - 20.04

Havi horoszkópod pénzügyek szempontjából nem rossz, március elején még némi plusz bevételhez is juthatsz, vagy lehet, hogy a kiadásaid csökkennek le. Igyekezz okosan kihasználni ezt a kis előnyt. Munka szempontjából ebben a hónapban is nagy lesz a hajtás, ami az érzelmeidre fogja rányomni a bélyegét, és gondokat okozhat párkapcsolaton, családon belül. Azonban jó hír, hogy kevesebb munkával is jóval is több pénzt kereshetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert most esélyed lesz olyan munkát találni, ami nem csak sokat hoz, hanem még szeretni is fogod! Egészségedben az immunrendszer lesz gyengébb, többször kaphatsz el valamilyen vírust.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Kitűnhetsz ebben a hónapban munkatársaid közül, mert elszánt leszel, lendületes és kreatív. Karrier szempontjából roppant kedvező neked ez a hónap, és ha nincs állásod, akkor is vesd be magad, ne ülj a babérjaidon, mert a munka nem pottyan az öledbe. Anyagi problémáid viszont sehogy sem akarnak szűnni, valahogy mindig elillan szinte minden pénzed. Jó korszak köszönt rád pénzügyek terén is, ezért hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki nagy tudásával segít kihasználni a különösen jó csillagállásokat anyagi helyzeted rendezésére! A szabadság iránti vágyad megnövekedik a hónap közepétől, ezért lehetséges, hogy a kapcsolatod elhidegülése várható. Ha boldog kapcsolatban élsz, próbáld meg nem elrontani!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Havi horoszkópod szerint elég sűrű hetek elé nézel, a rohanás lesz jellemző a mindennapjaidra. A feladatokkal meg fogsz birkózni, gondok éppen máshol adódhatnak. Pénzügyekben érhet mérhetetlenül nagy veszteség a bolygóállások alapján, amit önerőből szinte lehetetlen kikerülnöd. Inkább hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki látóként felfedi hol, mikor és miben következhet be a probléma pontosan, így pozitív mérleggel zárhatod ezt a hónapot! A rohanás és a benned lévő feszültség a magánéletedben problémákat okozhat. A legokosabban akkor jársz el, ha találsz időt és módot arra, hogy több időt tölts, pihenj a szeretteid körében, mert ez a kapkodás és hajtás az egészségedben is gondokat okozhat!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Új tervek és vágyak fogalmazódhatnak meg benned március elején, amelyek valamilyen szinten megszállottá tehetnek. Pont ezért tudsz egyre kevésbé koncentrálni a munkádra, legfőképpen, mert tudod, hogy az áttörést nem ez fogja neked meghozni. Nem hiába érzel erős késztetést az újítás felé, most valóban az a hónap jött el, amikor megalapozhatod a jövődet! Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a jól bevált sikermágiáját, hogy ne legyen előtted ezentúl semmilyen akadály! Jó időszak ez a hónap arra is, hogy megújítsd az emberi kapcsolataidat, leginkább a párkapcsolatodat, melyekben vannak azért problémák. Most tehetsz azért, hogy ezek végleg megszűnjenek.

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Munkahelyeden a túlzott őszinteséged miatt kerülhetsz reflektorfénybe. Könnyen beszélhetnek ki a hátad mögött, és közösíthetnek ki. Bár lehet, hogy ebben a légkörben nem fogod magad jó érezni ezekben a hetekben, de pénzügyeid a szokott kiadásoktól eltekintve, egészen jól fognak alakulni. Ami még ettől is jobb, az a szerelmi horoszkópod, mert a tavasz elhozhatja végre neked a várva várt szerelmet! Már csak egy lépésre vagy a boldogságtól! Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a szerelem bevonzó mágiáját, ami abban segít, nehogy elmenjetek egymás mellett! Havi horoszkópod alapján eljött az ideje az étrendeden is kicsit változtatni, melynek hatására karcsúbb, és sokkal egészségesebb lehetsz.

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

A munka nem jelent majd különösebb gondot a márciusi hónap folyamán, problémák inkább máshol jelentkezhetnek. Egyre sűrűsödő anyagi gondok jellemezhetik ezt az időszakot, és meggondolatlan döntések sorozata várható. Ha nem leszel képes hideg fejjel mérlegelni, valami rettenetesen rossz dolog következhet be! Jobb még a lehetőségét is elkerülni! Hívd Liliomot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki kártyájával megnézi, milyen döntéshelyzetek elé kerülhetsz, és segít téged a helyes döntéshozatalban! Párkapcsolatodban és családi életedben kisebb-nagyobb konfliktusok követhetik egymást, nagyon vigyáznod kell arra, hogy ne mérgesedjen el teljesen a helyzet. A stressz lehet különösen rossz hatással az egészségedre, úgyhogy próbálj higgadtabb maradni a gondok közepette is.

Liliom
3

Liliom

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  552
Ha problémákkal küzdesz a szerelmi és emberi kapcsolatok terén, ne habozz. Ji Csinggel segítek meghozni a megfelelő döntést, segítek helyesen látni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Lassú lépésekkel leszel csak képes haladni március folyamán munkában. Egyre fárasztóbbnak és leterhelőbbnek érzed a feladataidat, és szellemileg sem tudsz már úgy ott lenni, mint régebben. Az, hogy fizikailag és szellemileg is kicsit lassulsz, nem valószínű, hogy jót jelent, érdemes a dolgok mögé nézni, és utánajárni, hogy mi okozza. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy egészség elemzést, mert, ha időben derül fény egy problémára, még könnyen orvosolható! Szeretteidhez türelmetlenebbül állhatsz a hónap vége felé, de jusson eszedbe a problémáid valódi oka, és ne rajtuk csattanjon az ostor. Anyagiak szempontjából azonban nem rejt kellemetlenségeket a havi horoszkóp, ez lesz most a legkevesebb gondod.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Munkában végre egy sokkal lazább hónap következik, amikor is sokkal könnyebben mutathatsz fel maximális eredményeket. Végre lazíthatsz a szíjon, de az önzetlenségeddel ne bánj túl nagylelkűen, mert mások igyekeznek majd azt kihasználni. Egyébként is nagy a veszélye annak, hogy súlyos negatív energiák tapadnak meg rajtad, ezért már most érdemes lebuktatni a rosszakaródat, ha van! Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki felfedi kilétét, és ad egy nagyon erős védelmet is ellene! A negatív energia sem játék, miatta könnyen sodródhatunk sokkal nehezebb életkörülmények közé. Havi szerelmi horoszkópod új ismeretségeket mutat, s közöttük lesz az a személy is, aki hamarosan a társad lehet! Képes leszel felismerni a több közül?

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

A munka, mondhatni, szinte eseménytelenül fog zajlani, marad minden a megszokott keretek között. Akkor látszik fontos dolog havi karrierhoroszkópodban, ha jelenleg nincs állásod. A bolygóállások azt mutatják, hogy ebben a hónapban sok Nyilas találhat olyan munkahelyet, mely tartós lehet, és biztosítja az állandó bevételeket. Viszont ehhez az nagyon fontos, hogy ne legyen rajtad rontás. Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj rontásvizsgálatot, ha végre egy jól fizető állás megszerzése a célod! Anyagiakban mindenféleképpen egy kis megingásra lehet számítani a hónap vége felé. Egészségedben gondot a megfázás okozhat, valamint, mivel hajlamos leszel összevissza enni, még az emésztési problémák is.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Nagyszerű hónap elé nézel, több tekintetben is. Kedvezően alakulhatnak a dolgaid a munkahelyeden, sőt valamilyen jutalomban is részesülhetsz. Ugyanígy az anyagiakon sem kell majd idegeskedned, most végre megvehetsz magadnak valamit, amire régóta vágysz, vagy olyasmire költhetsz, amiben kedvedet leled. Egyedül egészség horoszkópod árnyékolt, mert egészséged meginoghat márciusban. Előzz meg minden gondod és koronázd meg ezt a hónapot! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), megmondja, hogyan veheted elejét egy egészségügyi problémának! Érzelmileg is igen jó hónapra számíthatsz, jó kedved lesz, derűlátó leszel, harmonikusan alakul mindenkivel a kapcsolatod. Még valamilyen meglepetésben is részed lehet.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Jelentős előnyökre tehetsz szert a havi horoszkóp szerint munkádban, közvetlenségednek és nagyvonalú gesztusaidnak köszönhetően. Szeretsz vezetői szerepre törni, és ebben most a körülötted dolgozók is támogatni fognak. Egyetlen dologra kell nagyon vigyáznod a hónap során, ugyanis egy rosszakaró látszik körvonalazódni, aki minden tervedet és célodat megdöntheti! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj védelmi szertartást mielőbb, mert erre különösképpen szükséged van! Több összejövetelre is számíthatsz, mint amennyit betervezel magadnak, de nem baj, hiszen kell néha olyan időszak is, amikor kikapcsolódsz, amikor csak teheted. Párkapcsolatodnak is nagyon jót fog tenni. Egészségedben gyomorpanaszokkal gyűlhet meg a bajod.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Nehezen fognak múlni a napok munkában, úgy érzed néha majd, mintha megállna ott az idő. Mikor végre hazaérsz, annyi teendő várhat, amit viszont nehezen fogsz győzni. Szerencsében és anyagiakban viszont nagyszerű lehetőségek látszanak, ezért szakadj ki egy kicsit a sűrű hétköznapokból és menj játszani! De előtte hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert szükséged lesz a szerencse napodra és számaidra! Vár, hogy átadhassa, mert egy Halak valóban nyerni fog ebben a hónapban! Párkapcsolati téren nyugodt időszak következik, amit csak egy féltékenységi jelenet zavarhat meg. Ne menj fejjel a falnak! Az ízületi fájdalmak könnyen erősödhetnek fel ebben a hónapban, de ha eddig nem volt velük gondod, nem kell tartanod semmitől.

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc