Kos
21.03 - 20.04

Lesznek buktatók a hónap során, nem is kevés. Most nem csak anyagiak terén lehet elkeserítő a helyzet, máshol is problémákba ütközhetsz. Talán még munkahelyeddel kapcsolatban is úgy érezheted, meglazul a talaj a lábad alatt. Ebben a hónapban minden a feje tetejére állhat, ha egy-két bizonyos dolgot nem tudsz majd a helyén kezelni. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), meg kell tudnod, hogy melyik életterületet érinti ez, hogy elkerülhesd a tartós bajokat! A szerelmi horoszkóp mutat jobb jeleket, mert egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akibe viszonylag hamar beleszerethetsz. Azonban elővigyázatosnak kell lenned, mert nem később kiderülhet, nem minden olyan, amilyennek látszik!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Elképesztő fejlődésen mehetsz át a júniusi hónapban, nem csak szellemi szinten, de anyagiakban is. Ehhez először észre kell venned, majd tudnod kell kiaknázni a rejtett lehetőségeket. Most az sem baj, ha támaszt találsz, segítséget kérsz, nem kell mindent egyedül véghezvinned. Biztosra mennél inkább? Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), segítségével minden alkalmat megragadhatsz ebben a hónapban az anyagi gyarapodásra! Szerelemben jegyednek is óvatosnak kell lennie, ha meglévő kapcsolatodba nem akarsz gondokat. Könnyen érkezhetnek csábítások, most nem csak irányodba, de párodat is könnyen megkörnyékezhetik. Egészségedben nincsenek aggasztó jelek, egy megfázás lehet a legnagyobb probléma.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Alapjában véve a havi horoszkóp igazán jó jeleket mutat, amikor egy kis erőfeszítéssel kisebb-nagyobb sikereket könyvelhetsz el. Nem kifejezetten csak munkában, hanem olyan dolgoknak érhetsz a végére, amelyek már egy ideje húzódnak, vagy olyan dolgot valósíthatsz meg, ami neked most nagy örömet okoz. De tudnod kell valami fontosat! A havi horoszkóp alapján valaki a szerencsédre akarhat törni, amit mindenképpen meg kell akadályoznod! Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), tudd meg, kivel kell vigyáznod, és kollégám segítségével elkerülheted az általa okozott balszerencsét! Párkapcsolatodban arra érdemes vigyázni, hogy milyen társasággal gyűltök össze. Könnyen kelhetnek szárnyra pletykák, elferdített történetek, amik vitákat is szülhetnek.

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Vegyes energiák lengenek körbe június folyamán, amikor vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz irányba billenhetnek el a dolgok. A havi horoszkóp alapján minden jel arra utal, sorsforduló elé érkezel. Az ilyen időszakokban különösen óvatosnak kell lenni, mert a pozitív változás könnyen fordulhat át negatívba, ha nem a megfelelő módon cselekszel! Hívd inkább Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki profi abban, hogyan érkezzen kifejezetten csak szerencse az életedbe! Vigyázat, csak ebben a hónapban van rá lehetőséged! Anyagi téren kiemelten fontos, hogy már a hónap elejétől takarékoskodj, különben könnyen szorulhat a nadrágszíj a hónap végére. Egészségedben is könnyen lehetnek majd gondok, de ezeket is elkerülheted kollégám segítségével.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Állásodban könnyen történhet valamilyen változás, amit nagyon nehezményezhetsz. Ne nyűgként éld meg, hanem légy nyitott és koncentrálj arra, hogy mindent a legleleményesebben tudj megoldani. Ennek fényében előlépés is történhet karrieredben. Lesz a hónapnak két olyan napja is, amikor kifejezetten szerencsés lesz az Oroszlán csillagjegy. Az egyik szerencsenapon a lelkitársadat vonzhatod be, a másikon hatalmas nyereményed lehet! Meg kell tudnod ezeket a sorsfordító dátumokat, ha valamelyik mellett nem akarsz elmenni! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), megnézi neked! Egészségi állapotod kielégítő lehet a havi horoszkóp szerint, bár ha régen voltál általános kivizsgáláson, itt az ideje!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Összecsaphatnak a fejed felett a hullámok a havi horoszkóp alapján. Most minden probléma felerősödhet, sőt anyagikban nagy veszteség is érhet, vagy akár munka nélkül is maradhatsz. Ha eldöntötted, hogy elég, és végre magad mögött akarod hagyni a múltat és a szerencsétlenséget, már az is egy kis szerencse, hogy olvasod a horoszkópod. Így megtudhatod, hogy a hónap első felében, a jegyednek elvégzett bőség mágia ezerszeres erővel hat, és minden életterületre bőséget hozhat! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy végezze el, de le ne késs! A szerelmi horoszkóp az, ami igazából jó, főleg akkor, ha még keresed a társad. A hónap közepe a legjobb időszaka arra, hogy megismerkedj valakivel, akivel megélheted az igaz szerelmet!

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Ebben a hónapban legnagyobb esélyed adódik munka általi sikerekre, feltéve, ha azokról nem mondtál még le, és nem csak a babérjaidon ülsz. Nagy valószínűséggel olyan állásod van, ami valamennyit hoz, de nem eleget, és fejlődni benne nem tudsz. Jó hír, hogy akkor is van remény, ha most nem dolgozol és akkor is, ha már nyugállományba vonultál. Kérd a júniusi sikermágiát Kamillától a 0690633991-es számon (485 Ft/p), megdöbbenhetsz a végeredményen! Több időt szánj a barátaidra, mert rájuk tudsz majd a hónap során leginkább támaszkodni. Olyan tanácsokat is kaphatsz, amik megváltoztathatják a nézőpontodat bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Figyelj az elfogyasztott folyadék mennyiségére, mert hajlamos lehetsz a kiszáradásra, amit lehet, észre sem veszel, de gondokat szülhet!

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Nem lesz egyszerű ez a hónap, ha teljesíteni akarod a magad által elvárt kritériumokat. Több hátráltató tényező is akadhat, sőt még pénzügyekben is érhet valamilyen csalódás, nem várt történés. Mindezek ellenére sikerrel veheted az akadályokat, erős kitartásról tanúskodhatsz, és mehetsz tovább az utadon. A havi horoszkóp árulkodik valakiről, aki által súlyos negatív energiák is kerülhetned rád. Alapjában véve nyugodt hónapra számíthatsz, ha ez a valaki nem lép közbe. Inkább hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, mert a hónapod kész káosz lehet miatta! Párkapcsolatodra semmi nem lehet kihatással, kizárólag te magad. Ha az általános nyugalmadat meg tudod őrizni a magánéletedben is, kellemes hetek várnak rátok, és még egy egészségügyi problémával szemben is megóvhatod magad!

Norbert
3

Norbert

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  525
Ha úgy érzed, negatív energiák befolyásolják az életed, semmi sem sikerül, akkor keress fel bátran. Egyedi módon segítek az életed a megfelelő kerékvágásba vinni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

A havi horoszkóp szerint június a te hónapod, ha vannak terveid. Nem érdemes tovább halogatnod ezek megvalósítását, mert a havi energiák támogatni fognak az elképzeléseid kivitelezésében. Anyagiakban, ha megfontoltan cselekedsz, jelentősebb bevételre is szert tehetsz. A havi horoszkóp kiemeli a szerelmi életedet is, titokzatos események vehetik kezdetüket, amiket jó lenne a helyén kezelned, ha meg akarod óvni magad a problémáktól. Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj részletes párkapcsolati előrejelzést júniusra, mert sok minden múlhat rajta! Az egészségedet ne hanyagold el, látszanak olyan jelek, amik meglévő problémára utalnak. Ha tüneteid erősödnek, vagy gyanús jelet érzékelsz, ne légy rest orvoshoz menni!

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Kiváló hónap ez a Bakoknak, ha gyökeres változtatásokat akarnak. A havi horoszkóp szerint új lehetőségeket vonzhatsz be, amik elindíthatnak az anyagi gyarapodás útján. Azokkal a személyekkel, akik bármiben hátráltatnak, érdemes most szüneteltetni a kapcsolatot, hogy a várt változások megérkezhessenek hozzád. Az egészség horoszkópod az, ami igazából elrontja a havi képet, mert itt problémák látszanak. Ha meglévő problémáról van szó, fontos lenne tudomást szerezned hatékony természetes megoldásokról, ha pedig jelenleg nincs betegséged, lehet, hogy valamit meg kell előznöd! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mindkét esetben meg tudja nézni, mi a legjobb megoldás számodra! Megismerkedhetsz egy olyan emberrel is, aki a jövőben bajokat okozhat neked, légy óvatos az új ismeretségekkel!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Néhány gond felütheti a fejét ebben a hónapban, bár a horoszkóp szerint így történt ez a közelmúltban is. Többször ütközhetsz akadályokba, már-már bosszantó módon sülhetnek el visszájára a dolgok. A pénzhoroszkóp alapján még lopás áldozatává is válhatsz. Mindezek ellen könnyűszerrel tehetsz, csak arra kell rájönnöd, hogy mi is akadályozza az életed jó irányba való alakulását. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj negatív erő vizsgálatot, de az is lehet, hogy csak egy blokkoldásnyira vagy a szerencsétől! Tudd meg mielőbb! Párkapcsolatodat illetően szóbeszédek kaphatnak szárnyra, aminek lehet, most valóban lesz is alapja. Nézz a dolgok mögé, lehetséges, hogy valamin változtatnotok kell!

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Itt az ideje a sarkadra állnod kollégáiddal szemben, nem szabad hagynod, hogy elnyomjanak. Legyél határozottabb, nyisd ki a szád velük szemben, ha kell. Ha hagyod magad, elveszed magadtól a lehetőséget az előlépésekre, pedig erre esélyed van ezekben a hetekben. A havi horoszkóp alapján könnyen gyűlhet meg a bajod valamilyen egészségügyi problémával is, ami miatt fontos dolgokról maradhatsz le. Elég már az is, ha dolgozni nem tudsz, hiszen az kevesebb bevételt jelent. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy egészség elemzést, hogy el tudd kerülni! Ha egyedülálló vagy, nagyon jó hírrel szolgálhatok, mert most az utadba sodorhatja a sors azt az ember, aki mellett leélheted az életed hátralevő részét! Légy kevésbé bizonytalan, és ne sokat ülj otthon!

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc