Kos
21.03 - 20.04

Havi horoszkópod alapján a december eleji csillaghatások feltöltenek erővel és energiával, és cselekvésre ösztönöznek. Tudásvágyad igen nagy lesz, kihasználhatod ezt a hónapot, még ha őrültségnek is hangzik, arra, hogy valamit elkezdj tanulni. Későbbi anyagi gyarapodásod kulcsa éppen az ebbe fektetett energia lehet. Ebben a hónapban pénzhoroszkópod több kiadást jelez, mint bevételt, de nem is csoda, hiszen jönnek az ünnepek. Több mindenkit szeretnél meglepni, csak nem biztos, hogy futja rá? Hívd Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérj egy pénzmágiát telihold idején! A párkapcsolati horoszkópod stabilitást mutat, az ünnepek közeledtével viszont a kapcsolatotok mélyülni látszik, nagy lesz az összhang. Ne akadályozzon semmiben a hideg idő, mozogj minél többet ebben a hónapban is, hogy kicsattanó formád megőrizhesd.

IgazGyöngy
3

IgazGyöngy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  383
Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Az elmúlt hónapokban sok minden történt veled, jó is, rossz is. Az év utolsó havában pont ez fog történni, csak lehet, kicsit rosszabbul éled meg, hiszen rövid idő alatt jön össze hideg-meleg. A hónap közepéig tele leszel feszültséggel, ami munkában gondokat okozhat. Kapkodásod pénzügyekben is meg fog látszani, arra szórhatod a pénzt, amerre nem is kéne. Könnyen lehet, hogy üres lesz a zsebed, mire ideérnek az ünnepek, de erre is van egy jó megoldás. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy szerencse mágiát, aminek köszönhetően még karácsony előtt nyerhetsz egy nagyobb összeget! Vidám, kiegyensúlyozott ünnepekre számíthatsz családod vagy barátaid körében, és amennyiben szingli vagy, esélyes, hogy új párod oldalán fogsz búcsút mondani az óévnek. Egészségedben nem fognak felmerülni nagyobb problémák, egyedül migrénes fejfájás okozhat gondokat a hónap elején.

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Jól teszed, hogy már decemberben töröd a fejed azon, hogy milyen változásokat szeretnél elérni a jövő évben, anyagi téren. Amit a fejedbe veszel ebben a hónapban, és ki is tartasz mellette, az jó eséllyel valósulhat meg. Amennyiben szakmai előrelépéseket szeretnél, azért még most tenned kell, mert a karrieredet most támogatják leginkább a bolygók. Hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd telihold idején azt a sikermágiát, ami csak a te jegyednél hatásos decemberben! Szerelmi életedben kisebb veszekedésekre számíthatsz, az is előfordulhat, hogy épp az ünnepek alatt rúghatjátok össze a port. Tedd meg, hogy higgadt maradsz, és elengeded a füled mellett azt, ami nem tetszik, a nyugodt ünnepek érdekében. Egészség horoszkópod is azt mutatja, idegeidre rosszul hat majd egy bolygókereszt a hónap közepétől, szintén nagyon fontos, hogy uralkodni tudj magadon!

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Az elmúlt hónapod kissé megterhelő volt számodra, de a december sokkal könnyebb, vidámabb és eredményesebb lesz. Eleinte el sem akarod majd hinni, hogy minden a te kezedre játszik, de az Univerzum most a te jegyed választotta ki! Kiegyensúlyozottság és szerencse lesz a jutalmad a fáradságos évedért. Azonban, ha azok a Rákok közé tartozol, akiken valamilyen negatív erő van, sajnos ez a hónapod sem lesz jobb a többinél! Hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj átoklevételt, vagy karma-oldást, mert valamelyikre biztos, hogy szükséged van, ha jót nem igen tapasztalsz az életedben! Pénzügyek szempontjából fontos megemlítenem, hogy visszakaphatsz egy tartozást, vagy pedig eladhatsz egy ingatlant. Öröm még szerelmi téren is érhet, mert több Rák jegy fogja megtalálni párját ezekben a hetekben.

Bettina
3

Bettina

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  494
Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

December első napjaiban rengeteg dolgod lesz, nagy lesz a sürgés-forgás, és sok lesz az elintézésre váró ügyed. A legtöbb, amit tehetsz, hogy élvezed a karácsonyi előkészületeket, ne éld meg teherként, ha nem akarsz idegbeteg lenni, mire elérkeznek az ünnepek. Mindeközben próbáld a maximumot nyújtani munkában is, mert meg lehet majd a pozitív eredménye. Készülj fel az ünnepekre anyagiakban is, hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd el decemberi pénzkódodat, aminek köszönhetően váratlan öröm érhet még a karácsonyfa felállítása előtt! A hónap eleji csillagállások a kapcsolatodra sem lesznek jó hatással, kapkodásod, idegességed nem fog tetszeni párodnak, és még az is lehet, hogy egy napra faképnél fog hagyni, pont, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Egészségedben szédülés, gyomorgörcsök okozhatnak gondokat, amik idegi alapon jöhetnek elő.

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

A decemberben rád ható bolygók folyamatosan ösztönöznek, cselekvésre késztetnek. Nagyon fontosnak fogod most érezni a munkád, esetleg a tanulmányaid. A hónap elején csak magadra számíthatsz, ne is próbálj másoktól segítséget remélni. Megállod a helyed egyedül is. Egészen szerencsésen fognak alakulni a dolgaid itt az év végén, még anyagiakban is jól járhatsz, főleg akkor, ha kihasználod a különleges bolygóhatásokat, és a telihold idejét egyszerre! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd azt a telihold mágiát a hónap közepe felé, mely elindítja a gyarapodásodat anyagi vonatkozásban! Nagyon fontos, hogy ne üres pénztárcával menj át az újévbe, mert akkor a 2017-es éved katasztrofális lehet! Ha úgy érzed, hogy fáradsz, mindenképpen pihend ki magad, nincs olyan teendő, aminek ne érnél a végére ebben a hónapban.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Itt az év vége, és még mindig úgy érzed, hogy nem tudsz a dolgaid végére jutni. Mire azt hiszed, hogy végeztél, újabb és újabb feladatok, teendők várnak rád. Sajnos ebben a hónapban is hajlamos leszel a túlköltekezésre, úgyhogy anyagi szempontból körültekintőnek és óvatosnak kell lenned. Szerencsére ebben a hónapban is kiváló alkalom arra, hogy több pénzt teremthess! Hívd Andynát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elvégzi neked a pénzteremtő rituálét, ami telihold idején szinte biztos, hogy hatásos lesz! Családodban összességében jó lesz az egyetértés, e téren nyugodt hónapra számíthatsz, és egy rokonodtól, családtagodtól kiváló tippeket kaphatsz párkapcsolati problémáidra, ha vannak. Most érdemes lesz megfogadnod a tanácsokat. Egészségügyi szempontból egy csúnya influenza dönthet le a lábadról, de csak rövidebb időre.

Andyna
3

Andyna

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  408
Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Izgalmas, érzelmekkel teli hónap vár rád havi horoszkópod szerint. Nagyon kell ügyelned arra, hogy a sors kínálta lehetőségek mellett ne menj el, mert ebből bizony lesz, nem is egy. Amennyi időt és energiát ölsz a dolgaidba, annyi jó fog visszaköszönni rád. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, még munkát is találhatsz magadnak. Ha jelenleg nincs állásod, ez nagyon jól jön persze, de ha van munkád, még a változtatásra is megkapod az esélyt. Régóta dolgozol ugyanott, kevés pénzért, és változtatásra kilátás sincs? Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, mi okozza az elakadásaidat karrier területén, és egy sikermágiával is megtámogat, ha kéred! Pénzügyekben kicsit alul maradhatsz, de ne búslakodj, ilyen ünnepek csak egyszer vannak évben. Új szerelemre, új barátokra is lelhetsz, sok meghívásra lesz érdemes igent mondanod.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Végre olyan hónap vár rád, amikor a munka kicsit háttérbe szorul, és többet tudsz magaddal és szeretteiddel foglalkozni. Élvezni fogod az ünnepi előkészületeket, mert sok időd lesz arra, hogy mindent olyanra szervezz, amilyenre szeretnéd. Anyagiakkal kapcsolatban ne siess el semmit, mert ami az év eddigi részében ráért, az ráér a jövőhónapig. A pénzre most szükséged is lesz, hiszen sok mindenkit szeretnél meglepni. Míg a bővebb családi körben nagyon jó lesz az összhang, addig párkapcsolatodban olyan problémák merülhetnek fel, amiket a szeretet ünnepéig sem sikerül megoldani. Ne hagyd, hogy ez árnyékot vessen a harmonikus és boldog december végi időszakodra, inkább hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki tudja, hogyan veheted elejét a vitáknak, veszekedéseknek! Emésztési gondjaid adódhatnak a hónap során, figyelj a mértékletességre, hiszen az ünnepek alatt hajlamosak vagyunk túlzásokba esni.

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Sokkal jobban magával ragad az ünnepek közeledte, az adventi időszak, mint eddig bármikor, de cserébe nyugtod nem sok lesz, mert a családod és barátaid is végig igényt tartanak majd a társaságodra. Oszd be jól az idődet, és tegyél félre minden olyan dolgot, ami ráér januárig. Anyagiakban kedvező hónapra számíthatsz, egész évi igyekezeted megtérülhet plusz bevételek formájában. Azért arra figyelj oda, hogy ne költs többet a kelleténél. Egy bolygókereszt azonban arra figyelmeztet, hogy egészségedben gondok merülhetnek fel, méghozzá olyan probléma jöhet elő, aminek eddig jelét sem tapasztaltad. Ne hagyd, hogy az egészségi állapotod pont az ünnepekre rosszabbodjon, inkább hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki segít a megelőzésben, illetve gyógyító energiát is küldhet neked! Kollégáim hihetetlen sok ügyfelének segített abban, hogy teljes életet élhessen, egészségben!

Aurethiel
3

Aurethiel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  530
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Itt az év utolsó hónapjában arra lesz szükség, hogy számot vess bizonyos dolgokról. Értékeld ki az elért eredményeidet, örülj minden jónak, amit a sorstól kaptál. Lásd be a hibáidat és próbálj változtatni, és ne feledkezz meg a lezáratlan ügyekről sem. Anyagiakban elmaradások látszanak, amiket jó lenne nem átvinned a következő évbe. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki teliholdkor átléptet téged a pénzkapun, mely szinte azonnal hat, és megoldhatja anyagi gondjaidat erre a hónapra! Ha havi szerencseszámaidat is kéred, nem csak váratlan bevételeid, hanem még nyereményed is lehet! Havi szerelmi horoszkópodat akkor érdemes megemlítenem, ha szingli vagy, mert decemberben egy régi hódolód vallhat színt. Ne ijedj meg, kezeld a dolgot teljesen reálisan, még az is lehet – bár elsőre nem is gondolnád -, hogy ő lesz az, aki megszépíti a 2017-es évedet. Öltözködj rétegesen, mert egy megfázás könnyen ágynak dönthet.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Havi horoszkópod több teendőd jelez munkában, mint amennyire számítasz. Itt az év vége és szeretnél végre kicsit fellélegezni, pihenni, de lehetőséged sajnos nem sok lesz rá. Kicsit érzelmileg is meg fog viselni az erőltetett munkatempó, főleg azért, mert hiába dolgozol sokat, pénzed így sincs elég. Jó hír viszont, hogy az a Halak jegy, aki a decemberi teliholdkor kér sikermágiát, szinte biztos, hogy jövőre olyan állásajánlatot kap, mely meghozhatja számára a várva várt eredményeket! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki el tudja végezni számodra, és ha most sürgősen szeretné pénzhez jutni, egy gyorspénz mágiát is ad! Több időt szeretnél tölteni családtagjaiddal és barátaiddal, amire a hónap második felétől lesz lehetőséged, addig is próbáld szó és leginkább idegeskedés nélkül tűrni a sok teendőt, mert a stressz most nagyon rossz hatással lehet szervezetedre.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc