Kos
21.03 - 20.04

Havi horoszkópod alapján elégedetlen leszel életminőségeddel. Már rögtön az év elején akartál egy nagyobb változást, ami eddig sem jött össze. Sorsod februárra azonban olyan lehetőséget rejt, ami munkanélküliként elhozhatja számodra az ideális állást, munkaviszonyban lévőként pedig az előrelépést. Hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert nélküle ez a fantasztikus lehetőség mellett el fogsz menni! Anyagiak szempontjából, ha ügyesen takarékoskodsz, nem mész át üres pénztárcával a márciusba. Szerelmi horoszkópod arra kér, légy résen, mert egy új személy bukkanhat fel, aki szingliként a társad lehet, meglévő kapcsolatban pedig problémákat okozhat. Egészségedben fejfájás okozhat kellemetlenségeket, a hónap közepétől.

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Ha munkahelyi előmenetelre vársz egy ideje már, akkor ez a hónap megfelelő arra, hogy minden erődet és kitartásodat latba vesd, mert ez most meghozhatja a kívánt eredményeket, főleg pénzügyi szempontból. Havi horoszkópod alapján beléphet az életedbe váratlanul egy olyan személy, aki minden jövőbeni problémád forrása lehet, de az is lehetséges, hogy jelenlegi ismerőseid közül fordul valaki ellened. Átkát időben ki kell védened, ha nem szeretnél súlyos problémákat! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki el tudja végezni számodra a legerősebb védelmet! Egészségedre több figyelmet fordíts, mert hajlamos vagy egy-egy problémát, intő jelet félvállról venni. Nem érdemes tovább halogatnod az éves vizsgálatokat, számos komolyabb problémának veheted elejét.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Bármennyire is igyekszel, azért felbukkannak akadályok. Nem kell, hogy ezek elkeserítsenek, mert minden akadály, amit sikeresen küzdesz le, a fejlődésedet szolgálja. A februári hónap megadja az esélyt arra, hogy jobban áttekintsd anyagi helyzetedet, és nagyszerű ötleteid születhetnek arra, hogyan teremthetsz magadnak és családodnak több pénzt. Szerelmi horoszkópod erre a hónapra viszont borús jeleket hordoz, nehéz eldöntenem, hogy harmadik személy okoz-e gondokat, vagy más olyan dolog történik, mely szakításhoz vezethet. A legbiztosabb, ha hívod Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), tisztánlátóként előre felkészít, és segít a baj megelőzésében! Ha van meglévő betegséged, az enyhülhet, vagy akár el is tűnhet a hónap folyamán. Bármilyen jellegű gondod is van, keress természetes megoldásokat rá. Kollégám ebben is segíthet, ha kéred.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Bár nem kapod meg a kívánt bevételeket munkád által, mégis biztonságosnak érzed, és úgy-ahogy, még szereted is. A héten e téren arra figyelj, hogy ne hibázz, mert az legelőször annak fog feltűnni, aki nagyon nem kéne, hogy tudjon róla. Pénzhoroszkópod olyan történést mutat, amely nagy kiadáshoz vezethet. Ha jelenleg sem túl rózsás az anyagi helyzeted, jó hírem van, mert megelőzheted! Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki egy mágiával a kiadást bevétellé alakíthatja! Azt mondják, barátságból bármikor lehet szerelem, és jegyeddel ez most valóban meg is történhet. Ha nem te leszel az, aki gyengédebb érzelmeket fog táplálni valaki iránt, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy valaki irántad epekedik, titokban. Havi egészség horoszkópod kielégítő, komolyabb bajtól nem kell tartanod, azonban mégis nagy a veszélye annak, hogy felfázhatsz.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

A munkádban nagyobb kihívás elé kerülhetsz, mint amire számítottál volna. Ha úgy gondolod, hogy egyedül nem tudod a maximumot nyújtani benne, bátran kérd ki valaki segítségét. Nem kell mindent egyedül megoldanod. Havi horoszkópodban megmutatkozik egy titok, ami anyagiakkal kapcsolatos, és amiről már egy jó ideje tudnod kéne. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, miről is van pontosan szó, mert ez fordíthat az életeden egy nagyot, pozitív irányba! A csillagok állása alapján ebben a hónapban kimondottam jól alakulnak a kapcsolataid, akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban. Ha van társad, akkor arra figyelj azért, hogy a problémákat teljes higgadtsággal kezeld. Ha egy ideje tervezed, hogy megszabadulnál a felesleges kilóktól, most kedvező időszak ez erre. Vágj bele bátran!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Pénzügyeid nem fognak rosszul alakulni havi horoszkópod alapján. Bár nem leszel teljesen elégedett a bevételeiddel, ami igen jellemző rád, mégis meglesz az egyensúly, még az is lehet, összejöhet egy kis megtakarított pénz. A munkával sem leszel elégedett, összetűzésekre is lehet ott számítani. Havi egészség horoszkópod szintén sehogy sem jó, az látszik, túl sok olyan dolog van lelked mélyén elraktározva, melyek szervi problémákat eredményeznek, hacsak már meg nem történt. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki a betegségek valódi okát a gyökerüknél tudja kiirtani, és megelőzésben is segíthet! A február viszonylag eseménytelenül zajlik majd szerelmi téren. Minden megy a megszokott kerékvágásban, amit egyáltalán nem bánsz, hiszen számodra a legfontosabb a biztonság. Szingliként ismerkedésre lesz esélyed, de az igazit nem most fogod megtalálni.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Munkahely váltásra, vagy állás szerzésre kiváló ez a hónap a Mérleg jegy szülötteinek. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi állásod nem biztos, vagy nem megfelelő számodra és nem hoz előrelépést, most egy határozott döntéssel változtathatsz életminőségeden. Pénzügyekben a hónap első felére némi stabilitást mutat a havi horoszkóp, aztán február közepétől elég rossz időszak látszik. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy adjon számodra egy védelmet, nehogy rontás okozza a problémákat! A szerelmi horoszkóp alapján, ha nem figyelsz oda párod igényeire, akkor kisebb-nagyobb konfliktusokra számíthatsz. Törekedj minden helyzetben arra, hogy kompromisszumos megoldásokat találj. A szerencse az veled lehet, amire a legmegfelelőbb időszak a hónap vége. Ha tudni akarod a pontos időpontot, kollégám abban is segít.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Nem most jött el számodra a változások hava, azonban sorsodban vannak lehetőségek arra, hogy legalább elindulj egy olyan ösvényen, mely később elvezet a boldogság felé. Elégedetlenségednek több oka is van, néha magad sem tudod eldönteni, hogy rossz hivatást választottál-e vagy átok lehet a pénzügyeiden? A boldogságodat valószínű, hogy más irányban kell keresgélned, mert a csillagok állása alapján jelenleg nem a karmád szerint kijelölt úton haladsz. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj karma-elemzést, ami után már tudni fogod, merre indulj, hogy végül elérhess mindent, amit szeretnél! Társadat a hónap folyamán megeshet, hogy gyakran kritizálod és kioktatod, ami nem fog jót tenni a köztetek lévő aránylag jó viszonynak. Ez a feszültebb időszak az egészségi állapotodra is kihatással lehet, kerüld a stresszt mindenképp!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Egyre inkább úgy fogod érezni, hogy nem találod a helyed ott, ahol jelenleg vagy, és ahol jelenleg tartasz. Roppant feszült hónap elé kerültél, amikor válaszút elé állíthatod saját magadat. Leginkább a munka és a pénz, ami az elégedetlenséged okozója, ezért már az is megfordulhat a fejedben, hogy egy nagyot váltasz, és ebben februárban nagyon is támogatnak a bolygóhatások. Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki több Nyilas csillagjegyet segített már hozzá egy sikeres, akár külföldi munkához! Bárhogyan is döntesz sorsod felől, a párod legyen az első, akinek a tudomására hozod. A belső feszültségedet semmiképp se vidd bele a kapcsolatodba, mert, bár párod megértő lehet, eljöhet az a pont is, amikor robbanhat a bomba. Szerencsére egészségi állapotod jól alakul a hónap folyamán, csak arra figyelj, hogy ki tudd magad pihenni.

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Lassú tempójú hónap vár rád, kedvetlenséged a tetőfokán lesz majd. Pont ezért munkában számolhatsz azzal, hogy több lesz a lemaradás, mert gondolatban egészen máshol jársz. Egészségedben észlelhetsz furcsaságokat, fáradékonyságot, szédülést is többször. Ez mind ez energiahiányból adódik majd. Anyagiak rendezésére viszont most jött el a te időd! Ha februárban lépsz át a pénzkapun, szinte biztos lehetsz az egész évi anyagi sikerekben! Hívd Csillagot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), regisztrál erre a különleges szertartásra, amit jósaink együttes erővel végeznek el minden Baknak! Néha olyan időszakaid vannak, amikor makacsul csak azokhoz a dolgokhoz ragaszkodsz, melyek csak neked számítanak, holott lehet, megfeledkezel arról, hogy van más is, akinek sokat számít a véleménye. Pont ezért párkapcsolatban több vitára is lehet számítani havi horoszkópod alapján.

Csillag
3

Csillag

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  435
Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Talán csillagjegyednek alakul legjobban ez a februári hónap. Ha rosszul indult az éved, akkor ne csüggedj, ez a hónap számos jó lehetőséged tartogat számodra. Karriered is ívelni fog, új ismeretségekre tehetsz szert, és anyagiakban pedig váratlan öröm érhet! Szerencseszámaiddal a hónap közepe felé nagyot profitálhatsz. Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd számaidat, és azt a szerencse mágiát, ami most téged segíthet hozzá egy nagyobb nyereményhez! Ha még keresed a társad, épp itt az ideje, hogy nyitottabb légy és aktívabb. Járj többet szórakozni, légy kommunikatív, mert nagy esélyed van olyan személlyel megismerkedni, akivel hosszú időre összekötheted az életed. Vitaminhiány léphet fel a szervezetedben, ezért igyekezz azt pótolni, mert vitalitásodra bizony nagy szükséged lesz!

Norbert
3

Norbert

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  525
Ha úgy érzed, negatív energiák befolyásolják az életed, semmi sem sikerül, akkor keress fel bátran. Egyedi módon segítek az életed a megfelelő kerékvágásba vinni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

A hónap folyamán akkor tudsz nyugodtan és eredményesen dolgozni, ha külön vonulsz, amennyiben van rá lehetőséged. A csapatmunka most nem fog előrébb vinni, és még nézeteltérések is felüthetik a fejüket kollégáiddal. Anyagi helyzetedben nem lesz különösebb változás, de az is könnyen meglehet, jóval több lesz a kiadásod, mint a bevételed. Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), megnézi, nem került-e rád pénzátok! Ha csak teheted, kölcsönt ne kérj és ne vegyél fel a hónap folyamán, és bármilyen más hivatalos ügyet is érdemes inkább a jövőhónapra halasztanod. A hónap második hetétől a bolygóhatásoknak köszönhetően kissé érzékenyebb és érzelmesebb leszel, ami szerelmi életedre rendkívül jó hatással lesz. A pozitív változást társad is örömmel veszi, és meg is hálálja.

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc