Kos
21.03 - 20.04

Karriered szépen ívelhet felfelé, ha nem siklasz el fontos részletek felett. Ne félj segítséget sem kérni a feladataid megoldásában, hiszen azt te is adsz, ha másnak van rá szüksége. Ami még fontos, jobb, ha ebben a hónapban tudod, hogy melyek azok a napok, amelyeken nem szabad pénz kiadnod, mert a költekezés egy tiltott napon, anyagi gondok közé sodorhat a jövőben. Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, melyek ezek a dátumok áprilisban! Szerelemben egy aránylag harmonikus időszak következik, amikor az sem kizárt, hogy frissebb kapcsolatok esetén házasság vagy gyermekáldás is előfordul. Egészséged miatt a stresszhelyzeteket érdemes kerülnöd, mert valamilyen testi tünetet okozhatnak.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Munka szempontjából nem lehet majd okod panaszra, épp a terveid szerint alakulhatnak a dolgok. Mivel szorgalmas vagy és szeretsz mindennel időben végezni, még egy kis lazítást is megengedhetsz magadnak a mindennapokban. Anyagiakban sem lesz semmilyen váratlan, negatív dolog, a hónapod pozitívan alakulhat. A havi szerelmi horoszkópod váratlan szerencsétlenséget jelez, fontos megtudnod, hogy miről is van szó pontosan! Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, akkor mindenre fény derül! Az egészségedre fordíts különös figyelmet. Hajlamos vagy félvállról venni bizonyos problémákat, amik lehet, hogy igazából kezelésre szorulnának. Ebben a hónapban is felmerülhet egy gond, és ha így lesz, fordulj orvoshoz.

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Bár munkában szépen, simán mennek majd a dolgok, egy-két kollégával meggyűlhet a bajod. Az odaszólogatások kicsit kedved szeghetik, de gondolj rögtön arra, hogy van, akinek az irigység a kenyere, és ez az ő baja. Anyagiak szempontjából a mértékletesség lesz fontos, ha nem akarsz átesni a ló túloldalára. A csillagok figyelmeztetnek is, méghozzá egy olyan dologra, ami az egészségeddel kapcsolatos. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egészség elemzést, mert lehet, hogy megelőzhetsz egy komolyabb problémát! Ha van kiszemelted, légy kitartó, mert a hosszas álmodozásból végre valóság lehet. Kiváló ez a hónap az Ikrek számára új kapcsolatok kialakítására, ami jelentheti azt is, hogy a baráti köröd bővül.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Bár első látásra úgy tűnhet, hogy a szerencse ebben a hónapban is elkerül, mégis lesznek rejtett jelek, amiket majd nem ártana észrevenned. Előlépésre is nagy esélyed lehet karrierben, és ehhez lehetséges, hogy félre kell tenned az alapból jellemző jószándékúságod. A szerencséd nagyon is működni fog ebben a hónapban, csak ehhez érdemes lenne tudnod azokat az időszakokat, amikor játszanod érdemes. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki asztrológusként kiszámítja a pontos időpontot neked, de még a szerencseszámaidat is! Párkapcsolatodban több lehet a feszült, mint a nyugodt időszak, a legjobban akkor jársz, ha a kezdődő vitát gyökerében elfojtod, például egy legyintéssel. Egészségedben nem ér baj, de fizikailag lesérülhetsz, főleg, ha veszélyesebb munkahelyed van.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Havi horoszkópod nem a legjobb, semmi újat nem ígér az életterületeken. Sőt az is könnyen megtörténhet, hogy valamilyen pénzbeli veszteség ér, vagy akár az állásod is kockán foroghat. Érdemes mindent megtenned annak érdekében, hogy ezt elkerüld. Esetleg mindig ennyire nehezen mentek a dolgok? Akkor hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot, mert az is lehetséges, hogy generációs átokról van szó! Kollégám segít a levételben és még védelmet is adhat a negatív erőkkel szemben. Több esélyed is lehet arra, hogy párt válassz magadnak a hónap során, ha egyedülálló vagy. Több jelentkező is akadhat, akik közül fontos azt a valakit választanod, aki már elsőre a legjobb benyomást tette rád. Természetesen nem a külsőségek alapján.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

A természet megújulásával egyidőben a te életedben is elindulhatnak a pozitív változások havi horoszkópod szerint. Sok jóval kecsegtet ez a hónap karrier szempontjából is, mert lehetőséged adódhat új munkát találni, ami sokkal jövedelmezőbb lehet a számodra. Még anyagiakban is váratlan meglepetés érhet valamilyen formában, amiről tudod kéne a részleteket, különben könnyen kerülheted ki. Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérdezd róla, mert ez még a régóta húzódó anyagi gondjaidat is megoldhatja! Szerelmi életedben valamilyen negatív fordulat következhet be, amit jó lenne a helyén kezelned. De, ha szeretnél részleteket ezzel kapcsolatban is, szintén segítségedre lesz említett kollégám. Egészséged szempontjából igyál eleget, könnyen száradhatsz ki, elsőre jelek nélkül!

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Az áprilisi hónap tele lehet csalódásokkal a Mérleg jegyek számára. Ennek ellenére tartsd észben, attól, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, még nem jelenti, hogy nem lehet a legtöbbet kihozni belőle. Főleg anyagiakban lesz szükséged a találékonyságodra. Most nem érdemes halogatnod egészségügyi gondjaid rendezését sem, mert április folyamán a Mérlegeknek kiváló a bolygóhatás arra, hogy egy problémát végleg elfelejtsenek. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj gyógyító energiát, mert most valóban elindulhatsz az egészséges élet útján! Remélhetőleg egyedülállóként még nem adtad fel a reményt, mert, ha erőt veszel magadon és időt szánsz az ismerkedésre, a szerelem most végleg rád találhat!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

A dolgok komolyra fordulhatnak munkahelyeden, ami éppen jó, mert így fog meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesítesz, mint azok, akikkel együtt dolgozol. Nagyon vigyáznod kell azonban ebben a hónapban, mert örök haragost szerezhetsz, de az is lehet, hogy már van valaki a környezetedben, aki valamiért nagyon haragszik rád vagy irigy. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj fekete mágia vizsgálatot vagy ellene védelmet, mert az könnyen kerülhet rád! A pénzhoroszkóp arra kér, hogy már a hónap elején spórolj, amennyit csak tudsz, mert az utolsó két hét valamelyikén nagyobb váratlan kiadás érhet. Az egészség horoszkóp alapjában véve jó, de legyél óvatos, nehogy kisebb baleseteket szenvedj, például házimunka vagy sportolás közben.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Az lesz fontos áprilisban, hogy tartalékold az energiáid és próbálj meg ne idegeskedni, főleg feleslegesen. Dolgozz nyugodt, de eredményes tempóban és tartsd ezt egész végig. Akkor megelőzheted a szellemi kimerülést. Anyagiakban valamilyen csapás érhet, könnyen történhet valami, ami miatt olyan nagy összeget kell kifizetned, akár részletekben, ami a további pénzügyi helyzetedre nagyon negatív kihatással lehet. Inkább hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki nem csak abban jó, hogy a kiadásokat elkerüld, de bevétellé is tudja fordítani! Ez a hónap kiválóan alkalmas arra, hogy a párkapcsolati gondokat rendezhessétek, és hogy újra békében, harmóniában élhessetek együtt. Ne feledd, ezért most neked kell a legtöbbet tenni!

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Túl sok mindent vállalhatsz magadra havi horoszkópod szerint, ezért könnyen elkerülheti a figyelmed egy igazán fontos dolog. Írj le mindent egy papírra, így jobban átláthatod majd az előtted álló feladatokat. Ha már régóta elhagyott a szerencséd, akkor jóval kecsegtet a havi horoszkóp, nagyon jó időszak elé érkeztél, bármilyen szerencse mágia tízezerszeres erővel hatásos jegyednél. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki el tudja neked végezni a legtitkosabb és egyben legerősebb ilyen szertartást! A szerencse jelei párkapcsolati téren is megmutatkoznak, hiszen nem egy Bak jegy találhatja meg az életre szóló szerelmet ebben a hónapban. Egészségedben gond a vérnyomásoddal adódhat, többször erős szédülés is jelentkezhet. Próbálj ilyenkor megpihenni kicsit.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Korábbi erőfeszítéseidnek köszönhetően ebben a hónapban élvezheted a kemény munka gyümölcsét, és még a nyugalmat is az életedben. Az, amiért olyan nagyon küzdöttél a múlthónapban, most anyagiakban is megtérülni látszik. Az viszont nagyon rossz jel, ha nem tapasztalsz valamilyen pozitív hatást anyagiakban a második hétig. Ez esetben hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérj rontáslevételt, aminek hatására nem maradsz le ebben a hónapban egy váratlan szerencséről, ami anyagiakban érhet áprilisban! Családi problémák adódhatnak a következő hetekben. Ne légy közömbös és segíts azoknak, akiknek szükségük van rá. Egészséged érdekében iktass be heti két-három alkalommal valamilyen intenzív mozgást, még, ha csak fél órára is. Ez most csodákat tehet veled!

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Munkában érhetnek majd kellemetlenségek, főleg mások miatt. Ne alázkodj meg senki előtt, és ne hagyd, hogy túljárjanak az eszeden! Állj ki a saját véleményed mellett. Pénzügyek szempontjából kicsit hajlamos lehetsz arra, hogy többet költs, mint amit a pénztárcád elbír. Jobb, ha inkább visszafogod magad. A szerelmi horoszkóp alapján most kell minden bátorságodat összeszedned, ha eleged van a magányból, mert a hónap folyamán megtalálhatod a társad, de csak akkor, ha te is mersz érte valamit tenni. Hívd Liliomot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki már nagyon sok lélektársat hozott össze, és sokaknak segített érzelmi harmóniára lelni! Egészségesnek érzed magad, de ne vedd ezt természetesnek. Nincs kizárva, hogy egészségügyi gondjaid adódhatnak a hónapban.

Liliom
3

Liliom

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  552
Ha problémákkal küzdesz a szerelmi és emberi kapcsolatok terén, ne habozz. Ji Csinggel segítek meghozni a megfelelő döntést, segítek helyesen látni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc