Kos
21.03 - 20.04

Karrier terén nagy év eleji hajtásra számíthatsz, be kell hozni az ünnepek okozta elmaradásokat. Ha ez önmagában nem elég, még kollégáiddal is nehezen érthetsz szót a havi horoszkópod alapján. Ha egy legyintéssel képes leszel lezártnak tekinteni a vitákat, nem lesz gond. A hónap folyamán gond leginkább az anyagiakkal lehet, mert túl sok mindenre kell majd pénzt kiadni, amire nem is számítasz. Könnyen kerülhet rád már a hónap elején pénzátok, amit könnyebb kivédeni, mint levetetni! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérj egy erős védelmet, mert az átok korántsem játék! Szerelmi téren szükséged lesz arra, hogy kicsit visszavonulhass, ám tartani fogsz attól, hogy megbeszéld pároddal, hiszen fordított esetben te is arra gondolnál, hogy talán már nem szeret a másik. Könnyen bánthatod meg, arra vigyázz! Egészséged jól fog alakulni, de hajlamos lehetsz arra, hogy kisebb baleseteket szenvedj. Például az éles és szúrós tárgyakkal nagyon óvatosan!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Hajlamos vagy túlreagálni bizonyos dolgokat. Bármit is hallasz a hónap folyamán, ne kapd fel a vizet, inkább gondolkodj hideg fejjel. A hónap során baj nem fog érni munkahelyeden, így inkább csak az eddigi feladataidra kell koncentrálnod. Pénzügyeidben nagyon sok lehetőség adódhat, hogy javíts helyzeteden. Pont ezért érdemes hívnod Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki jóskártyája segítségével minden lehetőséget feltár számodra! Segítsége nélkül mindemellett elmehetsz! Szabadidődre nagyon sokan tartanának igényt. Sok programot ne szervezz, mivel családon belül is komoly szükség lesz rád. Párodnak is tervei vannak, amelyekre mostanában sosem figyeltél, ezért lesz mit helyre hoznod a hónap során. Egészségedre nagyon figyelned kell, az emésztésed nem lesz teljesen rendben, ezért jó lenne, ha visszafogottabban táplálkoznál.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Tehetségednek és rátermettségednek köszönhetően kiváltságos helyzetbe kerülhetsz munkahelyeden a havi horoszkóp szerint, mely hatalmas büszkeségre ad okot, ám bármennyire is szeretnéd világgá kürtölni sikereid, igyekezz megőrizni szerénységedet, hiszen akad már így is munkahelyeden bőven irigyed. Jó lenne, ha már a hónap legelején kérnél egy negatív energia vizsgálatot, és védelmet, mert az az Ikrek jegy, aki ezeknek van kitéve januárban, rosszul sikerülhet az éve! Hívd Csillagot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki segít a legtöbbet kihozni ebből a hónapodból, sőt, az évedből! Családi életedben viszont gyarapodhatnak a kiadások, inkább a mértéktartás vezethet eredményre. A szerelmi horoszkóp csendes és békés hónapot mutat számodra, kivéve, ha nincs kapcsolatod. Egy új személy megjelenésére lehet számítani, akiből még akár életed párja is lehet!

Csillag
3

Csillag

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  435
Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Munka szempontjából egész jó hónapra számíthatsz, újult erővel kezded az új esztendőt. Anyagi helyzeted is jónak nevezhető, ráadásul semmilyen váratlan kiadásra nem kell számítanod a hónap folyamán, egy kicsit takarékoskodhatsz is. Havi egészség horoszkópod már nem mondható ennyire biztatónak, kissé hajlamosabb lehetsz a depresszióra, és helyzeted csak ronthatja az ünnepek előtti teendők által okozott stressz is. Valami hiányzik a szervezetedből, és ha nem sikerül időben pótolnod, komoly gondok léphetnek fel január folyamán! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elkészít számodra egy egészség elemzést, hogy időben tudj tenni valamit ellene! Megeshet, hogy képtelen leszel engedni elképzeléseidből, ráadásul kedvesed is mereven ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, ezért némi összetűzéssel kezdődhet ez az időszak számodra. Igyekezz nagyobb rugalmasságot tanúsítani, és vedd figyelembe párod nézeteit. Próbáld a vitás kérdéseket az ő szemén keresztül is megvizsgálni.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Nagyon sok a visszamaradt feladatod, amelyeket nincs is kedved elvégezni. A munka szerencsésen fog alakulni a hónapban, inkább az anyagiak azok, ahol valahogy mindig visszaesik a lendületed. Szerencsére itt is érhetnek januárban pozitív hatások, méghozzá nem is kicsik! Egyedül a te jegyed az, amelyik képes lehet hatalmas összeget nyerni ezekben a hetekben! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj rontás- és átokvizsgálatot, és ha kell, akkor levételt, mert ez akadályozhatja egyedül a nyereményedet! Ebben az időszakban mindennel szemben előnyt élvez majd életedben a szerelem, melyben képes vagy a felhőtlen boldogságra. Úgy érzed, végre önmagad adhatod, hiszen lehulltak már az álarcok, sikerült megbeszélni a problémákat. Egészségedben a hónap első hetében fejfájás okozhat gondot, és valamilyen vírusos betegséget is összeszedhetsz.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Anyagi helyzetedet illetően semmilyen irányba nem mutatkozik változás, ezért továbbra sem kellene felelőtlenül költekezned, viszont amit eddig gond nélkül megengedhettél magadnak, azt továbbra is megteheted. Ha hivatalos ügyeket akarsz intézni, azt próbáld a hónap első felére időzíteni, különben nem várt akadályokkal kell szembenézned. Párkapcsolati viharokra számíthatsz, mert hajlamos leszel a bolhából is elefántot csinálni. Gyakran megesik, hogy egy-egy veszekedés után nem a szívedre hallgatsz, inkább a büszkeséged dominál, aminek ebben a hónapban komoly következményei lehetnek. Ha nem szeretnéd elveszíteni társad, hívd Andynát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki gyógyírt talál a jelenlegi problémákra, és fehér mágiája által kapcsolatodat sokkal jobbá teheti az eddigieknél! Jobban kellene ügyelned az időjárásnak megfelelő öltözködésre, mert ebben az időszakban egy meghűlésnek induló, enyhébb betegség komolyabb problémák, akár egy tüdőgyulladás kezdetét is jelenthetik!

Andyna
3

Andyna

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  408
Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Munkahelyeden leginkább a bölcs és néma szemlélődés jellemezheti viselkedésed, ezért most olyan fontos összefüggéseket is észrevehetsz, melyekre eddig nem is gondoltál volna. Sokat azért ne hezitálj, és ha eldöntötted, mit is akarsz, tedd meg gyorsan és hatékonyan a siker érdekében! Sorsodban érdemes most oldani a blokkokat, melyek nyilvánvalóan vannak, és amelyek most megkeseríthetik az életed valamilyen formában! Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki feloldja ezeket, és újévi szerencse mágiájával is megajándékoz, ami pár héttel ezelőtt valakinek nem kis összeget hozott! Szerelmi horoszkópodban több olyan jel van, amelyek miatt csalódhatsz. Lehet, túl sokat vársz partneredtől, miközben igazán te sem vagy képes megfelelni a saját elvárásaidnak. Nehéz időszakot élhettek meg, amelyben csak is a nyugalom képes helyrehozni mindent. Az egészség horoszkóp szédüléseket jelez előre, érdemes lenne több időt fordítanod a pihenésre.

 

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Önbizalmad és hatalmas munkakedved ebben a hónapban arra ösztönöz, hogy ismeretlen vizekre evezve próbáld ki képességeid, hiszen úgy érzed, most nincs olyan feladat, melyet ne lennél képes akár segítség nélkül is megoldani. Ebben az időszakban kifejezetten hajlamos lehetsz arra, hogy csapatmunka helyett inkább külön utakon járj, és ez az, amiben a legjobban támogat téged a havi horoszkópod. Most kell kihasználnod ezt a talán egyszeri alkalmat! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki már sok Skorpió ügyfelének teremtett akkora összeget, melyből saját és sikeres vállalkozást indíthatott! Bármennyire is úgy érzed, hogy kapcsolatod ellaposodott, és a szenvedély tüzét kioltotta a megszokás, semmiképp ne akard ezt megtorolni társadon, hiszen a fokozatos eltávolodásért nem kizárólag őt lehet okolni. Immunrendszered gyenge, megeshet, hogy egyik betegségből esel a másikba a hónap folyamán.

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Nem leszel könnyű helyzetben, hiszen sok teendőd van, amit még mindenképpen szeretnél elintézni az év elején. De mivel a nap neked is csupán huszonnégy órából áll, így folyamatosan időhiánnyal küzdhetsz ezekben a hetekben. Úgy érezheted egész hónapban, valami nincs igazán rendben körülötted, valami folyton visszaránt, ami nem tesz jót közérzetednek, de a dolgaid sem úgy sikerülnek, ahogy kell. Érdemes hívnod Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez egy rontásvizsgálatot, de akár a szellemet is felfedezi, ha az van negatív hatással rád! Ezektől sürgősen meg kell szabadulnod, mert pénzhoroszkópod jelentős bevételt mutat, amennyiben túl vagy egy tisztításon! Partnereddel kisebb nézeteltérésre számíthatsz, mely talán abból adódik majd, hogy kevesebb időt töltesz otthon, mint az eddig megszokta tőled. Sporttal ismét formába hozhatod magad egészség horoszkópod szerint, ami neked nem nagy kihívás, igaz sokszor az időhiány nagy úr.

IgazGyöngy
3

IgazGyöngy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  383
Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Jó érzéked van ahhoz, hogy kiválaszd magadnak a megfelelő munkatársat egy-egy feladat elvégzésére, ebben a hónapban viszont ez képességed cserben hagy, csupa olyan ember kerül majd a közeledbe, akik az agyadra mennek. Pénzhoroszkópod alapján valamilyen veszteség érhet, amiből csak hosszú idő után leszel képes végleg kilábalni. Sokat tehetsz most kiadásaid elkerüléséért és anyagi biztonságot megteremtéséért, ha hívod Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), és kéred az újévi nagy pénzmágiáját! Ami a párkapcsolatodat illeti, féltékenység gyötörheti ebben az időszakban, ezért aztán erős vágyat érez arra, hogy kifürkészd partnered legapróbb titkait. Arra vigyázz, hogy ne kapjon nyomozáson vagy azon, hogy a telefonjában kutakodsz, mert abból balhé kerekedhet! Nagy valószínűséggel semmi okod nincs arra, hogy megrendüljön a párodba vetett bizalmad. A napközben felgyülemlett feszültségek miatt többször felébredhetsz éjszaka, esetleg gyakrabban előfordulhat az is, hogy képtelen leszel elaludni, így kifejezetten fáradtan kezdheted a napjaid.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Úgy érzed, hamar elment a december, igazán fel sem fogtad, hogy vége az egyik hónapnak, máris kezdődik a másik, ráadásul egy új év, új lehetőségekkel. Tennivalókban a január is bővelkedni fog. Nagyon gazdaságosan kell beosztanod az időd és az energiád, ha azt szeretnéd, hogy mindenre képes legyél, amit a hónapban elvársz magadtól. A hónap kiszámíthatatlan, főleg pénzügyekben, sok olyan jel van, ami arra utal, anyagi szempontból egy igen rossz hónap jön. Tárcsáznod kell, főleg akkor, ha úgy érzed, van egy rosszakaród! Hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki segít egy védelemmel, mert valaki tehet arról, hogy szinte egész évben vékony legyen a pénztárcád! Emésztési, és felszívódási problémák jelentkezhetnek jegyednél a hónap során, és ha úgy érzed, komolyabb a probléma, mindenképpen fordulj orvoshoz. A szerelmi horoszkópod szerint nem szabad most megfutamodnod a viták elől. Erélyesen védened kell szándékaid, mivel most fontos lesz az, hogy te mit szeretnél.

Bettina
3

Bettina

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  494
Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Kifejezetten pörgős hónapra számítasz munkahelyeden, ezért kellemes meglepetés ér, mikor azt tapasztalod, hogy tulajdonképpen félgőzzel is végezheted a munkád, hiszen még így is remekül elboldogulsz. Siker koronázza majd tetteid, bár semmi sem lesz teljesen tökéletes. Ha mégsem lennél sikeres, mégis rosszul sülnének el a dolgaid, akkor viszont valamilyen más gond lehet a háttérben. A sikertelenség nincs a sorsodban, de ha mégis jelen van életedben, hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), mert egy átokvizsgálat képes mindenen változtatni! Jobban ki vagy téve ebben az időszakban az elhízás veszélyének, melyet nem csupán az ünnepek alatt asztalára kerülő finomságok számlájára írhatsz, más is meghúzódhat a háttérben. Szerelmi életedben inkább visszafogottság lesz jellemző egész hónapban. Bár ha szeretnél egy kis színt vinni bele, most sem késő egy kis tüzet csiholni a kapcsolatodba.

 

Aurethiel 530
3

Aurethiel

Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 530
Technikák: Tisztánlátás
Specialitások: Egészség, Rituálék
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc