Kos
21.03 - 20.04

Vedd lazábbra a dolgokat, mert a héten minden a feje tetejére állhat! Ne akarj görcsösen egyből mindent, és ne vegyél mindent a szívedre. A vicc az néha tényleg csak vicc, nem kell egyből rosszra gondolni. Lazíts inkább és légy azok társaságában többet, akik minden körülmények között képesek jó hangulatot teremteni. Erre a jövőben igazán nagy szükséged lesz, mert lelki alapon már most érzékelhetsz fizikai elváltozásokat. Egészségedet egyébként sem érik túl jó hatások heti horoszkópod szerint, így jobb, ha hívod Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy feltérképezhesse jelenlegi egészségi állapotodat, és segítsen megelőzni minden nagyobb bajt! Pénzhoroszkópod szerint mértékletességre szükség, szerelmi életeddel ellentétben, mert most nem szabad, hogy gátat szabj a vágyaidnak. Főleg, ha nemrégiben indult el valakivel valami…

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Jobb, ha előre tervezel, mert könnyen csúszhat ki kezeid közül az irányítás a hét folyamán. Terveid között szerepeljen a gyorsaság, mert új feladatot is kaphatsz, ami teljesen váratlanul ér majd, és a többi dolgoddal teljesen lemaradhatsz. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok, mert utalnak egy személyre, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint, ahogy gondolod. Hívd Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot és a legerősebb védelmet, mert ez a személy már nagyon jól tudja, hogyan blokkolhat le téged szinte az összes életterületen! Párodra szerencsére számíthatsz, bármi is történjen, melletted fog állni, ne felejtsd el éreztetni vele, hogy neked is ugyanolyan fontos, mint te neki!

IgazGyöngy
3

IgazGyöngy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  383
Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Most bármi felé is húz a szíved, hallgass rá. Olyan hatások fognak érni, amelyek próbálnak utat mutatni neked a karmád teljesítése felé. Azzal, amivel jelenleg foglalkozol, viszonylag elégedett vagy, mert állandó jövedelmet biztosít neked, de mégis van egy feladatod, ami miatt leszülettél a Földre, és ha ezt nem teljesíted, következő életedben látod majd kárát. Ha tanácstalan vagy, és fogalmad sincs, mivel teremthetsz magadnak egy könnyebb életet most és a következőkben, hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert pillanatok alatt rálát a te valódi karmikus feladatodra! Mindeközben szerencsére egészségeddel sokat törődsz, kellemetlen meglepetésekkel nem kell számolnod a hét folyamán, de ha evés zavarokkal küzdesz, akkor jobb mielőbb kikérned egy hozzáértő tanácsát, mert ebből komoly gondjaid lehetnek még a jövőben.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Hírt kaphatsz egy olyan eseményről, amely kissé negatív hatással lehet az életedre. A heti horoszkóp szerint nem lesz komolyabb baj, viszont munkában egy kis megtorpanás várható miatta. Anyagi helyzetedben igyekszel rendet tenni, és vannak fontosabb terveid is a közeljövőre.  Úgy érzed, ezen a területen valami mindig visszahúz, ezért nagyon nehéznek látod az előrelépést. Egy januári sikermágia tud neked most segíteni, nem is kicsit! Hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi neked, és még tanácsot is ad, hogyan lehet a jövőben több pénzed! A szerelmi horoszkóp nem rossz, harmóniát jelez előre, azonban a hét első napjaiban adódhatnak félreérthető helyzetek. Egészségedre ügyelj majd, főleg akkor, ha nem egyszer volt már problémád az ízületekkel, nagyon sérülékeny leszel. Járj óvatosan, nehogy elcsússz!

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Nem mindig tudod majd megtartani az egyensúlyt bizonyos dolgok között a hét folyamán, az is lehet, hogy viselkedésed kicsit kiszámíthatatlanná válik. Csak akkor lesz rend, ha erőt veszel magadon, legyőzöd a hétköznapi pesszimizmusodat és jókedvvel, lendülettel indulsz meg előre. A csillagok szerint anyagiakban egy kifejezetten szerencsés hét áll előtted. Ha viszont gondjaid vannak e téren, és sosincs szerencséd, lehet, hogy Fortuna a héten se vesz pártfogásába. Hívd inkább Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki megnézi, mi okozza pontosan az elakadásokat, mert az is lehet, hogy generációs rontás lehet rajtad, ami egyáltalán nem játék! A szerelmi horoszkóp arra figyelmeztet, hogy ne akard párod összes titkát ismerni. Lehet, hogy vannak dolgok, amiket jobbnak lát nem közölni veled, de ez nem veszélyezteti a kapcsolatotokat semmiképp.

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

A heti horoszkóp munkában inkább lassú, vontatott hetet jelez előre. Lelki állapotod ezen nem javít, mert türelmetlenség jellemez majd. Bár néha úgy érzed, hogy minden hiábavaló, és minden összedől körülötted, valójában mégis te vagy képes a legjobb teljesítményekre. Anyagi helyzetedben viszont némi plusz bevételed lehet, ha észreveszed az éppen adódó lehetőséget. Lehetőségek híján hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki megnyit neked egy titkos bőség kaput, hogy az életed változhasson! Egészségedet nem érik túl jó hatások, bármilyen gondod is van, figyelj rá fokozottan. A szerelmi horoszkóp jó dolgokat jelez előre, ha kevés szabadidődet pároddal töltöd, nagyon jól meglesztek egész végig. Szingliként ne maradj a négy fal között, valaki csak arra vár, hogy megismerhessen.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Minden simán mehet a munkában heti horoszkópod szerint, és mindent el is érhetsz. A lényeg, hogy ne törődj a pletykákkal, hanem koncentrálj a dolgodra, akkor nagy ívben elkerülsz majd mindenkit. A Mérlegek életébe ezen a héten meg kell, hogy érkezzen az anyagi gyarapodás valamilyen formában, ami lehet fizetésemelés, plusz munkáért anyagi jutalom, vagy akár egy nyeremény. Ne csüggedj akkor se, ha ez nem valósulna meg, akkor csak annyi a dolgod, hogy megszabadulsz a negatív energiáktól, mert azok nagy eséllyel vannak rajtad. Hívd Liliomot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a tisztítást, hogy anyagiakban végre te is gyarapodni tudj! A sok vita oka és gyökere párkapcsolatodban a családban rejtőzik. Lehetséges, hogy valaki – talán nem is szándékosan – folyton egymás ellen ugrasztana titeket. Figyelj arra, hogy a héten könnyen kimerülhetsz, ezért immunrendszered le fog gyengülni. Fogyassz több vitamint.

Liliom
3

Liliom

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  552
Ha problémákkal küzdesz a szerelmi és emberi kapcsolatok terén, ne habozz. Ji Csinggel segítek meghozni a megfelelő döntést, segítek helyesen látni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

A pénz miatt sokkal többet vállalsz el, mint amennyit szívesen és lelkesen tudsz csinálni. De jobb munkabeosztással mégis képes leszel végezni a dolgaiddal. Azért ne hanyagold el azokat a dolgokat se, amiket szabadidődben szeretsz csinálni, ez kell ahhoz, hogy szellemileg felfrissülhess. Egészségednek is szüksége lenne egy kis felfrissülésre, mert heti horoszkópodban nem mutatkoznak túl jó jelek. Ha az egészség az első számodra, akkor hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), mert most valami nagyon fontosat kell megtudnod, és nagyobb dolgot megelőznöd! Előfordulhat, hogy enyhén tartózkodó és hűvös leszek társaddal a hét folyamán, ami lehet, még téged is megrémít. Ideje lenne, hogy egy kicsit oldj a feszültségen és tisztázzátok azt, kinek mi nem tetszik a másikkal kapcsolatban.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Sok mindent a nyakadba sózhatnak a hét folyamán, de te jól bírod a munkát. És érdemes is többet vállalnod most, mert nagyobb jutalomban lehet érte részed. A pénzügyek terén jó a helyzeted, és még jobbra és többre is számíthatsz. De ez ne legyen önmagában ok arra, hogy megint már előre el is költs mindent gondolatban. Próbálj meg mértéket tartani. Szerelmi horoszkópod már kevésbé szerencsés, szingliként egy olyan személyt sodorhat feléd az élet, akivel nagyon rossz lehet a kapcsolatod majd a jövőben. A párkapcsolatban élők se dőlhetnek csak úgy hátra, mert egy harmadik személy felboríthat minden harmóniát. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), jó, ha mindenről időben tudomást szerzel, hogy menthesd a menthetőt! Kollégám már egyébként vár! Figyelj oda az étkezésre is, megeshet, hogy jóval több egészségtelen ételt fogyasztasz, mint amennyit kéne…

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Munkádban a csúcsra akarsz törni, de ha úgy látod, hogy ez nem igazán fog menni egy kijelölt időn belül, megfordulhat a fejedben, hogy saját vállalkozásba kezdesz. Egyedül problémát csak az anyagiak okozhatnak, mert az induláshoz kezdőtőke is kell, ami nem biztos, hogy van elég. A heti sikerenergiák viszont most maximálisan a malmodra hajtják a vizet, segítségükkel megkaphatod azt a támogató pluszt, amire jelenleg szükséged van! Ne hezitálj akkor se, ha nem akarsz vállalkozó lenni! Hívd Etát 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ha neked is szükséged van több pénzre, hogy elvégezze azt a pénzmágiáját, ami másoknak is már sokat hozott! Szerelmi horoszkópod alapján, ha most olyan se veled, se nélküled kapcsolatban élsz, könnyen dőlhet el a sorsotok. Ne az eszedre hallgass a hét folyamán, inkább a szívedre!

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Változások léphetnek érvénybe munkahelyeden, de nem kell megijedned, mert ennek te inkább a haszonélvezője lehetsz. Karrierben most nagyot léphetsz előre, ha kellően szemfüles leszel. Megoldást eddig nem nagyon láttál anyagi helyzetedre, de végig tudtad, munka területén kell továbblépned. Most itt a remek alkalom, kivéve, ha a karmád egészen más! Hívd Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), megnézi, mi van a sorsodba megírva, és ha nem tetszik, amit lát, elvégzi a sokszor bizonyított sorsfordítást! Az önismeret sokat segíthet abban, hogy magadon és a kapcsolatodon is változtass. Ha jelenleg úgy látod, lenne mit csiszolni, akkor dolgozz rajta, sikerrel járhatsz. Egészség horoszkópod azt mutatja, végig energikus és erős leszel, de azért egy kisebb megfázást mégis elkaphatsz a héten.

IgazGyöngy
3

IgazGyöngy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  383
Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Okkal hallhatod vagy érezheted a hét folyamán azt, hogy te vagy az egyik legjobb munkaerő a munkahelyeden, és biztos lehetsz abban is, hogy erre már fel is figyeltek a főnökeid. Valamilyen extra jutalom kilátásban van számodra, és a legjobban annak örülnél, ha minden hónapban ezentúl több pénzt látnál a számládon. Kapcsolatodra figyelj oda, mert könnyen történhet olyan dolog, ami válaszút elé állíthat titeket. A sors kiszámíthatatlan dolgokat hozhat az életünkbe, de te szerencsére előre megtudhatod, hogyan kerülheted el a negatív fordulatokat! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tisztánlátó és sorselemzőként nincs rejtély előtte! Ne bízd el magad, ha egészségileg kirobbanó formában érzed magad, egy éves szűrésre mindenképpen menj el, a férfi és női szervek kiemelten érzékenyek lesznek!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc