Kos
21.03 - 20.04

Életed hamarosan más mederbe folyhat, a titkok felfedezésének időszaka veszi kezdetét ezzel a héttel. Több olyan dologra is fel kell figyelned az elkövetkező napokban, melyek lehetőséged adnak számodra az előrelépésekre. A váratlan, jó dolgok és nyeremények időszaka is ez egyben, ezért mielőbb hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki még ezen a héten szeretne hozzásegíteni a MILLIÓS összeghez! Egy bizonyos Kosnak az élete változhat meg ezen a héten, lehet, éppen TE vagy az! Pároddal most ne légy szőrszálhasogató, ha nagy vitától akarod magatokat megóvni!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Jobb lenne, ha nem vennél félvállról bizonyos dolgokat, mert igenis vannak olyan fontos teendők, amikkel foglalkoznod kéne, méghozzá sokkal többet. Saját jövődnek az alakulása függ most attól, hogy viszonyulsz bizonyos dolgokhoz. Jól tudod, mire is utal a heti horoszkóp, csak még sejtelmed sincs, hogyan valósíthatnád meg a céljaidat karrierben vagy anyagiakban. Szerencsére az újhold jegyedet támogatja legjobban a megújulásban, ezért hívd Matt-et a 0690633991-es számon (485 Ft/p), akinek az újhold mágiája most a Bikák életébe hozhat jelentős GYARAPODÁST! Immunrendszered legyengülhet, ezért továbbra se feledkezz meg a sok vitamin beviteléről!

Matt
3

Matt

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

A baj nem jár egyedül, szokták mondani, a heti horoszkóp most nem az Ikrek csillagjegyek kedvét keresi. Munkában is számíthatsz buktatókra, még pénzügyekben is szűkölködhetsz. Ebben az időszakban sokkal gyorsan áramlik kifelé a pénz, míg a bevételek elmaradhatnak. A párkeresők is pórul járhatnak, ha naivitásuk magas fokon van, mert bár elsőre úgy tűnik, a megfelelő személlyel sodort végre össze a sors, könnyen csalódhatsz nagyot. A legjobb megoldás most számodra a bőség rituálé az újhold erejével, ami egyszerre fejti ki pozitív hatását minden életterületre. Még a héten kérd el Ágnestől a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy az életed jó irányt vehessen!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Leginkább a teendőid, kötelezettségeid, vagy éppen a munkád kötik le a figyelmedet ezen a héten. Kicsit a hangulatod is szomorkás lehet, hiszen hiányzik a bőséges napsütés, ami jót tesz a lelkednek. Keresd meg az őszben is a szépet, hiszen jegyednek most éppen az októberi hónap, sőt, a csillagállások alapján leginkább ez a hét hozhat váratlan, pozitív történéseket. Vedd észre az élet apró örömeit, és tedd kicsit félre a munkát, főleg akkor, ha egyedülálló vagy! A heti horoszkóp a nagy szerelemről árulkodik, az életedben most az érzelmi oldal kell, hogy főszerepet kapjon. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), már vár, mert tudja, hol találod az IGAZIT!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Az egészségeddel többet kellene törődnöd. Te is észrevehetted, hogy mostanában valahogy több apró probléma is jelentkezik, amik hol eltűnnek, hol előjönnek ismét. Ezek fontos figyelmeztető jelek, és ha komolyan veszed őket, komolyabb problémákat előzhetsz meg. Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki látó és gyógyítóként maximálisan a segítségedre lesz abban, hogy megőrizhesd az egészségedet hosszútávon! Munkában olyasmivel bízhatnak meg, melyet, ha jól teljesítesz, megalapozhatod az előrelépéseidet, és a jelentősebb anyagi gyarapodásodat. Egyedül arra figyelj, hogy kétes ügyletekbe ne menj bele, mert akkor viszont nagyot bukhatsz!

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

A heti horoszkóp nagyon borús napokat mutat, még a kedved is annyira szélsőséges lehet, hogy sem mások, sem te nem tudsz elmenni magadon. A közelgő újhold nem hat most rád túl jól, ami a hangulatodat és az érzelmeidet illeti, ennek ellenére mégis van olyan dolog, amire pozitívan fog kihatni. Bár a csillaghatások lelkednek nem tesznek jót, pénztárcádnak mégis nagyon kedveznek. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert az újhold mágia a PÉNZÉRT ráerősít az amúgy is jó hatásokra, így biztosra is mehetsz! Hamarosan új korszak köszönt be szerelemben is. Ha újabb, bizonytalan kapcsolatban élsz, végre megtörténhet az a bizonyos áttörés, ami az életekbe harmóniát hozhat.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Nem szabad most felülnöd a pletykáknak, mert jó eséllyel hihetsz el olyan hamis információt, amiből még bonyodalmad lehet a jövőben. A legfontosabb, hogy kész tényekre alapozd a hetedet, a felületesség most munkában sem fog jól jönni, sőt a párkapcsolatodban sem. Szerelmi életedben lenne most mit rendezni a heti horoszkóp szerint, és a héten megtett megfelelő lépések fellendíthetik a kapcsolatodat. Csütörtökön az újhold soha nem remélt változást hozhat az életedbe, nagyon szerencsés vagy, hogy Mérleg jegyben születtél! Hívd Váradi Évát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), tudd meg a TITKOT, ami most téged jelentősen előrébb vihet!

Váradi Éva
3

Váradi Éva

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  341
Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Eljött az ideje annak, hogy ne csak az otthonod tisztítsd és szépítgesd, hanem a környezetedet is. Heti horoszkópod alapján szelektálnod kell kevésbé fontos dolgok és személyek között. A csillagokban ellened irányuló, rosszabb szándék mutatkozik meg, és meglehet, hogy miatta már vannak elakadások, és nem érkezik meg a szerencse. Éppen szerencsés időszakod jön, ezért érdemes megszabadulnod a rajtad lévő negatív energiáktól, mert még a héten SOKAT NYERHETSZ! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást, és az angyali nyerőszámaid! Ismerkedésre nagy esélyed van a héten, könnyen találkozhatsz olyan személlyel, aki később a társad lehet.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Kissé türelmetlenebbül állhatsz a dolgokhoz, mint általában, ami egy olyan bolygóhatásnak köszönhető, ami lelassítja a haladásod. Szereted, ha a saját tempódban mennek a dolgok, ezért több minden szaladhat össze, ami enyhén kiboríthat. A munkát ne vidd bele a párkapcsolatodba, ott próbálj kiegyensúlyozott maradni, így felesleges vitáktól óvhatod meg magad, ami már felteheti az I-re a pontot. A pénzügyeidet nem fenyegeti veszély, de a gyarapodás jól jönne. Szerencsére kollégám a leghatásosabb pénzmágiákat ismeri, így téged is több pénzhez segíthet hozzá. Hívd Violettát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert tudja, hogy számodra melyik lehet igazán hatékony!

Violetta
3

Violetta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  360
Üdvözöllek szeretettel, Violetta vagyok! Egészen fiatalon tudatosult bennem, hogy különleges képességekkel születtem. Képes vagyok meglátni azt, ami mások előtt rejtve marad.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Ez a hét igazán szerencsés fordulatokat hozhat a Bak csillagjegyek életébe. Fogj bele azokba a dolgokba, melyeknek a megvalósítása örömet okozna számodra. Ha nincs most munkád, a szerencse veled lesz, olyan hirdetésre akadhatsz rá, melyre azonnal érdemes reagálnod. Ha a megfelelő számokkal és jó játékon játszol, közepes nyereményed lehet, ami nagyon jól fog most jönni. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki minden információt feltár előtted a szerencséd megragadására! Jó dolog szerelmi téren is érhet. Ha nem a négy fal között tengeted a mindennapjaidat, akkor olyan találkozásra számíthatsz, ami már elsőre mély nyomot hagyhat benned!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Az ismerőseiddel óvatosnak kell lenned, mert a heti horoszkóp szerint van valaki, aki csak álarcot mutat. Fontos az emberek mögé nézned, mert könnyen érhet csalódás, netán balszerencse miatta! Meg kell tudnod, ki az, aki bármilyen módon keresztbe tehet neked a jövőben, mert sok kellemetlenségtől védheted meg magadat. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), látóként rögtön érzékelni fogja, ki az, akit messziről el kell kerülnöd! Párkapcsolatodban is légy körültekintő, mert ha társad más irányba menne, mint amilyenbe te, az a héten kiderülhet! A pénzzel kapcsolatos lebonyolításokat ne a hétre tedd, mert figyelmetlenségből többet adhatsz ki, mint amennyit kéne!

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

A héten sok mindenhez lenne kedved, csak azokhoz nem, amiket muszáj megtenni. A kötelezettségeknek meg kell felelni, de próbáld azt úgy tenni, hogy elég szabadidőd maradjon, magadra. A heti horoszkóp szerint most a lazítás csodákat tehet veled. Nem csak egészséged szempontjából jó, ha eleget pihensz, hanem álmaidban is fontos égi üzeneteket kaphatsz! Jó, ha álmaidat lejegyzed ébredés után, mert egy szakember ezekből kódolhatja neked a fontos részleteket, melyek feltárják a SORSFORDÍTÓ jelegű üzenetedet! Hívd Leopoldot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd az álomfejést vasárnapig! Kapcsolatodba beleszólhat egy harmadik fél, amit nem szabad hagynod!

Leopold
3

Leopold

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  457
A kártyajóslás technikáival foglalkozom, cigánykártyából és tarotból is kiválóan jósolok és használom a pozitív energiámat. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolok, legyen szó egészségről, szerelemről, családról, munkáról vagy pénzről.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc