Kos
21.03 - 20.04

Még nem gondoltad ki alaposan a végleges célt, mégis mielőbb a tettek mezejére szeretnél lépni, mutatja a heti horoszkóp. A buktatókat nem is vetted számba, csak a célra koncentrálsz, így azonban gyorsan elhagyhat a kitartásod és az energiád. Most az a legfontosabb, hogy türelmes légy és megfontolt, mert ez hozhat számodra olyan eredményt, amelyre vágysz. Ha zökkenőmentesen akarod venni az akadályokat a kijelölt utadon, hívd Glóriát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki egy személyre szabott sikermágiával segít terveid megvalósításában! Pénzügyeidre is megoldást az alaposság és a mértékletesség kínálhat. A horoszkóp átmeneti problémákra figyelmeztet a családban, leginkább egy női rokonoddal kapcsolatban. Bármilyen nehézség is történjen veled a hét folyamán, párodra viszont végig számíthatsz majd. A bolygók jól hatnak a közérzetedre, és egy régebb óta húzódó egészségügyi problémára is megoldást találhatsz.

Glória
3

Glória

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  532
Én is mint a többi látó, érző, médium, táv- és lélekgyógyító, és jós tanácsadó lelki segitségnyújtás az Önök segítségére állok. Válaszaimmal az Önök kéréseire megpróbáljuk a rosszat elkerülni. Segítek abban, hogy előjöjjenek olyan dolgok, ami tudatalattijában rejtőznek és a beszélgetés folyamán együtt tudjuk ezeket felszínre hozni.

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Kos
21.03 - 20.04

Készen állsz minden heti teendőt lelkesedéssel és gyors tempóval végezni, de könnyen szembesülhetsz azzal, hogy a környezetedben élők folyamatosan hátráltatnak. Munkatársaid könyörgéseire most inkább mondj nemet, felettesednek látnia kell, hogy a munka az első a számodra. A csillagok megjelölnek egy irigykedő személyt, aki rossz szemmel nézi, hogy mindenben jobb vagy nála. Még az is megeshet, hogy olyan lépésre szánja el magát, mellyel megkeserítheti az előtted álló heteket. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert mielőbb meg kell tudnod, ki ő pontosan, és segít kivédeni ártó szándékát! Szerelmi téren arra figyelj, hogy a hét vége felé rád ható feszültséget ne vidd bele a párkapcsolatodba, mert egy nagy vita, akár veszekedés alakulhat ki. Ha viszont nincs párod, könnyen ismerkedhetsz a héten, nem éri meg sokat otthon ücsörögnöd. Egészség horoszkópod figyelmeztet arra, hogy ha úgy érzed, nincs minden rendben veled, mindenképpen menj el egy alapos kivizsgálásra.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Túlzottan vágysz bizonyos célok elérésére, ami addig a pontig jó, míg nem csap át görcsös akarásba. Vannak a környezetedben olyan emberek, akik próbálnának más utakra terelni, mert látják, hogy ez a vehemencia nem vezethet jóra. Mindeközben észre sem veszed, hogy kapcsolataid meglazulnak, némelyek pedig tönkre is mennek, talán visszafordíthatatlanul. Még az egyébként kevésbé karrierista Ikrek is könnyen maradhatnak pár nélkül, mert egy rossz bolygóállás olyan szituációt teremthet, mely ilyen negatív történést eredményezhet. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), még akkor is, ha kapcsolatodat stabilnak érzed, mert ami következhet, azt mindenképpen meg kell előznöd! Pénzhoroszkópod mindezek ellenére nem rossz, jól bánsz a pénzzel, a héten pedig még váratlan bevételed is lehet. A stressz azonban rosszul hat az egészségedre, ideje felhagynod a kapkodással, idegeskedéssel, ha nem akarsz a jövőben komolyabb gondokkal szembesülni!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Érzed és tudod, hogy kellő kitartással, energia befektetéssel komolyabb eredményeket is elérhetsz jelenlegi munkahelyeden. Heti horoszkópod alapján könnyen figyelhetnek fel igyekezetedre és céltudatosságodra, de azt se felejtsd el, hogy vannak körülötted olyan emberek, akik már bejárták azt az utat, ahol te jelenleg tartasz. Érdemes lenne a közelebb kerülnöd hozzájuk és kikérni a tanácsaikat. Pénzhoroszkópod veszélyt jelez, egy akkora kárt, mely hatalmas kiadással járhat. Ha úgy érzed, elég tartalékod van, akkor is érdemes megelőznöd, hiszen nem tudni, hogy mekkora összegről is van szó pontosan! Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a heti sorsfordítást, aminek hatására ez a kár nem következhet be! Érzelmi téren az látszik, egy falat húztál magad köré. Most azonban fontos, hogy kibeszéld magadból a problémákat, azokat a dolgokat, melyeket foglalkoztatnak. Engedj magadhoz közelebb másokat, mert lesz valaki, aki megoldást kínálhat egy-egy gondodra. Magas lesz a balesetveszély jegynél péntek körül, óvatos légy a közlekedésben!

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Bár vannak támogatóid, akik bíznak benned, és segítik az elképzeléseidet, ez önmagában mégsem elég. Több kudarcélményben volt részed mostanában, mint jóban, ennek azonban te magad lehetsz az okozója. Nem elég, hogy mások bíznak benned, neked is bíznod kell magadban, enélkül csekély sikerekre számíthatsz. A csillagok egyértelműen mutatják, hogy a karrier és a pénz területe erősen blokkolva van jegyednél, ami jelenthet akár rontást vagy átkot is. Hívd Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd ezeknek a negatív erőknek a levéltelét, hogy terveid elindulhassanak a megvalósítás útján, és hogy anyagilag is gyarapodásnak indulhass! Párkapcsolatodban az lesz fontos a heti horoszkóp szerint, hogy fogadd el társad döntéseit, és támogasd benne maximálisan, hiszen pont ő az, akire számíthatsz, mikor szükséged van rá. Egészséged azonnal reagál most mindenféle bizonytalanságra. Ha nem leszel harmóniában önmagaddal a héten, valamilyen problémád könnyen alakulhat ki.

IgazGyöngy
3

IgazGyöngy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  383
Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Tegyél meg mindent a sikereid érdekében, de ne viszonyítsd magad másokhoz. Nem vagyunk egyformák, mind-mind más képességekkel rendelkezünk. A mércét ne helyezd magasra, lásd meg, mi az a következő lépcsőfok, amit el tudsz érni, ne akarj mindjárt hárommal feljebb jutni. Ez lesz a kulcsa annak, hogy lassan, de biztosan érd el, amit szeretnél.  Pénzügyeidre nem vetül negatív hatás, de a túlköltekezéstől óvd magad, mert hajlamod lesz rá. Egy különös csillagállás jött fel, mely arra utal, hogy egy komoly figyelmeztetés van a számodra, valamiről mindenképpen tudnod kell, és ez a párkapcsolatoddal vagy egyik barátoddal kapcsolatos! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert meglehet, hogy valaki átver, de kollégám tisztánlátásával rögtön rá fog jönni, miről van szó pontosan! Heti egészség horoszkópod azt mutatja, hogy lesznek napok a héten, amikor képtelen leszel magadat kipihenni, és álmatlansággal küszködhetsz. Lehet, foglalkoztat valami, ami nem hagy nyugodni? Akkor tudd meg a figyelmeztető jeledet mielőbb!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

A héten valahogy kevésbé akarsz majd emberek közé menni, el leszel a saját világodban, és egyáltalán nem leszel kíváncsi másokéra. Unod a panaszokat, a pletykákat, teljesen kimerítenek és lefárasztanak. Nem hiába érzed így, az elmúlt hetekben túl sokat voltál kitéve a negatív energiáknak, melyek most kezdik kifejteni hatásukat az életedben. A munka kezdhet a fejedre nőni, képtelen leszel ellátni a rutinfeladatokat is, nem beszélve arról, hogy nem is tudod, anyagilag mi fog rád várni az ünnepekre. Egyetlen megoldás létezik, mégpedig egy negatív energia levétel, ha nem akarod, hogy a december legyen ebben az évben a legrosszabb hónapod! Hívd Liliomot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki még egy védelmi burokkal is ellát! Ingerlékeny hangulatban leszel az elkövetkező napokban, ezért a párkapcsolatodban is vigyáznod kell, hogy ne tégy meggondolatlan kijelentéseket vagy ne cselekedj helytelenül. Étkezési szokásaidon ideje változtatnod, be kell látnod, hogy a helytelen táplálkozás nem fog jóra vezetni.

Liliom
3

Liliom

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  552
Ha problémákkal küzdesz a szerelmi és emberi kapcsolatok terén, ne habozz. Ji Csinggel segítek meghozni a megfelelő döntést, segítek helyesen látni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Tele leszel életkedvvel és energiával heti horoszkópod szerint, ezért most érdemes lesz megint kézbe venned azokat a terveidet, amiket eddig idő hiányában halogattál. A karrier horoszkópod kiemelkedően jó, ezért most jött el az ideje annak, hogy bizonyíts feletteseidnek. Állj elő új ötletekkel, olyanokkal, melyeket te magad is képes leszel kivitelezni. Egy titokról azonban tudnod kell, valaki egy fontos információt tarthat vissza előled, ami anyagiakkal kapcsolatos! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki elmondja, miről van szó pontosan, mert az is meglehet, hogy egy pénzszerzési lehetőséget akarnak elhallgatni előled! Párkapcsolati vonatkozásban az lesz fontos, hogy tisztán és világosan add párod tudtára, hogy mit akarsz. Ne kerülgesd a forró kását, mert az is lehet, hogy társad hajlandó a kompromisszumra, csak nem tudja, hogy mi is az, amit valójában akarsz. Mint a Mérleg jegynél, nálad is fontos, hogy figyelj a táplálkozásra, mert könnyen indulhatsz hízásnak.

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Túl sokat kalandozol el, mondhatni, hogy inkább álomvilágban élsz, mint a valóságban. Ezt most helyesen is teszed. Ne foglalkozz a külvilággal, inkább merülj el a saját gondolataidban, mert így képes leszel rájönni arra, hogy mi az, amit valójában szeretnél. Heti karrier horoszkópod kétségeket mutat, nem vagy biztos abban, hogy jelenlegi állásod új dolgokat tartogatna a számodra. Most azt a Nyilas jegyet, aki változtatni mer, megjutalmazza a sors! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki ránéz a lehetőségeidre, mert könnyen meglehet a csillagok állása alapján, hogy pont Te vagy az a Nyilas, akit tárt karokkal vár álmai állása! Szerelmi horoszkópod akkor érdekes, ha nem élsz kapcsolatban. Találkozhatsz egy ismeretlennel, aki már első látásra megmozgathat benned valamit. Adj esélyt a dolognak, randira ne mondj nemet. Keringési problémák jelentkezhetnek a hét folyamán, és ha korábban is voltak már hasonló panaszaid, említett kollégám erre is természetes megoldást kínálhat.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Karrier horoszkópod nem túl kecsegtető, egyre inkább csökken az energiád, és egyre fáradtabb leszel. Életkedved jócskán alább fog hagyni egy rosszabb bolygókereszt hatására. Ne erőltess semmit, és ne szánd el magad hirtelen lépésekre a hét folyamán, mert annak negatív következményei lehetnek. Karma horoszkópod azt mutatja, úgy érzed, megrekedtél, és nem igazán tudsz mit kezdeni magaddal. Nem tudod, melyik az az út, amire rá kellene lépned ahhoz, hogy harmóniát élhess meg az életed minden területén. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki kiváló karma-elemző, és olyan irányba terelheti az életed, ami nagyon kedvező lesz a számodra! Ha egyedülálló vagy, eszedbe sem fog jutni az életed érzelmi része, de szerencsére vannak olyan barátaid, akik néha kirántanak a szürke hétköznapokból. Így lesz ez a héten is, meghívásaikra mindenképpen mondj igent, megismerheted leendő partnered! Egészség horoszkópod szerint a meghűlés veszélye fenyeget, és különösen arra figyelj oda, hogy a veséid mindig takarva legyenek.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Amíg csak a kifogásokat keresed, nem fogsz közelebb kerülni a megoldásokhoz. Itt az ideje, hogy elfogadd, hogy rögös az út, és érhetnek veszteségek, de mindennek ellenére sem szabad feladnod. Elégedetlen vagy anyagi helyzeteddel is, viszont teljesen tanácstalan vagy, hogyan is tudnád megoldani a nehézségeidet ezen a téren. Heti horoszkópod kiváló alkalmat tár fel arra, hogy egy nagyot forduljon veled a világ, ami a pénzügyeket illeti. Jegyednél ezerszeres erővel végezhető el a héten egy olyan mágia, ami hatalmas bevételt hozhat neked! Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd a sorsfordítást az egyik legjobb mágustól! Kapcsolatodra árnyékot társad féltékenysége vethet. Fontos, hogy ne viselkedj félreérthetően, és kerüld azokat a szituációkat, melyek kihozhatják ezt belőle. Az sem árt, ha biztosítod afelől, hogy számodra nem létezik más. Heti egészség horoszkópod nem túl jó, mert könnyen jöhet elő egy olyan régebbi egészségügyi probléma, melyre már azt hitted, hogy pontot tettél.

Norbert
3

Norbert

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  525
Ha úgy érzed, negatív energiák befolyásolják az életed, semmi sem sikerül, akkor keress fel bátran. Egyedi módon segítek az életed a megfelelő kerékvágásba vinni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Heti horoszkópod alapján hiányozni fog belőled az elszántság és a türelem. Munkában kapkodó lehetsz és feszült, még az is lehetséges, hogy valamelyik kollégáddal összerúgod a port. Szerencséd csak akkor lesz, ha főnököd ebből semmit sem vesz észre, máskülönben büntetésre számíthatsz valamilyen formában. Szerencséd anyagiakban is lehet, nem is akármekkora, ha időben cselekszel, és más nem viszi el előled a lehetőséget! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki átadja a heti nyertes számokat! Ennek azonban más is a birtokában lehet, csak egyáltalán nem mindegy, hogy ezeket a számokat mikor és min játsszák meg! Ez a legfontosabb, amit tudnod kell, kollégám azonnal el is mondja neked! Családi körben egy kisebb vita fordulhat elő, ami nem fog elfajulni, ha nem erőlteted túlságosan a saját nézőpontodat. Egészség horoszkópod alapján meglévő panaszaidat komolyabban kellene venned, és hallgatni a szakemberi véleményre.

Viola
3

Viola

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  619
Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc