Kos
21.03 - 20.04

Kifejezetten pozitívan hatnak rád a bolygók a heti horoszkóp szerint, most nem csak akkor érkezhetnek hozzád nem várt és jó történések, ha teszel is értük, hanem akkor is, ha csak a lábadat lógatod. Egyszerre hatnak rád szerencse- és bőség energiák olyan erővel, hogy szinte nem lehet előtted lehetetlen pénzügyekben! Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), ha biztosra akarsz menni, kérd a titkos pénzteremtő mágiáját, ami sok Kos szülöttet tett már gazdaggá! Párod tehet lépéseket annak érdekében, hogy kapcsolatotok olyan legyen, mint régen. Itt az idő, hogy te is átgondold, hogy mi az, amin változtatnod kéne. Egészséged érdekében egy méregtelenítő kúrát iktass be erre a hétre, nagyon jótékonyan fog hatni a szervezetedre!

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Szakmádban, munkahelyeden hamarosan pozitív történések vehetik kezdetüket, amik csakis a hasznodra lehetnek. Olyan lehetőségek bukkanhatnak fel, melyekre már egy ideje vágysz, és itt az ideje cselekedni, kihasználni minden adódó alkalmat a sikereidre! Azonban hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj sikerelemzést, nehogy blokkolja valami a jegyed előtt álló szerencsés időszakot! Nem teszed most jól, ha elsiklasz efelett, mert pénzügyekben jelentős gyarapodásnak indulhatsz! Partnered a héten igyekezhet mindenben a kedvedben járni, még akkor is, ha te nem leszel teljesen megértő és türelmes vele. Ne rontsd el a lelkesedését. Egészségedben a vesék lesznek érzékenyek, és vérnyomás ingadozásra is számíthatsz.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Bár életed most lehet, nem teljesen úgy alakul, ahogy elvárnád, mégis lesznek kiskapuk, amiken átbújva elérhetsz olyan dolgokat, amikben most reménykedni sem mersz. Az állóvíz bármikor felkeveredhet, főleg pénzügyekben, csak tudnod kell, mikor és mi a helyes lépés. A heti horoszkóp alapján a számok kapnak kiemelt szerepet, birtokában kell, hogy legyél a szerencséd kulcsának, ha a vágyott pozitívumok betejesedésére áhítozol! Hívd Kincsőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki kiszámítja neked személyes szerencsehozó kódodat, és elmondja azt is, mikor kell használnod! Párkapcsolatodban fontos lesz az őszinteség, mert párod rögtön érzékelni fogja, ha nem mondasz neki igazat. Valamilyen bakteriális fertőzésre jegyed igen hajlamos lesz ezekben a napokban.

Kincső
3

Kincső

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  381
Ha egy megbízható médiumra van szükséged, akár anyagiakkal kapcsolatban, akár egészségi állapotod miatt, vagy ha csak arra vagy kíváncsi, mikor nézhetsz anyai örömök elé, és milyen nemű gyermeked fog születni. Ne tétovázz, hívd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

A heti horoszkóp alapján lehet egy személy a közeledben, akiről lehet, már a héten kiderül, hogy nem az, akinek látszik. Légy óvatos az olyan személyekkel, akiket nem ismersz igazán, és főleg akkor, ha újabb kollégád van, mert sikereid megakadályozója lehet. A csillagok régi sérelmekből, traumákból kialakuló problémákra is utalnak, amiket csak úgy tudsz legyőzni, ha szembenézel a múltaddal! Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megvizsgálja a lehetséges betegségeid lelki okát, akár a jövőben fellépőkét is! Amennyiben újabb kapcsolatban élsz, szóba kerülhet az összeköltözés, akár a házasság is, de akkor is jelentős előrelépést érhetsz el, ha valakivel ismerkedési fázisban vagy, vagy ha keresed még a szerelmet.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Érzed, hogy talán most kicsit jobb kerékvágásba kerülhetnek a dolgaid, és tudod jól, hogy olyasmit kellene érte tenned, amit még soha nem tettél. Válaszút elé kerülhetsz, és nagyon jól kell döntened, hogy a remélt változás bekövetkezhessen. Jelentős nagyságú pénz múlhat most azon, ha mersz cselekedni és jól döntesz! Ne élj kétségek között, hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megnézi neked kártyájával, hogyan tudod a hét energiáid maximálisan a javadra fordítani anyagi szempontból! A párkapcsolati horoszkóp szintén azt mutatja, egy fontos kérdés merülhet fel, de legyen bármiről is szó, egybehangzó döntésnek kell születnie ahhoz, hogy kapcsolatod továbbra is megfelelően működjön. Levertség jellemezhet a hét közepe felé, fáradtsággal karöltve, gondoskodj arról, hogy szellemileg és fizikailag is kipihent lehess.

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Fontos, hogy ezen a héten mindent elfogadj, amit rád akarnak sózni, mert csak jól járhatsz. Munkába a nehezebb feladatokat is vállald el, mindenkinek tátva maradhat a szája. Akármilyen pénzügyi lehetőségre bukkannál ezekben a napokban, gondolkodás nélkül vágj bele, gyarapodást hozhat! Egy bolygókereszt azonban azt jelzi, párkapcsolatod útjába állhat egy harmadik személy, akinek feltett szándéka lehet problémákat okozni közöttetek. Ha úgy érzed most, viszonyotok stabil lábakon áll, akkor is jó eséllyel érhet csalódás. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki felfedi ennek a személynek a kilétét, és azt is elmondja, hogyan védekezhetsz ellene! Egészségi állapotod egész jól fog alakulni, panaszod nem valószínű, hogy lesz, végig jó formában fogod magad érezni.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Itt az ideje elgondolkodni azon, hogy vajon úgy alakul-e az életed, ahogy megálmodtad magadnak. Gondolatban sorolj fel magadnak mindent. Mi az, ami másképpen alakult, mint remélted, és hogy mik azok a dolgok, amiknek a megvalósulása a jövőben téged nagyon boldoggá tenne. A csillagok most támogatnak abban, hogy kezedbe vedd a sorsod irányítását. Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, aminek hatására sem az anyagiakban, sem a munkában nem lehet majd előtted akadály! Szerelemben szenvedélyes leszel, ha eddig még nem, most ráeszmélhetsz, hogy nagyon jól választottál. Társad biztonságot nyújt neked, és támaszod, bármi is történjék. Induljatok el együtt a változások útján!

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Nem lesznek éppen könnyűek az előtted álló napok, mert keményen meg kell dolgoznod azért, hogy a saját elvárásaidnak vagy akár másoknak is, meg tudj felelni. A csillagok azonban megadják az esélyt arra is, hogy ebben az időszakban könnyen elérhesd a céljaidat, és egy nagyot ugorj karrierben, anyagiakban. Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy személyre szabott pénz- és sikermágiát, ami eddig mindenkinek működött, akin nem volt negatív erő! Most jóval nagyobb esélyed van az ismerkedésre, mint az elmúlt időszakban bármikor. Legyél azonban óvatos, mert nem mindenki az, aminek elsőre látszik! Egészséged szempontjából arra figyelj, hogy a sok hús helyett inkább több zöldséget, gyümölcsöt egyél.

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Olyan lehetőség érkezhet hozzád a héten, amit kár lenne nem megragadni, mert plusz munka által több pénzhez juthatsz. Most nem éri meg lustának lenni, és félni az új dolgoktól, mert akkor végleg megrekedhetsz jelenlegi élethelyzetedben, amivel nem biztos, hogy elégedett vagy. Nem csak ebből a szempontból kiemelkedő ez a hét, a csillagok szerit ugyanis szinte biztos, hogy egy Nyilas fog egy hatalmas összeget lekaparni a sorsjegyen! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd a sorsjegy mágiát, hogy te lehess az! Meglévő párkapcsolatokban könnyen lehet mosolyszünet, de most lehet, se időd, se energiád nem lesz a magánéleteddel foglalkozni, ezért a jövőhetedbe mindenképp sűrítsd bele ezeknek a gondoknak a megoldását is.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Munkahelyeden résen kell lenned a heti horoszkóp alapján, mert valaki könnyen tehet neked keresztbe. Most fontos lesz, hogy felismerd, ki az, akiben nem bízhatsz meg! Anyagiakban egy nagyon rosszkor érkező, nagyobb kiadás várható, amire nem is biztos, hogy meg van a fedezeted. Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy gyorspénz mágiát, aminek köszönhetően a kiadott pénz mellett még egy jelentősebb összeg meg is maradhat! A szerelmi horoszkóp szerint most tisztázódhatnak a félreértések, a sérelmek. Lehet, hogy felismered azt is, hogy a kapcsolatodat a megszokás jellemzi. Lobbantsd fel a régi tüzet, és vigyél új színt az életetekbe! A mozgás nagyon jó tenne neked ezekben a napokban, nem ártana elkezdeni valamit sportolnod, ha még nem tetted.

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

A heti horoszkóp nagyon jó jegyednek, amit eltervezel, azt véghez is viheted, megvalósíthatod. Lesz egy Vízöntő, aki a fiatalabb korosztályhoz tartozik, és olyan állást vonzhat be magának, amivel megalapozhatja az egész jövőjét és anyagi biztonságát! Ne félj belevágni semmibe, az életminőséged múlhat rajta! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérdezd meg, amíg nem késő, hogy te vagy-e az a szerencsés, mert ha igen, követned kell az utasításait! Szerelemben jó hét elé nézel, egy régóta húzódó problémát sikerülhet megoldani. Kapcsolatotok minőségére is jól fog hatni ez a kisebb sikerélmény. Egészséged szempontjából a megfelelő folyadékbevitelre figyelj oda, ne csak sok vizet, hanem gyógyteákat is fogyassz. Ha van meglévő betegséged, akkor annak megfelelőt.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Anyagiakban is fellendülés várható a heti horoszkóp alapján, sőt lehet, meg is vehetsz majd magadnak egy olyan dolgot, amire már régóta áhítozol. Néha kell a lelkednek ilyen öröm is, ne vond meg magadtól, ha csak teheted. Mások energiái viszont nagyon rosszul hathatnak az életed többi területére, nagyon kell óvakodnod az energiavámpíroktól, és negatív emberektől! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj tartós védelmet! Szerelmi ügyekben nem árt óvatosnak lenned, főleg, ha friss kapcsolatban élsz, mert könnyen derülhet ki, hogy jelenlegi társad nem az, akinek gondoltad. Az egészség horoszkóp azt mutatja, a férfi/női szervekkel akadhatnak gondok, és ha ennek jelét tapasztalod, fontos, hogy orvoshoz fordulj!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc