Kos
21.03 - 20.04

Nem éppen mutat jót a heti horoszkóp. Borúsabb hangulatod valami rosszabb dolognak az eljövetelét jelzi, a csillagok állása alapján veszélyben lehetsz, ami a karrieredet, és ez által a pénzügyi helyzetedet illeti. Nem kell félvállról venni a jeleket, a megérzéseid most csakis az igazat súgják. Különös dolgokat mutatnak a csillagok jegyednek erre a hétre, most elindulhat a lavina, és több baj is közeleghet. Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy sorsfordítással most neked segíthessen elkerülni a tartósabb gondokat! Vigyázz arra, hogy hogyan viselkedsz a pároddal ezekben a napokban, mert ha az érzékenyebbek táborába tartozik, nagyon megsértődhet valamin, amiért a mosolyszünet hosszabb periódusra is kinyúlhat.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

A heti horoszkóp alapján több szabadidőd lehet, hiszen az elmúlt hetekben igen csak magasra tetted a mércét, és amit időponthoz kötöttél és kitűztél magadnak, azt sikerült is befejezni. Szánd a felmaradt idődet a barátaidra, mert nagy támaszaid lehetnek ezekben a napokban, hiszen gondok is következhetnek. A szerelmi horoszkóp csak akkor jó, ha egyedülálló vagy, mert kísértés nem is egy érhet, és nincs mit vesztened. Azonban, ha kapcsolatban élsz, társad csábulhat el egy harmadik félnek! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, ez a te párod esetében valóban így lesz-e! Az elmúlt hetekben igencsak lestrapáltad szervezetedet, ezért ne vond meg most tőle a sok-sok pihenést. Menj strandra, úszni, vagy akár utazz el hétvégére egy olyan helyre, ahol nagyon kellemesen fogod magad érezni.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Valahogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, még a hét eleje se szegi a kedvedet. Érzed, hogy valamilyen pozitív változás közeleg, csak nem is tudod, miként fog ez megnyilvánulni, vagy meg tudod-e ragadni. A héten érdemes lesz figyelned minden feléd érkező jelre, lehetőségre vagy akár az álmaidra. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), mert át szeretné adni neked azokat az égi üzeneteket, amelyek meg akarják változtatni a sorsod jobb irányba! Ha anyagi kérdésekről van szó, nagyon megfontolt vagy, azonban most hajlamos lehetsz olyan dologra is költeni, aminek nem fogod a későbbiekben hasznát venni, erre figyelj! Ha egyedülálló vagy, most sokkal inkább szeretnél a hódítás mezejére lépni. Ne is fogd vissza magad, mert sikerrel járhatsz!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Könnyen lehet, hogy most munkahelyeden felfigyelnek arra, hogy valójában mennyire lendületes, lelkiismeretes vagy, és jó abban, amit csinálsz. Ez remek, mert hosszabb távon javulhat így majd az anyagi helyzeted, hiszen, aki megérdemli, annak a jutalom nem maradhat el. Azonban heti horoszkópod szerint különösen fogékony leszel a negatív energiák befogadására, és mindenképp meg kell előznöd, hogy rád kerüljenek! Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egy erős védelmet, mert csak tiszta energiákkal érhetsz el a későbbiekben sikereket! Lelkiekben meglehet, hogy kicsit távol érzed magad a társadtól, előfordulhatsz az is, hogy kitekintgetsz kicsit a kapcsolatodból. Vajon megéri? Inkább dolgozz azon, hogy működjön a harmónia közöttetek!

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Megfogadtad, hogy minden mondatod megfontolod, elhamarkodottan senkinek nem mondasz semmit. Eddig bárkivel is osztottál meg bizalmas információkat, ezek gyakran visszajutottak a füledbe. Most tényleg érdemes elgondolkodnod azon, hogy kik is azok, akikben nem bízhatsz, mert valaki által még a héten rontás vagy átok kerülhet rád! A legjobb módszer a védelem, amit mielőbb érdemes kérned Lulugyitól a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)! Könnyen veszhettek össze pároddal ezekben a napokban, de ebből csak jól fogtok végül kijönni. Tisztázódhat bennetek egy s más, ami máris pozitív megvilágításba helyzet néhány helyzetet vagy cselekedetet. Szédülés gyakran törhet rád, és lehet, hogy a fejfájás sem fog kímélni, főleg a hét dereka felé.

Lulugyi
3

Lulugyi

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  331
Tisztánlátó vagyok, és a cigánykártyából is szinte mindent megjósolok. A látomásaim a múltra is vonatkoznak, például látom az üknagymamám.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Sokkal érzékenyebb leszel ebben az időszakban, megsértődhetsz olyan dolgokon is, melyeken máskor még csak nevettél. A heti horoszkóp legfőbb üzenete, hogy inkább vizsgáld meg, miért mondták neked azt, vagy miért tették azt, ami nem tetszett, hiszen lehet, hogy éppen egy építő jellegű kritika. Tarts önelemzést! Pénzügyeidben is fontos, hogy minél hamarabb magadra találj, hiszen sok a kiadás és kevés a bevétel. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a szerencsebevonzó kódodat, amivel ezen a héten akár még nagy nyereményed is lehet! Társadnak kicsit több szabadságot adj, mert ha korlátozod most, az nagyon rossz hatással lehet a mindennapjaitokra. Kevesebbet nassolj, és több egészséges fogyassz, mert hajlamos leszel a következő időszakban a plusz kilók felszedésére.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Nem szeretsz szembesülni a kemény valósággal, inkább próbálsz sokszor gondolatban egészen máshol lenni, egy sokkal barátságosabb világban. Különösen próbálod kerülni a munkahelyi vitákat, de lényegében minden összetűzést, ami emberi kapcsolataidban történhet, ezeket nagyon nem szereted. Lehet, hogy most mégsem tudod elkerülni. A heti horoszkóp szerint mégis lesz okod az örömre, pénzhoroszkópodban hatalmas szerencse mutatkozik meg! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), mert most tiéd lehet általa a nagy nyeremény lehetősége! Ha távkapcsolatban élsz, most úrrá lehet rajtad a féltékenység, de ne rendezz jelenetet, mert alapja igazából nem is lesz.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Minden gondnak, rossz érzésnek legfőbb okozója a bizonytalan helyzeted mind karrier szempontjából, mind anyagi téren. A heti horoszkóp most nem csak, hogy nem mutat problémákat ezekre a területekre, de valamiből nagyon sikeresen jöhetsz ki, sőt még erősödés is várható pénzügyekben! Jó lenne, ha megbizonyosodnál arról, hogy nincs-e rajtad most valamilyen negatív erő, mert ez akadályozza egyedül most a pozitív fordulatokat az életedben. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), hogy egy tisztítással most neked segíthessen megragadni a sikerszériádat! Vesekőképződésre nagy hajlamot mutat most az egészség horoszkóp, ezért fektess hangsúlyt a méregtelenítésre, de kerüld az alkoholfogyasztást is!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Ne erőltesd most másokra az akaratodat, sőt most jobban jársz akkor, ha azokat, akikkel együtt dolgozol, hagyod maximálisan kibontakozni, így majd megmutatkozhat, hogy ki is az, aki minden ellenszenved ellenére, talán még jó barátod is lehet a jövőben. Anyagiak szempontjából most ragadj meg minden lehetőséget, mert valami most hosszabb időre kihúzhat az pénzügyi gondok alól! A Nyilas csillagjegyek heti szerelmi horoszkópja kifejezetten rossz, a csillagállások alapján olyan dolog történhet, mely a kapcsolatok szétszakadását eredményezheti. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki pontosan tudja, hogy mi az a helyzet, amit el kell kerülnöd, ha nem szeretnél nagy gondot a kapcsolatodba! A stressz fizikai tüneteket okozhat jegyednél most, igyekezz kerülni!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

A karrier horoszkóp szerint bosszúság érhet a héten. Hiába igyekszel, a várt jutalom elmarad, sőt még az is lehet, hogy más viszi el előled az előrelépés lehetőségét. Semmiképp se hagyd! Az anyagiakon most akkor sem kell idegeskedned, ha kevés pénzed van, mert ezen a héten egy Bakot fogja a legnagyobb szerencse érni! A Jupiter olyan jó helyzetben van jegyednél, ami ezerszeresére növeli a szerencse mágiák hatékonyságát. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert nem is olyan rég, egy valakit hozzásegített már a milliós nyereményhez! Párkapcsolatodban legnagyobb gondot most az okozhat, ha túlzottan kritikus leszel a pároddal szemben. Dicsérd inkább, mert viszonozni fogja a kedvességedet. Mindenképp megéri!

Zeusz
3

Zeusz

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  535
Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Egyre inkább stabilnak kezded gondolni a helyzeted karrier szempontjából, legalábbis, ha kicsit visszatekintesz, részben meg leszel elégedve. Fontos, hogy továbbra is így dolgozz, akkor még több lehetőséget kapsz a csillagoktól a sikerekre. Már kezded úgy érezni, hogy helyrejössz kicsit anyagilag, mégis a napokban érhet a legnagyobb csalódás. Ezen a héten szinte biztos, hogy váratlan negatív fordulat következik be pénzügyi helyzetedben. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki nem csak segíthet elkerülni, de a műsorvezető bőségmágiájára is regisztrál, hogy te se maradj le róla! Nagyban befolyásolhatja most egészségi állapotodat az, hogyan érzed magad lelkileg. Ha nem idegeskedsz feleslegesen és a dolgok pozitív oldalát nézed, minden probléma elkerülhet.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Karrier horoszkópod azt mutatja, ne siess el semmit, fontolj meg minden apró lépést. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, különben könnyen csúszhat ki kezeidből az irányítás. Azonban, ha higgadtan és jól dolgozol, nagy meglepetés is érhet a heti horoszkóp szerint! Esélyed lesz egy kicsit előrelátni anyagi helyzetedben is a héten, az égi hatások mind erősebbek jegyednél és szeretnének a helyes irányba terelni téged. Ha nem tudod az egyenes utat a pénzügyi sikereid felé, hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd el a pénzt hozó angyali üzenetedet! A szenvedélyt hiányolhatod szerelmi életedből, ami meglehet, hogy már tartósabb folyamat. Próbálj meg valamit újítani vagy visszahozni az régi tüzet, mert most erre lesz szüksége a kapcsolatodnak.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc