Kos
21.03 - 20.04

Heti karrier horoszkópod nagyon jó, amennyiben saját vállalkozás nyitásán töröd a fejed, mert több olyan körülmény adódhat, ami segít az elindulásban. Remélhetőleg a tízmilliószoros napot kihasználtad pénzvonzásra, mert a heti horoszkópod anyagiakban nagyon rossz jeleket mutat. Valamilyen lopás vagy mindenképpen nagyobb veszteség látszik, mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy ne vesszen el az, ami a tiéd. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert tisztánlátói képességének segítségével tudni fogod, hol és mikor légy résen! Valamiféle ultimátumot kaphatsz a párodtól a hét folyamán, amit nem kell rögtön úgy értelmezni, hogy vagy mész vagy maradsz, csak esélyt ad változtatni valamin, ami nem teszik neki.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Munkában próbáld észrevenni, hogy ki az, akinek nem érdemes semmit se mondanod a dolgaiddal kapcsolatban. Lehet valaki, aki szinte minden szavadat kiforgatja és ferdítve adja tovább. Bár mostanában nem mondhatni, hogy sok öröm ért pénzügyi téren, heti horoszkópod mégis a váratlan szerencse jeleit mutatja. Nagyobb nyereményed lehet, mint amiről álmodni mernél, ezért hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy megnézze, nincs-e véletlen rajtad szerencse- vagy pénzátok! Párkapcsolat helyett inkább meglehet, hogy most a barátaid kerülnek előtérbe, mert többen is kereshetik a társaságodat. Egészségedben figyelj arra, hogy ne vidd túlzásba az édességek fogyasztását, mert nem táplál, és könnyen szedhetsz fel plusz kilókat.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Bár már alig vártad, hogy lassan tavaszodjon, lehetőségek híján kissé borongós lehet a hangulatod. Amikor a természet megújul, neked is akkor van legnagyobb esélyed megvalósítani valamit, ami régóta várat magára. Főleg most, hogy a csillagállások is nagyon jók! Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj sikermágiát, mert ennek segítségével most megvalósulhatnak a terveid, főleg munkával és anyagiakkal kapcsolatban! Párkapcsolatodat illetően mind inkább határozott vagy és pontosan tudod, hogy mi az, amit elvársz és mi az, amit adni tudsz. Igaz, néha nem azt kapod, ami jól esik, de legalább olyan személy mellett ébredsz nap mint nap, aki megbecsül. Ne kezdj felesleges vitákba ezen a héten. Ha van meglévő betegséged, a tünetek enyhülhetnek a következő napokban.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Munkahelyeden megeshet, hogy a vártnál nagyobb lesz a hajtás, de próbáld meg nem kikerülni a munkát, mert, ha most bizonyítasz, akkor a jövőben ez meg fog térülni. Sokszor elveszted a motivációt, mert pénztárcád nem tükrözi vissza az igyekezetedet. Ez nem a te hibád, lehet, hogy másé. Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj rontásvizsgálatot, mert azt valaki könnyen tehetett rád a közelmúltban! Ha folyamatban van valamilyen ingatlan eladás, vagy éppen mást árulsz, ha kicsit engedsz az árból, könnyen akadhat vevőd. Szingliként menj társaságba, mert megismerheted jövendőbelidet. Egészségedet nem fogják túl jó hatások érni, ezért meglehet, hogy egy megfázás vagy valamilyen más vírus ágynak dönthet.

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

A heti karrier horoszkópod alapján nem szabad a magánéleti dolgaidról szót ejtened, mert könnyen válhatsz pletyka vagy akár irigység áldozatává. Ha van jó vagy rossz élményed párkapcsolatodra vonatkozólag, azt ne a munkahelyeden, inkább egy bizalmasoddal vagy jó barátoddal oszd meg. Anyagiakban egy nagyszerű lehetőség látszik a hétre, amit valaki könnyen lophat el előled. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy heti részletes asztrológiai elemzést, mert ezen most nagyon sok múlhat! Heti egészség horoszkópod alapján a vérnyomásoddal lehetnek problémák, és a szélsőséges időjárás is kihatással lehet arra, hogy hogyan is fogod magad érezni. Ha van szívbetegséged, könnyen lehet, hogy orvoshoz kell majd fordulnod.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Hamarosan révbe érhetsz valamilyen formában heti horoszkópod szerint. Ha van valamilyen rövidtávú terved, annak elkezdését érdemes erre a hétre időzíteni, akkor sikerre viheted. Lehet ez egy állásinterjú, befektetés, vagy akár valamilyen eladás. Ne késlekedj! A pénzügyek nem fognak rosszul alakulni, de a heti horoszkóp figyelmeztetést is tartogat egy másik életterületre. Családi vagy szerelmi életedben következhet be olyan történés váratlanul, ami szomorúbb jövőt tárhad eléd. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd, hogy nézze meg, miről is van szó pontosan, mert ezt mindenképpen meg kell előznöd! Egészséged szempontjából nem rossz ez a hét, de ha keményebb fizikai munkát végzel, nagyon óvatosnak kell lenned, mert valamilyen sérülés könnyen következhet be.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Most egy olyan hét érkezett el, amikor megengedheted magadnak a lazítást következmények nélkül. Munkahelyeden ne erőltesd meg magad, gyakran dolgozol mások helyett, most legyen fordítva. Érdemes lenne erre a hétre időzítened pár szabad nap kivételét, mert sok lehetőséged adódhat elérni valamit a munkahelyi terveiden kívül. Például, ha a héten többször próbálkozol szerencsejátékon, nagy eséllyel indulsz! Hívd Leopoldot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd a heti szerencseszámaidat, mert egy Mérleg a héten nagyon nagy összeget zsebelhet be! Szerelemben az indulatokkal érdemes vigyázni, mert könnyen mondhatsz olyat, amit később megbánsz. Egészség horoszkópod alapján érdemes lenne felerősíteni immunrendszered, mert felléphet valamilyen gyulladás.

Leopold
3

Leopold

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  457
A kártyajóslás technikáival foglalkozom, cigánykártyából és tarotból is kiválóan jósolok és használom a pozitív energiámat. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolok, legyen szó egészségről, szerelemről, családról, munkáról vagy pénzről.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

A heti horoszkóp alapján olyan zsúfolt lehet a heted, hogy szinte minden napodra a fáradtság lesz jellemző. Érdemes lenne egy listát készítened a hét elején azokról a dolgokról, amiknek sürgősen kell késznek lennie, a többit halaszd el. De vigyázz, könnyen maradhat el befizetés, ezért biztosan írd fel arra a listára! Ha nem csak a héten, hanem úgy általában is fáradtnak és gyengének érzed magad mostanában, az viszont már rosszat jelenthet. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy szellemvizsgálatot, mert az megtapadhatott rajtad az elmúlt hetekben! A párkapcsolati horoszkópod nagyon jó. Meglévő kapcsolatokban egy új fejezet köszönthet be, az egyedülálló Skorpiók pedig megtalálhatják az életre szóló szerelmet!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

A héten jó lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd valakinek, igenis vagy legalább annyira jó, mint ő, sőt, még jobb. A bizonyítási vágy nagy lesz benned ezekben a napokban, és ebből jó lenne, ha továbbra se adnál alább. Ha rendületlenül törünk előre a céljaink felé, az a legjobb, csak az a baj, hogy ez rosszakarókat is von maga után. Ez ne rémisztjen meg, inkább kérj egy negatív energiák elleni védelmet Rycardótól a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert hamarosan nagy szerencse érheti a Nyilas jegyek némelyikét! Párkapcsolatodban könnyen okozhat problémákat a féltékenység, bár most meglehet, hogy nem te leszel féltékeny, hanem te keveredsz olyan szituációba, ami társadnak nem fog tetszeni. Kerüld inkább az ilyen helyzeteket, ha teheted.

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Nem kell mindenáron bizonyítani az igazadat, mert vannak esetek, amikor mindkét félnek igaza van, más-más szemszögből. A héten nagyon indulatos lehetsz, ami valamilyen pénzbeli veszteséget is vonhat maga után, de hibákat is a munkavégzésben. Szerelmi horoszkópod is azt mutatja, valami minden bizonnyal nincs rendben, valamit változtatni kéne, vagy van valami, amiről mindenképpen tudnod kéne. Hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy párkapcsolati elemzést, aminek során mindenre fény derül! Szerelmi tanácsadóként a rosszabb kapcsolatokat is sikerrel javítja meg. Heti egészség horoszkópod alapján könnyen csaphat be az időjárás. Inkább figyelj arra, hogy rétegesen öltözz, mert nem csak a megfázás esélye nagy jegyednél, hanem a felfázásé is.

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Heti horoszkópod alapján sikeres lehetsz a munkádban ezekben a napokban. Vedd észre, hogy mik azok a dolgok, amik előre vihetnek ott, és próbáld minden hetedet úgy alakítani, hogy a pluszt kihozhasd magadból, akkor a várt hatás és az anyagi gyarapodás nem maradhat el. Egészségedben látszanak olyan jelek, amik intelmek leginkább. Meglehet, hogy van valami, amiről nem tudsz. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy nézzen rá jelenlegi egészségi állapotodra, mert még időben fény derülhet a problémára, ha van! Frissebb kapcsolatokban felmerülhetnek új keletű problémák, esélyed lesz meglátni egy-két hibát partneredben, amit eddig még nem vettél észre. Ne reagálj hirtelen, lesz esélye a változtatásra, amennyiben arra egyáltalán hajlamos.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Ezen a héten elégedett lehetsz, mert úgy alakulhatnak a dolgaid, ahogy elképzelted. Az élet apró örömeinek is érdemes élni. Ezek azok, amik elvezethetnek a nagyobb dolgokhoz. Most csak egy blokkoldásnyira vagy attól, hogy egy nagy dolgot megvalósíthass! Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd saját blokkjaid oldását, aminek segítségével észrevehetsz minden kínálkozó lehetőséget, ami az életed egy élhetőbb jövő felé tereli! Pénzügyekben nem látszik túlzott stabilitás, lehet, hogy most is több lesz a kiadásod a vártnál. Pont ezért érdemes a blokkoldást kérned, mert az anyagikban is gyarapodást hozhat. Mozogj minél többet a héten. Ha lehetséges, azokat a rövidebb utakat, amiket eddig gépjárművel tettél meg, tedd meg gyalog vagy kerékpárral, nagyon jót fog tenni.

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc