Kos
21.03 - 20.04

A heti horoszkóp karrier terén igen ígéretes, hiszen most sok esélyed van arra, hogy valamilyen változtatást kieszközölj magadnak. Nyiss bátran a főnököd felé is, meglátod, megéri majd. Ha most félreteszed a negatív érzéseidet és nyitsz a pozitív gondolkodás felé, észre fogod venni, hogy a körülötted élő emberek viselkedése is jó irányba változhat feléd. A pénzhoroszkóp ennél még jobb, váratlan szerencse jeleit mutatja. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd el a pontos információkat, hogyan is tehetsz szert nagyobb összegre még a májusi hónap előtt! A kapcsolatod most biztos alapokon áll, bízz társadban, és oldódjon fel a társaságában. Ha még nem találtad meg a szerelmet, ezen a héten egy régi baráttal fűződhet szorosabbra a kapcsolat.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

A munkád miatt lassan az őrület határára juthatsz, talán mert senki nem tartja a határidőt, és emiatt rajtad csattanhat az ostor. Karrier terén meglehet, hogy már régóta gondokat tapasztalsz, és egy helyben toporogsz. Ha valóban így van, most érdemes rontásvizsgálatot kérned Happytől a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mert most százszoros erővel szabadulhatsz meg a negatív erőktől, amik akadályoznak! Pénzügyekben nem történik előrelépés, bár lehet, ezt is az imént említett dolog okozza. Régi párkapcsolatban feszültség támadhat, tudasd a kedveseddel, amikor a hibáidat sorolja, hogy ő sem teljesen tökéletes. A heti egészség horoszkóp a gerincet emeli ki, meglehet, hogy hát és derékfájdalmakra panaszkodhatsz majd.

Happy
3

Happy

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  354
Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Elismerést kaphatsz a héten, munkában egy nagyon pozitív hétre számíthatsz a heti horoszkóp alapján. Ez valamilyen örömteli dolgot eredményezhet, mint például egy kis gyarapodás anyagiakban. Akkor is nagyon jó a horoszkópod, ha állást keresel vagy váltanál, a sikerenergiák jegyednél most ezerszeresek. Érdemes bújnod a hirdetéseket, lépéseket tenned a sikereid érdekében. Azonban olyan csillagállás is közeleg, mely rosszat vetít előre. Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mindenképpen kérdezd a részletekről, akkor nagy gondot előzhetsz meg, ami az életed egy másik területét érinti! A szerelmi horoszkóp alapján felkeveredhet az állóvíz, ami nem jelent túl jót akkor sem, ha kapcsolatban élsz, akkor sem, ha szingli vagy.

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Az elkövetkezendő napok anyagi gyarapodást hozhatnak neked, aminek következtében a hangulatod is sokkal jobb lesz. Főleg akkor légy résen, ha saját vállalkozásod van, mert egy kedvező ajánlat elfogadása indíthat el a végleges gyarapodás útján. Ha a héten semmilyen pozitívum nem ér pénzügyek terén, pedig Rák jegyben születtél, ne tétovázz, mert gyanús, hogy valami gátol és visszahúz! Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj negatív erő vizsgálatot, hogy a várt anyagi plusz számodra is megérkezhessen! Szerelmi horoszkópod alapján az a fontos, hogy megismerhetsz egy új személyt, olyasvalakivel keveredhetsz beszélgetésbe, akivel még soha nem találkoztál. Ha a megérzésid jók lesznek vele kapcsolatban, akkor ne engedd csak úgy kisétálni az életedből.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Úgy érezheted a munkahelyeden, hogy kihasználják a jóindulatodat. Nem is kell most mindenkivel közös nevezőre jutnod, és főleg csak ott segíts, ahol valóban szükség van rád. Nézd néha a saját érdekeidet is. Anyagiakban egy hirtelen jelentkező, váratlan kiadás okozhat nagy bosszúságot. Szerelemben támogatnak leginkább a csillagok a héten, meghatározó napok lehetnek ezek a számodra. Lehetőséged adódik egy rossz kapcsolatot is megújítani, de százszoros erővel vonzhatod be az igazit is! Hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és kérd azt a szerelmi fehér mágiát, ami mindkét esetben a segítségedre lesz! Vigyáznod kell a veséidre a héten, be ne csapjon az enyhébb időjárás. Még mindig öltözz rétegesen, és kerüld a felfázás veszélyét is.

Bettina
3

Bettina

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  494
Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Nem lehet panasz a munkavégzésedre a heti horoszkóp alapján, valahogy nagyobb lendületet és kedvet érzel magadban arra, hogy felfigyeljenek rád. Mind a mai napig reméled, hogy a kemény munka meghozza végre a várt anyagi juttatást. Nem is szabad feladnod, mindig keress magadnak motivációt. Ha egészségedben túl gyakoriak a problémák, most egy bolygóállás megadja a választ a miértekre! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki asztrológusként feltárja a gondok gyökerét, gyógyító technikáival pedig meg is szüntetheti azokat! Ha párkapcsolatban élsz, legyél egy kicsit megértőbb, mert társad nehezebb időszakot élhet meg, és egyáltalán nem lesz szüksége arra, hogy még te is piszkáld valamivel. Egészségedben egy tavaszi vírus okozhat gondot, könnyen eshetsz 1-2 napra ágynak is.

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Kellemetlenségekkel és negatív eseményekkel teli napok állhatnak előtted, adódhatnak olyan pillanatok, amikor úgy véled, képtelen vagy kiszabadulni a mókuskerékből, a megszokásokból.  Nem csak a te figyelmetlenséged, de mások kapkodása is teljes kudarccá teheti a munkahelyeden töltött órákat. Nem is beszélve az anyagiakról, hiszen ismét előfordulhat, hogy nem lesz elég pénzed valamilyen kötelező kiadásra. Ha valóban úgy érzed, hogy szinte állandóan mindenben akadályoztatva vagy, tényleg jobb, ha utánajársz, mi is okozza pontosan. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot, mert egy levétel most meghozhatja a pozitív fordulatokat neked minden életterületre! Szerelmi horoszkópod arra kér, hogy lépj valamit annak érdekében, hogy kapcsolatotok olyan lehessen, mint régen.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Anyagiakkal kapcsolatban valami pozitív hírt kaphatsz. Megtörténhet az is, hogy sikerül valamiből végre pénzt csinálnod, mint például egy sikeres eladás, de tartozást is visszakaphatsz. Munkában a kollégákkal vigyázz, valaki tehet valamit, amiből károd származhat. Szerelmi horoszkópod is inkább figyelmeztet, egy harmadik személyről van szó. Ha a te életedben van jelen, fény derülhet rá, de az is lehet, hogy társad titkol valamit! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy megtudhasd a részleteket! Heti egészség horoszkópod szerint a látásoddal adódhatnak a problémák, de az sincs kizárva, hogy szédülés és émelygés jelentkezhet. Ha az utóbbi, mindenképpen fordulj orvoshoz, valaminek az előhírnöke lehet.

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

A másokhoz való hozzáállásod hirtelen negatív fordulatot vehet a heti horoszkóp szerint, ezért könnyen megtörténhet az is, hogy valakit nagyon megbántasz. Figyelj oda a reakcióidra, és ha túlzottan feszült leszel, inkább számolj el tízig, különben bajba sodorhatod saját magad. Valaki könnyen válhat a haragosoddá is ezekben a napokban. Vigyáznod kell a negatív energiákkal most, mert azok végleg megtapadhatnak rajtad. Jobb, ha hívod Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és most kérsz egy levételt, védelmet, mielőtt késő lenne! Párkapcsolati horoszkópod harmóniát jelez, de a rokonsággal könnyen gyűlhet meg a bajod valamilyen formában, pont a benned lévő feszültségek miatt. Az étkezésre kell odafigyelned a napokban, mert az emésztéssel könnyen lehetnek gondok.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Nehezen tudsz majd a munkára koncentrálni ez a héten, inkább más dolgok kötik le majd a figyelmed, más kavarog a fejedben. Ha van valami, ami nagyon foglalkoztat, akkor a héten tegyél azért, hogy pont kerüljön a végére, legyen akármilyen is a kimenetele. Heti horoszkópod alapján, ami a legfontosabb, hogy most a jövőbeni jóléted forog kockán, ha nem teszel időben lépéseket! A csillagállások arra utalnak, hatalmas szerencse érhet, ha tudod, hol kell résen lenned! Hívd a Liliomot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki minden részletet elmond neked ezzel kapcsolatban, már várja a hívásod! Szerelmi életed végre rendeződni látszik, ha voltak a közelmúltban gondok, akkor azok most egy csapásra megszűnhetnek. Egészségedben a férfi/női szervek érzékenyek az előtted álló időszakban, furcsa jelekre fordulj orvoshoz!

Liliom
3

Liliom

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  552
Ha problémákkal küzdesz a szerelmi és emberi kapcsolatok terén, ne habozz. Ji Csinggel segítek meghozni a megfelelő döntést, segítek helyesen látni. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

A heti karrier horoszkópod nagyon jó jeleket hordoz magában, a héten elindulhatnak olyan történések, amik egyre inkább bizakodásra adhatnak okod. Erre szükséged is lesz, úgyhogy ragadj meg minden kínálkozó alkalmat, mert az anyagiakon van még mit javítgatni. Ha már régóta élsz egyedül, akkor ez valóban a te heted! A napokban esélyed lesz találkozni a lélektársaddal, elszalaszthatatlan alkalom. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki látóként elmond minden részletet, főleg azt, hogy hogyan tudsz jókor lenni jó helyen! Ne csak szellemileg légy friss, hanem testileg is, jó lenne, ha valamilyen sportot találnál magadnak, amit szeretsz, ami nem túl megterhelő, és biztosítja számodra a kellő vitalitást.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Ez nem az a hét, amikor minden simán mehet, könnyen nézhetsz szembe kihívásokkal és akadályokkal. Mindezt tetőzheti még az, hogy vitákba is könnyen keveredhetsz, amelyeket lehet, hogy éppen te fogsz kezdeményezni, és az is, hogy az anyagiak igen rosszul alakulnak. Nem kell folyamatosan harcban állnod mindennel és mindenkivel, a kiegyensúlyozottság és a harmónia neked is jár! Hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd azt a pénzbevonzó szertartást, ami a Halak jegynek már sokszor bizonyított, és általa elérheted a folyamatos anyagi bőséget! Szerelemben akkor jött el a te heted, ha még párt keresel. Szebb az idő, több időt tölts mozgással, többet menj emberek közé, hogy megadhasd magadnak az esélyt a szerelemre!

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc