Kos
21.03 - 20.04

Heti horoszkópod alapján munkában olyan kihívással kerülhetsz szembe, mely feladja majd a leckét. Az a legfontosabb, hogy elégedetlenségednek ne adj hangot, mert könnyen megeshet, hogy alacsonyabb beosztásban találod magad. Egy ideje már kerülget a pozitív változások szele is, és a kiteljesedés erre a hétre várható! Ezért, ha szeretnél biztosra menni, és nagy örömben részesülni, előbb kérj egy negatív energia vizsgálatot Eugéniától a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy semmi se állhasson a szerencséd útjába! Párkapcsolatodban a megszokott keretek között fog zajlani minden, de arra vigyázz, hogy ne adj most hangot az esetleges elégedetlenségednek, mert társad könnyen kaphatja fel a vizet. Egészséged érdekében arra törekedj, hogy megfelelően ki tudd magad pihenni ezekben a napokban.

Eugénia
3

Eugénia

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  486
Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Bika
21.04 - 20.05

Nyomasztóan fogod magad érezni a hét folyamán. Talán történtek veled olyan dolgok, melyeket nehéz feldolgoznod, de az is lehetséges, hogy jelenlegi helyzetedet látod kilátástalannak, leginkább, ami az anyagi helyzeted illeti. Ha már teljesen kétségbeejtő a helyzet, nem fog sokáig tartani, mert ezen a héten olyan energiák lengenek körbe, melyek hozzásegíthetnek téged az anyagi bőséghez! Hívd Teót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy mondja el neked a gazdagság titkát, mert egy kis teendőd neked is lesz a gazdagság mielőbbi eléréséhez! Amennyiben kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy társad idegesíteni fog a hét közepe felé. Most mindketten kissé türelmetlenebbek lesztek, ezért előfordulhat szóváltás. Egészségedben a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása lesz fontos.

Teó
3

Teó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Ikrek
21.05 - 20.06

Megtörténhet, hogy több negatívum ér a héten a munkahelyeden, kollégáid némelyikével is meggyűlhet a bajod. Nem érdemes azonban vitákba belemenni, mert úgyis te maradhatsz alul. Pénzügyeid nem alakulnak rosszul, még a szerencse is veled lesz ezen a téren. Álmaidnak lesz mégis a legnagyobb jelentősége a héten. Minden bizonnyal az a bizonyos álom teljesen hétköznapinak tűnhet, mégis nagyon fontos üzenetet fog hordozni! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj álomfejtést, mert most ez lehet a tartós szerencséd kulcsa! Meglévő párkapcsolatokban most sokat javíthat a hangulaton, ha kimozdultok valahová kettesben, vagy akár baráti társasággal. Nem kell mindig a jól megszokott dolgokhoz ragaszkodni. Egészségednek a mozgás fog most nagyon jót tenni, megéri venni a fáradságot.

Eta
3

Eta

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  875
Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Rák
21.06 - 22.07

Heti karrier horoszkópod alapján nagyon jó esélyeid vannak egy nagyot ugrani előre. Akár magasabb pozícióba, akár munkahelyet találni, ha egy ideje ez a legnagyobb problémád. Megéri most hangsúlyt fektetni a keresésre. Heti horoszkópodban az látszik, rémes elakadás van anyagi téren, aminek a gyökere messzire nyúlik vissza. Hívd a Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egy előző élet elemzést, mert valószínű, hogy karmikus terhektől kell megszabadulnod! Szerelemben légy határozott, és most kifejezetten fontos, hogy kimondd, amit gondolsz, mert így bár elkerülheted a félreértéseket. Egészségedben könnyen jelenhetnek meg ijesztő tünetek, olyanok, amiket eddig még nem is tapasztaltál, de nem utalnak komoly problémára, és csak átmeneti lesz.

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Oroszlán
23.07 - 22.08

Munkahelyeden valamilyen pletyka áldozatává válhatsz. Legalább lesz alkalmad rájönni arra, hogy kivel éri meg bizalmasnak lenned, és kivel nem. Pénzhoroszkópod óvatosságra int, ne költekezz felesleges dolgokra, mert hamarosan szükséged lehet a most megtakarított pénzre. Heti szerelmi horoszkópod nagyon ijesztő jeleket mutat. Egyáltalán nem található jel arra, hogy a közeljövőben boldog kapcsolatban élj, akár szingli vagy, akár nem. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy nézze meg, nem került-e rád szerelmi kötés, mert, ha ez lekerül, hamarosan társra találhatsz, meglévő kapcsolatod pedig gondmentes lehet! Emésztéseddel adódhatnak problémák a hét folyamán. Figyelj arra, hogy több rostban gazdag ételt egyél, és több magvat.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Szűz
23.08 - 22.09

Munka és egyéb teendők terén nem látszik semmilyen nagyobb változás, úgyanúgy telhet a heted, ahogy az eddigiek is. Arra azért most érdemes figyelned, hogy ne nagyon halogass semmit, mert az teljes kavarodást okozhat neked a jövőhétre. Pénzhoroszkópod alapján valamilyen kintlévőségedet könnyen kaphatod vissza. Egészségedben viszont aggasztó jelek láthatók. Könnyen újulhat ki valamilyen probléma, vagy pedig jelentkezhet egy teljesen ismeretlen tünet. Itt a megelőzés sokkal célszerűbb, mint maga a gyógyítás. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj egészség elemzést, melynek során azonnal kiderül, mit lehet tenni, időben! Pároddal most különösen jó lesz a viszonyod, és a Vénusz kedvezően hat rád akkor is, ha egyedülálló vagy, sokkal könnyebben ismerkedhetsz a napokban.

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Mérleg
23.09 - 22.10

Feszültebb leszel a hét elején még a megszokottnál is. Pénzügyekben is a szétszórtság lesz rád jellemző, könnyen eshetsz át a ló túloldalára. Idegállapotodat tovább tetézhetik családi problémák is, úgy érezheted, már képtelen vagy igazságot tenni. Lényegesen több most az ártó energia jegyed körül, mint a bőség- vagy szerencse energia. Lehet, hogy nem ezen a héten ér valamilyen váratlan, jó dolog, de legalább lehetőséged van a gátló tényezőktől megszabadulni, ami hosszú távon sikereket hozhat neked. Hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj szellemvizsgálatot, mert egyedül most ez akadályozhat! A hét energiái egészségedre is rosszul hatnak, ne vidd túlzásba az idegeskedést, és minél többet pihenj, próbáld magad rendesen kialudni.

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Skorpió
23.10 - 21.11

Akaratodnak és erős kitartásodnak köszönheted mindazt, amit elértél az életben, mégis úgy érzed, valami még mindig hiányzik. Valami, amit nagyon akartál, de a mai napig nem érkezett meg még a lehetősége sem. Ezen most változtathatsz! Hívd a Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot és ha kell, levételt, mert ez fog neked abban segíteni, hogy könnyűszerrel elérhess mindet, amit akarsz! Mindenképpen megéri, mert a Skorpió jegynek lesz legnagyobb esélye arra a héten, hogy valamilyen szerencsejátékon ne csak keveset nyerjen! Párkapcsolati gondok, ha vannak, a héten könnyen rendeződhetnek, sőt még valamilyen meglepetésben is lehet részed szerelmi téren! Egészségedben a rendszeres táplálkozásra figyelj oda, nem tesz jó szervezetednek, ha ritkán eszel, de akkor sokat.

Machita
3

Machita

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  541
Ha nem tudsz túllépni a veled történt rossz élményen, esetleg egy hozzád közel álló személy elveszítésén, akkor rám van szükséged. Médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit és segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyilas
22.11 - 21.12

Olyan lehetőséget mutat a heti karrier horoszkópod, amivel mindenképpen élned kellene. Ne félj a változásoktól, változtatásoktól, mert azok most csak csupa jót hozhatnak neked. Pénzhoroszkópod is jelzi, hamarosan erősödés várható. A Valentin napot egyedül fogod tölteni, amennyiben szingli vagy, ez már kétségtelen, viszont ezen a 14-i napon jegyednél most százszoros erővel végezhető el a bevonzó rituálé! Hívd Rycardót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), akinek a Valentin napi mágiája tavaly bizony sokaknak vonzotta be az Igazit, még februárban! Az egészségedre sokkal jobban kellene figyelned, mert vannak intő jelek, amik felett rendszeresen elsiklasz. Nem biztos, hogy komoly problémáról van szó, de annak veheted elejét, ha időben reagálsz! Egy teljes kivizsgálás most csakis előnyödre válhat.

Rycardo
3

Rycardo

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  371
Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, mindig falakba ütközöl, akkor ne tétovázz! Ezoterikus képességeimmel segítek neked. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Bak
22.12 - 19.01

Végre egy igazán kiegyensúlyozott és boldog hét vár rád. Észreveszed majd, hogy sokkal simábban menned a dolgaid, mint az elmúlt időszakban bármikor. Pénzed is több lesz, munkában pedig minden zökkenőmentesen zajlik. Védelem leng körbe egész héten, ezért rossz dolgoktól mentes napok elé nézel. Az égiek kísérik most minden léptedet, ezért sürgősen ki kell használnod ezt a hetet annak a bevonzására, amit a legjobban szeretnél! Hívd Fortunát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj angyalmágiát mielőbb, mert ez most a te életedet változtathatja meg! Párkapcsolatodban jelen lehet majd egy kis morgolódás, de nagyobb vitákra nem kell számítani, és még arra vigyázz, hogy ne hozd magad párod előtt félreérthető helyzetbe!

Fortuna
3

Fortuna

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  996
Ha úgy érzed, hogy életed megrekedt, eddigi próbálkozásaiddal sem indult meg, és nem tudod, mi tévő legyél, akkor jó helyen jársz. Egyedi angyalterápiával segítelek utadon. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Vízöntő
20.01 - 18.02

Lehet, észrevetted már, hogy egyre biztosabb a helyed ott, ahol jelenleg dolgozol. Most a héten nem csak a biztonság a fontos, hanem inkább az előrelépési lehetőségek! Heti horoszkópod alapján most van esélyed megalapozni a jövődet, amennyiben szakmai elismerésre és sikerekre vágysz! Hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj a jól bevált sikermágiájából, ami most jegyednek anyagiakban is nagy bevételt hozhat! Szerelmi szemszögből is tündökölsz a héten, ha nincs párod, mágnesként vonzod majd magadhoz az ellenkező nemet. Ne nyílj meg akárkinek, mert valaki visszaélhet a bizalmaddal! Ugyanígy vonatkozik most ez ismerőseidre, barátaidra is, könnyen adhatják tovább azt, mit nekik mondasz. Jó egészségnek örvendesz majd egész héten, de ne igyál hideget, mert a torkod érzékeny lesz.

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Halak
19.02 - 20.03

Te is azon szerencsések közé tartozol, akinek nagyon jó hete lehet. Bár nem fogod érezni a kedvező, pozitív hatásokat, mert túl sok a teher rajtad. Előfordulhat, hogy hibázol munkában és pénzügyekben egyaránt, mégse szegje ez kedvedet. A te csillagjegyed kiválasztott a bőségre ezen a héten! Ezért biztos, ami biztos alapon kérj átokvizsgálatot a Lunczer Judittól a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és lépj át segítségével a Bőség Kapun! Meglátod, a várt hatás nem marad el! Legyél résen szerelemben is, mert párod fejét most könnyen megpróbálhatja valaki elcsavarni. Az, hogy meg tudj bízni a másikban, nagyon fontos számodra, pont ezért most nem baj, ha kicsit gyanakvóbb és éberebb leszel. Egészségedet nem érik rossz hatások, inkább a testi épségedre vigyázz, mert könnyen sérülhetsz meg a héten!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

06 90 633 991    -   485 Ft/perc