Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslás a születési dátum alapján

Jóslás a születési dátum alapján

Dátum: 18.12.2012

Köztudott, hogy a mindkét szülőnktől örökölt gének határozzák meg a tulajdonságainkat, a természetünket.  A számmisztika és a kronobiológia ismeretében megállapítható, hogy az adott szülött milyen tulajdonságokkal bír, és az hogyan hat ki majd egész életére.

Ezeket megváltoztatni nem tudjuk, de módosítani, akár negatív akár pozitív irányba lehetséges.

A numerológia (vagy számmisztika) pontos képet ad, arról milyen feladattal születtünk, a jóslás születési dátumból megmutathatja, mi a karma számunk, mi a legoptimálisabb pénzkereset számunkra, megmutatja betegségre való hajlamunkat, és azt hogyan látnak minket az emberek. Ezen ismeretek birtokában könnyebben tudjuk terelgeti a sorsunkat a megfelelő mederbe.

A másik még kevésbé ismert módszer, ami szintén a születési dátummal dolgozik a kronobiológia. Artur Zsakov professzor és Tatjana Szmirnova, az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatások alapján dolgozta ki és fektette le a pszichogenetika alapjait. A születési dátumunkból kiszámolható mutatók az ember idegrendszerének  fizikai, érzelmi és intellektuális körvonalait adják.

Négy alaptípust különböztetünk meg: szangvinikus, kolerikus, flegmatikus  és melankolikus.

A születési képlet megmutatja, milyen tudással érkezünk, milyen feladatokat tűzünk ki magunk elé, megmutatja hoztunk-e magunkkal kellő szabad akaratot, melyek a nehézségek, korlátok. A mindennapjaink döntésekből állnak, de nem mindegy, hogy ezekkel a döntésekkel milyen irányt szabunk az életünknek.

Tehát már a születésünk napjának ismeretében meg lehet állapítani, hogy melyek azok a hozott tulajdonságaink, amelyek az egész életünkre kihatnak. A jóslás születési dátum alapján, irányt ad, segítségünkre van abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat és segít a felelősségvállalásban.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

A felhasználók hozzászólásai (3)

Hajnal a 08.09.2015

na tugya ekör szöletem 1975.12.28

    Asztro Show a 08.09.2015

    Kedves Hajnal, ha szeretne egy személyre szabott elemzést, keresse fel egyik kiváló számmisztikusunkat, aki feltárja jövőjét és életfeladatát! Ebben segíthet Önnek Ezó a 983-as kódon, 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

nikolett a 07.12.2014

1987 07 09 idén megfogan a baba

Hagyj hozzászólást

*

Links: