Patkány

Ebben az évben sikereket könyvelhet el a Patkány szülött. Lehetősége adódik új tanulmányokat megkezdeni, és azt sikeresen beépíteni az életébe. A munkát keresők is megtalálják a nekik, megfelelő és bérezésű feladatot. Fontos, hogy ők az indulataikat és az agressziót az idei évben meg tanulják kezelni. Sokszor volt tanácstalan az elmúlt időszakban és sajnos a halogatott döntések miatt le maradt munkáról, pénzről. Ezt most korrigálni tudja és tévedhetetlenül meg tudja lépni a jó irányt. A karrierrel – bár nem fog nagy előrelépést adni idén- mégis a jövőre nézve rengeteget fog alapozni. Az egyensúlyt tartsa meg, a kiadás-bevétel lehetőleg legyen arányban. Forduljon jobban a pozitív gondolkodás irányába, így meg tanulja a megoldásokra irányítani a figyelmét.

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bivaly

A Bivaly szülötteknek az intuíciójukra kell hallgatni ez az idei év sok bizonytalan helyzetére megoldást fog adni. A munkájában lesznek nehéz helyzetek, idegesség a munkahelyen, feszültség a kollégákkal. Nála is meghatározó a higgadt magatartás, ellenkező esetben hamar kívül találja magát a kapun. De amennyiben kezelik a helyzetet, a munka kiválóan alakul, ezzel együtt a pénzügyek is, bár rengeteg plusz feladat is lesz, ami sok idejét elveszi majd. Idén a sportok felé fordulnak, felerősödik az igény a test karban tartására, az egészsége megőrzésére. Ne vigye túlzásba, főleg, ha idén kezdi, a fokozatosságot tartsa be. Ez az év számos akadályt gördít a Bivaly szülöttek elé, de ezeket egyrészt megoldja, másrészt ezek teszik igazán erőssé és kitartóvá őket. Az egészsége megőrzésénél: a gyomor a kiemelkedő terület, ne terhelje túl, érzékeny része idén. A párkapcsolatában figyeljen sokkal jobban a másik fél érzéseire, ne véleményezzen hirtelen mindent. A tolerancia az idei év legfőbb tanítása, nem csupán a párkapcsolatban!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Tigris

A Tigris szülötteket rengeteg feladat várja idén a munkájában. Talán túl sok is, de okos szervezéssel meg fogja oldani. Az idei évben áthelyeződik a hangsúly a családra, a gyerekekre, a társra. Többet törődik velük. Az önbizalma is a helyére kerül, saját magát sokkal jobban fogja értékelni. Amikor nehéz helyzet adódik, tudja, hogy mindig fog kapni segítséget időben, onnan ahonnan nem várja. A munkahelyén sajnos nem érzi jól magát, de semmiképp sem kell kapkodnia. Tudja, hogy mit szeretne, tervezze meg és a nyár második felében már alkalma is lesz lépni. Igyekezzen a spirituális ismeretek előnyét kiaknázni, bízzon jobban a felső hatalom segítségében, meditáljon, lazítson. A szerelem küzdelmet hoz, meg kell azért dolgozni, hogy a stabil és tartós szerelem megtalálja és meg is tartsa őt. Ugyanis előfordul, hogy másnak is tetszik a kiszemeltje. Ne megszerezni akarja mindenáron, görcsösen kapaszkodva. Ha lazán kezeli, a szerencse Ön mellé áll.

Bettina
3

Bettina

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  494
Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Nyúl

A Nyúl szülötteknek nehezen indul az év, tele vannak félelmekkel, feladatokkal és úgy érzi kevés ezeknek a végrehajtásához. A félelmek kezelésére állítson fel sorrendet, mérje fel mihez és kitől kell segítséget kérnie, és tegye is meg. Jobb szembenézni azzal, amitől fél, mint a szőnyeg alá söpörni a problémákat.  Sőt az idei év arra is tanítani fogja, hogy saját magáért kiálljon, határozottabb legyen, merje irányítani az életét. Az összpontosítás lesz az egyik fő feladata. A szerelem területén fog ez megmutatkozni leginkább, de bártorsága és határozottsága meghozza az eredményt és a párjával nagyon sok gondot megoldanak. Az egészségét úgy tudja megőrizni, ha mindig szán időt magára, elvonul, kikapcsolódik. Pénzügyekben szerencsét jeleznek, még némi meglepetést is tartogat az év. Az egyensúly fontos: a munka és a magánélet között találja meg. A szerelem csak akkor lesz eredményes, ha kimozdul a komfortzónából, bátran ismerkedik, társaságba jár.

Aurethiel 530
3

Aurethiel

Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 530
Technikák: Tisztánlátás
Specialitások: Egészség, Rituálék
Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Sárkány

A Sárkány szülötteknek semmilyen gondot nem szabad elodázniuk az idén. Ha nem akarja megoldani: abból most betegség alakul ki, és bizony nem enyhe lefolyású! Ráadásul nem csak erre az évre fogja átélni, hanem még pár évig ott lesz az életében. Az étkezésére is ügylnie kell, sokkal rendszerezettebben. A munkán fog tudni változtatni, de alaposan nézzen magába, mit is akarna szívesen végezni. A bizonytalan „ nem tudom” érzés, bizonytalan megoldásokat hoz, és úgy fogja érezni, hogy ide – oda löki sors. De abban a pillanatban, hogy konkrét cselekvésbe vált és aktívan teszi a dolgait, minden területen megérzi a sikert, a pénz áramlását, az anyagi javulást és a szerelmi élete felpezsdülését. Ha lehet a befektetéseket ebben az évben óvatosan csinálja, ne törekedjen a rögtön nagy hasznot ígérő hozamokra. Mindig fejezze ki világosan a vágyait, ne arra várjon, hogy majd kitalálják, a párkapcsolata így fog harmonikusan működni.

Fehér Fény
3

Fehér Fény

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  303
Szakterületem az átkok, a rontások, az ártó szellemek felismerése és eltávolítása. Jól kezelem a depressziót, pánikbetegségeket. Ezen kívül megtisztíthatom a csakráit és kitisztíthatom. Élettapasztalataim segítségével életviteli, egészségügyi, gazdasági, párkapcsolati kérdésekben lehetek a segítségére.

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Kígyó

A Kígyó szülöttek az anyagi dolgokat tudja idén rendbe tenni, lassan, de biztosan változik az anyagi helyzete. Munkát találni fog az, akinek már régóta nincs. Azoknak a Kígyó szülötteknek, akinek volt munkája, de szeretne többet, jobbat, mást az pedig megtalálja a sokkal kreatívabb munkalehetőséget, hol ki tudja bontakoztatni a képességeit. A pénzügyek terén csak akkor lesz nagy gond, ha úgy gondolja, megengedheti a luxust és többet költ, mint azt tehetné. Az egyedülállóak meg találják idén a társukat, ne aggódjanak. Lehet, hogy nem rögtön az év elején, de a nyár biztosan kellemes meglepetést tartogat. Ám arra, ügyeljen nem kell mindent megszerezni azonnal, nem kell senkit elsöpörni ahhoz, hogy eredményt érjen el.

Gábriel
3

Gábriel

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  323
Az ezoterikus jóslás különböző ágaival 19 éve foglalkozom. Az angyalok segítségével gyógyítok, anyagi és munkahelyi problémáira adok hasznos, őszinte tanácsot.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ

A Ló szülötteknek szerencsés évet mutatnak. Több barátja lesz, több ismerkedési lehetőség adódik. Jelez kalandokat, könnyed flörtöket is az év, de visszaélni ezzel nem szabad. Minden területen olyan helyzeteket fog hozni (és az élet ebbe az irányba tereli) hogy gyorsan, gondolkodás nélkül döntse el, merre tovább. Minden segítséget meg fog kapni idén, ahhoz, hogy sikeres legyen. A munkában azonban nem lehet lazítani, nagyon keményen kell dolgoznia, hogy a sikert elérje. Pénzügyileg ez az év kiemelkedő, mindig adódik új és új lehetőség, el tud kezdeni félre tenni, megalapozni a jövőt. Az emlékek is megjelennek, többször réved el a múltba és azon rágódik, vajon miért úgy döntött, ahogy, mi történt volna, ha másképp alakul. Jó dolog az emlékezés, de inkább maradjon a MOST-ban, mert így meg elmennek Ön mellett a lehetőségek.

Shanti
3

Shanti

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  891
Ha egészséged megromlott és keresed a gyógyulásod módját, akkor ne habozz! Lélekerősítő rituálémmal megindítom a gyógyulási folyamatot az életedben. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Kecske

A Kecske szülötteket ez az év arra tanítja, hogy mindent és mindenkit értékeljenek maguk körül, magukat is beleértve. Így egy esetleges nagyobb pénzjutalom és előléptetésre is lehetősége lesz és anyagilag az év kiemelkedőt hoz. De ne szálljon a fejébe a siker, mert elég furcsa helyzetekbe fogja találni magát, a munka társai nem fogják jó szemmel nézni, ha túl magasról kommunikál. Érzi is ennek a terhét, a vállai és a háta sokszor fáj. Muszáj lesz tornáztatnia és pihentető masszázst igénybe venni, többször is.  A szerelem is megtalálja, de járjon el többet a barátaival, mert nagy az esély arra, hogy ők mutatják be, vagy egy buliban találkoznak. A párkapcsolatban élőknél akkor lesz kiegyensúlyozott idén a kapcsolat, ha sokat járnak el kettesben, mindig szakítanak időt egymásra. A gyerekek mellett is meg kell ezt tenniük, találják meg a módját.

Szandra
3

Szandra

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  387
Ha a megoldatlan gondjaid egyre csak tornyosulnak akár párkapcsolatban, akár anyagiakban, akkor ne késlekedj! A születési dátumodból minden lehetőségre fényt derítek, kártyám pedig megerősít abban, melyik a legjobb megoldás! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Majom

A Majom szülötteknek igazán szerencsés éve lesz. A pénzek a legváratlanabb helyről fognak  befutni, sőt tanulással is gyarapíthatja a helyzetét. Vagyis a megtanultakból profitál. A nagyon hamar történő kicsikart döntésektől tartózkodjon, mert ebből semmi jó nem származik. Lehet megfontoltan is dönteni. Az egészségét se hanyagolja el, ha valami gondja van, azzal mielőbb forduljon orvoshoz, vagy alternatív gyógymódhoz. Hajlamos lesz idén túlköltekezni felesleges dolgokra, úgy viszont a feszültsége, az idegessége tökre teheti a mindennapjait. Bárki keresi meg idén olyan befektetéssel vagy munkával, ami hamar ígér nagy hasznot, azt jó alaposan gondolja meg. Egy ideig működne csak, utána nagy veszteséget könyvelhet el. Jobb megelőzni. A szerelemnek az idei év nem nagyon kedvez, csak nehezen fog ismerkedni és megfelelő partnert találni komoly kapcsolathoz. A párkapcsolatban élőknél is adódhatnak gondok, leginkább a munka, a munkaidő hossza és a karrierépítés.

Szegedi Panni
3

Szegedi Panni

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  830
Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Kakas

A Kakas szülöttek egész évben figyeljenek az idegrendszerükre, jógázzanak, meditáljanak, lazítsanak. Aktív sport is lehet, olyan, ami megizzaszt. Az idei év nagy energiáit is sikerül így levezetni. A munkában és a karrierben meglepetések várnak a Kakas szülöttekre, előléptetés, jutalom, tanulási lehetőségek. Történnek olyan változások az év második felében, ami nem érinti túl kellemesen, ám ha vesz egy mély levegőt és alkalmazkodik a körülményekhez, viszonylag hamar megszokja és tud belőle profitálni. Pénzügyekben vissza fogottságra intenek, túlzottan ne költsön. A Kakas szülöttek, ha párkapcsolatban élnek az idén kicsit nehéz helyzetbe kerülhetnek, belekerül a látókörükbe valaki és a párkapcsolat borul. Lehet, hogy már régen megérett a helyzet erre, csak nem mert lépni? Az ügyintézések, a határidők, feladatok idén gördülékenyen mennek, csak kevés dolognál fogja az akadályokat megtapasztalni.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Kutya

A Kutya szülötteknek az év több változást is hoz. A munkájában is és a szerelemben is. Fejlessze a kreativitását ez segít minden területen kibontakoztatni a képességeit. Rengeteg blokkot tud így lerakni és a szerelem, kapcsolat területe lendületet kap. Ha van kapcsolata, akkor figyeljen a párjára, ne legyen szürke és unalmas. Közös programok, gyakori séták, kirándulás, beszélgetés: idén ezekre lesz szükségük. Lesznek hullámok idén minden területen, de az optimista hozzáállása átsegíti. Tervezze meg a kiadásait, és igyekezzen félretenni, lesznek kiadások, amiket magára kell fordítania, ezért jó előre gondoskodjon erről. A munkája nem igazán hozza most az örömet, de váltani nem mer. A Kutya hűséges és kitartó hozzáállása, itt is megmutatkozik. Most azonban a rugalmasságra van szükség, ahhoz, hogy előre lépjen el kellene fogadni a kínálkozó lehetőséget. Sportoljon sokat ebben az évben, és igyekezzen kiegyensúlyozottan táplálkozni, akár teljes életmód váltással.

Tamara
3

Tamara

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  513
Ha párkapcsolatodban elakadást érzékelsz, ha úgy érzed semmi sem sikerül, akkor ne tétovázz. Egyedi módon segítelek sikermágiámmal és kártyáimmal. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Disznó

A Disznó szülötteknek az egész évben figyelmet kell fordítani a táplálkozásra, a gyomruk védelmében. Másféle ételeket, másféle mennyiségben. Izgalmakban sem lesz hiány, sőt. Ez az év tartogat néhány meglepetést és fordulatot, csak győzze kapkodni a fejét. A pénzügyek stabilak lesznek, de ahogy több jegynek, úgy a Disznó jegyében születetteknek sem javasolt a túl kockázatos befektetés. Az önbizalma és a magabiztossága erősödik, nagysegítséget fog jelenteni az élet minden területén, de különösen a munkájában. Híres jókedve és humora sem hagyja cserben, a legkeményebb időszakban is át lendíti. Lesznek olyanok, akik azért vannak idén Ön körül, mert sikeres és szeretnének a hátán felkapaszkodni. Csak módjával engedje meg. A párkapcsolat idén erősödik, az összetartozás, a szerelem elmélyül, sőt sokkal harmonikusabb lesz, mint eddig bármikor.

Zayra
3

Zayra

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  557
Ha szeretnéd végre tisztán átlátni a szerelmi életed alakulását, akkor ne habozz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Tovább

06 90 633 991    -   485 Ft/perc