Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Pénzvarázslat

Pénzvarázslat

Dátum: 22.08.2013

Ma nagyon kevés az olyan ember és család, akinek valamilyen pénzügyi gondja ne lenne. A mértéke mindenkinek más, de a probléma megjelenik. Szeretnénk nyerni és egy csapásra megoldani a gondokat. Sajnos azt elfelejtjük, hogy munka nélkül nem megy és itt nem a mindennapi munkára gondolok, hanem arra, hogy mentálisan is rengeteg tenni való van.

Ahhoz hogy sok pénzt tudjunk teremteni, ahhoz a napfonat csakrának  ( és a gyökércsakrának) kell jól és megfelelően működni. Minden szennyeződéstől mentesen és zárva se legyen. Minden negatív gondolat akadályozza a jólét és gazdagság elérését. A harag, gyűlölet a gazdagok irányába szintén nem fog bőséget teremteni. Sokan tudat alatt úgy gondolják meg sem érdemlik. Figyeljük meg a reakciót: ha valakinek segíteni szeretnénk önként, a válasz: köszönöm nem. De az Univerzum is komolyan veszi ezt a választ.

A különböző Pénzvarázslatok nem csak arra szolgálnak, hogy be vonzzuk az áhított összeget és javuljon az anyagi helyzet, hanem arra is hogy a pénzre mint jó szolgálatot tevő eszközre gondoljunk, az ellenérzéseket szüntessük, ami a Pénzvarázslattal foglalkozunk kizökkentjük gondolatainkat a mindennapi mókus kerékből.

Nem egy alkalommal kell megcsinálni, azt ne várjuk! Elképzelhető, hogy a hitrendszerünk miatt, többször is rá kell hangolódnunk.

Készíthetünk talizmánt is, amit magunknál hordunk, Újhold és Telihold napján készíthetünk gyertyás szertartást, aki ismeri a rúna jóslást és mondakört, annak segítségével is csinálhat pénz és bőségvarázslatot.

 

Egy nagyon egyszerű,ám annál hatásosabb szertartást leírok:

A legjobb időpont az Újhold. Fogjuk a kezünkbe ( tenyerünkbe ) bármilyen címletű pénzt. 1 zöld gyertyát meggyújtunk és ha lehet égessük végig.

A gyertya miközben ég és a kezünkben a pénz: áldjuk meg. Képzeljük el, hogy fehér/ vagy arany fény járja át, ezzel meg is tisztítjuk a rárakódott ( leginkább mentális) szennyeződéstől.

Mondjuk hangosan: Megáldalak és szeretlek. Hozz bőséget, gazdagságot az életembe és minden embertársam életébe. Az öröm és bőség átjárja egész valómat.

Tartsuk a kezünkbe a pénzt és érezzük valóban azt, hogy érkezik hozzánk változatos formában a lehetőség, a munka, bármi  ami a pénzhez kapcsolódik. Érezzük, hogy a körforgás elindult.

A felhasználók hozzászólásai (8)

irén a 07.08.2014

SZERETNÉM TUDNI VAN _E RAJTAM RAJTUNK CSALÁDI ÁTOK ÉS RAJTAM MÉG MÁSIK ÁTOK VAN E:::KŐSZŐNŐM.

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Irén! Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

jolánka a 25.06.2014

Szeretném tudni van e rajtam rontás

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Jolánka! Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935 . Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Tibor a 25.01.2014

a csaladi atkot szeretnem

  Asztro Show a 15.09.2014

  Kedves Tibor, Arnold! Happy Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 354-es kódot beütve!

Hagyj hozzászólást

*