Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi horoszkóp - a párkapcsolataink a születési kártyán

Szerelmi horoszkóp – a párkapcsolataink a születési kártyán

Dátum: 06.06.2013

Az egyéni horoszkópok mellett nagyon gyakori a párkapcsolati, szerelmi horoszkóp elkészítése is. Rengeteg dolgot megmutat, amikor két szerelmes pár horoszkópját hasonlítjuk össze, összeillenek-e, mik a feladataik, mik a hibák, hogyan tudják majd egymást segíteni.

A bolygók fényszögei rámutatnak a kapcsolódási pontokra, a bolygók milyen házakban helyezkednek el. Az életterületek, ahol ezeket megállapítjuk, lesznek azok, amik támogatják avagy akadályozni fogják egymást.

A szeretet a legnagyobb ajándék amit az emberek adni tudnak egymásnak. Ahhoz, hogy ezt élvezni is tudjuk, az elfogadásnak is jelen kell lennie. Nem elég csupán a szexualitás, erotika szemszögéből vizsgálni a horoszkópot, ez még kevés.

A házasságot jelző szándékot mindkét horoszkópban pl. a Jupiter elhelyezkedéséből állapítják meg. Ha a Jupiter és a Vénusz kapcsolódik, akkor az erotika, érzékiesség is megjelenik.

Van, amikor úgy érezzük szerelem az első látásra. Ugye sokszor érezzük ezt? A mi szerelem házunkhoz kapcsolódik ilyenkor  a másik ember ascendense. Olyan is előfordul , amikor két ember horoszkópja alapján harmonikus együttélést mutat, ám ennek ellenére nem tudják kezelni a másikat, elválnak, bár a barátságuk megmarad.

Két ember szerelmi horoszkópja nagyon sokrétű elemzést kíván, pontos bolygó helyzetek meghatározását. Születési dátummal, születési hely, idő pontos megadásával.

Megmutatja pl:

  • Támogatni vagy akadályozni fogják egymást,
  • Érzelmileg, szexuálisan egymáshoz illenek-e,
  • A bizalom hosszú távon működik?
  • Létrejön-e házasság ?
  • Hogyan kezeljék a  konfliktusokat illetve miért alakulnak ki azok?

A napilapokban megjelenő pár soros szöveg semmiképp sem alkalmas erre, ez több napos, vagy több órás munka során, közösen elvégzendő feladat.

 

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (2)

szilvia a 08.02.2016

csináltok sorselemzést?

    Asztro Show a 09.02.2016

    Kedves Szilvia! Természetesen végeznek sorselemzést szakembereink, akiket a nap 24 órájában elérhet, várakozás nélkül! Ajánljuk Önnek Xalent a 453-as kódról, kiváló szakembere a sorselemzésnek! A 06 90 633 991-es számon éri el (485 ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*