Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi jóslás ingával

Szerelmi jóslás ingával

Dátum: 26.03.2013

A szerelmi jóslás mindig is a kedvenc jóslások közé tartozott. Tudni szeretnénk, megtaláljuk-e az igazit és mikor, minket választ-e, együtt maradunk avagy elválunk, mit hoz a jövőnk ezen a téren.

Általánosan javasolt,hogy bármit is szeretnénk tudni először az ingát válasszuk meg, ami bármilyen lehet: kristály, nemesfém vagy réz,ón, féldrágakő. Legjobb, ha a csillagjegyünknek megfelelőt választunk. Amikor haza visszük, tisztítsuk meg a rárakódott energiáktól: vízben mossuk le, egy éjszakára sóba tegyük, töltsük fel a Hold és a Nap erejével. Ha ezzel megvagyunk, akkor fogjuk a két kezünk közé és a saját rezgésünkkel is itassuk át. Csak ezután kezdjók el a szerelmi jóslást.

Minden inga- bármilyen anyagból is készült- láncon vagy cérnaszálon függ, ennek végét fogjuk a hüvelyk és mutató ujj közé, könyökünket támasszuk meg. Először azt gyakoroljuk, hogy az „igen-nem–nem tudom „válaszra az ingánk merre lendül, azt mutassa meg. Amikor ezt már stabilan jelzi, akkor feltehetjük a kérdéseinket, úgy, hogy a válasz:” igen-nem” legyen.

Csinálhatunk táblázatot, amibe a kérdéseket beleírjuk:

Rajzoljuk egy kört, azt osszuk fel annyi körcikkre ahány kérdés eszünkbe jut, írjuk bele, majd tartsuk az ingát a kérdés fölé. Várjuk meg, amíg mozdulatlanul lóg, koncentráljunk a kérdésre és várjuk meg, mit mutat az ingánk.

 

Jó kérdések:

Ez flört?

Szerelem?

Tervezhetem az esküvőt vele?

Megtalálom idén nyáron a nagy őt?

Van-e titkos viszonya?

Várható-e új szerelem?

Szerelemmel szeret-e engem?

Találkozunk ma?

Csillagjegyek szerint az alábbiak segítenek a legjobban:

Kos:  tűzopál- holdkő

Bika:  rózsakvarc –réz

Ikrek: borostyán-ón

Rák: smaragd- ezüst

Oroszlán: gránát – arany

Szűz: jáspis- arany ( fehér)

Mérleg: akvamarin- réz

Skorpió: vörös korall- acél

Nyilas: ónix- cink

Bak: türkiz- ólom

Vízöntő: zafír- ólom

Halak: ametiszt- ezüst

A felhasználók hozzászólásai (2)

MONIKA a 19.03.2015

SZERTNEM TUDNI HOGY AKIHEZ MOST VOZODOM NAGYON AMULTABOL VAN VAJON CSAK FLORTOL VELEM VAGY IGAZI SZERELEM T EREZUK EGYMAS IRANT

    Asztro Show a 04.10.2015

    Kedves Mónika! Kérdésére jósaink pontos választ fognak adni az Asztro Centerben. Kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot és kérje Ágnes jósnőt a 313-as kódról.

Hagyj hozzászólást

*