Küldje el az ismerősének a linket a

Szerelmi számológépre

A hét tanácsadója a szerelemben:

Edit 511

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor...

Hívjon minket 06 90 633 991 (485 Ft/perc)
és üsse be 511-es kódot. Szeretettel...

A részletekért vegye fel a kapcsolatot a LEGJOBB tanácsadóinkkal a szerelem területén
HappyAlexandar és sok mást a

Hívja most
06 90 633 991
(485 Ft/perc)

Köszönöm szépen a pozitív energiát amit ingyenesen meg kaptam őnőktől.


Erika

Ildikó vagyok Szlovákiából, 60 éves. Nagyon sokszor nézem a műsorukat és olvasgatom Asztro Show oldalukat! Gratulálni tudok a tanácsadóikhoz! Sok tapasztalatot szereztem . Követtem Angéla meditációs műsorát, Zoltán inga jós tanácsát, Alexander számmisztikai tanácsait, Lomini úr meg döbbentö igazságait, és még sorolhatnám tovább. Öszinte tiszteletem az Önöké! További sok sikert!


Ildikó Szlovákiából, 60 éves

Tisztelt Asztro Show! Mariann vagyok Pécsről, 38 éves. Nagy örömömet szeretném Önökkel megosztani. Évekig próbálkoztunk a férjemmel, nagyon szerettünk volna egy kisbabát, de nem sikerült, a sok kezelés ellenére sem. Felkerestem egyik szakemberüket. Tudta, mit kell tennie, csak pár alkalommal beszéltünk. Életem végéig emlékezni fogok rá, hiszen Neki köszönhető a három hónapos kis CSODÁNK!


Mariann Pécsről, 38 éves

Drága Asztro csapat! Éva vagyok Szolnokról, 45 éves. Súlyos betegséggel küszködtem az elmúlt pár évben és már lemondtam arról, hogy valaha is meggyógyulok. Úgy döntöttem, felkesem egyik gyógyítójukat, nagyon jól tettem! Különleges energiáinak és gyógynövény tippjeinek hála, ma már egészségesnek mondhatom magam! Örökké hálás leszek neki!


Éva Szolnokról, 45 éves