Küldje el az ismerősének a linket a

Szerelmi számológépre

A hét tanácsadója a szerelemben:

Liliom

Ha problémákkal küzdesz a szerelmi és emberi kapcsolatok terén, ne habozz. Ji Csinggel segítek...

Hívjon minket 06 90 633 991 (485 Ft/perc)
és üsse be 552-es kódot. Szeretettel...

A részletekért vegye fel a kapcsolatot a LEGJOBB tanácsadóinkkal a szerelem területén
HappyAlexandar és sok mást a

Hívja most
06 90 633 991
(485 Ft/perc)

Köszöntöm Önöket! Viki vagyok Siófokról, 37 éves. Jó érzés nap mint nap látni és hallani , hogy milyen sok embernek segítenek az Asztro Show munkatársai!
További sok sikert kívánok!


Viki Siófokról, 37 éves

Drága Asztro csapat! Éva vagyok Szolnokról, 45 éves. Súlyos betegséggel küszködtem az elmúlt pár évben és már lemondtam arról, hogy valaha is meggyógyulok. Úgy döntöttem, felkesem egyik gyógyítójukat, nagyon jól tettem! Különleges energiáinak és gyógynövény tippjeinek hála, ma már egészségesnek mondhatom magam! Örökké hálás leszek neki!


Éva Szolnokról, 45 éves

Köszönöm a segítségüket, a sok jó tanácsot ami lelki fejlődésemet folyamatosan helyreteszi. Ennek következtében beindultak az életemben a pozitív dolgok, események.


Fajt Katalin

Ildikó vagyok Szlovákiából, 60 éves. Nagyon sokszor nézem a műsorukat és olvasgatom Asztro Show oldalukat! Gratulálni tudok a tanácsadóikhoz! Sok tapasztalatot szereztem . Követtem Angéla meditációs műsorát, Zoltán inga jós tanácsát, Alexander számmisztikai tanácsait, Lomini úr meg döbbentö igazságait, és még sorolhatnám tovább. Öszinte tiszteletem az Önöké! További sok sikert!


Ildikó Szlovákiából, 60 éves