Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvassa hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi jóslat, szerelmi ingázás

Szerelmi jóslat, szerelmi ingázás

Dátum: 07.01.2013

Szeretne biztos lenni abban, hogy a kiszemeltje tényleg szereti Önt? Szeretne meggyőződni arról, hogy hűséges-e, vagy tudni szeretné, hogy egy pár lesznek-e valaha?

Az inga segítségével, ha kellőképpen felkészültek vagyunk, megkaphatjuk a válaszokat. Az első feladat egy inga beszerzése, lehetőleg olyat válasszunk, amely a csillagjegyünk alapján nekünk szól. Például, Halak jegyűek az akvamarint vagy opált, a Rákok az opált vagy achátot. Amikor megvesszük, ne kezdjük el rögtön használni, mert azt mások is több alkalommal megfogták, rárakódott más energiája is. Mossuk le folyó  víz alatt, majd tartsuk a kezünkbe amíg átmelegszik, és átveszi a rezgésünket.  Az ingát csakis mi használjuk, azt más kezébe ne adjuk.

A szerelmi ingázásnál keressünk valamit ami kettőnkre emlékeztet. Előbb végezzünk egy  próbát, hogy lássuk, hogyan jelzi  a „nem”, az „igent  vagy a „nem tudom” választ.

Fontos, hogy úgy fogalmazzuk meg a kérdést, hogy egyértelmű igen vagy nem válasz érkezzen rá.

Készíthetünk egy un. ingakört is. Egy körzővel megrajzolunk egy teljes kört és azt felosztjuk cikkekre. Mindegyikbe egy-egy kérdést írunk, amire választ szeretnénk kapni. Az ingánkat fölé tartva, megfigyeljük a kör mely része felé jelez az ingánk. Az lesz a válasz arra, ami minket foglalkoztat.

A saját tapasztalat azonban ugyanaz, mint a kártya esetében. Jobb, ha kívülálló végzi, mert, aki a választ tudni szeretné, nagyon könnyen beleviszi az akaratát, vágyait és könnyen lehet, hogy nem a valós szerelmi jóslatot kapja, hanem azt, amit hallani szeretne!

Bár sokan játéknak tekintik, mégis azt tanácsolom, hogy vegyük komolyan ennek az eszköznek a használatát is, és a szerelmi ingázást is, hiszen minden eszköznek lelke van, és nagyon könnyen tévútra viszi a használóját. Abba a hibába se essünk, hogy naponta kérjünk szerelmi jóslatot. Hagyjunk mindenre időt magunkban.

Hasonló cikkek:

A felhasználók hozzászólásai (1)

dobai edy a 08.02.2014

En mar evek ota jarom a doktorokat es nem kapjak a bajomat a tavaj junius ota zaklatnak telefonon es atkoznak mivel nem tudom ,hogy kik csinaljak ezt velem bele vagyok betegedvel ojan dolgokat irnak le rolam hogy az eszem al meg de ezt hogyan csinaljak fogalmam nincs es nagyon meg szeretnem tudni hogy kik a rossz akaroim nagyon szepen meg koszonem es egy megnyugvas lenne szamomra

Hagyjon hozzászólást

*

Links: