Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

valentin

Találd meg a párod Valentin napon

Dátum: 14.02.2015

Valentin nap az angoloktól kiindulva terjedt el, már az egész világot behálózta nálunk is nagyon népszerű. Nem tudom, hogy tudták-e, egy szentről kapta a nevét igaz semmi köze a valláshoz.

Hiába kapta szentről a nevét mégis vannak olyan országok ahol ezt az ünnepet betiltották, mert túlságosan modern-nyugati vagy erkölcstelen.

 Vannak, akik nagyon szeretik és másokat a hideg rázz tőle, valószínűleg Ők az szinglik, elváltak, és akik keresik még a nagy Őt. Akik már megtalálták a nagy Őt, de még nem sikerült behálózniuk – nekik fogunk segíteni egy kis mágiával a cikk végén.

Valentin napi babonák – szokások, amelyek főleg fiatal lányoknak adott segítséget ahhoz, hogy meghódítsák vagy megtartsák életük szerelmét.

Párna alá babérlevelet kell helyezni és álmunkban meg tudhatják, hogy ki lesz az életünk párja.

Amint meg van a fiú személye, újabb praktikára van szükség, mégpedig: kilencmagú almát kell elfogyasztani és a magokat a fiú zsebébe kell csempészni, ezek után már csak a szerelmi vallomást kell várnunk tőle.

Ifjú feleségek ezen a napon tudhatták meg hány gyermekük lesz, elfogyasztott alma magját megszámolva szembesültek gyermekek számával.

szerelem, szív, szerelmi jóslás, szerelmi mágia

Sokkal egyszerűbb babonák is vannak például, Valentin nap reggelén a párunk ajkára lehelt csók nem maradhat el ez szerencsét fog hozni, és ezen a napon sem megsértődni sem megharagudni nem szabad a másikra.

Akkor most jöjjenek a mágiák és varázslatok, ahogy ígértem:

Ha van párkapcsolatod, akkor ezzel a varázslattal még szorosabbra tudod fűzni a szálat kettőtök között.

Szükségünk lesz egy zöld gyertyára és zsinórra (legjobb a növényi zsinór-szár) és a szerelmed fényképére. Ha pénteken végezzük a növekvő holdnál ezt a mágiát még hatásosabb.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Szerelmed fényképét tekerd körbe hétszer a zsinórral, a gyertyát gyújtsd meg és koncentrálj nagyon erősen a fényképre és mondogasd közben a nevét és, hogy szerelem köt hozzám téged mindörökre.  Zöld gyertya lángjában égesd el a fotóját és a hamuját szórd a fürdővizedbe.

Ezt a régi mágiát, ha elvégzed olyan erős szerelmi szállak kötnek majd össze, ami soha el nem választ titeket. Érdemes kipróbálni annak is, aki nem hisz a mágiák erejében.

Lányok –hölgyek étellel is el tudják varázsolni a leendő szerelmüket, ezen a napon egy tiszta fekete kakast kell feltálalni és hatás garantált.

 

A leghatásosabb szerelmi mágiát szakértő segítségével tudod elvégezni, keresd fel ez ügyben

Hagyj hozzászólást

*