Gabó 382

Gabó

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 382
Technikák: Számmisztika
Specialitások: Egészség, Pénz, Szerelem


2 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Kedves Ági! A lapokból világosan látszik, hogy betegségének lelki okai vannak. Ha felkeres, segíthetek a megoldásban,… Gabó a 25.10.2015

Üdvözöllek, Gabó jósnő vagyok!

Évtizedek óta segítek az emberek gondjainak megértésében és problémáik megoldásában! Gyerekkoromban már „csodabogárnak” tartottak, így tudom milyen érzés, ha nem találod meg a megfelelő szakembert, akivel őszintén és tabuk nélkül beszélhetsz.
Anyagi, érzelmi vagy jogi vitás helyzetben vagy? Meggyengült az egészséged, életvezetési tanácsra van szükséged? Kezelhetetlen a gyermeked? Megcsaltak, kisemmiztek? Rontást tett valaki Rád? Eltávozott családtagod üzen, de nem érted mit?

Ne habozz, engedd meg, hogy segítsek. Tudom mi az, hogy titoktartás, erre esküt is tettem.
Hívj bizalommal!

Attila, 46 éves, Izsák

Nekem abban segített Gabo, hogy megszabadított a szellemektől, mint kiderült két ártó szellem volt a lakásban és ezért éreztem már úgy, hogy lassan megbolondulok! Végre jó szívvel jövök újra haza és szeretem az otthonom!

Gizella, 38 éves, Hódmezővásárhely

Köszönöm, hogy átadta az elhunyt édesanyám üzenetét, és ezzel Nekem nagyon sokat segített, és nem csak lelkileg, hanem az üzenet mindennél többet ér!

pénzenergia, pénzbevonzás, bőség, anyagi jólét, anyagi segítség, pénz mágia, pénz,

A felhasználók hozzászólásai (2)

Gabó a 25.10.2015

Kedves Ági! A lapokból világosan látszik, hogy betegségének lelki okai vannak. Ha felkeres, segíthetek a megoldásban, megkeresem a pontos okát, és ezáltal kezelhetem a problémát! 06 90 633 991 (485 ft/p), 382-es kód!
Hívjon, hogy felszabadulhasson!
Gabó

agi a 24.10.2015

Kedves gabó nekem elég rég ota van pánik betegségem de erösebb lett már ha társaágba megyek akkor is elöjönn a rosszulét szédülés és ez kikészit mi lehet a megoldás?1990.04.13 lelkileg nagyon kivagyok remélem tud segiteni válaszát elöre is nagyon köszönöm

Hagyj hozzászólást

*