Anyssa

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 464
Technikák: Asztrológia, Kártyajóslás, Számmisztika
Specialitások: Család, Egészség, Munka


Anyssa ezoterikus néven segítek az embereknek 2006. óta, ezoterikus tanácsadás formájában. Ez mit is jelent? Nagyon sok olyan probléma merül fel az emberek életében, amit saját maguk nem tudnak megoldani, ilyenkor külső rálátást igényelnek, így érkeznek el hozzám. Egy mély beszélgetés keretein belül próbálunk megoldást találni, és az esetek többségében sikerrel járunk. Azért beszélek többes számban, hisz ehhez Te is kellesz. A megoldandó részt Te hozod, a megoldási javaslatot én teszem hozzá, s így ketten tudjuk összetenni a megoldást.

 

Én miben tudok segíteni Neked?

Párkapcsolati gondokban, anyagi problémákban, családi feszültségek tisztán látásában, egészség felmérésében, illetve bármilyen olyan jellegű problémában, ami számodra jelenleg gondot okoz.

 

Milyen módszerekkel dolgozom?

Három féle kártya nyújt kiegészítő segítséget: Rider tarot, magyar kártya, cigánykártya és ezekhez elengedhetetlenül fontos a tisztánlátás, megérzés. Hisz önmagukban a lapok nem tudnak megszólalni, de egy felsőbb energia vezetésével megkapjuk a válaszokat.
Elvégzett ezoterikus végzettségeim:

Angyalkommunikáció, reiki 2, metafizikai-parapszichológia, energia-lélekgyógyászat.
Sok éve tevékenykedem ezeken a területeken, sok nehézségről hallottam, de mindig fontos elmondani, hogy a gond az nem szégyellnivaló, hanem megoldásra váró feladat! A titoktartás alap elvárás és kötelesség a részemről.

 

Ha felkeltettem érdeklődésed, kérlek, fordulj hozzám, hívj bizalommal!

 

Hagyj hozzászólást

*