Attila - karma kutatásával foglalkozom

Attila

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 446

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

Technikák: Tisztánlátás
Specialitások: Egészség, Pénz, Szerelem


139 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Üdvözlöm! 1993.01.22 és a párkapcsolatról kérdezném Önt. Várható-e egy személy a közeljövőben ill. van-e… Krisztián a 27.10.2014

Üdvözlöm, Attila vagyok.

A karma kutatásával, a szeretet-filozófiával, segítő beszélgetéssel és terápiával, emberi jogvédő  tevékenységeket végzek, szívesen hallgatok  élettörténeteket, eseményeket. Látnoki képességgel rendelkezem.

Szép  feladatomnak tekintem, hogy rámutassak az emberi szeretet és a kozmikus szeretet közötti kapcsolatra, és arra, milyen kozmikus lények munkálkodnak az emberi sorson, amiben szívesen és nagy élvezettel olvasok.

Célomnak tekintem, hogy a keleti és nyugati mesterek közötti új világ egyezséget bemutassam minden érdeklődőnek. Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő figyelmet és bizalmat. A szabadság tiszteletben tartásán keresztül igyekszem a kérdezőimet elvezetni a szeretet kérdéseihez – ezért végzek kutatásokat az emberi és kozmikus sors körében. Ezen túl éterikus masszázzsal,  ezoterikus keresztény vállalkozásfejlesztéssel is foglalkozom. Sok emberen segítettem immáron, ha Önnek is szüksége van a segítségemre, forduljon hozzám bizalommal.

Tisztelettel várom a hívását! Üdvözlettel,

Attila

A felhasználók hozzászólásai (139)

Krisztián a 27.10.2014

Üdvözlöm! 1993.01.22 és a párkapcsolatról kérdezném Önt. Várható-e egy személy a közeljövőben ill. van-e olyan személy akit láttam már vagy találkoztam vele személyesen, hogy ilyen szempontból alakulhat-e valami. Válaszát előre is köszönöm!

Ildikó a 27.08.2014

Kedves Attila!
Kérem segítsen küldjön pozítiv energiát és blokkoldást szeretnék, hogy az anyagi helyzetem javulna.Ha lehet a szerencseszámaimat és mikorra számíthatok pozitiv változásra. (55.11.09)
Köszönöm válaszát.

  Attila a 06.09.2014

  Kedves Ildiko!

  Blokkoldásért hívnia kell telefonon. A pozitív gondolataim szárnyain küldök Ildikónak felső gondolatirányítást. Csakhogy érzelmi megoldás is jól jönne ugye? Vagy sokkal inkább?

  Várom hívását a 446-os melléken, üdv: Attila

judit a 23.07.2014

Udvozlom ont Attila.Szeretnem megkerdezni mikor tudom eladni a hazamat Judit 1970 juli 9 koszonom valaszat.

  Attila a 01.08.2014

  Kedves Judit!
  Bocsánat, hogy csak most tudok válaszolni. A személyes ráhangolódáshoz fontos volna pár szót váltani, mert nehezen találtam rá a helyes válaszra. Következő hetekben egészen különleges érzékenység léphet fel Önnél, és remélhetően jól nyúl a témához, sablonokon túl, ügyesen, márpedig ez kíséri el Juditot a sikeréhez.
  Üdv, Attila
  várom hívását: a 446 a kódom, 0690 633 991-es telefonszámon

kati a 11.06.2014

kedves attila szeretnék segitséget kérni sándor 54 05 20 egészsége javulásához mit tegyünk hivni nem tudjuk köszönöm.

  Attila a 11.06.2014

  Kedves Kati,

  Sándor egészségének forrását kellene megnyitni, amihez e hármat ki lehet egyensúlyozni egymáshoz képest: elegendő pénz, emberi kapcsolatok és értékek tisztelete. Ezen túl az önismeret jó lehet még a Sándornak, illetve a Katinak egy szeretetfilozófia.

  üdv, Attila
  a 446-oson várom hívását

viki a 07.06.2014

Kedves Attila!
Szeretném sőt akarom tudni leszek-e szerencsés ebben az életben, ebben az éveben még mi vár rám?- Kérem írja meg a személyes szerencse számaim.
Küldjön pozitív energiát, és ha lehet a blokkokat oldja fel. Sajnos felhívni nem tudom csak így van lehetőségem önt megkérni. Köszönöm Viki 77.10.25.

  Attila a 11.06.2014

  Kedves Viki,

  ebben az évben megküzdés várható, azzal szemben, hogyan képzelted el 20 évesen az életedet? Számaid 18 36 37 2019. Pozitív energiát e hó 24-én éjjel találhatsz, tábortűz mellett, ígí várom hívásodat és köszönöm kérdésedet, üdv, Attila
  446

kati a 13.04.2014

kedves Attila szeretném öntől kérdezni anyagitéren mikor lész változás hivmi sajnos nem tudom kérem a segitségét mit tegyek.köszönöm 58 11 22

  Attila a 21.04.2014

  Kedves Kati,

  anyagi téren a változáshoz van néhány feltétel, az egyik a lakás tértisztítása, egy másik pedig gondolkodás mód változtatás szerintem. Ha mégis lehetőséged nyílik Kati, ezek miatt bátran hívjál engem a 446-os melléken, ne maradj egyedül ezekben a dolgokban, szeretettel várom a hívásod

  üdv, Attila
  446-os melléken

Andrea a 12.04.2014

Kedves Attila!
Andrea vagyok 1985 02 25
Szeretném megtudni,hogy mikor fog megszületni az első gyermekem és milyen nemű lesz?
Van-e esélyem ikergyermekekre,mert a családban már többször előfordult?Válaszát előre is köszönöm!
Andrea

  Attila a 21.04.2014

  Kedves Andrea,

  Áhítat érzése és a Mária-Szófia titkok tanulmányozása lehet a két vezető csillagod, tegyél ki magadnak egy ikrek csillagképet ábrázoló képet és egy orosz ikont Máriáról közvetlenül az ágyad felett, ahol a pároddal vagy. A harmadik titkot személyesen tudom elmondani neked, ezért szeretettel várom a hívásodat a 446-os melléken itt az asztro vonalon.
  üdv, Attila
  446

Borbála a 21.03.2014

Kedves Attila! Borbála Vagyok, Szeretném kérdezni mire számithatok a közel jövőben? Tisztelettel: Borbála. Az Angyalok vigyázzanak Önre.

  Attila a 31.03.2014

  Kedves Borbála,

  április hónapban vigyáznia kell valamire, mert az eddigiekhez képest most óvakodnunk kell,

  üdv, Attila
  446-on várom hívását

Anett a 09.03.2014

Kedves Attila!
Szeretném kérdezni : Tamás mit érzelmeket táplál irányomba s mikor látsz randit ? Van-e valamilyen gátló tényező, tiszta szándékú ?Válaszát előre is köszönöm.

Üdv. Anett

  Attila a 12.03.2014

  Kedves Anett,

  meghívtad már Tamást hétvégére? pl. szép idő lehet, kimehettek a természetbe. Ha úgy érzed! elég, amit Te érzel, randizol vele, aztán utólag ráér visszatekinteni, jó volt-e? ezt előre nem lehet eldöntened, mert az érzelem elragad téged.

  a 446-os melléken tudsz délelőttönként elérni engem személyesen, Attila

Aranka a 25.01.2014

Kedves Attila!

Nagyon szépen köszönöm a válaszát. Mindkét kezemben van fájdalom, de a jobb kezemben erősebb. A szeretetlenség az Életemben nagyon is igaz, ez telitalálat volt. Köszönöm szépen a tanácsát is.

Szeretnék még pár dolgot kérdezni Öntől, bár nem tudom egy alkalommal mennyi kérdést lehet feltenni.

Több mindenkitől kérdeztem már, hogy mi is az én Életfeladatom, de konkrét választ senkitől sem kaptam.
Már régóta nem tudok elhelyezkedni. Mindig úgy éreztem el kell onnan költöznöm ahol most élek egy másik városba, talán egy másik országba. Egyszerűen nem tudom merre induljak el. Tudna-e ebben nekem segíteni.
A másik kérdésem a spiritualitással kapcsolatos. Többször álmodtam már meg előre dolgokat, sokkal messzebb a jövőben és hátrafelé a múltban történteket – több száz év -. Álmodtam egy épületről, ami évekkel később megépült és én dolgoztam is ott. Nyáron sétáltam a 30 fokos melegben és láttam, hogy pár ember egy kőpadon furcsa gombolású sötét télikabátban ül. El is gondolkodtam, miért kabátban vannak ilyen melegben. Ezután másra figyeltem, majd ismét meg akartam nézni ezeket az embereket, csakhogy senki nem ült már a padon. Körbefordultam, sehol sem láttam őket. akkor jöttem rá, hogy ők nem a fizikai létezőben voltak itt. Később leültem egy padra, és csilingelést hallottam. Azt hittem valakinek a mobil telefonja szólalt meg. Most is körbenéztem, de senki nem volt a közelben. Aura látó tanfolyamon is részt vettem Budapesten 8-9 évvel ezelőtt, – én Debrecenben élek -, amit egy tornateremben tartottak és egy nagy fényes lényt láttam, nagyon ragyogó volt, fehér színű és aranylott. Sokáig láttam. Az aurámat is látom időnként, volt olyan, hogy hogy másét is, de ritkán. Történtek még hasonló dolgok, de most csak ezeket emeltem ki.

Kedves Attila mit tudna ezzel kapcsolatban nekem mondani, vár-e rám fejlődés ezen a területen, vagy nekem más lett rendelve.

Válaszát tisztelettel megköszönöm.

Aranka 1962. 08. 18.

  Attila a 21.02.2014

  Kedves Aranka,

  mindig fejlődhetünk, minden helyzetben és minden szinten, önmagunkhoz képest. Van, amikor egy vagy több akadály miatt akad el az ember. Neked egy tágabb, de szabad közösséghez lehet csatlakoznod, és azon belül megtalálod a saját társaidat. A szeretet filozófiája c. könyvemet olvasd el. Valóban, egy teljesen új környezetben új életet kezdhetsz. Okkult erőiddel most nem kell sokat foglalkoznod, gyakorlati gondolkodást megtanítom neked szívesen, hívjál majd jövő hét vége felé a 446-os melléken,
  üdv, Attila

Aranka a 19.01.2014

Kedves Attila!

Az előbb a kézfájdalommal kapcsolatban kérdeztem. kimaradtak az adataim, így most pótolom.

1962. 08. 18.

Aranka

Aranka a 19.01.2014

Kedves Attila!

2 hónapja nagyon fájnak a karom a vállam a kezem, az újjaim, és szinte mindenhol érzek kisebb – nagyobb fájdalmat, egyszer szúró, másszor húzó fájdalmat. Ezek mellett sokszor gyenge a kezem, nem tudok vele szorítani, van, hogy 2 kézzel kell fognom a poharat. Mielőtt ez elkezdődött, sokat idegeskedtem, nagyon megerőltettem a kezem, sok felesleges iratot tépkedtem össze, és egy csapat vöröshangya is megmart míg aludtam, amitől nagyon rosszul lettem. Érdeklődni szeretnék, hogy ezek miatt alakult ki ez a helyzetem, vagy teljesen más – negatív energia, ártó mágia, stb. -. Ön hogyan látja kedves Attila, mi ez az egész, ez egy betegség? Mi történik most velem? Meggyógyulok ebből, és ha igen, akkor mit kell tennem evégett.
Válaszát hálásan köszönöm.
Aranka

  Attila a 20.01.2014

  Kedves Aranka,

  a bal vagy a jobb kéz jelzi a problémát? a végtagjainkban van a karma, ha olyat tettünk sokáig, amit erőltettünk, akkor fellép a végtagprobléma. Az iratokkal és hangyákkal kapcsolatosan valamilyen szeretetlenség jött be Aranka életébe, ugye? keresse a szeretet filozófiája című könyvet, ott vannak leírva a válaszok. Addig is, köszönöm a kérdését és hívjon nyugodtan itt az asztro-nál, mellékem 446.
  üdv, Attila

zsolt a 05.01.2014

kérem segitsen pozitív energiával.zsolt 27 éves.köszönöm

natasa a 02.01.2014

kedves attila en alltalanos joslast szeretnek.1992.08.29. koszonon

aniko a 20.11.2013

Kedves Attila.Szeretnék kérni páromrol egy általános joslást Dénes 1982.11.21 született.Mikorra lát munkát?Köszönöm elöre is a válaszát.Üdvözletem

  Attila a 29.12.2013

  Kedves Anikó,

  kérdezte, mikorra látok munkát a párjának? Vártam egy hónapot a válaszommal, mert ez alatt figyelemmel kísértem Önöket. Az angyaltól is megkérdeztem, és azt a választ kaptam, egy hónap múlva válaszoljak és most azt közölte velem az angyal, hogy önöknek is meg kell tanulni türelemmel megvárni a megfelelő megoldást a munka világában. Önnek és a párjának is tanulni kell, folyamatosan és időnként változtatni. Sajnos, nem tudtam rögtön azt írni, hogy íme, holnap lesz munka. Viszont ez alatt az egy hónap alatt fontos változásnak kellett történnie Önökkel. A 2014-es évre az adjon útmutatást önöknek, ami karácsony és január 6-a között történik. A várva várt válasz most érkezik el Anikóékhoz. Mi történt valójában?

  üdv:
  Attila
  446-os melléken hívhat

Borbála a 15.09.2013

Borbála.09.15.2013 Kedves Attila!!! Szeretném tudni hogy az októbei térd mütétem, sikeres lessz-e, és utánna sokáig kell lábadoznom? s utána vissza tudok menni a jelenlegi 4-órás munkahelyemre? vagy vesznek fel helyettem valakit?. Ezen kivül a leszázalékolásom megmarad?. Anyagihejzetem hogyan fordul, pozitiv-vagy negativ, mert szeretnék Az angyal tamfolyamban a harmadik szintre menni, csak egy hozzá értő tanár kell, nem olyan aki egy délután max,3-órában lezavarja az egész oktatást. Előre is köszönöm…… Az Angyalok Vigyázzanak Önre. Borbála.

  Attila a 04.10.2013

  Kedves Borbála,

  októberi műtétével kapcsolatos kérdésére most október elején szeretnék válaszolni. Érdemes elhalasztani a műtétet, (ide értve a lábadozással kapcsolatos egyéb orvosi teendőt is -komplex ellátás tervezése – ha nem megfelelő időpontra tűzték ki. Onnan tudja megítélni, mikor lesz a legmegfelelőbb a műtéti időpont a csillagászati szempontból, hogy ha időbeni torlódások nem lépnek fel. Az operáló és utógondozást vállaló orvos kollégával ebből a célból hasznos lehetne konzultálni. Megkérdezheti, hogy szerintük a csillagok állása kedvez-e a műtétre és a tervezett műtét utáni ambuláns ellátásra? Általában a jó orvosok pontosan megérzik a műtét előtti napokban, de a műtét után is, hogy a csillagok kedvezőek-e? Ilyenkor egy angyali mosoly fut végig a műtétet vezető szakemberen, és Ön innen tudja megállapítani, pl. ha jó a műtét időpontja, de nem-e történt valami pl. az orvos életében? pl. a kórházakban időnként hirtelen munkaszervezési jelenségek lépnek fel. Időnként el is kell halasztani tervezett beavatkozást. Válaszom lényege, hogy én támogatni tudom az Ön beleegyezését a műtétbe, viszont nagyon kedvesen jelezze a beavatkozást végző szakember felé, hogy mivel Ön hisz a csillagokban is, nem csak Jézusban, kíváncsi volna, ő szerintük kedvezőek lesznek-e a csillaghatások? – egy ilyen kérdés ugyanis teljesen normális és emberi dolog, másfelől viszont angyalok sokaságai várnak ezekre a szeretet kérdéseire? – már beszélgettünk róla, kedves, hogy új dolgokat tud majd Ön létrehozni az életben. Itt is vissza tudja keresni, mit írtam korábban. Mint gyógyító szakember, azt tartom tisztességesnek, hogy a beteg választhasson olyan orvost, aki szintén ismeri a csillagok befolyását a testünkre. És a részemről is fontos, és meg is teszem, mindig megemlítem, még beszélje meg orvosával is. A kedves orvos kollégák is szakmai jóslatokat szoktak tenni (kórjóslat, prognózis). A gnózis tudást is jelent, pl. spirituális beavatás miatti tudást, a pro pedig azt jelenti, hogy időben következő. Az én tanácsom ezért most pregnosztikus jellegű (pregnózis), időben megelőző (pre) ismeretek szerinti. A pregnózis-diagnózis-prognózis együtt jeleníti meg a szentháromság erőit.

  Meg kell kérdeznie Önnek is az orvost, aki ha kedvesen válaszol, mosolyog Önre, abban lesz az igen válasz mindenre. Ön kell döntsön és az Ön sorsa felett minden felelősséget Önnek kell vállalnia, ebben a döntésében viszont a Hold- és Nap-naptárt egyaránt érdemes segítségül hívnia.

  sok szeretettel Attila

  446-os melléken várom hívását

   Borbála a 31.10.2013

   Borbála, 2013,10, 31. Kedves Attila!!! Nagyon szépen köszönöm a válaszát, de mütétem ellőtt nem volt lehetőségem megnézni az ön válaszát, igy én a megérzésemre hagyatkoztam. Ma már látom válaszát. Nos ön leirt egy pár olyan dolgokat utólagosan olvasva, s köszönöm mert ezeket adolgokat figyeltem, mindezt ösztönösen sőtt lehet a mütét alatt ott lévők kicsit furcsának találltak, mert mikor hozzám szólt a mütős orvosom, mondtam nekei tudja hogy nem egyedül lessz a szike a kezében mert hivtam, az őrangyalomat s a többi segitő, pozitiv angyalokatt legyenek jelen s irányitság az orvos gondolatait s kezeit. Ezt már nem elősször tettem, s igen müködött s bizom benne most is igy van. Jelenleg tornára járok, s utó kezelésre. Vissza térve a dr-ra ugyan ugy ahogy ön irta amit a mütétt után olvastam, igen olyan mosolyal szólt hozzám hogy abban, a szemében benne volt minden. Köszönöm Válaszát.
   Az Angyalok Vigyázzanak Önre!!! Tisztelettel Borbála. Tudom még nagyon sok dolgom van még amire sokan várnak,Kérdésem önfelé anyagiakban lessz rá lehetőségem hogy segithessek azokon is akiknek arra lessz szükségük?

    Attila a 29.12.2013

    Kedves Borbála,

    Önnek nem kell most anyagiakban másokat segítenie. Inkább abban segítse őket, hogy megtanítja a szeretet filozófiáját nekik. És akkor egyszer csak váratlanul majd elmesélik a kedves Borbálának az emberek az ő titkos pénzügyeiket. Ekkor jön el a Borbála ideje, hogy másoknak anyagiakban segítsen. Minden érmének meg van a két oldala, és a Borbála a pénzügyi dolgok spirituális aspektusait tudja nekik majd tanítani – amihez nagy megértés, szeretet kell. Addig is nyugodtan mondja meg az anyagilag démonizált (pénzterhekkel agyonnyomott, szorongatott) embereknek, keressék fel az Attilát a 446-os melléken az asztro vonalon.

    Most mi van kedves Borbála, hogy van?
    sok sok sikert kívánok a jövő évre
    Üdv, Attila
    446

     Borbála a 20.02.2014

     Borbála, 02.20.2014. Kedves Attila!!!! Elősször is köszönöm kérdését. Hogy hogy vagyok mostanában? Nos a térd mütétem szerintem jól sikerült, az egy másik dolog hogy, amihez az embernek beavatkozásra van szüksége ilyenkorban, megkell kösszönni a fájdalom elmult,s fogadjuk el a jelent. Már dolgozom, amit köszönök erősnek kell lenem. Nem mondtam le a magasabbszintre lépésről. Tudok sok mindent a munka társaimról, na és nem holmi pletyura gondoltam, ha nem a személyiségükre amit ők nem is gondolnak- vagy esetleg mondjam azt le kezelőek olykor, de én figyelem az eseményeket, s bizony ha nem is szólok róla tudom hogy engem igazolnak a dolgok. Majd talán egyszer elfogadnak, olyannak amilyen vagyok, én tudok valamit amit ők nem. Én csak jót és szeretett küldök mindenkinek. A pici unokám pedig egy kis tündért, s olyan kis, vagy tuleleven szóval magamat látom benne. Szeretném már a küldetésem utjára lépni. Most sokmindent kihagytam amiket, érzek? tudok?mi lessz a közeljövőben? Köszönöm meghalgatását. Nemsokára ujra jelentkezem. Az Angyalok Vigyázzanak Őnre.!!!!!!!!!!!! Borbála.

Zsanna a 27.07.2013

Kedves Attila! Szeretném megkérdezni, hogy akihez vonzódok, Vele duál-vagy ikerpárok vagyunk?(610927 – 560707, ő most jelenleg 900727-tel él együtt, nekik is karmájuk van? Sokáig maradnak együtt, mikor talál vissza hozzám? Érez-e olyan tisztán irántam, mint én iránta? Miért a fiatal hölgyet választotta, megvezették és ellnem fordították. Lesz-e babájuk? A képességeimet hogyan és kitől tanulhatom, fejleszthetem tovább? Mit üzennek az Égiek? A lakásomat meg tudom-e tartani? Köszönettel és Isten áldásával.

  Attila a 07.08.2013

  Kedves Zsanna,

  hogy érted, hogy duál-ikerpár? én szerintem most ne ezt a fogalmat húzzuk rá a kapcsolatodra, nehogy ártalmas legyen egy előítélet. A pozitív fogalmak miatt is lehetünk előítéletesek, egy prekoncepció önbeteljesítő jóslatként hathat. Én szerintem Jézus az ember testvérlelke, ő ugyanaz, mint Krisna, és ma újra eljön ez a Jézus-Krisna testvérlelkünk, amikor a szellemi naplényt látják meg egyre többen.Persze emberi társ kell nekünk, ebből ered a duálpár elmélet, viszont én ezt nem húznám rá csak úgy azonnal arra, akit kérdeztél. A 446-os melléken bővebben és személyre szabottan tudok neked ezoterikus útmutatást adni, Zsanna drága

  üdvözlettel,
  Attila
  asztrovonalon 446-os melléken elérthető vagyok

Tunde a 28.06.2013

Tunde a 28.06.2013.

Udvozlom Kedves Attila!
1988.04.18.szulettem.A parom Jozsef pedig 1983.12.14.szuletett.
Szeretnem megtudni,h van-e rajtam rontas vagy atok,h oszinte-e a parom,vagyis megbizhatok-e benne.Kivancsi lennek ra,h megcsalt-e valaha,vagy megcsal-e?H o lesz-e a ferjem vagy sem?Mikor fogok ferjhez menni?Valaszat elore koszonom.Udv:Tunde

  Attila a 22.07.2013

  Kedves Tünde,

  kérlek, imádkozz a párodért, azzal megtudod segíteni. A 30-ik életévtől 35-ikig van az élet közepe, ott a megpróbáltatás mást is elér, ezért van rád szüksége. Te pedig a szerelmi életedet spirituálisan tudod jobbá tenni: mire tanít a párod? érdemes megbocsátani, mert az gyógyítja be a kapcsolatotokat. Érdemes még beszerezned Szabó Attila Az Én, a szabadság és a szellem c. könyvét. Ha bízol a párod szabadságában, Te is fejlődni fogsz. Mik a terveid az életben? ezt beszéld meg vele, és 3 hónap múlva Te jól fogsz dönteni – vagy azóta szétmentetek már?

  üdv,
  Attila

  várom a hívásodat 446-os a mellékem

Angéla a 27.06.2013

Kedves Attila !
Sikerül e idén külföldön munkát találnom vagy mikor ? lessz e lehetőségem külföldön élni ? 1981.07.11.Valamintd érdekel mit érez a férfi irántam aki 1980.03.18 őszite ? lessz e ebből komoly kapcsolat vagy csak kaland
Köszönöm !

  Attila a 22.07.2013

  Kedves Angéla,

  lesz lehetőséged külföldön dolgozni, és a kaland sem rossz. Mivel két szerelmes embernek egy közös cél kell, inkább Te fejlődjél. Milyen nyelveket beszélsz? mik a képességeid?

  üdv Attila
  446-os kódon hívjál majd itt az asztro vonalon

Irén 51 a 26.06.2013

Kedves Attila !
Szeretném tudni várható e változás anyagi téren és mikor ? estleg nyereményjátékkal próbálkozzak bár nem volt eddig szerencsém 1962.04.25 én születtem.Egy ismerős átal ajánlott házában lakom kis helyen ahol nincs munka,a tulajdonosnak állatokat nevelek és kertészkedem amiből valamenyit részesülök ám most azt mondta fizessek ki egy olyan számlát amikor én még akkor ot sem voltam.Mit várhatok igy ? egy barátom segitséget igért viszont hónapok óta semmi száithatok rá ?
Köszönöm !

  Attila a 22.07.2013

  Kedves Irén,

  anyagi téren változás akkor lehetséges, hogy ha egy nagy fordulatot veszel az életedben és csatlakozol egy közösséghez. Olyan barátokat keressél, akik a belső fejlődés útján járnak, milyen az a barát, aki csak ígér, de nem segít? Az anyagi sikereidhez a Példabeszédek könyvét olvasgassad. A tavalyi évben hozott döntéseid idén kell meghozzák a gyümölcsét. Szívesen adok neked egy személyre szóló meditációs mantrát, mert a szívedet és a tüdődet és a többi páros szervedet kell megerősíteni.

  üdvözlettel,
  Attila

  bővebben a 446-os melléken hívhatsz

Irén 51 a 26.06.2013

Kedves Attila !
Egy ismerős által lakom egy házban ahol nincsen semmi munkalehetőség mivel kis helyről van szó,nem tudom mi várható állatokat nevelek és kertészkedek amiből kevesebb jár nekem.A nagyobb gond most elvárja hogy olyan számlát fizesek ki amikor még ott sem voltam igy mit várhatok.Várható e változás ? mikor ? egy barátom segitséget igért hónapok óta még semmi számithatok e rá ? esetleg nyereményjáték bár ahozz sem volt szerencsém. 1962.04.25
Köszönöm

Kriszta a 22.06.2013

Kedves Attila! Tavaly októberben beszéltünk útóljára. Nem tudom,hogy emlékszik-e rám,Ön erősködött, végezzem el a szellemgyógyász tanfolyamot.Már azóta elvégeztem a cigány kártya jóslás tanfolyamot is, és elvégeztem a Pránanadi első fokozatát.Szeptemberben megyek a második fokozatra.Ön mit lát, milyen szintig fogok eljutni? Tisztelt Attila.Most gyógyítok egy nagyon beteg nőt, ön mit lát mikorra várható jelentősebb javulás az egészségében.Még nem is írtam Önnek, amióta elvégeztem a szellemgyógyászatot már több beteget is gyógyítottam sikerrel.Ön szerint elegendő lesz ez a módszer amit alkalmazok a gyógyulása érdekében.Folyamatosan jár az agyam,hogy mit lehetne még tenni érte.Ön,hogy érzi?Köszönettel:Kriszta.

  Attila a 28.06.2013

  Kedves Kriszta,

  egy új esszénus közösségnek lehet a tagja. A terapeuták és az esszénusok Jézus küldetésének előkészítői voltak. Ma új alakban jelenik meg a Krisztus, mint fénylény, Naplény a Föld éteri aurájában. Manapság mindenféle terapeuta stílus jön fel, nem csak orvosok, hanem a terapeuták is gyógyítanak. Bár szerintem orvos gyógyíthat csak, de az Ön esetében az utat inkább az életmód közösségekben látom (új esszénusok). Az új terapeutákat, azokat, akik magukról úgy tartják, hogy gyógyítanak, egyre inkább bevonják a nyugati, kontinentális kórházi és egyéb praxisokba. A Krisztánál inkább az megy majd, ha saját közössége lesz. De az nem gyógyító közösség, hanem a gyógyult emberek életmód közössége. A nagy betegségekből felépült embereknek soxor van kedvük zenélni, festeni, táncolni, ezért ezek az új esszénus közösségek erről ismerhetők fel, hogy művészeti életmód közösségek. Én is szívesen tanítom Önt tovább. A mi közösségünkben is van művészet, szeretet tanulás. A 446-os melléken bővebben -de mindenre emléxem, látom is a fejlődését, nagyon örülök a sikereinek. A szeretet filozófiája és okkult jelentősége c. kötetet még ajánlhatom esetleg. Én szóban, tettben, írásban ezt a könyvet követem, ezt tanítom. Így sokat tanultam Krisztától is -:)

  üdv,
  Attila
  446

Böbcy a 07.06.2013

jó napot kívánok kedves Attila. a segítségét szeretném kérni. nagyon szomorú vagyok. 3 éve meg ismerkedtem egy fiúval interneten, sokszor voltam már szerelmes, de ez más volt. Mind a ketten úgy éreztük, mint ha már ismertük volna egymást valahonnan, valamikorról, pedig nem, hiszen nagyon messzire élünk egymástól (ő Veszprém megye, én Jász-Nagykun-Szolnok megye), rengeteg sok olyan dolog van az életünkben, ami egyforma. pl oviban a jelünk, az életünk, édes anyánk neve, édes apánk halála,stb.. Egyszóval olyan mint ha a másik felem lenne. Most mégis külön utakon járunk, azóta kisbabám született egy másik férfitól, de mégsem tudok ettől a számomra különleges személytől el szakadni. Úgy érzem talán ő sem tőlem, pedig erősen küzd ellene, mint ha ezt érezném. Most mi lesz kettőnkkel, hogyan élem túl ezt az ürességet? olyan lehetséges, hogy előző életeinkben együtt voltunk, vándoroltunk, és ebbe az életbe követtem őt? Nagyon tanácstalan vagyok most mi lesz, mi következik. Kérem segítsen!
Böbe: 1994. 04. 09
Janó: 1988. 02. 05

Egy nagyon el keseredett lány 🙁

  Attila a 16.06.2013

  Kedves Böbcy,

  romantikus vándorlási levelét köszönöm szépen. Igen, életről életre vándorolunk, amilyen a halál horoszkópunk, olyan a következő születési. Ezek olyan kérdések, amin lehet segíteni. Robert Powell matematikus és szellemi kutató magyarul megjelent könyveiben olvashat ezekről a vándorlási láncokról.

  Ez a fura ezoterikus szerelemérzés is ismerős nekem, a szeretet okkult jelentőségéről segíthet A szeretet filozófiája és okkult jelentősége c. kötetem.

  Ha ilyen elkeseredés lép fel Önben, azt a karma és a reinkarnáció törvényeinek megtanulása rendbe tudja hozni. Így megtanulhatjuk, hogy az érzéseinket egy másik módon fejezzük ki.

  a 446-os kódon tud elérni, bármikor is, ha úgy látja jónak várom hívását
  Attila

Mona a 23.05.2013

Kedves Attila!
Szeretnék érdeklodni, hogy házasságom
hogyan alakul tovább, lesze második
gyermekunk és hogy hogyan alakul az
anyagi helyzetunk. Koszonom a válaszát.
Monika 1983.1.13
Péter 1980. 2. 16

  Attila a 24.05.2013

  Kedves Mónika,

  egészen megdöbbentett a két születési időpont, ahogy ránéztem. És nagyon köszönöm a kérdést, Mónika. A második babára vonatkozóan szeretném elkérni az első baba nevét és azt, hogyan született ő. Ha megírja, utána szeretnék csak válaszolni. A 30. és 33 1/3. szülinap közt vannak most Mónika és Péter. Vagyis jó a kérdés, egy szellemi fényleáradás ideje zárul le Önökre, azaz a párkapcsolatuk most kap még egy áldást. A Péter életútjában jövő hónap közepén zárul le egy különleges krisztusi ciklus, amiben Ön így szerelmes szívvel részt vehet, átadhatja magát a csodás élményeknek. Az Ön anyagi helyzete körülbelül 3 év múlva lesz kedvezőbb, azt követően viszont nem sokkal a Péter egyfajta sokkot kap. Ez azzal lesz kapcsolatos, hogy rádöbben, mi a feladata az életben. Így még érdemes lehet a Péternek azzal foglalkozni, mire és miért ad ki pénzt, tehát a saját sorsát megismerni. Vagyis a Péternek azt a témát adnám: “Mi a pénz szerepe az én életemben? és mit adok ajándékba én másoknak”

  szeretettel, Attila
  a 446-os melléken várom megtisztelő hívását

   Mona a 28.05.2013

   A fiam neve Arnold és 2008. 11. 05én szuletett (spontan szulés volt).
   Koszonom

    Attila a 04.06.2013

    Kedves Mónika,

    köszönöm szépen. Lesz-e második gyermekük? volt a kérdés. Lehet még gyermekük.

    A házasság alakulásához, vagyis a szeretethez, amit a megszületendő gyermeklélek inspirálhat, az Önök életkorában már fontos lesz a szabadság alapja. Ha a szabadság alapjait lerakják egymás szívében, akkor a szeretetük szabadságból fakad majd. Mónika megadja Péternek a szabadságot, bizalommal lesz a Péter szabadsága iránt és Péter bizalommal lesz a Mónika szabadsága iránt.

    Az első gyermek születése előtt a Mónika és a Péter közti szeretet, szerelem érzését Arnold adta, viszont egy hét éves ciklus után vagyunk most. Tehát cirka 7 évvel ezelőtt kezdte el Arnold azt kérni, hogy Önöknél megszülethessen. A pauza azért került be az Önök egyéni életútjába, Mónika, mert Önöknek (Mónikának és a Péternek) el kellett érniük a 30-33 életévet. Vagyis a szeretetükhöz hozzá kell érlelni a szabadságot is.

    A következő babára figyelemmel pl. egy templomi tanfolyam még segíthet. Pl. az egyik budapesti templomban fogantatásra felkészítő tanfolyamra lehet bejelentkezni.

    Bővebb információkat már nem engednek nekem leírni, mindenképp biztatom, Mónika! A gyermekáldást megelőző komplikációk részben Mónika és a Péter fejlődését hivatottak elősegíteni.

    Mire tanít engem a párom?

    Mire tanít engem a kisbabám?

    Hogy születtem meg én?

    Hogy született meg az én párom?

    szeretettel,
    Attila
    446-os melléken minden nap 10-14-ig elérhető vagyok az asztro telefonszámon

Balázs a 29.04.2013

Szép napot! Kedves Attila! Szépen megkérném, nézze meg ,van e rajtam ,rontás, vagy átok. Mert mostanában semmilyen téren nem sikerül semmi. Köszönöm szépen válaszát.Üdvözlettel:Balázs Szül.év.1978.10.16

  Attila a 10.05.2013

  Kedves Balázs,

  köszönöm szépen,

  az életben (a 30. év és a 33 év 4 hónap közti) 3 1/3 év során ér el mindenkit egy fényimpulzus. Ez visz felfele majd az U-ban, ahol az U bal szára fentről lefele a születéstől életközépig, a jobb fele onnan a másik, a halál-küszöbig rajzolja le az életünk útját. Középen viszont lent vagyunk. Ezt éli meg most, kedves Balázs – azzal a kiegészítéssel, hogy az életközepi krízis legnehezebb pontja a 35. év. Onnantól lassan-lassan, lépésről lépésre jut felfele. Ehhez a belső énjének erejét, a belső erőt ragadja csak meg. – ha nehézségek maradnak, hívjon:

  üdvözlettel:
  Attila
  446-os melléken

proviron a 19.04.2013

Nagyon érdekes info! Tökéletes, amit kerestem ! 😉 😉

Csabi a 04.04.2013

Kedves Attila!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a párommal most néha vitázok, szerintem nem őszinte felém, vagy csak titkol valamit.
Jól gondolom, vagy nincs miért aggódnom?
Tisztelettel:Csabi

  Attila a 05.04.2013

  Kedves Csabi,

  köszönöm szépen a kérdést. Egy ideje elég csúnya az időjárás, a levegőatmoszféra terheltsége, és a késő tavasz érkezés magyarázhatja a problémát. Pontosan hol élnek? és meditálnak-e, vagy imádkoznak-e együtt esetleg a kedvesével? A Csabinak érdemes lenne egy tavaszi tisztító kúrát csinálni, test-lélek, szellem szinteken egyaránt. A zavaró érzés valóban hírt ad valamiről -kérdés, van-e jövőbeli jelentősége, de első körben elég a környezetükkel foglalkozni, az intő jel után. Jön a tavasz, a lakásban érdemes igazodni az érkező tavaszhoz, tavaszünnepet tartani, és esetleg szóböjtöt tartani 4 hétig. Mikor vett virágot a kedvesének?

  Bővebb információkat telefonon adok – minden nap 10-14 óráig, és sokszor éjjel is elérhető vagyok éjféltől éjjel 2-ig.

  üdv, Attila
  446

Andrea a 20.03.2013

Andrea 86 01 02 Kinek a részéről van anyagi haszon ebben a kapcsolatban ?

Attila a 20.03.2013

Kedves Ági,

olyan orvos segítsége lesz még szükséges, aki kiismeri magát a lelki élet és a spiritualitás szintjén is, nem csak a testét gyógyítja.

üdvözlettel,
Attila
446

Ilcsi a 01.03.2013

Kedves Attila!
Teljesen reményvesztett,összeomlott,tehetetlen vagyok.Nincs lehetőségem telefonon segítséget kérni,így próbálkozom még utolsó reményként itt.
Ilona(64.11.27)és Zsolt(64.12.03).
Elkezdődött elég régen egy kapcsolat úgy közöttünk,hogy mindkettőnknek volt egy-egy rossz,lezáratlan kapcsolata.Én elváltam,ő semmit sem tett.A körülöttem lévő emberek és a segítőszándékú olyanok,mint Ön,más és mást mondanak.
Szenvedés,újrakezdés,bizakodás,és semmi változás.Ha választani kell:engem akar,de nem mer eljönni onnan–ezt mondja.Többször befejezem,de újra és újra kezdődik elölről.
Bizonyos jelekből azt érzem,szerelem,az elválaszthatatlanságig.
Máskor azt érzem megalázás,játék csak.Kérlek,mond meg mi ez,mit érez,miért nem tudjuk sem megoldani,sem elengedni az egészet.Segíts kérlek!!Ha játék,hogy végre vége legyen.Ha szerelem,hogy rendbe hozhassuk.
Köszönöm szépen tanácsodat!

  Attila a 20.03.2013

  Kedves Ilcsi,

  az a tanácsom: hogyan tanulod meg, mit kérdezzél? A kijelentés helyett: mit kérdezzünk?

  üdvözlettel,
  Attila
  446

iren a 23.02.2013

Kedves Attila.Szerettnem megtudni van egy beteg lanyom Monika 1973.11.21-ken szulettet,hogy mikor fog meggyogyulni,es mikor tallal parkapcsolatot.Egy agodo anya Iren.

  Attila a 20.03.2013

  Kedves Irén,

  ezt nem lehet nyilvánosan mások előtt megválaszolni, kérlek, ha teheted, hívjál fel telefonon érte. Sokáig vártam, hátha megírhatom neked, amit tudni szeretnél, de nem kaptam rá engedélyt. Neked még szükséged van arra, hogy kellőképpen együtt érezzenek veled, ami a kért gyógyulás fontos feltétele, hogy az anyai szívet is szeressék.

  üdvözlettel,
  Attila
  446

erika a 23.02.2013

Kedves Attila,Erika vagyok 1975.11.23-kan szulettem,szerettnem megtudni mikor lesz parkapcsolatom es allasom,es mi a karmam.Sok szerettel varom vallaszat.

  Attila a 20.03.2013

  Kedves Erika,

  azt kérdezed, mi a karmád. Köszönöm, hogy ezt kérdezted, mivel az a karmád része most, hogy megtanuld a karma törvényeit. Olvasásra ajánlom a figyelmedbe Rudolf Steiner karmaköteteit, amiből hat van. Megírtad már az önéletrajzodat? Minél újabb és újabb önéletírásod lesz, annál több mindenre látsz majd rá. Másrészt szerintem jó még neked Szabó Attila tarotkönyve, amiben az én-fejlődést, én-ezoterikát írta le.

  Szívesen tanítalak a karma és a szeretet kérdéseiben, nyugodtan hívjál fel,

  üdvözlettel,
  Attila
  446

Andrea a 23.02.2013

Andrea 86 01 02 Kinek a részéről van anyagi haszon ebben a kapcsolatban ?

Attila a 20.02.2013

Kedves Gergő,

köszönöm szépen a helyzetet bemutató soraidat. A lényegi útmutatást már megadtam, Gergő. Amíg ezt a betegségből gyógyulást megéled, életre szóló tapasztalatokkal ajándékoz meg ugye téged a sors. Láthatod más emberek szenvedését, a világgazdasági helyzet következményét, a jó orvosi megítélést, és rálátsz egy kicsit a betegjogok két oldalára is (a páciens és a doktor oldaláról nézve). Most kaptad meg a szociális, társadalmi kérdésekre életed egyik jelentős impulzusát. Vagyis ha mindig ilyen leszel és maradsz, ha szociális érzékenységgel csak figyelsz azokra, akik szenvednek – el fox találni a nagy ő-re, és a munka terén igazán hasznos dolgokat fox tenni mások számára. A leendő társaidat is szeretned kell majd. A munka karriered lényege is ott lesz, mit tudsz a világnak, másoknak adni? Ha belegondolsz abba, nem a pénzért dolgozunk, hanem másoknak örömet szerzünk a képességeink által (munka), akkor egyszer csak majd észreveszed, milyen sok megrendelőd van!
Te is lehetsz a magad sorsának a meglátója, ugye?
Miért pont a csípő csont tört el?

Akkor mész haza, ha a beékelődő leckét megtanultad…és fejlődtél

szeretettel, Attila
446-os melléken mondd el majd nekem, mit tanultál a kórházban

Gergő a 19.02.2013

Kedves Attila!
Köszönöm, hogy időt szakítottál rám!
Igen ez is segítség volt köszönöm jóindulatod !!!

Nos én is hadd válaszoljak a kérdésedre hát hol is kezdjem lehetek őszinte? Az leszek..
A helyzet önmagában szörnyű, meg néha zavaró szobatársakat kapok (éjszakai alvást zavarják, hogy mindig beszélnek magukba pl,), akik rosszabb állapotban vannak, de néha vannak, akikkel lehet beszélgetni és ez jó érzés.
De nyílván otthon a legjobb azt nem pótolja semmi a kórházi bent lét arány romboló lehangoló a négy fal közt lenni bent…
orvost normálisnak tartom, teszi a dolgát, nővérek is normálisan 1-2 kivételével de azért alap hogy zsebbe kell tenni nem kevés összeget ha azt akarom akarjuk hogy rám nyissák az ajtót úgy igazán odafigyeljenek rám, ránk szüleimnek ez nem kis … be van benne de sajnos mint tudjuk egy ilyen világot élünk az ember akár meg is… hatna nem nyitnák rá az ajtót nem törődnének vele… persze ha a nővéreknek stb orvosnak meg van zsebbe a … akkor mindjárt máshogyan kezelik az embert. valamilyen szinten ez is elszomorító de ez van mindent az egészség és a jólét érdekében…
De a kórházi bentlétet nem kívánom senkinek mindenesetre…
Esetleg látnok karma sors elemzőként tudnál még a jövőmet tekintően útmatást betekintést adni karrier stb meg úgy párkapcsolat téren… meg köszönném!!
Még egyszer köszönöm kedvességed!!!
Üdvözlettel: Gergő

Attila a 19.02.2013

Kedves Gergő,

köszönöm szépen a kérdéseidet. Ezekből most csak egyet emelnék ki. Milyen életed lesz? Ha lehetne egy kérdésem feléd: milyen tapasztalataid vannak a kórházban?

Aki 11. hó 11-én születik, annak a számára bizonyára érdekes életút alakulás várható. Akinek elmondod, milyen vicces a születésnapod dátuma, azzal máris egy kapcsolatot ki tudtál alakítani. Ami hasznos.

Másrészt, annak a számára, aki 1993-ban születik -sajnos-, csak 21 éves korában, azaz 2014-ben érkezik meg az én-je, úgy felnőttesen.

A 2014. év viszont egy nagyon fontos szociális impulzus Földre érkezéseként áll előttem. Aki tehát 21 éves lesz jövőre, annak a számára a társadalmi, szociális kérdések fontosak lesznek. Élete végéig kitart ez.

Egy szó mint száz, most nem sokat lehet tenni még. Viszont a magyar orvosok nagyon jók, most ők segítenek neked.

Remélem, ezzel adtam neked valamit. De ez csak általános meglátás lehetett csak. Ha lehetne egy kérdésem feléd: milyen tapasztalataid vannak a kórházban – ebben az évben?

üdvözlettel, Attila
446-os melléken elérhető vagyok éjjel is

Gergő a 15.02.2013

Tisztelt Attila!
Sajnos nem tudlak felhívni mivel korházban vagyok kérlek próbálj meg itt válaszolni segítnei jóságod előre is köszönöm!!
Érdeklődnék az életemről a jövőm felől hogy hogyan s milyen irányban alakul ebben az évben mire számíthatok?
Illetve egészségi javulási állapotomról mert jelenleg korházban vagyok csípőcsonttöréssel fekszem már jó pár hete bent s körül belül mikor épülök fel mikor mehetek haza?
Köszönöm meg tisztelő válaszát!
Köszönettel: Gergő 1993.11.11

Attila a 01.02.2013

Kedves Tímea,

köszönöm szépen a kérdésed. 37 éves korban át kellett haladj a második holdcsomóponton -amikor rá kellett döbbenj a saját sorsodra. Ráébredtél, milyen a Te életed főbb sorsiránya? Viszont nem mindig szembetűnő ez a ráébredés a sorsunkra, és van, amikor pár évig húzódik. Max 3 évig tolódhatnak el az ilyen sorsélmények, azaz max 40 éves korodig. Ez azt jelenti esetedben, hogy muszáj megküzdjél a kérdéssel: mi a feladatod az életben? Nyilván azért kerestél meg engem -ami nagyon megtisztelő-, mert izgat, teljesíteni tudod-e a feladataidat. Segítek neked azzal, hogy adok egy ezoterikus útmutatást, aminek alapján 3 nap alatt biztosan megtudod adni magadnak a helyes választ. Hiszen neked most szellemi szempontból ez a fejlődési feladatod. Levelem elolvasásának éjszakáján, lefekvéskor és alvás előtt, mond el az angyalnak, mi van a munkahelyeden, mi a sejtésed egyik és másik esetben (áthelyezés, megszüntetés). És kérj egy közreműködő angyalt, aki 3 hónapig veled dolgozik együtt a munkahelyeden. Következő éjszaka ismét tegyél úgy, ahogy első éjjel. Majd a harmadik éjjel szintén. Sose foglalkozz a gondjaiddal napközben, főleg ne ébredéskor. Ugyanis az angyal éjszaka dolgozik a lelkeddel a sors szövésén, illetve Mihály szellem olyan angyalt tud neked küldeni, akinek a te földi gondod egyenesen örömteli táplálék. A negyedik nap reggel örülj az életnek, mert majd egyszer csak, hogy nem is gondoltál rá, szembe jön veled a kérdésedre a számodra pozitív válasz. A következő hónap azonos napján megint kezdd el (három éjszaka átadod a gondjaid). Majd még egy harmadik hónapban is tedd így. Vagy képzeld el, hogy a Te virágot adsz át Mihály küldöttének, az angyalnak, mivel ami neked a te gondod, az neki ajándék.

További ezoterikus útmutatásokat telefonon tudok neked adni

üdvözlettel, Attila
446-os melléken

timea a 01.02.2013

Kedves Attila!

1974.10.07-én születtem. A kérdésem az lenne hogy a cégen belül lesznek áthelyezések és elküldések.másik osztályra kerülök vagy megszünik a munkahelyem? Köszönöm
Tímea

Attila a 31.01.2013

Kedves Farkas Tamás,

több felkiáltó és kérdőjelet írt, aminek alapján olyan lesz Önnek a 2013-as éve, amennyire tavaly, 2012.12.21-ig egy fontos döntést hozott meg.

Bővebben csak személyesen lehet előrejelezni az Ön fejlődési kilátásait. Telefonon, most már éjféltől sokszor éjjel 2-ig fent vagyok a tanácsadói vonalon

köszönettel, Attila
Hívja a 06 90 633 991
üsse be 446
485 Ft/perc

Tamás a 30.01.2013

Tisztelt Attila Látnok Úr !!
Legyen kedves meg nézni nekem a következőket előre is köszönöm Önnek!:
Hogyan alakul ez az idei évem?
És milyen karrierre számíthatok hogyan alakul a munka világában az életem és milyen pályát fogok befutni?
Lesz e párkapcsolatom vele Brigi 1990.12.27. ( Én Tamás 1987 01 30)
Van e rajtam Rontás vagy átok?
Ha vele nem akkor kb mikorra várhato hogy lesz párkapcsolatom?
Köszönöm előre is!!
Üdvözlettel:Farkas Tamás

Kéti a 29.01.2013

Kedves Attila!

Köszönöm szépen válaszod.

Üdövzlettel:
Kéti

Dániel a 23.01.2013

Kedves Attila!!
köszönöm kedvességed!
És ezt minden területre értem és az általad írtakkal egyetértek lépésről lépésre így is nagyra becsülöm benned hogy ilyen önzetlen vagy és szeretettel foglalkozol velem úgy mond díjmentesen itt helyben!!
Isten Áldjon Meg Érte!!

Szeretettel: Dani

Kéti a 21.01.2013

Kedves Attila!

Köszönöm válaszod. Elég konkrét terveim vannak a 2013-as évre. Honnan lehet tudni, hogy jól eltalálom-e a célt? Új ingatlant egyelőre nem akarok venni más terveim vannak összefügg a párkapcsolattal. Azonban még van valami….kérlek magyarázd el mit értesz ez alatt?

Köszönöm megtisztelő válaszod.
Üdvözlettel:
Kéti

  Attila a 27.01.2013

  Kedves Kéti,

  soxor három tényező együttesen érvényesül. Párkapcsolatban test-lélek-szellem. Így pl. ha ingatlan-párkapcsolat összefügg most nálad, az a test szinten logikus. Pl. testi egészség kultúra-építészeti kérdések-csillagok felettünk szintén hármas rendszert alkotnak a védikus bölcsességben. Ezért kérdeztem, nálatok mi a harmadik tényező, ha párkapcsolat és ingatlan most nagy kérdés. Hogy jó-e a célod? Olyan társ lesz majd egyszer jó neked, aki szintén szeretne fejlődni. A célok rendszere összefügg az én-fejlődéssel, pl.a tarot-ban 22 én-ről van szó. Tehát nálad jók a célok, azokat viszont próbáld meg összevetni Szabó Attila: Az Én, a szabadság és a szellem c. könyvében leírt én-minőségekkel.

  A jövő jóslása nálad inkább egy én-fejlődést ösztönző segítség, mintsem konkrét esemény megmondása a fizikai síkon. És Te szintén meg fogod majd látni a földi fizikai síkhoz legközelebbi szellemi világba belépő Éteri Krisztus lényt (fény lény, nap lény). Ha dolgozol magadon, párkapcsolatodon és az ingatlanon spirituális ismeretek alapján, és csak teszed a dolgod, egyszer csak az új szellemi látás képességét fedezed majd fel (ez tudatos minőségérzékelés, jövő látás, 100 évvel ezelőtt éteri tisztánlátásnak nevezték). A harmadik egyelőre titok maradna, hamarosan rájössz, melyik lesz a harmadik tényező.

  szeretettel, Attila
  446

Attila a 21.01.2013

Kedves Bea,

kérem, mihamarabb pszichiátert keressen fel. És próbálja elolvasni az evangéliumokat. Ha ez mind így van, ilyen szaggatott sorsszálakkal él együtt, és 29 éves, az esetben még talpra tud állni. Általában annyi év után sikerülhet kijönni az örvényből, amennyi év alatt magába rántotta.

Viszont 32-33 éves kora körül egy fény impulzus vág be az életébe, váratlanul. Az viszi majd fel. Azaz majd 35. életéve után jobb lehet.

Remélem, pozitív előrejelzést adtam. Ezek a szétszabdalt sorszálak egy nagyon szép belső Bea-lényt takarnak el, egy telefonbeszélgetés során mindent elmondok Önnek.Köszönöm szépen, hogy megkeresett

szeretettel,
Attila

Bea a 19.01.2013

Kedves Attila!

29éves vagyok .tel.sokat hívtam Önöket és ,és sok energiát kértem

szeretném megkérdezni állások mikor azaz menedzsmenti állás mikor sikerül(sorsfordítást is kaptam)……….de egyre nehezebb az életem az Apeh jelenleg 900ezer ft illetve ez brutális kamatttal kérnek/szerintem jogtalan az összeg/ mi lesz? vagy a lakás úszik vagy börtönbe kerülök vagy végzek az élettel……………..nem tudom…… .. a lakás hitelemen van 800ezer ft hátalék ezzel mi lesz …lesz valami változtás(kifizetem vagy kiváltják?)…..Szerelem terén nem várom az igazit” nem akarok már gyereket sem…..E.Tiborralvagy Péter32 vag a Raiffeisen ban őrrel38-40éves) lesz kapcsolatom vagy valami ?
(bár ez is kérdőjel számomra er annyi a nyomás rajtam….pl.Tigáz Zrt ,Közös képviselő hamis összeget kér ,de Bíróságra vittem az ügyet……és….,van egy régi ügy is abban a kolégám megtámadott és a Bíróságon lefizetett mindenkit ,de perújjítást akartam kérni..nem tudom…………..most elegem van…nem akarok élni….…………….még állásom sincs…. Mi lesz?Mit vétettem,hogy a sors ilyen helyzetbe hozott? Köszönöm szépen nagyon

Kéti a 08.01.2013

Kedves Attila!

Köszönöm szépen a válaszod. Ezeket az új hatásokat amikről írtál úgy érzem elkezdődtek. Nem is tudnám megmagyarázni milyen formában érzékelem, megérzések, egyértelművé válnak dolgok és azok úgy is valósulnak meg ahogy gondolom ahogyan szeretném. Munkában, otthon, kapcsolataimban stb…A belső énem fejlődik úgy érzem meg vele együtt remélem én is (az lenne a baj, ha még mindig úgy működnék mint egy huszonéves :-)/ Valóban jogos a gondolat, hogy a srác mellett ugyanúgy fejlődne-e a belső énem mert egy szerelem, egy kapcsolatra való teljes odafigyelés elterelheti a figyelmet másról ami szintén fontos, remélem, hogy ezt nem maga a fiatalember személye idézné elő. Nem szeretném ezt a fajta fejlődést elhanyagolni már ha tudom befolyásolni nem beszélve arról, hogy ez egy párkapcsolatban is jól jöhet. Egy kérdésem még lenne ha megkérlek azt megnéznéd nekem. Ingatlanomat ebben az évben sikerül-e eladni?
Köszönöm előre is megtisztelő válaszod.
Üdv.
Kéti

  Attila a 20.01.2013

  Kedves Kéti,

  aki a múlt évben fontos elhatározásokat tett, annak az idei éve sikeres lesz. Új ingatlant is akarsz venni? Kérdezted, sikerülhet-e az eladás? Nos, ez attól függ, jól eltalálod-e a célt. Párkapcsolat, ingatlan ügyben kérdeztél. Ezeket érdemes egységében kezelni. Azonban még van valami?

  üdv, Attila
  446

Dani a 08.01.2013

Kedves Attila!
Köszönöm írásod! 🙂
Nos rendben van elfogadom amit írsz köszönöm!
Elfogadom ha adsz meg köszönöm! 🙂

És számíthatok arra hogy foglalkozol velem és meg próbálsz kérdéseimre válaszolni vagy felejtsem el nem foglalkozol velem?

Minden jót!!
Üdv: Dani 1990.12.10

  Attila a 19.01.2013

  Kedves Dani,

  köszönöm szépen. Minden csak lépésről lépésre alakulhat ki. Így az, hogy itt nyilvánosan foglalkozom veled, szintén ilyen. Mindig csak egy lépést tehetünk. Ha megvan a helyes tett, utána még ki kell tartani mellette, nem ugrabugrálni és még hármat lépni, miközben még ki kellene tartani.

  Neked azt a feladatot adtam, hogy egyelőre azzal foglalkozzál, hogy elfogadd más emberek feléd irányuló szeretetét.

  Több kérdésed is volt. Mi lesz a tanulmányaid végén a vizsgáiddal kapcsolatban? És hogy mi lesz majd a munka világában? – ha nem haragszol rám, én e helyett arra adtam egy irányító célt neked, hogy a feléd irányuló szeretetet érezd át jól. Felvetettem neked, hogy írok neked egy szív mantrát személyesen. Azért, mert arra gondolnék, hogy ha majd azt meditálod, akkor magadtól rátalálsz a vizsgák utáni foglalkozásra. Amúgy neked többféle foglalkozásod lesz. Kicsit kitüntetett az életvonalad, ami a képletedből kiderül. Ugyanis kifejezetten szerencsés leszel, mivel nagyon sokan szeretni fognak, mivel dolgos ember vagy. A munkahelyeiden rá tudsz majd találni arra, ki az, aki szeret, ki az, aki kiáll melletted.

  A kitartás mellett még az önbizalom sokat segíthet.

  Tehát olyan sok mindent kérdeztél egyszerre, hogy abból nekem ki kellett választanom azt, ami a lényeges. Illetve a szellemi világba átvezetni a sok-sok kérdésed. Mivel a kérdezőimnek a választ mindig a szellemi világ felől kell megadni.

  De a morális én-fejlődés miatt nem csak annyi a teendőm, hogy csak úgy megmondom a tutifrankót, hanem rá is kell vezetni, Te is felelős vagy a jövődért, vagyis milyen tulajdonságok, képességek kifejlesztése lesz segítségedre.

  Így pl. a munka világában persze Te sikeres leszel majd egyszer, de az Tőled is függ.

  Amúgy ha valakivel foglalkozom, annak van is egy sajátos ritmusa, nem lehet egyszerre mindent.

  üdvözlettel,
  Attila
  446

  Attila a 23.01.2013

  Kedves Dani,

  “Amikor felébredek álmomból,
  Érzem, hogy szeretnek az emberek-
  Amikor elalszom munkám után,
  Érzem, ahogy az isteni szeretet

  Hozzám ér.

  Én is elfogadom, ahogy hozzám érnek,
  Ahogy behatolnak ezek a szeretet-érintések,
  Megfogok minden irányt, mindent tapintok,
  És a szív-érzékemmel érzem, a sors szeret

  Engem”

  szeretettel küldöm neked azt a szív mantrát, amit ígértem, Attila
  446

Attila a 08.01.2013

Kedves Dani,

az életben a célt csak belülről találhatja meg a földi ember. A mi korunkban azt kívülről lehetetlenség rányomni bárkire is, még ha nagyon is kéri egy mestertől. A mesterek közt is van egy összetartozás: a tudást át kell adjuk. Te neked adok egy feladatot, amivel a fejlődési akadályaidból majd Te el tudod venni fő problémát. Tanuld meg, hogy fogadd el más emberek szeretetét. Ne beszélj róla egyelőre, hanem kísérled meg annak az embernek az érzéseit átérezni, aki szeretettel közelít feléd. Jelenleg nagy lelki szenzációkat élsz meg, amik kicsit túlharsogják ezt a finom éterikus érzést: milyen boldogító az, ahogyan más emberektől felénk, a szívünkbe árad a szeretet?

A csillag, ami elvezet Téged az életben a célhoz: ha megtanulod elfogadni más emberek szeretetét. Esetleg adjak ehhez egy szív-meditációt Neked?

boldog új évet, Attila
446

Dani a 04.01.2013

Kedves Attila!
Köszönöm meg tisztelő kedves válaszod !
Nos már nem tartozom ilyen közösségi csoporthoz.
igen érdekelne taníts kérlek..
Mondjuk én egy nagyon szeretetteljes emberke vagyok sok a szeretet bennem alapból ilyen szeretetteljes jellem emberke vagyok…
Nos ezek lennének a kérdéseim:
De nem ismerem a tudásod nem tudom mint látnok mennyi időre mennyire s milyen területekre tudnál betekinteni a jövőmbe életembe… Ha hosszú távra is esetleg annak örülnék.. Ami érdekelne,… Most ugye tanulok élelmiszer vegyi áru eladó okj s szakmát 2014 május-júniusában lesz a szakmai vizsgám ekkor mire számíthatok mik lesznek s hogyan fog sikerülni a vizsga? Illetve ha meg sikerül szerezni ezt a szakképesítést mire számítsak a jövőmben elhelyezkedés stb ? Nem tudom meg tudod e nézni mondani mi lehet az a terület s az a dolog amiben kiemelkedő esetleg tehetséges lennék amit magamban még én sem fedeztem fel esetleg? én családcentrikus vagyok nem tudom meg tudod a nézni az életemben jövőmben mikor lesz komoly életre szóló házassággal végződő párkapcsolatom? Mikor ismerhetem meg az igazi életre szóló partnert hol s hogyan ? milyen történések események és lehetőségek adódnak lesznek az életemben 2013 ban s azon túl ? Mikre kell számítanom az életemben? Mi a sors élet feladatom?
Megköszönném ha nem feledkeznél el rólam s mint látnok /kutató nem ismerem képessigeid de bízom nagy tudásod van s meg tudod nézni válaszolni a kérdéseimet tudom a kérdés sok és ingyen nem érdeked de meg köszönném fontos lenne számomra …kérlek szeretettel ha lehet kezdj el velem foglalkozni.. s várom válaszaid!

Boldog eredményekkel sikerekkel teljes új évet!!

Szeretettel: Dániel ( 1990.12.10)

Kéti a 04.01.2013

Kedves Attila!

Köszönöm, hogy válaszoltál. A 2013-as évre a terveim: lakás eladás, igazi otthon megtalálása, örömteli, boldog, harmonikus párkapcsolat, baráti kapcsolatok ápolása, jó hangulat, tanulás, fejlődés….. Azt gondolom befogadó vagyok ha érkezik valami hozzám (jó vagy kevésbé kellemes dolog) elgondolkodom rajta miért is kaptam vagy, hogy mi az üzenete…..Létrejöhet a stabil kapcsolat a fiatal emberrel? 🙂

Köszönöm válaszod előre is.
Kéti

  Attila a 08.01.2013

  Kedves Kéti,

  kérlek, ha teheted, hívj fel a 446-os kódon. Mert kicsit keveredik neked a múltból és a jövőből érkező hatás. A fiatalemberre igen a válaszom. Viszont egyéb érkezik a jövőd felől Hozzád. Ez furának hathat, ezért szeretném elmagyarázni neked. Ha stabil is egy múltból eredő karmikus hatás, ami lehet egy szerelem akár, attól még a jövőből olyan új, dinamikus fejlődési hatások érkezhetnek el a lélekhez, amik felborítják a stabil, de statikus kapcsolatokat. Vajon a belső éned fejlődne emellett a fickó mellett?

  boldog új évet, Attila
  446

Attila a 03.01.2013

Kedves Kéti,

hogyan tervezed a 2013-as évet? Nyilván tartogat valamit az élet számodra attól a fickóval kapcsolatban. Viszont más kérdés, mi érkezik el hozzád a jövőből? tudod, azért mondja a magyar nyelvistennő, hogy jövő, hiszen a jövő felénk jön. Te mennyire vagy befogadó? ezt szó szoros értelemben szeretném kérdezni, egészen konkrétan.

köszönöm a kérdést, Attila
446-os melléken

Kéti a 02.01.2013

Kedves Attila!

Kéti vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy 2013-ban sikerül-e eladni a lakásomat, valamint tartogat-e számunkra közös jövőt az élet azzal a fiatal emberrel aki még mindig nagyon fontos számomra.

(76.05.20)
Nagyon köszönöm előre is megtisztelő válaszát!

Irénke a 26.12.2012

Kedves Attila!Irénke vagyok 80.06.22.Csak olyan kérdésem lenne hogy alakul a szilveszterem,é s a munkahelyemen lesz-e valami változás?Köszönöm válaszát! 🙂

Margit a 17.12.2012

Kedves Attila szegitseget kernem
Hogy penzugyileg hogy fogok alni mert nagyon nagy szuksegem volna ra
koszonom

  Attila a 20.12.2012

  Kedves Margit,

  fel tudsz hívni itt az asztro központban?

  A jövőből érkező pénzenergiád körüli bonyodalmakat szívesen elmondom neked – viszont egy cselekvési tervet is hozzá kell tenni. A csillagok állása szerinti horoszkópodat nézem, és Veled szeretném megbeszélni. Nagyon jó, hogy írtál nekem – a szeretettel hogy állsz?

  üdvözlettel, Attila
  446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Részletesebb ezoterikus útmutatást telefonon nagyon szívesen adok. Hétköznap fél 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is lehet.

Dani a 22.11.2012

Kedves Attila meg tisztelsz hogy szakítasz rám időt itt köszönöm hogy írtál és nem feledkezel el rólam !
Igazán jólesik hogy vannak még ilyen rendes jó lelkű emberek akik akár itt is foglalkoznak a másikkal díjmentesen köszönöm hogy vállalod ezt annak veszem hiszem hogy jól értelmezem és ez nagyon szép dolog hogy segítőkész vagy és önzetlen! 🙂
Egyben hitem szerint odafönt ezt a jó cselekedetet amit önzetlenül meg hozol értem oda fönt jóváírják a számládra 🙂
Nos Attila jelenleg szüleimmel élek vidéken Hernádon Budapesttől 50 km re. Szüleimtől kapok rengetek törődést szeretetet s mindent mivel egy gyermekük vagyok nincs testvérem! Illetve én vallásos is vagyok és vallom hiszem érzem s tudom hogy Isten mindenkinél jobban szeret és gondja van az életemről .
párkapcsolatom szerelem jelenleg nincs az életemben és kilátásban sem partner .
Nem régiben volt 3-4 évig jártam egy lány után lánnyal de csalódtam s nem igazán passzultunk illettünk össze meg jöttek különböző problémák s viszonylag pár hónapja úgy vége lett az egész kapcsolatnak amin már csalódáson túl vagyok és minden rendben a lelkemben életemben de igazából ott sem volt viszonozva az érzésem csak úgy jó volt hogy volt valaki egyébként akiben csalódtam volt partnerem Lívia 1989.01.06 volt de ő már a múlt s előre akarok tekinteni s jó lenne meg találni az esetleges életre szóló igazi társ partnert akivel család alapítás s aki komolyan viszonozza érzéseim akinek fontos vagyok akiben nem csalódom ki nem csap be képes elhordozni stb stb
Nos egyébként ezt csak mellékesen írom érdekesség képpen és remélem nem ítélsz el érte: olvastam mindig a soraid és ahogy láttam, te mindig mindenkinek válaszoltál az egyik sorban olvastam olyant hogy van egy közösséget ahol foglalkozol be fogadsz /tok “fogyatékossággal” élő gyermekeket embereket ez igazából nagyon szép dolog ehhez szeretnék gratulálni ez szép és nemes dolog hogy ezt csinálod 🙂 …
Ezt csak azért jegyeztem meg mert nekem sok nehézségem volt az életben és én is egy fajta sérültséggel születtem sérült fogyatékosnak voltam mondva véve Hiper aktívság sajnos anno ezért sok meg hurcoltatás.. Szüleim vittek is korházba Budára ahol beállítottak gyógyszerere ami úgy mond nyugtató és úgy mond rendben tartotta az állapotom hogy ne legyenek meg nyulvánulásai külsőleg az úgy mond állapotnak. ért a másságért és kisebb koromban nagyon olyan szinten is voltam hogy tényleg voltak nagyon látszó másságaim meg mutatkozásai a dolgokban mindig kisegítő könnyebb iskolában jártam ez mai napig is így van ahol a tanmenet könnyebb kevesebbet követelnek meg részképesség zavar máig is meg maradt egyes dolgokban jó vagyok igen kiemelkedő míg egyesekben nem vagy egyes dolgok nehezen mennek nehezen értek.. Hála Istennek már nem néznek fogyatékosnak akik régen meg hurcoltak meg aláztak illetve kiemelkedtem ebből a betegségből úgy mond a másságból hála Istennek aki engem meg változtatott az életem átformálta és meg újított egy teljesen új jellemet kaptam Istentől s értelmem is meg újította igen ezt azért merem elmondani mert láttam a bibliáról is ból is idéztél írtál így fel vállalom hogy Istenfélő komoly keresztyén vallásos ember vagyok és vallom tudom azt Istennek köszönhetem egész életem és Istennek csodája hogy lassan 22 évesen ép intellektusú ép értelmű érett gondolkodású és “egészséges” férfi lehetek “fogyatékosság” nélkül hála Istennek mindentől meg szabadított és meg változtatta életem s újjá formált engem ahogyan amiután elfogadtam Őt az életembe s amióta átadott Ő érte való odaszánt életet élek minden más és felemelkedtem az úgy mond fogyatékossági nehéz életből a másságok elmúltak… Persze időnként szét szórt vagyok és azért a tanulásban is olykor van ami nehezebben megy de már külsőleg semmi nyoma az úgy mond fogyatékosságnak hála Istennek és az értelmem is hála Istennek toppon van Isten kiemelt engem az úgy mond leamortizált állapotbók s élhetek teljes életet és már nem néznek le nem hurcolnak meg egészségesnek látnak mások is már nem ér semmi elítélés mert meg változott az életem Isten át formált persze ma már kimutatták kutatták hogy a hiperaktivitás igazából nem is fogyatékosság és hogy a legtöbb tudósnak tudós elme is hiperaktív volt és valami másságuk volt a nagy zseniknek akik ma példa értékűek tehát hála Istennek ez is változott az orvostudomány stb stb .
Nos igazából ezt csak érdekesség képpen osztottam meg veled bizonyság ként s bízok benne továbbra is vállalod hogy folytatod foglalkozol velem és a jövőmre a kérdéseket meg válaszolod mint látnok és karma kutató nagyon örülnék ha mellettem állnál és a hosszú levelemmel továbbra is foglalkoznál s meg néznéd nekem a dolgokat mert tényleg nem áll anyagi módomban telefonon beszélni veled.

Nagyon szép hetet kívánok számodra és várom válaszaid leveled!!!

Szeretettel és köszönettel: Dani

  Attila a 20.12.2012

  Kedves Dani,

  egy ideje foglalkozom a legutóbbi írásoddal, ami nagy örömöt jelent nekem. Keresem a kérdésedet, hogy mire is válaszoljak? Említetted a szabad rehabilitációs közösséget, ugye? Te milyen közösségi csoportba tartozol? A szeretet filozófiája és okkult jelentősége című könyvben találod meg a szeretet kérdéseit, hogyan kérdezzünk? ha gondolod, ebben szívesen tanítalak

  üdv, Attila
  446-os melléken
  a Te karmakutatód

   Dani a 20.12.2012

   Kedves Attila!
   Köszönöm meg tisztelő kedves válaszod !
   Nos már nem tartozom ilyen közösségi csoporthoz.
   igen érdekelne taníts kérlek..
   Mondjuk én egy nagyon szeretetteljes emberke vagyok sok a szeretet bennem alapból ilyen szeretetteljes jellem emberke vagyok…
   Nos ezek lennének a kérdéseim:
   De nem ismerem a tudásod nem tudom mint látnok mennyi időre mennyire s milyen területekre tudnál betekinteni a jövőmbe életembe… Ha hosszú távra is esetleg annak örülnék.. Ami érdekelne,… Most ugye tanulok élelmiszer vegyi áru eladó okj s szakmát 2014 május-júniusában lesz a szakmai vizsgám ekkor mire számíthatok mik lesznek s hogyan fog sikerülni a vizsga? Illetve ha meg sikerül szerezni ezt a szakképesítést mire számítsak a jövőmben elhelyezkedés stb ? Nem tudom meg tudod e nézni mondani mi lehet az a terület s az a dolog amiben kiemelkedő esetleg tehetséges lennék amit magamban még én sem fedeztem fel esetleg? én családcentrikus vagyok nem tudom meg tudod a nézni az életemben jövőmben mikor lesz komoly életre szóló házassággal végződő párkapcsolatom? Mikor ismerhetem meg az igazi életre szóló partnert hol s hogyan ? milyen történések események és lehetőségek adódnak lesznek az életemben 2013 ban s azon túl ? Mikre kell számítanom az életemben? Mi a sors élet feladatom?
   Megköszönném ha nem feledkeznél el rólam s mint látnok /kutató nem ismerem képessigeid de bízom nagy tudásod van s meg tudod nézni válaszolni a kérdéseimet…
   Ha nem találkoznánk addig nem jelentkeznél:!
   Kívánok számodra Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Boldog eredményekkel sikerekkel teljes új évet!!

   Szeretettel: Dániel ( 1990.12.10)

Bea a 09.11.2012

Kedves Attila!
Beatrix vagyok 29 éves .
Mi várható azaz melyik hónap az amikor Péter 31éves közeledik felém?
2013.jan feb.-ban fel fognak venni menedzsmentnek?
Égiek mit üzennek?
Köszönöm

  Attila a 17.11.2012

  Kedves Bea,

  nagyon érdekes kérdést tett fel, köszi-

  aki 29 éves, annak az várható, hogy 30 és 33 1/3 éves kora közt egy spirituális fény-lény impulzus -mint derült égből a villámcsapás vág bele az életébe.

  Korunk nagy titka, ahogy váratlanul jelenik meg a fénylény. Tehát ez az esemény hirtelen ható gyors energia hatást eredményez, amely energia lehet akár pénzenergia is, vagy mentális gyorsulás.

  Ezeket üzenik az égiek – szívesen adok részletesebb és rejtett útmutatást, hogyan lehet a szellemi világba hatolni

  üdvözlettel, Attila
  446

Anita a 09.11.2012

Kedves Attila

Anyagi helyzetem fog e javulni
és lesz e még ebben az évibben munkám
vagy még is mikor lesz és mi lesz a kapcsolatommal Krisztián 1976 08 19
Anita 1990 08 16
Üdvözlettel :Anita

  Attila a 17.11.2012

  Kedves Anita,

  köszönöm szépen a kérdését, amikre telefonon szívesen válaszolok. Amikor a jövőt megnézzük, soxor az jön fel, hogy a telefonáló döntésén múlik A vagy B verzió. Például lehet, hogy a kedves Anitának esetleg a B verzió tetszik, és az A nem tetszik, de nem tud egyedül jól dönteni. Anyagi helyzet és a Krisztián kérdésében konkrét időpontokat és konkrét jövőbeli eseményeket kérdez tőlem? Ha Krisztián ügyében ezt vagy azt választja, Anita – az befolyással lesz az anyagiakra is. A jó szex jó a pénzhez is, hiszen a siker titka a pozitív kisugárzás. Érdemes egyensúlyt keresni a szex és a pénz között, ami nem könnyű, ugye?

  szeretettel, Attila
  446-os melléken ér el

Dani a 08.11.2012

Kedves Attila köszönöm kedves válaszod!
Mint látnok biztosan belelátsz az életemben igen jól látod a dolgokat de hála legyen Istennek azért attól függetlenül jól tartom magam és igyekszem minden területen. Persze sajnos nem vagyok vagyunk mi emberek tökéletesek bármennyire is szeretnék/szeretnénk mindenkinek meg van a maga hibája vagy rendellenessége vagy nevezzük bárminek úgy mond mássága ugyan akkor én vallásos is vagyok és tudom hogy amit odaföntről hozzátesznek az életemhez azáltal teljes vagyok ki vagyok egészülve. Tudom amiről írsz igen abban egyetértek nagyon jól látod . Születési dátumom 1990.december 10 tehát most idén leszek 22 éves.
elfogadom amit írtál és nem is tagadom! Örülnék illetve meg köszönném ha itt vállalnád hogy foglalkozol velem és szakítasz rám időt mert nem engedhetem meg magamnak jelenleg sajnos hogy telefonon beszéljek veled .
Nos a tudásod mint látnoki képesség nem ismerem így nem tudom mennyire tudsz belenézni a jövőmbe s mit látsz a múltamban múltamból így nem tudom mennyire tudnál előretekinteni betekintést adni mutatni az életembe hogy mire számítsak mik lesznek: Nos ami érdekel hogyan fog alakulni a tanulmányi életem és hogy mire számítsak majd annó 2014-május júniusban a szakmai vizsgán mik lesznek milyen eredményeim lesznek stb illetve úgy az egész életem történések érdekelnének amire vigyáznom kell amikre figyelnem kell amik jönni fognak életemben események történések 2013 ban mikor lesz párkapcsolatom mikor hol s hogyan ismerem meg azt a lányt személyt akivel alakulni fog kapcsolat. De igazából rád bízom magam mondj el általánosan de ha részletesebben meg tennéd még jobban örülnék amit látsz a jövőmben minden területen. Meg köszönném ha időt szánnál rám és belevágnál hogy elemezz foglalkozz velem…
Igen jól látod vannak visszamaradásaim 10 osztályom van érettségim még nincs és már van egy vendéglátás beli szakmám ami gyors éttermi eladó étel eladó és tavaly kezdtem el az kereskedelmit Élelmiszer vegyi áru eladó sulit ami 3 éves és most járok a második évem elején. tehát a vizsga a szakmai nagy vizsga 2014 május júniusban lesz úgy van egy hét suli egy hét gyakorlat meló helyen boltban én most Matchban vagyok Kispesten de átalakulunk éppen Coop leszünk. igen vannak elmaradásaim és gyengeségeim gyengébb iskolába is jártam /járok ahol kevesebbet követelnek meg s úgy mond részképesség zavarban szenvedek egyes dolgokban igen jó vagyok még másban gyenge hiperaktív voltam még régen de hála Istennek kinőttem de részképesség zavar meg maradt!!! Nagyon őszinte voltam veled és remélem számíthatok itt rád ingyenesen mert sajnos nincs pénzem telefonálni!! Amennyiben rám állsz és szakítasz rám időt azt meg köszönöm és amiket írtál elfogadom!!!
Kívánom a Legjobbakat számodra!!
Szeretettel: Dániel

  Attila a 22.11.2012

  Kedves Dani,

  egy ideje foglalkozom az írásoddal. Azt nagyon köszönöm, hogy kéred, vegyelek fel, hogy foglalkozzak veled itt.

  Sok rész-kérdést feltettél, kicsi apró kérdéseket is. Jelenleg ki szeret Téged, Dani?

  A sorselemzés, karmakutatás nálam a szeretet kérdéseivel együtt hat. Ezért kérdezem.

  üdvözlettel, Attila
  446

Dani a 07.11.2012

Kedves Attila!!
Nem közép suli ez sima okjs Szakiskola Élelmiszer Vegyi áru eladónak tanulok s 2014 május júniusban végzek mert akkor lesznek majd szakmai vizsgák nappali tagozatos vagyok.
Már 21 éves vagyok Kedves Attila idén decemberben töltöm a 22 -őt .
Kérdéseim nagyon aktuálisak legalább is nekem nyílván hogy meg nézd a jövőm s válaszolj meg nézve a jövőmet a kérdéseimre vonatkozóan nem erőltethetem ki ha nem szeretnéd nem válaszolod meg!
Köszönöm azért minden jót egyben sajnálom is …
Üdvözlettel: Dani

  Attila a 08.11.2012

  Kedves Dani,

  köszönöm szépen a leveledet. Az életkor számításánál van egy valóságos életkor (én erről írtam) és van egy külső életkor (te ezt érzékeled magadból). Igen, különös, mind a kettőnknek -egyszerre- igazunk van. Tehát nálad a sors egy kicsit eltolódva, módosulva alakul. A nappali iskolai tanulmányaid vége és ezzel együtt néhány más dolog későbbre került, mint egyébként kellett volna.

  A szociológiában postadolescens jelenségnek hívjuk, amikor a serdülő kor kicsit kitolódik. De ettől nem kell rosszul lenni, ez egyfajta karmikus rendetlenség, ugyanis a karmába néha beleront valami. És ezeket nekünk vizsgálnunk kell, hogy kinél mi az eltérés, mert ma már szinte mindenkinél van valami rendetlenség, ami belekerült a karmába. És akkor segíthetünk, hogy jó legyen.

  Nálad tehát pont minden kicsit másként megy, mint jó lenne. De csak egy picit másként, nem feltűnően. És te is érzed ezt, amitől egy picit szétszórt tudsz lenni.

  Ha ezt a korrekciót el tudod fogadni a részemről, akkor nekivághatunk a sorselemzésnek, Dani.

  A Te szabadságod és az enyém is fontos – és örülök, hogy ilyen kedvesen válaszoltál.

  Nos, mi éget nagyon? mi a legaktuálisabb kérdésed?

  szeretettel, Attila

Dani a 02.11.2012

Tisztelt Attila!
Kérlek nagy szeretettel és szépen ha volna rám időd bővebben légy olyan kedves számomra egy bővebb s minden területre párkapcsolat szerelem anyagiak tanulmányaim az iskolai életben( most vagyok 2 . os élelmiszer és vegyi áru eladó boltosnak tanulok 2 évem van még így hátra) munka a gyakorlati helyemen sulis gyakszi hely Match de most átalakult a cég coop vette meg ) ismertségek kapcsolatok események történések stb minden érdekelne minden területen egy 2013 ra vonatkozó sorselemzésre kérnélek nagyon szépen nézz meg nekem mindent s mondd el mit látsz számomra 2013 ban sokat segítenél vele 🙂 ( Jelenleg egyedülálló vagyok)
Üdvözöllek kívánok számodra jó egészséget és minden szépet!!
Dani 1990.12.10.

  Attila a 07.11.2012

  Kedves Dani,

  akkor még középiskolás vagy? tehát ezekre a spirituális kérdésekre még bőven lesz időd. Ne haragudj, ha kicsit szigorú vagyok most kivételesen. Szétszórt vagy és ez folyton új dolgokba rángat bele. Hiába is mondanám meg neked a jövődet. Te legyén a saját jövőd. Te vess véget az ide-oda kapkodásnak. Ha most nagyon kamaszos a lelked, 18 és fél éves korodban már sokkal jobb lesz neked. A Te kérdéseid ugyanis akkor lesznek aktuálisak. Kicsit előre szaladtál a kérdésekkel. Szellemi témájú érdeklődésed aztán majd csak 21 éves korodtól lesz megválaszolva. A kérdéseidre addig nem szabad válaszolni.

  szeretettel, Attila
  446-os kódon bármikor elérsz adásidőben

Zsanna a 24.10.2012

Kedves Attila! Sorsfeladatom és karmám iránt érdeklődöm. A hűvös szellőcske a homlokam körül mit szeretne a tudtomra adni és ki Ő? Milyen spirituális feladatom van? Lesz-e boldog párkapcsolatom 610907,560707-tel mi a feladatom? Meghalt kisfiam hogy van? Élő gyermekemmel hogyan tudunk kilábalni az anyagi megszorításokból?
Köszönöm, áldás Önre!

  Attila a 07.11.2012

  Kedves Zsanna,

  a sorsfeladata nem más, mint a karma látása. Azaz majd annak a tisztán látó képességnek a megszilárdítása, ami által megláthatjuk saját tetteink jövőbeli karmikus következményeit? Ön lát ilyeneket?

  szeretettel, Attila
  446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Részletesebb ezoterikus útmutatást telefonon nagyon szívesen adok. Hétköznap fél 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is lehet. Csak akkor hívj, ha neked is jó.

Klára a 24.10.2012

Tisztelt Attila!Klára vagyok, 25 éves.Hogy fog alakulni a szerelmi életem?Elöre is köszönöm.Üdv:Klára

  Attila a 07.11.2012

  Kedves Klára,

  a szerelmi életével kapcsolatban telefonon tudok konkrétat mondani.

  Úgy látom, fizikai szinten nagyon jól megy, de kérdés, lelkileg, szellemileg milyen társat találna – és mit is akar a Klára?

  Szóval van az úgy, hogy pl. fizikai szinten nagy a szerelmi potenciál valakinél, csakhogy nem tud róla, mert szellemi társat keres magának az illető. És emiatt összekavarodnak a szálak, és azt hiszi magáról, hú de baj van, pedig nincs, csak ez egy illúzió.

  Test-lélek-szellem egységére nagyon jó a hastánc és a lovaglás.

  szeretettel, Attila
  446-os mellék

Csaba a 23.10.2012

Kedves Attila
Köszönöm a válaszát.
Valóban ezek a dolgok történnek velem.

Klára a 19.10.2012

Tisztelt Attila!Egy általános jóslást szeretnék.Elöre is köszönöm.

  Attila a 23.10.2012

  Kedves Klára,

  nagyon köszönöm a kérését. Az asztro centerben a hívóim sokszor csak ennyit mondanak elsőre, és nagyon szeretem, ha csak általánosan tudakozódnak a jövőjükről. Sokszor viszont visszakérdezek, vagy megkérem a kérdezőimet, mondják meg, mi az az egészen konkrét morális (erkölcsi) kérdés, ami izgatja őket. És nagyon érdekes, a hívóim általában szeretik ezt a visszakérdezést -és akkor el is mondják, mi a baj?

  Ha nincs semmi, vagyis minden jó, csak úgy általában kérdeznek – akkor szeretek előre nézni egy nagyon nagy időre előretekinteni. Mondjuk 30 évre, vagy akár 21 évre.

  Ezért most azt szeretném kérni, hány éves? mi a célja az életben? és hány évre szeretne betekinteni a sorsába? vagy éppen mennyi pénzt szeretne kapni? Mi az a nagy kérdés, ami most Klárának fontos?

  üdvözlettel, Attila

  Asztro tanácsadód személyesen: Attila 446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Hétköznap 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is figyelek rád. Csak akkor hívj, ha neked is jó.

Attila a 19.10.2012

Kedves Bea,

nagyon szép levelet írt nekem. Buddha a szeretet és a részvét bódhiszattvája volt, és amikor a buddha rangra emelkedett fel, nos, elindította a világban a szeretet törvényét. Ez a 8 ágú ösvény. Azonban honnan indul el ez az ösvény? Ezt hozta el Krisztus szelleme: a kozmikus szeretet lényegét. Viszont ha a szeretet ősforrásaihoz, vagyis a Bea szívéhez jutunk el, valaki oda bekerül: abból lesznek a szeretet kérdései!

Ezt úgy írom, hogy az ún. nemes nyolcrétű ösvény manapság megújult és a szeretet 8 kérdése lett belőle.

A valódi szeretet még feltételezi a jóságot is. Sajnos, ma még csak nemes vágyakozással tekinthetünk a jóságra, Bea. A Gautáma Buddha utáni következő Buddha -akit a Maitreya Buddhának mondanak-: nos, ő hozza majd el a jóságot nekünk, mert ő lesz az első keresztény buddha. Addig még sok víz lefolyik a Dunán.

A Duna szellemei sokat segíthetnek majd Beának. Ha eljár a Dunához.Ti. a jóság innen ered, a mi Budapestünk, akár mint a Föld rózsája, szíve – enyhíteni fogja Bea szívének fájdalmait.

Kicsit pesszimista lett a Bea levelének a vége, kicsit szomorkásra sikeredett…Én inkább azt kérdezném: honnan jönnek a szeretet kérdései?

Ha valakit megszeretünk, az soha el nem múlik. A szeretet soha el nem múlik. Minden elmúlik, a szeretet viszont megmarad. Minél több embert szeretünk egy adott földi életben, Bea, annál több szeretet lesz a világban. Viszont, cserébe, annál több szívfájdalmaink lesznek, sokat kell csalódnunk, nekünk a szeretet embereinek.

A lelki feldolgozásban még ezt teheti a Bea esetleg: szeretet nyújt másoknak, hiszen aki másokat felüdít, maga is felüdül.

Nem tudom, Bea, ki lehetett az az ember, aki fájdalmat okozott, és Ön most mit csinál az életben.

A megbocsájtás kérdése Tolsztoj szerint egyszerű: magunknak lehet megbocsátani, hogy előbb nem tettük meg.

Végtére is, nagyon sajnálom, hiszen én is meg tudok bántani másokat – na de hát tanulni jövünk a csillagokból, ide a Földre. Sok esetben csak jóval később derül fény egyes eseményekre, mi miért történt?

A szeretet kérdéseire jön válasz – néha várni kell, sokat kell várni, vagy máshonnan jön meg a válasz.

A szeretet kérdéseivel egyre többen és többen foglalkoznak, sőt, a Tarot 22 nagy arkánuma is ezen alapszik. Mindig azt a lapot küldik le nekünk tanulni (sorslapot), ami által szeretet képességünk fejlődhet – és ezért olyan népszerű a Tarot. A Tarot még jó lehet Beának – és természetesen majd másoknak sokat fog segíteni Bea.

üdvözlettel, Attila

Asztro tanácsadód személyesen: Attila 446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Hétköznap 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is figyelek rád.

  Bea a 19.10.2012

  Kedves Attila!

  Köszönöm a válaszlevelét. A szeretet 8 kérdésének ismerete önmagában nagyon kevés, csak egy gondolati síkon megfogalmazott feltevés. Ha a mindennapi életben képesek lennénk valódi, önzetlen szeretetre, akkor talán már nem születnénk le mindig, újra és újra erre a világra. Erkölcsi felemelkedésre, spirituális fejlődésre van szükségünk ahhoz, hogy a szeretet tudását, e magasztos célt valóban képesek legyünk megélni. A többi csak üres szó.
  Aki nekem fájdalmat okozott, azt az illetőt, az Ön szavaival élve próbáltam “felüdíteni”,amíg tudtam, amíg bírtam, de tőle sohasem kaptam. Ennek ellenére nem kívánok megváltozni, vagyis az “adni” tudás képessége továbbra is itt van bennem. Ami mégis más lett, azt a csorbát igyekszem kiköszörülni, hogy tudjak, akarjak kapni is, mert az egyensúly nagyon fontos e kettő között.
  Talán egyszer majd eljön az én időm. Ön szerint mikor számíthatok erre?
  Üdvözlettel: Bea

   Attila a 23.10.2012

   Kedves Bea,

   sajnos, ebben a mi korunkban csak jó gondolatokat lehet küldeni, és csak nagyon ritkán tudunk egészen konkrétan részt venni a kérdezőink életében – a válaszaink sokszor nem a lét szintjén érkeznek el, hiszen gondolatokban küldjük az energiát. Viszont a mai embernek meg kell tanulnia a gondolatokban élő és lüktető valóságot -valahogy megtalálnia. A mágikus lehetőségeink is megvannak, azonban itt belép a szabadság törvénye: mindenkinek a saját fejlődéséért kell a felelősséget elvállalnia.

   Gyanítom, hogy Bea ideje akkor jön el, és eljön biztosan, amikor nem csak olyan embernek akar adni, akitől nem kap vissza semmit se. Végtére is, Bea saját magának is adhat valamit: saját maga felé még tartozik valamivel.

   Ezt úgy értem, hogy a Nap-lény, a Fény-lény is akkor jön el, ha mi arra készülünk. És ha eljön, az nagy boldogság lesz. A beavatást a megvilágosodás előzi meg, azt pedig az előkészület. A Bea ideje mikor jön el? – íme:

   Azt hogy készíti elő a Bea?

   üdvözlettel, Attila

   Asztro tanácsadód személyesen: Attila 446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Hétköznap 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is figyelek rád. Csak akkor hívj, ha neked is jó.

Bea a 17.10.2012

Kedves Attila!

Az utóbbi időben a szeretet kérdései foglalkoztatnak. Ebben a témában szeretném a tanácsát kérni.

Úgy alakult az életem, hogy az az ember, akit a világon a legjobban szerettem, kilépett az életemből. Az érzés, amely bennem maradt, kitörölhetetlen és végérvényes: ez a mélyről fakadó szeretet. A csalódottság érzése, de ugyanakkor a megbocsájtás készsége is itt kavarog bennem, ezért nem egyszerű az én esetem. Van egy olyan tulajdonságom, amely különösen megnehezíti feldolgozni a történteket. Nem egykönnyen zárok be akárkit a szívembe, de ha már ott van, akkor képtelen vagyok kivetni onnan. Úgy is fogalmazhatnék, hogy befogadtam őt a szívem egy rejtett kis zugába, ahonnan semmiféle módon nem lehet kitépni. Ez az a képességem, mellyel az előző életekben formálódott teljes, igazi, valós lényének felismerni tudása révén, tisztán, őszintén, önzetlenül tudok szeretni. Embertársainkkal kapcsolatos tapasztalataink, érzéseink csak a jelenlegi életünkben összegyűlt ismeretségen alapulnak, de ez az én esetem az imént leírtak szerint működik. Ha kővel dobálna, sem lennék képes, csak kenyeret visszahajítani rá.

Talán az idő segítene feldolgozni, felejteni, vagy várjak, hátha megenyhül az illető szíve, és képes lesz valódi szeretetre? Üdvözlettel: Bea

Kriszta a 10.10.2012

Kedves Attila! Júniusban beszéltünk útóljára,én azóta kaptam egy Szellemgyógyászat oklevelet. Nem tudom,hogy mennyire emlékszik még rám.Úgy érzem nagyon sokat tanultam,és hiszem,hogy sikeresen sok embernek tudok majd segíteni.Most Anyunak a gyógyulásán dolgozom.Biztosan emlékszik rám, hogy ön is tanácsolta nekem ezt a tanfolyamot.Nagyon örülök,hogy elvégeztem,de azt is tudom,hogy még mindig fogok tanulni.Ön mit lát a jövőmre nézve?Tisztelettel:Kriszta.

  Attila a 23.10.2012

  Kedves Kriszta,

  igen, emléxem jól, én kardoskodtam, igenis, persze, hogy végezze el azt a tanfolyamot, és majd utána meglátjuk, mit lehet tenni. Akkor egy döntés megtámogatása volt a segítői célom, és köszönöm szépen, hogy visszajelzést kaptam.

  Szerintem most Kriszta jövőjében a szabadság kidolgozása lesz a feladat. Az a fajta szabadság, ami által Kriszta is szereti ezt az életet, jól benne áll az életben – és főleg, hogy össze tudja egyeztetni az önkéntes jótetteket a saját fejlődésével. Sose hanyagolja el saját magát.

  Mit akar tanulni még?
  üdvözlettel, Attila

  Asztro tanácsadód személyesen: Attila 446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Hétköznap 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is figyelek rád. Csak akkor hívj, ha neked is jó.

Csaba a 02.10.2012

Kedves Attila!
Azt szeretném megtudni, hogyan fog alakulni a szerelmi életem a közeljövőben, mit lát ezzel kapcsolatban?
Köszönettel Csaba

  Attila a 08.10.2012

  Kedves Csaba,

  köszi szépen a két kérdést. A párkapcsolat témája és a szerelmi életed érdekel most. Ne haragudj, ez nyilvános, amit válaszolok. És mivel sok zavaros, nem jó, negatív dolgot érzékelek felőled – és ráadásul a pozitívat, megoldásokat nem találom nélküled – ezt a kérdést csak veled együtt tudom kidolgozni. Hívjál fel -ha egyetértesz vele. Szóval fontos események előtt állsz, és remélem, a próbát ki fogod állni. Tudod úgy van: Te megoldod azt a feladványt, amit a sors eléd rak. A negatív eseményeket küldi le a sors, te meg azokat megoldod. És az után mindenki boldog lesz. A próba után lesz jó. De így nyilvánosan lehetetlen magántitkokat kiteregetni. Általánosságban: vigyázz, óvatos legyél. Tisztáznod lesz érdemes a magad és a partnereid céljait.

  Asztro tanácsadód személyesen: Attila 446-os melléken a 06 90 633 991 számon elérhető vagyok. Hétköznap 12 és 2 közt, illetőleg előre egyeztetett időpontban is figyelek rád.

  06 90 633 991 számon 446-os kódon Attila

  Csak akkor hívj, ha neked is jó.

Csaba a 01.10.2012

Tisztelt Attila!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan alakul a párkapcsolatom az elkövetkező időszakban. Mit lát ezzel kapcsolatban?
Válaszát előre is köszönöm!

Attila a 20.09.2012

Kedves Dani,

ő az igazi.

Persze, tudod, az emberi életútnak sok szakasza van: most ő az igazi. A szeretet, szerelem nem csak a másik emberen múlik, hanem saját magunkon is. Én és Te. Ki vagy Te? és Ki vagyok én? ez most nektek a nagy kérdés: amit Ti fogtok tudni megválaszolni. Ha Te a szerelmedet kérdezed: ki ő? ő el fogja neked azt mondani. Minden lény kimondja saját magát, még a fűszál is és a szél is. A titok, ami téged éget: az Én misztériuma. Te hiába keresed másban magad, saját magadat, énedet csak magadban találhatod meg. A Te igazi és valódi lényed Benned van, Dani!

Na és aztán egyszer csak magadat találod meg egy kedves lényben, egy másik emberben, a nagy Ő-ben. Ez is Te vagy.

És ő is benned van. A szerelmed titkos lénye szinte kihúzódik a testéből és mintha beléd költözne, érzed, ahogy, mint a Nap perzselő melege áthat és felizzít: Ez Ő.

Innen ismered fel, hogy az Igazit találtad meg: mintha a szíved legbenső zugából tör fel az ő varázslatossága, mintha benned kelne életre, mintha benned szólalna meg Ő.

Bár 20 év múlva tapasztalataid mást mondanak majd, Te azt még nem látod, mi lesz veled 20 év múlva. MOST Ő AZ IGAZI.

A szex, a barátság és az istennő mind együtt van Őbenne, ugye?

szeretettel, Attila

Oslo a 18.09.2012

Hello everybody! Nem tudom, hol kezdjem , de remélem, ez http://www.asztro-show.hu hasznos lesz nekem .. Majd gyere vissza!

Dani a 08.09.2012

Kedves Attila!
Nagyon szépen kérlek nézd meg nekem ha időd engedi.. meg köszönném jóindulatod:)
Kérdésem: Mikor találom meg az igaz szerelmet társamat az esetlegesen életre szóló házassággal végződő kapcsolatom s a viszonzott szerelmet? Jelenleg nagyon régóta építem a kapcsolatot egy leányzóval ( Lívia 1989.01.06.) Én Dániel 1990.12.10) Szeretem, őt és hiszem az igazim vagy is szeretném annak tudni hogyan látod komolyra fordulnak köztünk a dolgok van esély arra hogy ő is viszonozni fogja érzéseim és komolyodnak benne is a dolgok irányomban és húzni fog felém lehetséges hogy ő lesz a társam ? És Ő mit gondol rólam esetleg van e mellettem épít e mással is kapcsolatot van e valakije vagy hűségesen csak velem? Illetve ha nem Ő akkor mikor és kivel találhat rám a szerelem? Illetve ebben az évben Líviával mennyi időt fogunk tudni egymással tölteni találkozni ?
És mit látsz az életemben a tanulmányaim terén iskolai dolgokra gondolok most vagyok 2. os Élelmiszer és vegyi áru eladó kereskedelmin tanulok 2 évem van még ezzel együtt hátra ? hogyan látod milyen irányban fognak alakulni a dolgok s mire kell számítanom?
Kedves Attila tudom sok a kérdés de kérlek nagy szeretettel légy olyan Drága és jóságos itt meg válaszolni őket amennyiben tudod sajnos mostanában nem engedhetem meg magamnak hogy beszéljek veled telefonon…
Meg köszönöm jóindulatod előre is és bizakodok!!
Meg tisztelnél a válaszaiddal és nagyon szépen köszönöm hogy időt szakítasz rám!
Üdvözlettel: Dániel
Válasz ↓

Borbála a 02.08.2012

Kedves Attila!!! Bocsánatott kérek öntől, hogy régen nem válaszoltam. Számomra, most jött el a megdöbbentő valóság,Azt kérdezte tőlem, kik hoztak vissza a halálból? a csodálatos fényből? nagyon messziről hallottam a nevemen szólitanak, s aztán pedig a két gyermekem arca került lelki szemeim elé, később ugy ébredtem mintha semmi baj nem lett volna. Akkor én arra gondoltam ezért kellett vissza térnem,mert mert nekik még szükségük van rám, de éreztem nem valami furcsát, már nem az a személy vagyok mint ellőtte, békés, nyugodt, személyiség lettem. Hogy miért vezettek bele abba a balesetbe?szerintem azt kellet tenem, ugy kapok az álltal jelt? utmutatast?. Jelenleg 57-éves leszek pár nap mulva,10-én. mióta csinálom ezt?. Ha emlékszem már nagyon rég szinte gyerek koromtól,csak ép senki nemfigyelt rám ellégé, Néha néha volta a szüleimtől egy két célzások, s féltések. még annyit hozzá téve a fiam,9-én született, s ő is hasonló mint én,sőt erősebbek a megérzései,ő tudja, álltalam. A lányom pedig amikor irtam önnek akkor lett kismama,azt is mondtam neki,s kérdeztem tőle egydarabig eltittkolta,amig nem volt bene biztos, na most nekem van egy furcsa érzésem, ezzel kis angyallal, még nem merem ki mondani. Ő lenne a 7-dik a kibővitett család,s nem csak ugy mint unoka? Elnézést kérek öntől, hogy ilyen hosszura sikerült e levelem.Kösznöm türelmét,s válaszát várom. Tisztelettel Borbála.

  Attila a 20.09.2012

  Kedves Borbála,

  milyen szép az élet ugye? milyen jó, hogy kijöttél a csúnya helyről, ugye? és Te már tudod, ki vagy te. A neveden szólítottak. Az igazi neveden, a Te örökké való neveden. Tehát Te már többet tudsz az életről, halálról, Borbála.

  A kérdésedre igen a válasz. Ő a hetedik.Mit szeretnél?

  szeretettel, Attila
  446-os kódon sorselemződ, és a szeretet kérdéseidre figyelek, várom hívásodat

   Borbála a 23.09.2012

   Kedves Attila!!! Nagyon Szépen köszönöm válaszát.Igen sok mindent tudok, a mind két oldali életről. Eggyet viszont nem, a jelenlegi páromal meddig tart még a kapcsolatunk, oké is azt sejtem de szeretném kérni tanácsát,segitségét, hogy a tisztellettel maradjunk tovább is egymás iránt, szóval békesség, mert én nagyon ellene vagyok a haragnak. kérdezni szeretném, lessz még olyan kapcsolatom valaha, akivel egy sikon tudunk tovább haladni a jövőben, s ha igen nagyon sokára? Eőre is köszönöm válaszát.Tisztelettel: Borbála.

marika a 31.07.2012

Köszönöm Attila a válaszát . A szivműtétem jol sikerült egy éve már hogy tul vagyok rajta és jol érzem magam .Én ERDÉLYI vagyok de Pesten mütöttek mert itten Erdélybe nem vállaltak az orvosok . 3 eret cseréltek a Budapesti Város majori klinikán . Igen , láttam a fényt a mütéttem után már az intenziv osztályon voltam mikor a légzésem le állt és láttam magam amint az orvosok élesztenek ujra . Az ágyam mellet álltam és néztem mit csinálnak velem . A testem egy fény körbe volt , de mikor lélegezni kezdtem a fény kör eltűnt .Nagyon kellemes érzés volt szerettem volna akkor ott maradni . Isten áldja Marika.

Attila a 31.07.2012

Kedves Marika,

ha elvárjuk a jövőtől, hogy jobb legyen – mi tegyük jóvá a saját árnyékainkat. A jövővel kapcsolatosan Isten prófétáit érdemes tanulmányozni, mit ígért az Ön Istene? Tegye a jót másokkal, támogasson igazán rászorultakat és akkor bal kezébe elegendő pénze érkezik, mert Önnek pénzenergiát akarnak leküldeni az angyalok.

Személyesen 0690 633 991 számon a 446-os kódon elérhető vagyok hétköznap 13-14 óra között. Augusztus második felében szabadságra megyek, ha időnként felhív, szívesen megtanítom Önnek a pénz fehér mágiáját, mert egy angyal azt akarja, hogy Önnek le tudjon küldeni pénzenergiát.

Hogy sikerült a szívműtéte? Látta a fény-lényt?

Attila
446-os kódon
0690 633 991 – amikor az automata beszél, rögtön beütheti a 446-os kódot és azonnal elér engem.

marika a 18.07.2012

Tiszteletem ATTILA ha nem zavarom egy kérdésem lenne , özvegy vagyok egyedül élek tul vagyok egy szivmütéten . Mit várhatok a jövőtől lesz-e jobb életem ? Köszönöm ISTEN áldja meg Marika Erdélyből. 1955 02 04.

Borbála a 25.06.2012

Kedves Attila!!! Nagyon szépen köszönöm válaszát.Igen beszélgetek az Angyalokkal ezt sokan nem hiszik el, de nem baj. Kérdezi mi van az ébredéskor? megköszönöm hogy velem voltak, nagyon nagyon nagy lelki boldogság tölt el. Elkezdem az uj napot a munkával s mosolyogva szerettet sugárzok mindenki felé, nincs kivétel még ha a napok kicsit nehézkesen is menek, Várom a minden estét. Kérdezni szeretnék öntől egy két dolgot? Mennyire befolyásoja az életemet az, hogy hetedik gyermek vagyok? s még valami egy baleset kapcsán történt velem, nagyon csodálatos dolog amiből nem akartam visszajönni az az elmagyarázhatattlan gyönyörü fénycsőből, de mikor mégis viszajöttem,már nem az a személy voltam mint azelőtt.Mainapig vágyom vissza oda, az béke s nyugalom csend csak ott van. Viszatérve leveléhez,köszönöm a könyv nevét biztos hogy meg veszem s el is olvasom. A másik hogy azt mondja hat személy várja hogy tanitsam? hát négyről tudok s azt is nagyon várják a találkozásokat, de egy közülök féltékeny kicsit talán, mert ha kérdés megy az angyalokhoz,nekem már a szó elkezdésénél jön a valasz s az érzés.De szerintem az ő hite most meg ingot egy kicsit,talán nem is kicsit, ha arra a szintre vissza akar jutni ahol már volt, ugyan csak igen csak oda kel figyelnie mit mikor mit csinál. Sok idő kell még nékem hogy mindent jól és magabiztosan csináljak? Eddig nem volt aki segitsen. Köszönöm türelmét,Várom válaszát. Tisztelettel Borbála. Szeretném ha imél cimemre irna egy pár sort köszönöm.

  Attila a 05.07.2012

  Kedves Borbála,

  nagyon szépen köszönöm a türelmét, hogy megvárta a válaszomat.Az Ön életét elsősorban Borbála fogja meghatározni. A jövő nem mindig a múlttól függ. Ugye érti? Az más kérdés, miért éppen 7-ik? A 7 mindig is egy tökéletes fejlődést jelez, vagyis Borbálának a magán családi életére prófétikusan előre jelez valamit ez a 7-es szám. Hogy is mondjam, hogy jól mondjam? Szóval a családi életünk is más a 21. században, mint ami a 19. században volt. Más és új minták, lehetőségek adódnak, és ezek a családi formák is fejlődnek! Borbála olyan életet fog élni, amiben a család értelme kibővített lesz, vagyis abba sok mindenki belefér. Kik lesznek a Borbála családja? Nos, ahogy írta, a 7 fős kis csoportjából már 4 + 1 meg is van. Esetleg spirituális kísérőként a rendelkezésre állok és akkor más csak 1 valaki hiányzik! Erre utal a születési családjából az, hogy hetedik szülött.

  A többi kérdésére hamarosan válaszolok. Addig is egy érdekesség: ki hozta vissza a halálból? és miért vezették bele Borbálát abba a bizonyos balesetbe? és miért támasztották fel? Nagyon érdekes, mert a rózsakeresztes kereszténység egyik titka éppen ez: ezekben a klinikai halálélményekben egyrészt St. Germain áll a háttérben, másrészt az a bizonyos fény lény, akit megláttunk, ugyanaz, mint ami Szent Pálnak is megjelent a damaszkuszi úton! Egyre többen és többen élik át a mi korunkban ezt a damaszkuszi élményt, amikor magával a Nap-lénnyel találkozunk. Ki így, ki úgy. És ez indítja el St. Germain tanítványát a belső én-fejlődési úton.

  Hány éves? és hány éve csinálja ezt, amit magabiztosan szeretne csinálni?

  szeretettel üdvözli Önt Attila a 446-osról

Kriszti a 09.06.2012

Kedves Attila! A héten, távgyógyitással kezeltem egy 15 év körüli,kórházba fekvö beteglányt.Ugy éreztem nehezen tudom stabilizálni az állapotát,de végül is sikerült.Az orvosok elötte töbször ujra élesztették.Attila,erösitsen meg,hogy jól érzem?Hozzá segittem a gyógyuláshoz?Müködik ez nálam?Tisztelettel;Kriszti

  Attila a 20.06.2012

  Kedves Kriszti,

  nagyon szépen köszönöm, hogy megkeresett – ismét. Nos, újra meg szeretném erősíteni. Kriszti előtt egy tanulási lehetőség nyílik meg. Én szívesen tanítom. Orvos kollégák elmondták, olyan antropozófus orvosképzést csinálnak, amiben orvosok és egyéb terapeuták együtt tanulják meg a szellemi gyógyászatot. Aki gyógyítani akar -és tud is-, az tanulja meg a szakma szabályait. A gyógyító művészet egy ún. terápiás beavatáson múlik. És ezt ma már a szellemi világokból is leküldik az emberiség gyógyítása érdekében azokhoz, akik olyanok, mint Kriszti. Önnek is fontos döntéseket érdemes meghozni idén, vagyis a 2012-es évben. Ha Kriszti eldönti, hogy nem csak “ösztönösen” távolról gyógyít, hanem olvassa különösen a Lukács evangéliumot és gyógyítói oklevelet is szerez, akkor egy gyógyító, terápiás közösségben tevékenykedhet. Én ezt szeretném javasolni, nem baj?

  Nekem is van egy saját közösségem, ahol gyógyítóan tanulunk egymástól és befogadjuk a betegeket, fogyatékkal élőket is, bár nem orvosok vagyunk, hanem új terapeuták.

  Nagyon jó olvasni való Dr. Ita Wegman és Dr. Rudolf Steiner a gyógyító művészet kibővítése szellemtudományos alapokon c. kötete. Tudja, akinek a gyógyítói szellem megnyilvánul, ott egy fejlődés útja is megnyílik. Érti már, mit akarok közvetíteni Önnek a magas szellemi szférából?

  Van egy főszabály: a szakács főztjét nem a szakács hitelesíti. Ha a beteg kislány meggyógyul, az igazol vissza. Csak és kizárólag a gyógyult beteg adhatja meg a visszaigazolást. Jézusnak is megköszönték az ő betegei, hogy meggyógyította őket. Jézusban olyan horoszkóp működött, hogy Ő a kozmikus szférákkal közvetlen kapcsolatban állt, 30 és 33 1/3 éves kora között. Ezért ma minden beteg és sánta, vak, és még a lelki betegek is pontosan 3 1/3 év során meggyógyulhatnak mind. Ha a kislány esetleg szenvedett még az Ön távolról gyógyítása után, ne csüggedjen, kérem. Ugyanis lehet, hogy várni kell, de 3 1/3 év során be kell álljon nála egy nagy változás.

  Nos: mit mondott a lány Önnek?

  Elnézést kérem, mert a horvát tengerparton kellett részt vennem egy hetes szakkonferencián, ahol az európai gyógyászat kibővítéséért küzdünk az Európai Bizottság támogatásával. Sok-sok sikert, csak óvatosan, jó?

  tisztelettel Önnek rendelkezésre állok 446-oson gyógyítói asztrológiai tanácsadóként, mentoraként, szívesen teszem:

  Attila 446-os melléken

Borbála a 26.05.2012

Tisztelt Attila!!! Borbála vagyok. Sokan azt mondják rólam jók a megérzéseim, igaz olykor szoktam az angyalokkal beszélgetni lefekvés után, Nagyon joérzés azt elmondani nem tudom, Igaz Angyaltamfolyamot le tettem. Ön szerint mennyire vagyok ben a fénybe? lehet hogy a külfölre távozó nagybátyám is él? érdemes nékem többet foglalkoznom? Köszönöm meghallgatását,s válaszát. Tisztelettel Borbála.

  Attila a 30.05.2012

  Kedves Borbála,

  nagyon szépen köszönöm a kérdését és egyben elnézést kérek, amiért várnom kellett néhány napot a válaszadással. Ugyanis átvittem a kérdését még a pünkösdön és két választ is kaptam direkt Önnek. Az egyik az, hogy június elején a Vénusz tranzit során Ön meg fogja kapni a női szeretetenergiákat, amiket a további szellemi tanuláshoz fog kapni. A másik, hogy épp pünkösdre jelent meg az angyalok és emberek közötti rejtett, tehát titkos, okkult kapcsolatokról egy könyv (A szellemi hierarchiák és tükröződésük a fizikai világban Dr. Rudolf Steiner kutatótól). Ez Önnek személyesen két fontos dolog, amit a Borbálának “üzennek”.

  Boldogító elalvás előtt ezekkel a lényekkel beszélgetni, de mi van ébredéskor? A Borbála angyali beszélgető társai viszont éjszaka azt akarják, hogy ha felébred, ezeket az angyali tanításokat jó szociális érzékkel valósítsa is meg! Szociális környezetében új közösséget kell Önnek majd életre hívnia és ebben bízzon is, sikerülni fog. Ez az új közösség olyan alakú lesz pont, hogy emberek azt mondják majd: ez a Borbála angyalköre. 6 ember vár arra, hogy a Borbála tanítványa legyen.

  Ezt most hihetetlennek érezheti, de az angyali bőség energiákat látni fogja reggelente. És a könyvet azért mondom (de más könyv is jó), hiszen ha megtanulta, akkor tudni fogja, mit lát, hall.

  Ez nagyon egészséges és normális képesség, 100 éve még más volt normális. Öné a jövő, Borbála kedves.

  Ha a 446-os kódon majd megkéri, akkor egy külön tanfolyamban még szívesen megtanítok egy-két mágikus fogást, hogy a sorsot is előre lássa. És hogy egészen biztosan álljon meg a való világban.

  sok üdvözlettel:
  Az Ön személyes csillagászati segítője
  Attila
  446

Kriszti a 10.05.2012

Kedves Attila, nekem már több jós mondta, hogy nem értik mit keresünk mi ezen a környéken ahol most élünk, mert mi nem ide tartozunk.Szeretném tudni, hogy ezzel mire gondoltak.Van saját megérzésem, talán jól érzem? Tisztelettel:Kriszti

  Attila a 15.05.2012

  Kedves Kriszti,

  köszönöm szépen a kérdését. A Kriszti megérzéseiből hamarosan tisztán érzés is lehet. És, ha még fejlődik, tisztán látó és beavatott lehet Önből. Sokan nem is sejtik, mennyire közel állnak a megvilágosodáshoz. Valóban, a Kriszti sokfelé eljuthat, sokféle országban megfordulhat. Ha úgy szeretné, az angyal iskolámban szívesen megtanítom ezekre. Ezért itt a 446-os melléken még élőszóban kiegészítem a levelezésünket.

  Még egyszer köszönöm a kérdését. Esetleg volt már konkrét tapasztalata is az angyalokról?

  szeretettel üdvözlöm
  Attila, az Ön asztro tanácsadója
  446

Szilvia a 11.03.2012

Tisztelt Attila!

Szeretném megkérdezni, hogy az állítólagos pénztartozásom valós vagy a jóindulatommal az illető visszaél?

Üdvözlettel,
Szilvia

  Attila a 28.04.2012

  Kedves Szilvia,

  köszönöm szépen a kérdését? Természetesen az ön jóindulatával sokan visszaélnek, a pénzben sincs másképpen. Miért tartja nyitva ezt a védtelen oldalát? Miért hagyja, hogy abuzálják?
  szeretettel: Attila

  ági a 07.11.2012

  Jónapot:)1990.04.13 az egészségembe segitene eléggé sok gondom volt már sajnos .és még egy kérdésem lenne mikor lessz kisbabám a közeljövöben lessz?KÖSZÖNÖM

Hagyj hozzászólást

*