Fehér Fény

Fehér Fény

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 303
Technikák: Tisztánlátás
Specialitások: Angyali üzenet, Család, Egészség


67 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Kedves Dávid! A reményt feladni nem szabad soha, negatív gondolatait blokkolja saját magát! Blokkoldása utoljára… Fehér Fény a 25.04.2016

Üdvözöllek, Fehér Fény vagyok.
Több mint 20 éve foglalkozom energiákkal.

Szakterületem az átkok, a rontások, a megszállók, az ártó szellemek felismerése és eltávolítása. Minden negatív energiát, átkot eltávolítok Rólad, ha erre kérsz, és ha tudsz erre elegendő időt szánni.
Kezelem a depressziótpánikbetegségeket is, és ezen kívül megtisztíthatom a csakráid és kitisztíthatom az aurád is, valamint kívánságodra energiával is feltölthetlek a mindennapi problémák leküzdéséhez.

Egészségi állapot feltérképezést is végzek, megmondom, mely szerved, testrészed beteg, gyenge, gyógyításra szoruló, és ha igényt tartasz rá, szívesen segítek meggyógyulni. Erősségeim közé tartozik a csakrák tisztítása-harmonizálása és a gyógyulásodnak elősegítése pozitív energiákkal. A fájdalom mindig a sejt, szerv, testrész jelzése az agynak, hogy nem kap elegendő életenergiát. Ennek nem az a helyes kezelése, ha gyógyszerekkel elnémítjuk a jelzést, hanem meg kell szüntetni az energiahiányt!

fehér fény jós, fehér fény

Egyébként még Prána Nadi gyógyító nagymester is vagyok, foglalkozom szellemgyógyászattal, szellemsebészettel, angyalkommunikációval is.

Igény alapján mindezek mellett a szokásos jóslásokat is adhatom, amit egyébként eszközök nélkül, tisztánérzőként, az Égiekkel történő kommunikáció alapján végzek.

Kiemelkedő élettapasztalataim segítségével életviteli, gazdasági, párkapcsolati kérdésekben is a segítségére lehetek, csak hívj, hogy segíthessek!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

 

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés

A felhasználók hozzászólásai (67)

Dávid a 22.04.2016

Tisztelt Fehér Fény én Dávid vagyok.1979.04.19-én születtem.Azt szeretném megtudni, hogy mikor jön el a szerelem az életembe és, hogy megtalálom-e még valamikor azt a lányt aki szeretni fog? Mert volt egy lány akit szerettem,de ő nem érzett úgy irántam ahogy én, és elküldött.Sokáig fog haragudni rám emiatt?Néhány hónapja érdeklődtem ebben a kérdésben.Akkor azt mondták,hogy hamarosan megtalálom az igazit,de még azóta sem történt semmi.A hamarosan sok mindent jelenthet.Meglehetne ezt egy kicsit pontosabban jósolni? Napok hetek múlva? Már kezdem feladni a reményt,hogy valaha is boldog lehetek. Mi van,ha már elszalasztottam az alkalmat, hogy találkozzak a hozzám illővel? Köszönettel Dávid.

  Fehér Fény a 25.04.2016

  Kedves Dávid! A reményt feladni nem szabad soha, negatív gondolatait blokkolja saját magát! Blokkoldása utoljára mikor volt? Szerintem szükség lenne rá, akkor nagyobb eséllyel vonzhatja be a szerelmet is! Ahhoz, hogy pontos válaszokat tudja adni, szükségeltetik, hogy felkeressen, akkor tudok Önre hangolódni. Várom a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), 303-as kódon!

Tünde a 10.01.2016

Kedves Fehér Fény!Érdeklődni szeretnék,hogy rajtam és a férjemen van-e átok vagy rontás vagy valami rossz szellem/negatív energia/?Férjem:1957.12.17. Én:1964.04.13.Köszönöm szépen

  Fehér Fény a 10.01.2016

  Kedves Tünde! Azt látom, hogy több olyan ember is van a környezetükben, akiknek a negatív energiája az Önök életére is kihatással van! Ezektől fontos mielőbb megszabadulni és elmondom azt is, hogyan teheti ezt meg. Csak kérem, hogy keressen fel a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p), 303-as kódon!

Józsi a 18.09.2015

Kedves Fehér Fény! Szeretném megtudni hogy van-e rajtam rontás,átok , v. valami ami befolyásolja az életemet
születési korom : 1975.06.20
ikrek vagyok

  Fehér Fény a 18.09.2015

  Kedves Józsi! Világosan látszanak blokkok és negatív energiák, amiktől meg kell szabadulnia, hogy az élete minden területén bekövetkezzen az a pozitív változás, aminek el kell jönnie és meg van írva a sorsában! Ha felkeres a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p), segítek Önnek ebben! Fehér Fény, 303

Olivia a 17.04.2015

Kedves Fehér Fény !
Szeretném megkérdezni van -e rajtam illetve anyukámon rontás vagy szellem ?
Anyukám 1971 08 10
Én pedig 1997 03 26
Előre is köszönöm válaszát !

  Fehér Fény a 19.05.2015

  Kedves Olívia!
  Van jó, meg rossz hírem…
  A jó, hogy egyikőjükön sincs sem átok, sem rontás.
  A rossz, hogy mindkettőjükön vannak “elhalt lelkek”, vagy másként nevezve: szellemek, kísértetek, s ezen kívül még az édesanyján negatív energiákat is érzékelek.
  Mikor látja, h. elérhető vagyok, hívjon föl a 303-as melléken (legyenek ott MINDKETTEN!) megtisztítom Önöket ezektől a nem odavaló entitásoktól, amitől fizikailag s lelkileg is AZONNAL jobban fogják érezni magukat. S az életük is hamar egy jobb vágányra állhat át.
  Várom a hívásukat,
  üdv,
  Fehér Fény

terezia a 18.12.2014

Kedves Feher feny .
Parnapal ezelot. beszelgetunk telefonon csak sajnos megszakadt a vonal es nemtudtam ont viszahivni. A ferjemel egyut beszeltunk onel hogy vann e rajtunk atok vagy rontas. . Szeretnem megkerezni hogy sikerult e leveni rolunk az atkot es a rotast es a halot szélemet? Es szereném megkerdezni hogy sikerult e leveni? Terezia vagyok 1984-07-30 szuletem a ferjem Kalman 1956-04-28 szuletett. Elore is koszonom szepen

  Fehér Fény a 12.01.2015

  Kedves Terézia!
  Bár sajnálatos módon a beszélgetésünk megszakadt, azért a rituálét még éppen szerencsésen befejeztem.
  De őszintén remélem, hogy azóta már meg is tapasztalták, hogy egy kicsit könnyebb egészségileg. Az anyagi vonalon az előre lépéshez feltétlenül kell mindkettőjük hite, s elszántsága, hogy javítsanak a saját helyzetükön. S ez nem azt jelenti, hogy elszántan várják a csodát, hanem mindketten meg is tesznek mindent az előre lépésük érdekében. S mivel már a korábban ott lévő visszahúzó erőket eltünntetteüm, ezért MINDEN ESÉLYÜK megvan az előrelépésre.
  SOK SIKERT!
  Hívni pedig akkor tud, ha itt a honlapon azt látja, hogy elérhető vagyok. Legtöbbször adásidőben, de időnként esténként is dolgozom.
  Üdvözlettel,
  FF

terezia a 14.12.2014

Kedves Feher feny mikor hivhatnam ont?

Levente a 11.12.2014

Kedves Fehér Fény! Szeretném megtudni hogy van-e a családtagjaimon rontás.

  Fehér Fény a 12.01.2015

  Kedves Levente!
  Rossz hírem van: a válaszom IGEN, van a családja tagjain rontás.És Önön is.S akárcsak a családtagjain, Önön is érzékelek olyan negatív energiákat, amely elsősorban az egészségüket támadja.
  Mint már oly sokszor leírtam: Mindenkinek csak akkor tudok segíteni, ha ő maga kéri.
  Ezért, ha felhív a 303-as melléken – amikor itt a honlapunkon látja, hogy be vagyok jelentkezve, szívesen megoldom az Ön problémáját. A családtagjaiét pedig akkor, ha ŐK MAGUK kérik. S ez lehet ugyanaz az alkalom is, akár egyidejűleg megoldhatjuk a problémájukat.
  Várom a hívás(uka)t,
  üdvözlettel,
  FF

Éva a 26.11.2014

Kedves Fehér Fény!Érdeklődnék van e rajtam rontás illetve szellem?1963.04.20 ha igen letudná e venni?

  Fehér Fény a 05.12.2014

  Kedves Éva!
  Egyrészt megnyugtat(hat)om, nincs Önön sem átok, sem rontás.
  Másrészt azonban elkeserít(het)em, mert olyan negatív energiákkal van tele, amelyek – elsősorban – az egészségét támadják. Ha felhív a 303-as melléken, akkor megtisztít(hat)om ezektől, s az eredményt AZONNAL érzékelni fogja a közérzete s a hangulata változásában. Várom a hívását,
  FF

terezia a 08.11.2014

Kedves Feher Feny! Szeretnem ha rolam ha van atok levene es a paromrol is . O is bele egyezet hogy ontol kerjunk segitseget. Tereziai vagyok 1984-07-30 szuletem a paromat Kalmanak hivjak 1956-04-28 szuletett. Elore is koszonom a segitseget. Szeretnenk ha sokkal jobb eletunk lenne .

  Fehér Fény a 05.12.2014

  Kedves Terézia!
  Már sokaknak leírtam, hogy csak SAJÁT, SZEMÉLYES kérés esetén van módom segíteni bárkin is. Önöknek, a párjával együtt, FELTÉTLENÜL fel kellene hívniuk a 303-as melléken, mert Kálmánon egy rontás, míg Önön pedig egy ennél is súlyosabb, nagyon durva átok van, amit valószínűleg az a(z egyházi közösség) tett Önökre, akiknek a mágikus kötését szintén érzékelem Önön. Emellett ráadásul mindketten nagyon veszélyes negatív energiákkal is terheltek, amik előbb-utóbb az egészségüket is tönkreteszik. Ha együtt felhívnak (a 303-as melléken), akkor egy füst alatt mindkettőjüket megtisztít(hat)om.

Józsi a 30.10.2014

Üdvözlöm Tisztelt Fehér Fény !

Szeretném a segítségét kérni!
Bizva abban , hogy tud nekem használható írányt mutatni,mert sajnos egy hatalmas nagy hüjeséget csináltam azt hiszem !
Megismertem egy lányt az interneten és nekem ő így a képei alapján is nagyon szimpatikus , de én neki nem vagyok ,mert sajnos hazudtam neki és azt hiszem ezzel nála mindent tönkre tettem ,ami az esélyeimet ileti ,mert nekem nagyon tetszik ez a lány a neve kitty 97.12.01. a születési ideje elvileg csak barátként tud elképzelni engem , de én szeretnék akár többet is persze normális keretek között !
Arra szeretném kérni önt, hogy segítsen nekem , hogy hogyan tudom kiengesztelni ezt a lányt ,mert tanácstalan vagyok és félek , hogy elkúldene engem és eléggé fáj is nekem , hogy hazudtam neki még ha nem pont szándékosan hazudtam neki !

Legyen kedves írja meg, ha megkérhetem , hogy mikor hívhatnám fel a problámámmal ?
Várom mielöbbi válaszát !
A segítségét elöre is köszönöm szépen !
Üdvözlettel: józsef

kati a 16.10.2014

kedves fehér fény legyen kedves a negativ energiát eltávolitani hivni nem tudom nem szégyelem anyagi ok miatt.semi nem sikerűl az életbe a családba ,nem tudom az okát kati 58 11 22 mária 54 07 18 richárd 93 03 13.nagyon köszönöm

  Fehér Fény a 27.10.2014

  Ráadásul, ahogy azt is írtam már másnak, mindenki csak saját magára kérheti a tisztítást, mert senkinek az életébe nem nyúlhatunk bele az ő kérése, engedélye nélkül.
  KÖSZÖNÖM

Ildi a 03.10.2014

Tisztelt Fehér Fény!
Legyen szíves írja meg lát-e szellemet Balázson, 77.12.07, mert ő úgy érzi, hogy van, meg a fekvőhelye jó helyen van, meg lehet állapítani, vagy csak a helyszíni mérés után. Köszönöm válaszát.

  Fehér Fény a 27.10.2014

  Kedves Ildi!
  Balázs “valamit” érez. S nem alaptalanul. A szokásos értelemben vett “szellemek”, amik alatt a meghalt emberek lelkét szokták érteni, nincsenek rajta.
  Ellenben ennél sokkal nehezebben kezelhető “NEGATÍV ENERGIÁK”, energialények terhelik, amelyek valószínűleg gyakran okoznak neki derékfájást, szempanaszokat és vagylagosan fej/nyak/vállfájást IS.
  Ráadásul ezek leggyakrabban nemcsak fizikai, de lelki nehézségeket is okoznak.
  Ezektől, ha Ő MAGA jelentkezik nálam a 303-as melléken, szívesen megszabadítom.
  Ahogy lejjebb egy válaszomban írtam már: “Mert senkinek az életébe nem nyúlhatunk bele az ő kérése, engedélye nélkül.”
  (Mellesleg ezek a negatív energiák Önt is terhelik! Ön is kérheti SAJÁT MAGÁRA a segítségemet.
  S, ha együtt hívnak, egyszerre is megoldhatjuk a problémát 🙂 )
  Várom a jelentkezésüket!
  FF

Katalin a 09.09.2014

Tisztelt Fehér Fény! Bogdán Katalin és Tore vagyunk,szeretnénk meg kérni,hogy szíveskedjen meg nézni hogy 5 éven keresztül nem beszélgettünk senkivel és nem volt senki körülöttünk ezért kérjük az Ön segítségét hogy nézze meg hogy a férjem érzi hogy van hatalma csak nem kapott tanítást.Köszönettel Bogdán Katalin és férje Tore legyen szíves SÜRGŐSEN válaszoljon és majd felhívjuk hogy mit sikerült tenni ez érdekében.

MARIKA a 25.08.2014

Kedves Fehér Fény, üdvözlöm Önt.1961 06 11-én születtem,tele vagyok kétségekkel a párkapcsolatom, az anyagi helyzetem terén.Bízom benne, hogy a pénzbevonzási rituálém segíteni fog,csak az a baj, hogy nagyon siettetném a katasztrófa elkerülése miatt.Sikerülni fog?A válaszát megköszönöm, sajnos hívni nem tudom. Hálásan köszönöm a válaszát.

  Fehér Fény a 05.09.2014

  Kedves Marika!
  Sajnos nem lehet a problémát úgy megoldani, hogy nem beszélünk. Akárhány pozitív szertartást végezhet, amíg Önön egy rontás van, (mint most!) addig az felülír minden pozitív rituálét. Ráadásul egyéb negatív energiák is terhelik. Ha megkeres a 303-as melléken, megtisztíthatom mindezektől és elindulhat afelé, hogy anyagilag és érzelmileg is felemelkedjen – ha megtesz érte mindent. De tudomásul kell venni: Az nem megy, hogy mástól várjuk a segítséget, s mi magunk nem teszünk bele energiát! Oldja meg, hogy beszélhessünk, s én is megoldom a rám eső feladatokat.

Katalin a 24.08.2014

Tisztelt Fehér Fény! Ugy történt ahol laktunk 2009-ben állítólag tojással rontást küldtek a családra ráadásul állítolag a kislányon nagyon erős volt ez a rontás a jósnő akihez jártunk azt mondta hogy akár meg is halhat,majd mi féltünk és elhittük amit mondot ugynevezett kölcsön kenyér vissza jár mágiát használt és elhitette velünk hogy égi hatalmat kaptunk mi elhittük hogy kaptunk hatalmat meg kértük hogy akkor tanítson de nem tanított évről évre nem tudom mi történt az életünkkel a párom keze elkezdett kopni 5 évenkeresztül nem beszélt velünk senki a párom ugyérzi hogy látnoki képessége van csak nem tudja hasznosítani legyen szíves megnézni hogy igaz vagy sem 2014.06.28-án jártunk hozzá utoljára megint főzöcskézett valamit csak ő hozzá jártunk senki máshoz legyen szíves SÜRGŐSEN megnézni (Tore:1970.09.16 Kati:1970.02.27 Józsi:1996.09.26 Aurora:2008.08.25 Ifj.Tore:2007.01.03) legyen szíves megnézni hogy amikor utoljára jártunk ehez a Sásdi idősebb házas párhoz,hogy ártottak-e.Tisztelettel:Bogdán Katalin Pécsről.

  Fehér Fény a 05.09.2014

  Kedves Katalin!
  Azt hiszem, Ön is tudja már, hogy mekkorát hibázott, amikor nem az Asztro-center képzett szakértői, hanem egy szélhámos „segítségét” vette igénybe.
  Sajnálatos módon családja minden tagján, így Önön is megtalálható a rontás, s a legtöbbjüket még elhalt lelkek (ezeket szokták szellemeknek, vagy kísérteteknek is nevezni) is terhelik. Ezért van az, hogy rendszeresen fáradtak, a gyerekek nyűgösek, s néha indokolatlanul hisztisek is lehetnek.
  De mindezeken túl még negatív energiák is terhelik Önöket, amitől rendszeresen derékfájásuk, esetleg fej-, nyak- vagy vállfájásaik is lehetnek, s a kedélyállapotuk is rendkívül szélsőséges, hullámzó lehet.
  A párjának talán vannak kialakulófélben lévő extr aszensz képességei, – amit ő látnokinak nevez – de ezekre még nem alapozhat semmilyen véleményt, ítéletet, mert nagyon rendszertelenül és megbízhatatlanul jelentkeznek.
  Töltse fel a kártyáját, és mindenképpen keressen fel a 303-as melléken, mert nehéz munka vár ránk, hogy az egész családját megtisztítsuk…

edit a 18.07.2014

Tisztelt Feher Feny. Edit vagyok 1968.12.10. Szeretnem a segitseget kerni hogy milyen rontas van raktam es a csaladomon,ha tud kerem segitsen mert sajnos nincs lehetosegem hogy hivjam koszonom

  Fehér Fény a 23.07.2014

  Kedves Edit!
  Valóban jól érzékelte a bajt. Sajnos azonban ez még az átlagosnál is nehezebb az Ön szempontjából, mert több generáción áthúzódó “családi átok” (valójában rontás) nehezíti az Ön és családja helyzetét. Ráadásul az Ön mentális és fizikai egészségét terhelő negatív energiákat is érzékelek Önön.
  Én megteszem, amit ebben a helyzetben tehetek Ön(ök)ért, de:
  Bármennyire is nehéz, oldja meg, hogy feltölti a telefonját és felhív a 0690 633 991-es számon, (485 Ft/p) üsse be a 303-as kódot, hogy véglegesen megoldjuk ezt a problémát!
  Üdv,
  FF

Katalin a 03.07.2014

Tisztelt Fehér Fény!
Szeretném kérni a segítségét magam és családom részére,
Szeretnénk megtudni hogy milyen átok vagy rontás van az egész családon.

  Fehér Fény a 07.07.2014

  Kedves Katalin!
  Önnek – valószínűleg egy valamikori vetélytársnőjének köszönhetően – a párkapcsolatán van egy rontás. Azonban bármennyire is a boldog párkapcsolat megakadályozása volt ennek a rontásnak a célja, természetesen az élete összes többi területére is negatív hatással van. Ezen kívül még “elhalt lelkeket” (szellemeket/kísérteteket) és más negatív energiákat is érzékelek Önön.
  Ha szeretne mindezektől megszabadulni, nagyon szívesen segítek. Óriási változást hoz az Ön életébe! (Töltse fel a telefonját, és) HÍVJON a 303-as melléken!
  Üdv, FF

georgina a 25.06.2014

Udv!Erdeklodnek hogy tavaly meg voltam e atkozva mert sok allatom halt meg abban az evben egymas utan…Most is van rajtam atok?koszonom

  Fehér Fény a 07.07.2014

  Kedves Georgina!
  Az a szomorú helyzet Önnel kapcsolatban, hogy bármilyen szokatlan is, Önön NINCS semmilyen átok v. rontás.
  Viszont: az Ön gazdaságát, munkáját TERHELI egy rontás, amit egy vetélytársa tett Önre. Ez nem kifejezetten Ön ellen, hanem az anyagi tevékenysége ellen irányul, – vagyis pl. ha továbbértékesítené a gazdaságot, épületet, állatokat, stb. az átok nem maradna Önnel, hanem ezen a tevékenységen! De ettől mindenképp érdemes megszabadulni, amiben szívesen segítek, ha felhív a 303-as melléken. Üdvözlettel FF

Dániel a 23.06.2014

Kedves Fehér Fény Szeretettel Üdvözlöm!
Legyen olyan kedves itt az oldalán meg nézni ezt a két területet a számomra.. Hálás köszönetem Önnek mindezért!
1. Most fejeztem be végleg tanulmányaim s megszereztem szakmám ami Kereskedelem ( élelmiszer és vegyi áru eladó (bolti eladó) De már van egy vendéglátós szakmám is ami Gyorséttermi és étel eladó) Jelenleg nagy munkakeresésben vagyok mint pályakezdő nem egyszerű elhelyezkedni. Kérem legyen olyan jóságos nézze meg nekem hol milyen módon milyen irányba alakul a karrierem az életem és találok a munkát ha igen merre s milyen lehetőségek jönnek fel az életemben?
2: Mikor találom meg a hozzám illő segítő társat társamat barátnőt és mikor lesz változás ilyen téren az életemben vagyis találkozás egy hölggyel akivel lehet komoly kapcsolat mert egyedülálló vagyok s milyen körülmények között s mikre kell számítanom ilyen területen?
UI: Nagyon kérem legyen olyan jó indulatú hozzám hogy amennyire idejében belefér részletekben meg nézi nekem mindezeket amiket kérdeztem itt sajnos anyagi szűkös helyzetemből kifolyólag nem tudom önt felhívni kérem szíves megértését és itteni segítségét. ( Azt tudom hogy nincs rajtam se ártó negatív energia se rontás se szellem se semmi ilyesmi.)
Köszönettel és tisztelettel: Dániel 1990.december.10.

Isten Áldjon Meg Kedves Fehér Fény!! Kívánok Jó egészséget és jó munkát!

  Fehér Fény a 07.07.2014

  Kedves Dániel!
  Az élete menete elsősorban az ÖN döntéseitől függ. Azt nem várhatja, hogy mindig mások oldják meg az Ön életét.
  Választott magának egy szakmát, induljon el ezen az úton, s KEMÉNY MUNKÁVAL kitűnő lehetőségei lesznek ahhoz, hogy egy remek karriert fusson be.
  Ehhez minden segítséget megkap az égiektől, de mindig tennie is kell érte! Járjon utána, keressen, s rövid időn belül lesz lehetősége DOLGOZNI. Ragadja meg az alkalmat, ne válogasson, ne hezitáljon túl sokat!
  A végleges párkapcsolat még várat magára. Az Ön sorsában előbb az anyagi világban kell megteremteni az egyensúlyt, utána érkezik el az érzelmi területen is a megoldás.
  Tudom, hogy nincs sok pénze, viszont az Univerzumban SEM lehetséges mindig csak kapni. Az energiaáramlásnak kölcsönösnek KELL lennie.
  Ezért hívjon fel (a 303-as melléken), hogy az Önön lévő rontást és egyéb negatív energiákat letisztítsam Önről – mert sajnálatos módon ROSSZUL TUDJA. Bár ártó szellemek VALÓBAN nincsenek, rontás és egyéb ártó negatív energiák vannak 🙁 !
  Várom a jelentkezését,
  üdv,
  FF

Anett a 22.06.2014

Tisztelt Fehér Fény !
Mit lát mit érez Tamás irántam,mit szeretne tölem- kialakulhat párkapcsolat,őszinte , mikor keres meg? Üdv.Anett

  Anett a 07.07.2014

  Kedves Fehér Fény !
  Tudna-e nekem is pár szót mondani?Üdv.

  Fehér Fény a 10.07.2014

  Kedves Anett!
  Tamás vonzódik Önhöz, de a félelmei és a le nem zárt múltja akadályozzák az Önök közt alakulandó kapcsolatot. Részletesebb információval akkor tudom segíteni, ha felhív a 303-as melléken.
  Üdv,
  FF

Imréné a 13.06.2014

Kedves Fehér Fény!
Irén 52.03.27.

Visszatérő álmaim vannak.
Álmomban látogatnak meg a csládom tagjai. Teljesen valóságosnak tűnik az álmom, mintha valóban itt lennének, még beszélek is hozzájuk. Reggel senki mnincs itt.
Mi a jelentése az álmomnak?
Köszönöm.
Irén 52.03.27.

  Fehér Fény a 17.06.2014

  Kedves Asszonyom!
  Nem véletlenül kommunikálnak Önnel a “hozzátartozói”.
  Valójában a szeretteinek a lelke a fizikai testük halála után itt ragadt, s éjszakánként “beszélgetnek” Önnel. Nagyon fontos lenne ezt a helyzetet megoldani. Egyrészt, mert különben továbbra is rendszeresen fáradtan fog ébredni, másrészt ezeknek a lelkeknek is vissza kellene térniük a Fénybe. Ebben tudok segíteni Önnek, ha felhív a 303-as melléken.
  Üdvözlettel,
  FF

Ildikó a 07.06.2014

Kedves Fehér Fény!Szeretettel üdvözlöm.Ildikónak hivnak (1974.02.18.).Párkapcsolatomról szeretnék kérdezni,hogy hogyan alakul a jövőben?István (1964.11.22.).Legyenszives még ha megnézné,hogy van e rajtunk rontás vagy átok?Hálás szivvel köszönöm.Sok szeretettel Ildikó.

  Fehér Fény a 17.06.2014

  Kedves Ildikó! Bár ez a kapcsolat korántsem látszik zökkenőmentesnek, de a csillagok jelenlegi állása szerint még jó darabig együtt lesznek. Sem átok, sem rontás nincs egyikőjükön sem, de mindkettőjükön olyan negatív energiákat érzékelek, amelyek elsősorban a fizikai és a mentális egészségüket veszélyezteti. Ha felhív a 303-as melléken, akkor az Ön problémáján segíthetek. Istvánnak is tudok, de csak akkor, ha ezt ő kéri.
  Ahogy lejjebb egy válaszomban írtam már: “Mert senkinek az életébe nem nyúlhatunk bele az ő kérése, engedélye nélkül.”
  Várom a jelentkezésüket,
  FF

kati a 21.05.2014

kedves fehér fény szeretnék segitséget kérni egy ismerősömnek sándor 54 05 20 nagyon fáj a háta karja.köszönöm.

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Kedves Kata!
  Sándoron egy rosszindulatú egyénnek “hála” egy rontás van. Ezen kívül “elhalt lelkek” – más néven “szellemek” – is terhelik, csakúgy, mint negatív energiák. Ezektől mind megszabadítom, – ha felhív, és Ő kéri.
  Mert senkinek az életébe nem nyúlhatunk bele az ő kérése, engedélye nélkül.
  Egyébként Önnek is szüksége lenne egy hasonló tisztításra. Ha felvív a 303-as melléken, Önt megszabadíthatom az életenergiáit fogyasztó “szellemektől” és negatív energiáktól.
  Üdv, FF

Reka & Szandra a 18.04.2014

Üdvözlöm Fehér Fény! Az lenne a kerdesem,hogy leteznek-e szellemek? Hogy tudnank megidezni egy szellemet?

  Fehér Fény a 12.05.2014

  A kérdés csak az, mit nevezünk szellemeknek. A leggyakrabban használt értelemben, – ahogy valószínűleg Önök is értelmezik, – a korábban a Földön élt emberek ittragadt lelkeit hívják szellemeknek.
  Viszont sokan nem tudják, h. az elhunyt szeretteik lelke valóban ittragadt-e, avagy ténylegesen visszatért a “fényhazába”, ahová mi emberek, pontosabban az emberek lelke tartozik.
  Így legtöbbször olyan lelkeket próbálnak megidézni, akik valójában nem a földi világhoz tartoznak már.
  Ilyen esetekben pedig SOHA NEM A LELKEK jelentkeznek a “megidézők”-nél, hanem a Sötét Oldal képviselői.
  Aki pedig megidézi ezeket a “szellemeket”, maga is a Sötét Oldal illúziókeltő játékainak eszközévé, és MINDIG azoknak a NEGATÍV erőknek az ÁLDOZATÁVÁ válik.
  MINDIG.
  Nagyon kevés mágus rendelkezik olyan erővel, hogy uralni tudja ezeket az erőket.
  Tehát NE próbálkozzanak!!!
  Ez nem játék!
  Ha felhív(nak) a 303-as melléken, többet is megtudhat(nak) erről a kérdésről.

natasa a 02.01.2014

kedves feher feny natasa vagyok es pen ugyben szeretnek joslast es parkapcsolatban.szuletesem.1992.08.29 koszonom

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Kedves Natasa!
  Úgy érzékelem, Ön hajlamos arra, hogy egy helyben járjon és újra és újra beleessen ugyanazokba a szituációkba.
  Ideje lenne már előrébb lépnie!
  Hívjon fel a 303-as melléken, hogy segíthessek abban, hogy meg tudja változtatni a reakcióit az élet kihívásaira!
  S ehhez egy kis gyógyító, tisztító energia is jól jöhet!
  Jelentkezzen,
  üdv,
  FF

Ildikó a 14.09.2013

Kedves Fehér Fény.Ildikó 1969.04.28, Azt szeretném kérdezni hogyha a az átoktól megszabadultunk ahhoz hogy tovább is rendben menjenek a dolgaink szükséges a blokkot feloldani?Ha van szükség a feloldására kérném szépen segítsen .Kénék még csakra tisztítást.Köszönöm.

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Kedves Ildikó!
  Ha felhív a 303-as melléken, akkor tudok segíteni. Szánjon rá időt, s a csakratisztítást, s a különböző blokkoktól megszabadítást elvégezhetjük!
  Üdv,
  FF

Ildikó a 17.08.2013

Kedves Fehér Fény.Ildikó vagyok 1969.04.28.Nagyon szeretnék segítséget kérni.Ingatlanunkat szeretnénk Salontán Romániában eladni.Szeretném ha rásegítene abban hogy a vevő mihamarabb jöjjön s tudjuk Édesanyámmal eladni a házunkat.Szeretnénk már költözni.Szeretnék ozitív energiát kérni magamnak s Anyukámnak Máriának 1945.júl.24.Köszönöm Ildikó

Ildikó a 19.07.2013

Ildikó.69.04.28.Salonta- Kedves Fehér Fény.Nagyon örülök,hogy olvastam magas tudású képességét.Igen is hiszem az égiek segítségét.Éltem már lehetőségükkel,segítségükkel.Nagyon sok nehéz problémákon segítettek át,s még van előttem biztos néhány.Most is nagy tervet viszünk véghez.Ehhez fogom kérni az ön segítségét.Remélhetőleg mihamarabb .Addig maradok tisztelettel Ildikó

zoltan a 19.07.2013

anjagi es csaéadi problemaimra hogy tudnak tanacsot kapni

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Kedves Zoltán! Hívjon a 303-as melléken, hogy segíthessek! Ott megbeszélhetjük, hogyan, mi módon tud előrébb lépni. Üdv,
  FF

zoltan a 19.07.2013

anjagi es csaladi problemakkalkapcsolatban szeretnek tanacsot kapni

  zoltan a 19.07.2013

  a penz a hazbol kifojik-elfojik mint a viz es a csaladfovel es a gyerekekkel is megromlott ez vegett a viszonj

viki a 10.07.2013

Kedves Fehér Fény!

Sok rossz ért, és tudom hogy nem véletlen!
Mit is írhatnék mivel nehéz megfogalmazni a sok rosszat ami egész életemben ért születésem óta!
Sajnos az életben én már nem tudom hogy egyáltalán van-e ki út, remélem hogy ön megmutatja a fehér fényt s valóban eltöröl minden rosszat végérvényesen.
Viki.35.

  Fehér Fény a 29.05.2014

  hívjon, Hívjon, HÍVJON!
  Kedves Viki!
  Tudok segíteni, de csak akkor, ha felhív a 303-as melléken.
  A helyzete, bár kétségtelenül nehéz, de nem olyan tragikus, mint amilyennek érzi. SEGÍTEK, hogy érezze a javulást.
  Üdv,
  FF

Anikó a 29.10.2012

77.03.16 Kedves Segítő! Szeretnék segítséget kérni a blokkjaim és annak következtében kialakult kinövésem feloldásában.Én már próbálkoztam ezzel az utóbbival,de nem lett sikeres.Köszönettel Anikó

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Kedves Anikó!
  Akkor tudok segíteni, ha felhív és megbeszéljük, mi a teendő. A 303-as melléken általában az esti órákban el tud érni. S akkor rengeteg segítő, tisztító energiával is támogathatom az öngyógyítását.
  Üdv,
  FF

zsanna a 25.10.2012

Kedves Fehér Fény! Szeretnék gyógyító energiát kapni minden téren. Szeretnék a mostani helyzetből kilépni, hogy minden irányban jobb legyen az életem.
Kérek iránymutatást. Nagyon szépen köszönöm!

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Kedves Zsanna!
  A helyzete súlyos, de van megoldás!
  Ne hagyja el magát!
  Küzdjön!
  Ha felhív a 303-as melléken, ígérem, rengeteg energiával tudom segíteni, hogy megszabaduljon a hátráltató erőktől.
  Üdv,
  FF

timi a 25.07.2012

kedves fehér fény szeretnék gyógyitó energiát kapni a szememre és csakra tisztitást előre is köszönöm:)

  Fehér Fény a 30.05.2014

  Kedves Timi!
  Nagyon szívesen segítek, s a szeme állapotán, s a látásán is tudunk egy kicsit javítani.
  Ehhez azonban szükséges, hogy beszéljünk. Hívjon fel, a 303-as melléken, az esti órákban a legtöbbször megtalál. S ekkor még sok olyan (élet)területen is tudok Magának segíteni, amire nem is gondolna.
  Várom a hívását,
  FF

Sándor a 27.01.2012

Köszönöm a segítségét. Sokat segített, s hátamban szinte elmult a fájadalom.
Érzem a pozitiv energiákat magam körül. Miután eltávolitotta a negativ energiákat körülöttem.

  Fehér Fény a 29.05.2014

  Köszönöm a pozitív visszajelzéseket, s ha újra szüksége lesz rá, szívesen segítek legközelebb is!
  Üdv,
  FF

Sándor a 27.01.2012

Üdvözlöm Fehér Fény nem tudom émlékiszik e rám,ma beszéltünk telefonon, péntek 27-én.
Köszönöm a segítségét, eltávolitotta a környezetemből a negativ energiákat, és a hátam sem fáj azota szinte teljesen elmult a hátfájásom. És ami a legfontosabb érzem magam körül a pozitiv energiákat.
Mégegyszer nagyon köszönöm, önt fogom legközelebb is keresni

Hagyj hozzászólást

*