Liliána

Liliána

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 948
Technikák: Kártyajóslás, Tisztánlátás
Specialitások: Család, Egészség, Pénz


2 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Kedves Liliána ! egyszer már kértem a segítségét,sok mindent elmondott és meg is érkezett. Most újból kérném… Margit a 24.09.2014

Szeretettel köszöntelek!

Liliána vagyok, több évtizedes tapasztalattal, született képességgel rendelkező jósnő, tisztánlátó médium.

A velem született képességeimnek, intuícióim folyamatos fejlesztésének, a tanulásomnak köszönhetően abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak az életükben felbukkanó problémák megoldásában.
36 éves spirituális tanácsadói munkássággal a hátam mögött, több hitelesen bizonyítható médiafelkérésnek eleget tettem, nyilvánosan próféciát mondtam, mert pontosan tudom, hogy kinek, mikor, milyen segítségre van szüksége!
Egyértelműen különbséget tudok tenni a valóság és az illúzió között.

A jövő kivetítésére saját nevemmel jelzett beavatott cigánykártyát és tarot kártyát használok, melyek megerősítéséhez az angyalok üzenetét kapom.
Tisztánlátó, tisztánérzőként megkérdőjelezhetetlenül látom a bekövetkezendő eseményeket, érzem a történések pontos végkifejletét.
Jártas vagyok az okkultizmusban, a mágia több ezer éves tudományában is, amit hosszú pályafutásom során 100%-os hatékonysággal tudok működtetni.
Álmaimban rendszeresen jelennek meg később beteljesülő történések, amelyek nem csak közvetlenül engem érintenek, ezek jósló álmok, jelenések azokról a bekövetkezendő eseményekről, melyek a világ valamelyik országában rövid időn belül megtörténnek.

Gyakran veszik igénybe a szolgáltatásaimat peres ügyek során, hiszen meg tudom mondani, hogy a bírósági perben kinek a javára születik ítélet, hogy ez az ítélet kedvező-e a kérdező számára?
Számtalan üzleti vállalkozás fellendítésében segítettem már, így visszajáró felső vezetők, politikusok, közéleti személyiségek igazolják a munkám hitelességét.
Európa több országában elismerik a tevékenységemet, de elismernek a távolabbi egzotikus országokban is, akik ismernek, több évtizede hozzám fordulnak és kérik a segítségemet.
Csak kérnie kell és én segítek! Nincs olyan élethelyzet, amire nincs megoldás!

Csak ki kell nyújtanod a kezed felém, és én odaadom a kulcsot, amivel a zárt falakon is ajtókat nyithatsz!
Mindenre van megoldás! Fordulj hozzám bizalommal!
Szeretettel, megalapozott tudással és 36 év tapasztalatával várom, hogy Neked is segíthessek, hogy Te is megtapasztald azt, amit már több 1000 vendégem megtapasztalt: milyen boldognak, sikeresnek lenni, bőségben és jólétben élni!

 

Liliana

A felhasználók hozzászólásai (2)

Margit a 24.09.2014

Kedves Liliána ! egyszer már kértem a segítségét,sok mindent elmondott és meg is érkezett. Most újból kérném a segítségét, nagyon válaszút előtt állok. Köszönöm:2014.09.24

viki a 07.05.2014

Kedves Liliána!
A jövőtől félek. Nem csoda aki mindig rossz körülmények között élt és csak szerencsétlenség érte , nem számít semmi jóra. Én sajnos ebben a cipőben járok. Ön a soraiban a jövő kivetítéséről ír. Szeretném ha nekem kivetítené, Azt is látom olvasom hogy 30 -év van a háta mögött, remélem hogy a tapasztalata gyakorlata nem csak a jövőmet látja , de így a távolból tud nekem segíteni tanácsot adni. Valamint szeretném ha egy védő bűbájt küldene nekem, rontás levételt végezne az érdekemben , és azoknak az érdekében akik tényleg közel állnak hozzám. Kedves Liliána azt hiszem ha belenéz a kártyákba biztos vagyok benne hogy megfogja a fejét és azt mondja Igen segítenem kell mert még ilyet nem láttam ! Remélem hogy így lesz!.Köszönöm Viktória.77.10.25.

Hagyj hozzászólást

*