Luca

Luca

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 315
Technikák: Asztrológia, Kártyajóslás, Tisztánlátás
Specialitások: Család, Munka, Pénz


Üdvözöllek, Luca vagyok!

Minden ember feladattal jön le a Földre, de az utat nem mindig látjuk tisztán, sokszor zűrzavaros és nehézkes. Igaz, ma már tudom, hogy az én feladatom az, hogy közvetítsek az emberek és az angyalok között, de az elején én sem figyeltem a jelekre. A képességeim már kislány koromban jelentkeztek, de ezt inkább tehernek éltem meg. Az angyalok az életünk minden területén részt vesznek, csak tudni kell velük bánni és kommunikálni. Szépen lassan nekem is megmutatták, hogy igenis komoly feladatom van, mégpedig az, hogy segítsek azoknak az embereknek, akiknek szükségük van rá. Az Ő segítségükkel megváltozhat az életed!

Bevonzhatod az egészséget, gazdagságot, szerelmet, békét. Én megtaníthatlak erre, mint ahogyan a távol-keleti bölcsesség is mondja: „Ne halat adj az éhezőnek, inkább tanítsd meg halászni!”. Az angyalokkal való kommunikáció egyszerű és veszélytelen abban az esetben, ha tudjuk, hogyan is tegyük. Vannak olyan angyalok is, akik gátolják életünk menetét számos területen, ezért segítek a jó angyalokat melléd és családod mellé állítani.

Munkám során nem csak az angyalokkal való kommunikációt sajátítottam el. Az álomfejtés és a kártyavetés is a szakterületembe tartozik. Több éves tapasztalatomat adom át, mint ahogyan azt már rengeteg embernek tettem. Visszajelzésekkel igazolt a természetfeletti képességem, amit megtapasztalhatsz Te is, ezért itt vagyok, hogy segítsek! Rossz álmok gyötörnek vagy álmaid jelentésére vagy kíváncsi? Akkor hívj, segítek!

Ha úgy érzed, hogy a jövőd kilátástalan és nem tudod, mi vár Rád, legyen az pénz, szerelem, egészség, munka. a kártyavetéssel megtudhatod. Engedd meg, hogy közösen változtassunk sorsodon!

Hívj bizalommal a 315-ös kódon!

Hagyj hozzászólást

*