Rycardo

Rycardo

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 371
Technikák: Asztrológia, Kártyajóslás
Specialitások: Angyali üzenet, Pénz, Rituálék


4 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Kedves Józsefné! Ne keseredjenek, de úgy látom, hogy valami akadályozza a fia sikereit. Segíthetek benne, megnézem,… Rycardo a 26.08.2016

Szeretettel Köszöntelek !

Több éves tapasztalattal  rendelkezem, mint Médium.
Velem született Áldás az Angyalokkal való Gyógyítás is .
Fehér tisztító mágiákat,pénzrituálékat is végzek.
Ingatlanok energetikai tisztítását is vállalom.

Ősi Átkok,rontások,kötések,fekete mágiák,szellemek és démoni szférák levételével is foglalkozom. A különböző átkokat, rontásokat és kötéseket is megérzem. Sok tapasztalatot szereztem már ezen a téren,és a fent említett negatív dolgok, tehát az átok, a rontás és a kötés mentálisan,egészségileg és pszichésen,negatívan hat az emberi szervezetre. Élete bármely területére kihat az ártó romboló energia.

Kártyajóslással Angyalok üzeneteivel és  cigány kártyával is foglalkozom.

Elsősorban kártyajósként tevékenykedem, de a kártyavetési ismereteimen kívül természetesen más ezoterikus képzéseken is részt vettem illetve jelenleg is folyamatosan képzem magam.

Ha úgy érzed,hogy az életed bármely területén nem mennek a dolgaid, és egy helyben toporogsz, akkor itt a lehetőség,hogy segítséget kérj Tőlem. Nagyon fontos,hogy ne várd meg, hogy az életed romokban heverjen. Minél előbb kérj segítséget !

Szívesen segítek Neked abban,hogy életed ismételten nyugodt,kiegyensúlyozott és harmonikus legyen!

 

Csaba, 73 éves, Balatonszemes

Köszönöm Önnek Rycardo, hogy anyagi segítséget nyújtott Nekem, és idős koromra gond nélkül élhetek végre!

Klaudia, 41 éves, Tata

Mindenféle gyógymódok után Rycardohoz fordultam, és hálát adok az égnek, hogy ezt megtettem, mert angyalok segítségével gyógyított meg engem, pedig súlyos beteg voltam!

szerelem, párkapcsolati jóslás, párkapcsolati elemzés, csillagjegyek és a párkapcsolat

A felhasználók hozzászólásai (4)

Józsefné a 14.08.2016

Kedves Rycardo! Fiam 1998.03.01.született nagyon el van keseredve mert már harmadjára nem sikerült a kresz vizsgája szeptember 13-án fog újból vizsgázni szeretnék tudni h sikerül e neki vagy nem.Előre is köszönöm a válaszát.

    Rycardo a 26.08.2016

    Kedves Józsefné! Ne keseredjenek, de úgy látom, hogy valami akadályozza a fia sikereit. Segíthetek benne, megnézem, mi okozza pontosan, és el is hárítok előle minden akadályt. Ezt úgy tudom elvégezni, ha felkeres a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)! Várom szeretettel!

Ágnes a 07.12.2015

kedves Rycardo! köszönöm a segítséget. lemerültem sajnos

    Rycardo a 08.12.2015

    Kedves Ágnes! Örülök, hogy segíthettem Önnek! Bármikor kérdése lenne vagy tanácsra lenne szüksége, várom szeretettel a 371-es kódon, 06 90 633 991-es telefonszámon (485 ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*