Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szív

10 jel arra, hogy ő az igazi!

Dátum: 15.05.2015

Nagyon szereted a párod, de nem vagy benne biztos, hogy együtt fogtok megöregedni? Elmúlt már a kezdeti bizsergés és attól tartasz, hogy véget ér a kapcsolatod? Ne aggódj, ha egymásnak vagytok teremtve, akkor biztosan együtt maradtok, és az alábbiak alapján eldöntheted, hogy a kapcsolatotok mennyire erős és meddig lesztek még együtt.

 

Régóta egyedül élsz? Nézd meg ITT, nincs- rajtad szerelmi kötés!

 

1, 1., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Ha valóban Ő az igazi, akkor azt a hangulatot és érzést, amelyet a kapcsolatotok elején átéltetek, bármikor fel tudjátok idézni azzal, hogy elmentek ugyanabba az étterembe/kávézóba, ahova annak idején jártatok, megismételtek olyan tevékenységeket, amelyekre szívesen emlékeztek vissza.  Ha ezáltal nem sikerül újra előidézni a szerelmet, akkor nem a nagy Ő-vel élsz együtt és kérd ki jósaink véleményét, kérj tanácsot tőlük, akár egy online jóslással is megtudhatod, hogy érdemes-e még időt és energiát fektetned a kapcsolatotokba.

2, 2., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Közös az érdeklődési körötök, és szívesen hallgatjátok egymás történeteit? Valamilyen történetet már sokszor elmesélt a párod, de Te ezt nem hozod fel neki, hanem türelmesen végighallgatod újra meg újra? Ha ez csak a Te részedről van így, és a párod gyakran letorkol, hogy ezt mesélted már és mondj valami újat, akkor sajnos előfordulhat, hogy számára nem Te vagy az igazi társ. Kérj egy szerelmi jóslást, és tudd meg, hogy mennyire szeret Téged a párod és, hogy mik a tervei  Veled.

 

Karola jósnő üzenete CSAK Neked, olvasd figyelmmel IDE kattintva, akkor is ha szingli vagy, akkor is, ha kapcsolatban élsz!

 3, 3., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Szerettek kettesben lenni? Ha nyaralni mentek, inkább kettesben, vagy barátokkal indultok útnak? Persze annak is megvan a maga varázsa, ha az ember a barátaival nyaral, de ha egy évben csak egyszer van lehetőségetek kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből, és ezen az egy- két héten nem csak ketten szeretnétek lenni, hanem társaságban, akkor ez egy intő jel, hogy ti mégsem vagytok duál párok és talán szakítanotok kéne.

Tündér Lili, kód 954, legjobb jós, jósnő, médium, tisztánlátó

4, 4., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Minden nap elmondja, hogy szeret, és havonta virágot vesz Neked? Ez sajnos még egyáltalán nem jelenti azt, hogy Ő az igazi. A virágot sokan bűnbánásuk jeléül vásárolják kedvesüknek, egy görbe éjszaka után. Ezzel enyhítik lelkiismeret furdalásukat. Vajon őszinte veled a párod? Tudd meg, hogy  megszokásból mondja-e, hogy szeret, és járj utána, hogy van-e rajtad kívül más nő az életében. A  06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) megtudhatod az igazat!

5, 5., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

 Befejezitek egymás gondolatait? Nem egymás szavába vágva türelmetlenül, hanem kiegészítve azt, amit a másik mondott, mintegy olvasva egymás gondolataiban. Ha ez gyakran előfordul, akkor Ti bizonyára ikerlángok vagytok. Az ikerlángokról bővebben a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc) tudhatsz meg többet!

6, 6., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Megnevettetitek egymást? Emlékszel, amikor gyerekkorodban elkezdtél nevetni és nem bírtad abbahagyni, a könnyed folyt, a hasad fajt és nevettél, mégis megállás nélkül? Ha a párod megtud téged így nevettetni és Te is Őt, akkor nincs miért aggódjatok. Biztosan egy hullámhosszon vagytok és ez életetek végéig kitart.

boldogság, szerelem, egészséges kapcsolat, kiegyensúlyozott párkapcsolat

7, 7., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

 Ugyanazokat a könyveket, filmeket kedvelitek? Hallottam már olyan párkapcsolatról, ahol mindkét fél más és más filmet szeretett, ezért bár egymás mellett ülve, mindenki a saját laptopján nézte a másik számára teljesen érdektelen filmet. Azt állították, ez így rendben van, hiszen tiszteletben tartják egymás ízlését és egyikük sem tukmálja a másikra azt a filmet, amit Ő szeret. Nem, ez egyáltalán nincs így jól. Ha Ti is így nézitek a filmet, akkor a Ti kapcsolatotok is nagy veszélyben van!

8, 8., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

 A szabadidőtök 90%-át egymással töltitek. Ha ezt a mondatot elolvastad és nem kellett utána számolnod, hogy mennyi időt vagytok együtt, mert rögtön tudtad, hogy a szabadidőtök nagy részét egymás társaságában töltitek, akkor Ő az igazi a számodra.

szív, szívek, repülő szívek, jóslás, ezotéria, párkapcsolat, szerelem

9, 9., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi, kilenc

Kikéritek egymás véleményét munkahelyi problémákkal, egyéb konfliktusok megoldásával  kapcsolatban? Megfogadja a tanácsod, vagy meg sem kérdez, hanem inkább a  barátai véleményére kíváncsi? Te vagy az első, akit felhív, ha valami jó dolog történik vele, pl. előléptetés, fizetésemelés? Ha az előbbi két kérdésre igen a válasz, akkor a Ti kapcsolatotok  a legjobb úton halad. Ha a két kérdés közül egyikre vagy mindkettőre nemmel válaszoltál, akkor sajnos gondok lehetnek a közeljövőben. Előzd meg a bajt, és kérj egy szerelmi jóslást a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

10, 10., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi, tíz

 Az utolsó és egyben legfontosabb jel arra, hogy Ő az igazi, hogy bármilyen gondod van, bármennyire is el vagy keseredve, ha meghallod a hangját, megnyugszol és egy pillanatra elfelejted a gondjaidat. Ha ennek az ellenkezője történik, és még idegesebb leszel tőle, akkor sajnos nem Ő számodra az igazi szerelem.

Ha nem érzed azt, hogy teljes mértékben megbízhatsz a párodban, kérd párkapcsolati tanácsadóink segítségét, hogy valóban megbizonyosodj arról, hogy  egymásnak teremtettek-e vagy sem! Szakembereink, akik már nagyon régóta foglalkoznak az ezotéria ezen ágával, egy jóslás keretében fényt derítenek minden párkapcsolati kérdésére. Kértél már jós segítségét annak érdekében, hogy jobbá tegye kapcsolatod? Bátran hívd Ágnest vagy Xalent a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és a teljes boldogság nem várat tovább magára!

Eléred jósainkat külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*