Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

12 karma-törvény, ami megváltoztatja az életedet!

12 karma-törvény, ami megváltoztatja az életedet! (I. rész)

Dátum: 24.10.2015

A karmát és a törvényeit a legtöbbször leegyszerűsítik az ,,amit adok, azt kapok” alapszabályra, pedig, ha csak erről szólna a karma, akkor az egész életünket egy hullámvasútként élnénk, és soha nem érhetnénk el a nyugodt élet, és a teljes harmónia állapotát, hiszen az ember képtelen arra, hogy folyamatosan csak jót cselekedjen és csak jót adjon.

Mégis van 12 törvény, amelyet betartva elérhető a teljes lelki béke és boldogság, az az állapot, amikor nem kell semmitől tartani, és úgy anyagi, mint spirituális értelemben, teljes lesz az életed!

Tudd meg, hogy mi a karmikus feladatod a csillagjegyed szerint! Kattints IDE!

 

A karma 12 törvénye:

 

1.  „Ki mint vet, úgy arat.”

Amit adsz az életnek és az Univerzumnak, azt kapod vissza az örök körforgás törvénye szerint. Az viszont nem igaz, hogy ha valakit megbántasz, becsapsz, akkor majd előbb-utóbb Téged is becsapnak, és át kell élned azt, amit okoztál. Ez a negatív karma kiváltható, ha őszintén megbánod, és gondolatban egy meditáció során elnézést kérsz attól, akivel konfliktusod volt. Természetesen segít egy karma oldás is, amelyet ide kattintva kérhetsz a kollégáinktól.

.

2. A teremtés törvénye.

Te is teremtesz nap mint nap a gondolataiddal. Amit gondolsz, az vagy, amire vágysz, azzá leszel. Ezért fontos a gondolataidat folyamatosan ellenőrizned, és időnként egy gondolati nagytakarítást tartanod. Teremthetsz szerencsét és pénzt az életedbe. Kollégáink segítenek Neked egy gondolat és lélek tisztítással, hogy csak és kizárólag pozitív dolgokat vonzz be az életedbe!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

3. Az alázat törvénye.

Mindannyian egyformák vagyunk, mint a rét virágai, egy tőről fakadunk, csak annyiban különbözünk, mint a fűszerek az ételben.  Ha Te úgy gondolod, hogy több vagy jobb, illetve kevesebb vagy bárkinél is a Földön, akkor ezzel a karma törvényét sérted meg. Nem szabad ítélkezned mások felett, mert ha ezt teszed, a karma törvényei szerint hasonló labdát dob Neked is az élet, amellyel nem biztos, hogy szebben, jobban tudsz majd játszani annál, aki fölött ítéletet mondtál.

Vajon hányszor éltél már? ITT megtudhatod tesztünkből!

 

4. A fejlődés törvénye.

Folyamatos fejlődésen megyünk keresztül, a lelkünk sokkal többet tud erről, mint az elménk vagy a fizikai testünk. Negatív erők és emberek akadályozhatják a fejlődésed. Ezektől szabadulj meg még ma! Kérd a kollégáink segítségét, ők megtisztítanak a negatív energiáktól! A pletyka és az irigység fekete energiát teremtenek. Ne pletykálj, ne hallgasd meg mások rosszindulatú beszámolóit. Ha teheted, ne irigyelj senkit, és azt se kívánd, hogy Téged irigyeljenek mások, mert az ő gondolataik negatív, romboló hatással vannak az életedre!

5. A felelősség törvénye.

Nem hibáztathatsz mást semmiért, ami a Te életedben történik, mert mindenért Te vagy a felelős! Mint, ahogy egy vállalati középvezető sem tolhatja a felelősséget az alkalmazottakra, amikor jelentést tesz a főnökénél. Nem foghatja rájuk, hogy miattuk nincs bevétel, mert az Ő felelőssége, hogy bevétel legyen. Ugyanígy Te sem hibáztathatsz senkit, ha az életed zátonyra futott, csak saját magadat, és nem is várhatod, hogy megmentsenek, ha Te nem teszel ennek érdekében semmit sem. Neked kell kimásznod abból a helyzetből, amiben most vagy, a teljes felelősségvállalás tudatával hívd a 06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc), és segítünk!

 

6. Az összefüggés törvénye.

Minden mindennel összefügg az Univerzumban, és a Te mikrokozmoszodban is. Ha valamit teszel, annak azonnal hatása van valamire, annak a valaminek meg egy más valamire, és mint a dominó, folyamatos hatás és kölcsönhatás működik az életünkben. Egymástól több ezer kilométer távolságra is hatással lehetünk egy másik élőlényre. Ennek tudatában kell élned és eszerint kell megválogatnod a szavaidat és a cselekedeteidet is!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha valami rossz történik az életedben, az bizonyára valami nagyon jó dolognak az előszobája. Tudd meg, mi az a jó dolog, ami vár még Rád, és ha úgy érzed, többször is megszegted a karma törvényeit, akkor kérj egy karma oldást most a kollégáinktól!

 

ITT találod a folytatást, a másik 6 karma törvényt!

 

Ha személyre szabottan szeretnéd tudni, hogy mi az életfeladatod, milyen terheket hoztál magaddal előző életeidből, akkor hívd Ágnes jósnőt vagy Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc)! Ők segítenek az oldásban és a tisztításban is!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (1)

eva a 05.11.2015

mindenkinek csak jot tettem az eletben en pofonokat fajdalmat kaptam vissza csak es terez anya vagyok tovabra is mert segitek az embereknek …..nekem soha senki csak az irigyseg bog az emberekbol mikor a szemukbe nezek. nagyon elszomorit de ugy van…..

Hagyj hozzászólást

*