Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

12 karma-törvény, ami megváltoztatja az életedet! (II. rész)

12 karma-törvény, ami megváltoztatja az életedet! (II. rész)

Dátum: 19.11.2015

Hihetetlennek tűnik, de igaz. Létezik 12 olyan törvény, amelyet betartva boldog, kiegyensúlyozott életed lehet. Gondolkodj el mindegyik törvényen, és ha úgy érzed, beépítheted a mindennapjaidba, akkor tedd ezt. Meg fogsz lepődni az eredményen!

Az első 6 törvényt ITT olvashatod.

 

7. A koncentráció törvénye

Az emberi elme képes ugyan egyszerre több dologra is figyelni, de mindig van egy kiemelt, a többinél fontosabb dolog, amire figyelni szokott. Legyen ez a kiemelten fontos dolog egy pozitív esemény vagy fordulat. Mindig olyan dolgokra koncentrálj, ami jót és pozitívat hoz az életedbe. Természetesen a gyász és a szomorúság is része az életünknek, de intézd úgy, hogy ezeknek az érzéseknek kevesebb energiát adj, helyette a szeretet, boldogság és elégedettség érzését kiváltó cselekvéseket részesítsd előnyben.

8. A nagylelkűség törvénye

Más néven ,,Ami az enyém, a tiéd is” törvénye. A világ, a föld és a javaink mind közösek, aki úgy gondolja, hogy ebből egy rész csak az övé és nem osztozik rajta, a karma törvényét sérti meg.

Ne ragaszkodj tárgyakhoz és pénzhez, tekints rájuk úgy, mintha ideiglenesen ajándékba kaptad volna őket, amit majd valamikor vissza kell adnod, át kell adnod valaki másnak. A tárgyakhoz való görcsös ragaszkodással egy negatív karmát teremtesz magadnak, és ezért a sors kényszerít rá, hogy lemondj ezekről. Például hirtelen egy tűzvész során elveszítesz mindent, amiért egész életedben dolgoztál.

Ha nem tudsz adakozni, akkor nehezen indul be az anyagi helyzeted. Adj a a tiedből másoknak, így nem kell tartanod a negatív karma következményeitől. Ha jólelkű vagy és szívesen adsz másoknak, de mégsem működik az anyagi helyzeted, akkor kérj egy tisztítást, mert erős blokk lehet a pénzügyeiden!

Tudd meg ITT, mi a karmikus küldetésed a csillagjegyed szerint, és kutakodj előző életeid után ITT, mert könnyen lehet, hogy előző életedből hozott karmikus terheket cipelsz!

 

9. Az “itt és most” törvénye

Ne rágódj a múlton és ne élj a jövőről szövögetett álmaid hálójában, mert a múlt már nem módosítható, a jövő, a holnap meg nem biztos, hogy eljön. A jelen, az, ami most van, amit most élsz meg, az a legértékesebb pillanat! Légy jelen az életedben, és ne kívülről szemléld életed eseményeit. A jelenlét a legértékesebb ajándék a sorstól, de nem mindenkinek sikerül megélnie a pillanatot. Ma a szelfik világában azért készül rengeteg fotó, mert mindenki utólag szeretné megélni azt, amit a jelenben nem sikerült. Ha Te is így vagy ezzel, kérd a kollégáink segítségét, hogy megéld a jelent, és el tudd engedni a múltat. Ők abban segítenek, hogy szebb legyen a jövőd!

10. A változás törvénye

Az Univerzumban minden változik, állandóan forognak, keringenek az égitestek, ezek befolyásolják az éjszakák és nappalok váltakozását. A ciklikusság, a folyamatos mozgás és változás jellemzi az életünket. Ha beleragadsz egy helyzetbe, és folyton egy adott problémán rágódsz, akkor az Univerzum törvénye ellen teszel, így sajnos nem alakulhat jól az életed. Engedned kell a változást akkor is, ha úgy érzed, az Neked nem jó. Ne félj tőle, mert a változás az természetes, és ami természetes, az mindig jó! Ha nehezedre esik változtatni, és nyomasztja valami a lelked, amelytől nem tudsz szabadulni, akkor kérj ehhez segítséget! Kollégáink a nap 24 órájában várják a hívásodat!

 

11. A türelem és a jutalom törvénye

Sokszor nincs elég türelmünk kivárni a pozitív változást és előre szeretnénk hozni a jót az életünkben. Sajnos azzal, hogy mindenképpen előre akarjuk hozni, beleavatkozunk a karmába, és ez negatív események sorozatát vonhatja maga után. A jó és a rossz egyaránt jelen van az életünkben, fontos tehát megőrizni az egyensúlyt, különben káosz alakulhat ki, amely során a  rossz és negatív események kerülnek előtérbe. Ha gyorsan szeretnél pozitív változást, akkor kérd igazi szakember segítségét. Ide kattintva megtudhatod, kik azok, akik a legjobbak ebben.

12. Az inspiráció és a hozzájárulás törvénye.

Minden cselekedeteddel hozzájárulsz az Univerzum gyarapodáshoz és kiteljesedéséhez. Lehet, hogy arra gondolsz, hogy az, amit te cselekszel és gondolsz, az a sok milliárd gondolat és cselekedet között eltörpül és elvész. Fontos tudnod, hogy egyetlen gondolatod sem vész el, hanem hozzáadódik a nagy közös egészhez, és a többi embertársunk gondolataival együtt képezi azt a gondolatmasszát, ami előre viszi az Univerzumot. Minél több benne a jó, annál jobb sors vár az emberiségre.

Legyen a Te gondolatod is egy a sok hozzávaló közül, a közös “pozitív levesbe”! Járulj hozzá te is ahhoz, hogy ne együnk minden nap “fekete levest” és győzzön a világosság a sötétség felett!

Végezz gondolat-nagytakarítást, és ismételgess pozitív állításokat, pénz- és bőségbevonzó mantrákat!

 

Most megszabadulhatsz karmikus terheidtől Ágnes és Tündér Lili segítségével, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elmondják azt is, mi a te életfeladatod személyre szabottan! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*