Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

2 csillagjegy, akiktől jobb, ha távol tartod a férjed, mert elrabolhatják a szívét!

Dátum: 23.11.2017

Vannak csillagjegyek, amelyek bizonyos helyzetekben rendkívül veszélyesek lehetnek partneredre nézve, hiszen könnyedén lehet belőlük csábító. Tény, alapból egy jegy sem rossz a zodiákusban, összeillő csillagjegyek esetén viszont könnyen megeshet a baj. Bizonyos csillagjegyek az ágyban aktívabbak, és ha facérok, vagy éppen csalódtak kapcsolatukban, könnyen válhatnak csábítóvá. Most két olyan csillagjegyről írunk, amelyekkel ez könnyen megtörténhet. Éppen ezért, ha párkapcsolatod, úgy érzed, hogy sebezhető, nem árt, ha vigyázol párodra, ha ilyen jegyű személy van a közelében.

 

Vajon azon jegyek közé tartozol, akiknek fontos dologról kell értesülniük? Tudd meg ITT!

 

Az Ikrek jegy kettős, egyik pólusa tele van szexuális töltéssel, ami rossz kapcsolat esetén a felszínre kerülhet. Amennyiben párod sok időt tölt Ikrek jegyű ismerősével, már gyanakodhatsz, mert az Ikrek nem megy messzire egy kis kalandozásért. Mivel kettős jegy, szereti megmutatni másoknak, hogy milyen példás személyiség, mennyire családcentrikus, miközben képes kialakítani magának egy külön kis világot, amelyben könnyen lehet, hogy a Te párod is benne van. Még az sem számít, hogy a csillagjegyek párosítása szerint nem összeillőek, az Ikrek szülött, ha nem kapja meg párjától, amit szeretne, de meg van az anyagi biztonság, akkor bizony mástól veszi azt el, aki lehet akár a te párod is.

 

Erre az évre van még fontos feladatod! Tedd meg IDE kattintva, hogy a BŐSÉG még idén megérkezhessen hozzád!

csillagjegyek

Amennyiben történik valami, nagyon nehezen foghatsz gyanút, legyen párod bármilyen jegyben, mert az Ikrek jó tanító, felkészíti párodat minden eshetőségre. Az Ikrek csillagjegyek profi módon képesek álcázni magukat, lehet, folyamatosan jó viszonyt ápol veled is, miközben a háttérben folyamatosan felszarvaznak. Nagyon nehéz felfedezned, ha történik valami, viszont az Ikrek szerető nem akar válást, érdeke a szeretői viszony fenntartásához fűződik. Ezért, ha lebuknak a„szeretők”, akkor szétmennek és jó esélyed van arra, hogy nem lesz többet hasonló eset. Ilyenkor az Ikrek szerető új kapcsolatot keres, gond akkor van, ha nem talál senkit, ebben az esetben akár évekkel később is megkörnyékezheti a párod. Könnyen nyúlhat csábító mágiához, használhat különböző praktikákat, hogy megmaradjon a tiltott viszony.

Úgy érzed, kapcsolatod kihűlt? Úgy érzed, okod van arra, hogy gyanakodj párodra? Hívd Virág jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és tudd meg tőle az IGAZAT!

 

Csillagjegyed alapján Neked is van egy fontos életfeladatod! Tudd meg ITT, hogy mi az!

 

 

A másik veszélyes jegy ezen a területen, hiszen minden jegy veszélyes lehet valahol, az a Skorpió. A Skorpió csábító már nehezebb dió, mint az Ikrek, hiszen nem csak a szexualitás hiánya okozza a csábítást, hanem komoly érzelmekkel is rendelkezik, amelyeknek sok esetben nem szab határokat. Míg az Ikrek szülött rendezettnek tűnő kapcsolatból csábít, addig a Skorpió magányosan is képes lecsapni olyan, a számára vonzó személyekre, akik kapcsolatban vannak. Az Ikreknek a kapcsolatban lévő partner garancia arra, hogy több nem lesz belőle puszta légyottnál, míg a Skorpiót a fellángoló szenvedélye miatt, semmi sem gátolja igazán. A Skorpió többet akar, mint az Ikrek, ha valaki megtetszik neki, vele képzeli el a jövőt és bizony nem hatja meg, hogy milyen kapcsolatban is van a szíve választottja. A Skorpió szenvedélyesen szeret és küzdeni is hajlandó azért, akit kiszemel. Sokszor viszont csak hirtelen fellángolásról van szó, ami hamar véget ér. Összeillő csillagjegyek esetében, soha ne hagyd kettesben párod egy Skorpióval, mert bizony a kémia nagyon hamar elindítja a szerelem láncreakcióit. Fellángolás után viszont az érzelmek gyakran laposodnak el, baj akkor van, ha mégsem. Ez azon is múlik, párod mennyire áll ellen. Minél jobban ellenáll valaki egy Skorpiónak, annál jobban akarja azt, és annál hosszabban szeretné őt birtokolni. Sajnos sok válást okozott már az ilyen viszony.

csillagjegyek

Szeretnéd tudni, párod titkos utakon jár-e? Kérj egy részletes asztrológiai elemzést Lunczer Judittól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Tűnjön fel párod életében bármelyik jegy, óvatosnak kell lenned! Ha már megtörtént a baj, de úgy érzed, hogy a kapcsolatotoknak nem itt kell befejeződnie, akkor Tündér Lili vagy Lunczer Judit segítségével még helyre lehet hozni, ha igazán szeretnéd! Akár fekete mágia is meghúzódhat a háttérben! Nem kell mást tenned, csak tárcsáznod a 06 90 633 991-es számot (485 Ft/perc), ahol minden segítséget megkapsz munkatársainktól!

 

Bármelyik jegy képes, nem csak a csábításra, hanem a mágikus módszerek bevetésére is. Nagyon fontos, önmagától egy Skorpió vagy Ikrek jegyű személy sem lesz rossz. Mindkét jegynek fantasztikus tulajdonságai vannak, és szülöttei sok dologban vitték már előbbre az emberiséget. Mindig oka van annak, hogy valaki arra kényszerüljön, hogy elvegye a másik szeretett párját!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*