Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

vilagvege

2015-ben tényleg itt a Világvége?

Dátum: 27.03.2015

Megkezdődtek a híresztelések, amely szerint a 2015-ös évben akár kétszer is lehet világvége. Ennek utánajárva megkérdeztük jósainkat, hogy mi a véleményük erről, valóban tartanunk kell a világvégétől?

 

világvége, világvége jóslat, jóslás, asztro show

A híresztelés háttere:

2015. április 4. és szeptember 28. vérhold lesz.

Mi az a vérhold?  Egy teljes holdfogyatkozás.

Mark Blitz pásztor szerint a vérhold egyet jelent a világvégével, mivel a Bibliai jelek is erre utalnak:

Joél 3,4-ben olvassuk:

A Nap sötétre változik és a Hold pedig vérré, amikor az Örökkévaló/JHWH nagy és rettenetes napja jön.

Az Újszövetség írásaiban:

Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a Hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek. És akkor megjelenik az Ember Fiának jele az égen; és akkor sír az ország (Izráel!) minden nemzetsége, és meglátják az Embernek Fiát eljöni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel. Mt. 24,29-30

 

Az Asztro Show jósainak véleménye:

Shanti:

Ezek megint olyan riogatások amiket már 2000 óta hallunk. Nincs valóság alapja a világvége hirdetésének. Valóban hatnak a Földre a bolygó állások, és a Hold is jelentős befolyással bír a természetre és emberre egyaránt, de világvégét csak egy harmadik világháború okozhatna.

Shantit kérdezheti a további részletekről a 06 90 633 991-es (485 Ft/p) telefonszámon. Nézze meg, hogy Shanti elérhető-e most, kattintson ide!

Tündér Lili:

Ebben az időszakban az emberiséggel eléggé nagy, meghatározó események fognak történni. A legtöbb kiválasztott Mediumok,Gyógyítók még nagyobb Beavatásban részesülnek az ÉGIEK által.

Tündér Lili minden dimenzióban, múlt-jelen-jövő lát. Kérdezze őt MOST a 06 90 633 991-es (485 Ft/p) telefonszámon.

Jázmin:

Az Úr eljövetelét már többször megjósolták. Az összes tisztánlátó, gyógyító ezen dolgozik,hogy szeretettel előkészítse az emberiséget a változásra.  A vérhold felerősíti a Föld rezgés szintjének emelkedését. Megerősíti  a pozitív változásokat a Földön – új lehetőségeket teremt.

Jázminnal közvetlenül beszélhet a 06 90 633 991-es (485 Ft/p) telefonszámon, az 522-es kódon.

Xalen:

Világvége? Olyan akár egy vizsga, aki megfelelt, az tovább tud lépni, aki nem, az túllépte a lehetőségeit. A két dátum két vizsgaidőpontot jelöl. Ahol a két időszak között egy intenzív tanulás van.

Világvége (anyagi világra koncentrált világvége)= spirituális világ kezdete.

Kérdezze Xalent arról, hogy milyen lesz az új, spirituális világ. Nézze meg, hogy elérhető-e most, kattintson ide!

Boszi Kata:

Ez egy jelentős esemény, felhívja az emberek figyelmét, a várható természeti katasztrófákra. Ez nem olyan világvége, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Ez lassú folyamat, ami a gondolkodást fogja megváltoztatni, ki pozitív felé ki negatív felé fog fordulni.

Boszi Katát elérheti a 06 90 633 991-es (485 Ft/p) telefonszámon. Hívja őt most!

Tamara:

Az 1949-es és 68-as események nagy hatással voltak a történelemre. Sajnos most is sok tényező van, ami lassan tarthatatlanná teszi a helyzetet, talán átalakul, de ez semmi esetre sem negatív dolog, hanem a szükséges változás. A véleményem az, hogy aki tudja, hogy az anyag rabságában van, az nem fél, ha azzal riogatják, hogy kiszabadulhat belőle. Inkább megcsodálja az égi eseményeket. Tamara bővebben kérdezhető a 06 90 633 991-es (485 Ft/p) telefonszámon, a kódja az 513-as!

 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világvége 2015-ben is elmarad! A változásra mindenképpen fel kell készülni. Tegyen érte, hogy ez a változás pozitív legyen!

 

Ön tagja már Kedvezményes és Ingyenes jóslás csoportunknak? Értesüljön első kézből, minden újdonságról, kedvezményes vagy ingyenes jóslás lehetőségről! CSATLAKOZZON MOST!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (3)

Patrik a 24.07.2015

Sziasztok!

Elnézést h úgyse nem lesz világvége 🙁

piroska a 08.04.2015

Egy jobb evet szeretnek,ebbe beleertve az anyagi problemakat is

    Asztro Show a 11.09.2015

    Kedves Piroska! Tanácsadóink jósaink ebben is tudnak Önnek segíteni, hogy jobban alakuljon ez az év, mint a többi és anyagi gondjai megszűnjenek. Kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, Ágnes jósnőt a 313 kódon.

Hagyj hozzászólást

*