Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

karmikus feladat

2017 – Karmikus feladataid csillagjegyed alapján!

Dátum: 19.01.2017

Kos

Kos jegy

 

A karma horoszkóp erre az esztendőre jegyedben a munka kihívásait emeli ki. Nem szabad megfutamodnod a felelősséggel járó kihívások elől. A karma számítás közben észre vettem, hogy a szerencséd is rendkívül jó lehet, csak egy kis rásegítésre van szükséged. Hívd Imolát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc) és kérd a nagy szerencse mágiát, amelynek segítségével igazán jó éved lehet, és beteljesítheted karmikus feladatod anyagiakban! Szerelemben feladatod felismerni kapcsolatodban a karmikus kapcsolat jeleit.

 

Bika

Bika jegy

 

A karma számítása közben megmutatkoztak a Vállalható szerencse jelei. Ez egy igen különös karmikus feladat erre az esztendőre a Bika szülötteiknek. Ezzel kapcsolatban, ha többet szeretnél tudni, hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)! A munkában fel kell venned a ritmust, majd tudnod kell felismerni a pillanatot, mikor is szükséges a váltás. Szerelemben nem szabad váltanod, sőt, mindent meg kell tenned, hogy megóvd meglévő kapcsolatodat.

 

ITT olyan karma törvényekről olvashatsz, melyek megváltoztathatják az életed!

 

Ikrek

Ikrek jegy

 

A karma horoszkóp  munkában feladatnak jelöli meg bizonyos kapcsolatok leépítését. Tudnod kell, hogy ki az, aki épít téged, s ki az, aki rombol! A szerencse  is külön feladatok elé állít ebben az esztendőben. Nincs vele más feladatod, mint az, hogy higgy benne! Mégis, mit is jelent ez? Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot a tarot kártyától, ami pontosan megmutatja neked a lényeget! Szerelemben nem szabad mindennel megalkudnod, mert párod miatta egyre érdektelenebbnek gondol, pedig csak a kedvében akartál járni.

 

Rák

Rák jegy

 

Ebben az esztendőben érdemes jótékonykodnod, sőt, karmikus feladatod, ha szeretnél igazán szerencsés lenni. Nem szabad közönyösen viselkedned mások bajával szemben. A megértés útja van kijelölve az idén számodra. Érdemes hívnod Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), amennyiben anyagi gondjaid is vannak, mert életed megoldó kulcsait kapod meg! Szerelemben az önmegtartóztatás nem vezet semmire. Fel kell oldódnod partnered környezetében és engedd, hogy őszinteséged lavinát indítson el.

karmikus feladat

Mindenki visszakapja egyszer, ha valami rosszat tesz! EZT a cikket semmiképp se hagyd ki, FONTOS!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

 

Sok kényes dolog van, amiről nem igazán kívánsz beszélni azokkal, akik fontosak számodra. Az idén viszont félre kell tenned büszkeséged, a karma ezt várja tőled. Hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), akinek beszélhetsz bajaidról, ha mégsem tudsz kivel, és karmádnak is meg akarsz felelni! Szerelemben tudnod kell, melyek is a karmikus kapcsolat jelei. Fel kell ismerned az idén kapcsolatodban a karmát, vagy ha ez nem megy, akkor egyeztetni kell a közös célokat, meg kell tudnod, megy-e tovább a kapcsolat vagy sem!

 

Szűz

Szűz jegy

 

Nem szabad most semmivel sem foglalkoznod, csak is a konkrét céljaiddal! A karma horoszkóp arra kér, ússz most egy kicsit az árral szemben és a siker érdekében vonzd le az energiáid a fölösleges dolgokból. A szerencse is segítségedre lehet ebben az esztendőben, de csak is egy embertől tudhatod meg, mit is kell érte tenned. Hívd Ryacardót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki beavat az idei karmikus szerencséd titkába! Szerelemben légy te a tűz, lángolj és mutasd meg az igazi szenvedélyed, mert minden más vélemény ellenére, van benned bőven.

 

Állandóan ugyanazokba a hibákba esel? Több dolog is van, ami miatt úgy érzed, hogy egy hurokban rekedtél? Zeusz vagy Norbert jósok segíthetnek a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megszabadulj karmikus terheidtől!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

 

Ebben az esztendőben aktív, sportos életet kell élned. Érdemes megválnod a rossz és egészségtelen szokásaidtól, ha vannak ilyenek. A változások kapukat nyitnak majd meg, amelyeken csak át kell haladnod. Kérj tanácsot Etától a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki rávilágít életmódbeli hibáidra! A szerencse is veled lehet, különösen nagy jelentőséggel bírnak most szerencseszámaid. Nem árt, ha telefonálás közben azt is elkéred majd Etától. A szerelem  sok meglepetést tartogat neked ebben az esztendőben, lehetséges, hogy megtalálod a karmikus párod.

 

Skorpió

Skorpió jegy

 

A pénz nem minden, erre ebben az esztendőben rá fogsz jönni. A karma horoszkóp szerint több olyan gondod is adódhat, amelyeket pénzzel nem lehet majd megoldani. Amennyiben tudni szeretnéd, hogy milyen gondok is ezek, hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), és kérj sorselemzést! A karmikus kapcsolat jeleit tudnod kell az idén felfedezned. A szerelem  szép, de nem mindegy, kivel! Inkább legyél magányos herceg vagy hercegnő, mint egy bolond társa.

karmikus feladat

Kattints IDE, és tudd meg tesztünkből, hányszor éltél már! 

Nyilas

Nyilas jegy

 

Megtalálni utad, ez az esztendő legnagyobb karmikus feladata, amit rád mér. Ebben a szerencse is melléd szegődik, már csak az a kérdés, van-e elegendő pénz a zsebeidben, hogy tudd szponzorálni álmaid? Amennyiben nincs, hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), és kérd a titkos pénzmágiát! Az egészségre  sem árt jobban figyelned, ízületeid érzékenyebbek lehetnek, különösen, ha nem a karmádnak megfelelő hivatást űzöd. A szerelem csalfa lehet veled az idén, inkább a meglévő kapcsolatodra figyelj, mint hagyod magad elcsábítani.

 

Bak

Bak jegy

 

Ebben az esztendőben tudnod kell váltani. Neked karmikus feladat a pénz, vagyonod növelése, fejlesztése. Ebben nagyon le vagy maradva, így lépned kell egy más irányba, hogy több bevételed legyen. Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki mágiájával ráterel téged a gazdagság útjára! Nem szabad késlekedned, hiszen a jövődről van szó! A karma számítás szerint a szerelem is sok meglepetést tartogat a számodra. Meglévő kapcsolatodban minden meg kell tenned, hogy ne keveredj ebben az esztendőben vitákba.

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

 

A karma számítása szerint, lehet éppen ez lesz a te éved. Nagyon sok feladatod van, de mindennek meg van a maga értelme. Tudnod kell, hogy minden mindennel összefügg. Tetteid kölcsönhatásban vannak egymással. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki karma szakértő és gazdagsághoz, szerencséhez segít a változás évében! Egészséged érdekében jó, ha elkezdesz valamilyen sportot. Szerelmi életedben lassan mutatkozni fognak a karmikus kapcsolat jelei. Viszont nem szabad partnered féltékennyé tenned az idén.

 

Halak  

Halak jegy

 

A karma horoszkóp szerint ez a bizalom éve lesz számodra. Pénzügyekben nem szabad bíznod senkiben sem, viszont minden másban igen. Egy ismerősöd hatalmas lehetőséged hordoz magánál számodra, csak kérned kell. De, hogy ki is ő, és mit tartogat, hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egy elemzést és rámutat arra, aki segíthet neked! A szerelem akkor alakul szépen, ha még nem vagy kapcsolatban. Ne feledd, akit tavasszal ismersz meg, azzal ősszel egybekelsz, ez most a karmád.

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*