Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

2019-ben ennek az 5 csillagjegynek minden vágya teljesülhet!

Dátum: 22.02.2019

Összeszedtük 2019. legszerencsésebb csillagjegyeit, akiknek nagy eséllyel minden vágyuk teljesülhet.

Természetesen nem csak az itt összeszedett csillagjegyek azok, akik előrelépést érhetnek el, viszont nekik a lehetőségek az idei évben sokkal kedvezőbbek lesznek.

Lesznek csillagjegyek, személyek, akik ezt jobban ki tudják majd használni, és lesznek olyanok is a legszerencsésebbek között, akik nem tudnak majd élni a lehetőséggel.

Nagyon fontos az, hogy el kell határoznunk azt, hogy mit szeretnénk kívánni, mi a vágyunk, mit várunk ettől az évtől?! Lehet ez pénz, szerelem, siker, új munka, egészség – igazából bármi.

A kívánság mágiának mindig hatása van. És nem csak ez az 5 csillagjegy kívánhat nagy dolgot, és nem csak ezek a csillagjegyek sikeresek az idei évben, de nekik a horoszkóp, az asztrológia most azt mondja, hogy merjenek nagyot álmodni, merjenek nagyra vágyni!

  • NÉZD MEG A KARMIKUS KÜLDETÉSED ITT!
  • KÜLÖNLEGES CSILLAGJEGYEK! KÖZTÜK VAGY? Nézd meg ITT!
  • A CSILLAGJEGYED ALAPJÁN, SOKKAL HOSSZABB TÁVON MEGJÓSOLHATÓ A JÖVŐD! ISMERD MEG A TÁVOLABBI JÖVŐT ITT!

Az első legszerencsésebb csillagjegy az idei évben a Nyilas.

Szinte az egész 2019-es év újabb és újabb lehetőségeket hoz neki. Áprilisig a lehetőségek tárháza végtelen. A nyár elején pedig a Nyilasnak kell dolgoznia, terveznie, hogy megnyíljanak a kapuk. Ősztől pedig, mint egy csoda, újra nyílik a lehetőségek tárháza.

 

A második a Rák, neki az egész 2019-es év sorsfordító, viszont nagyon kell figyelnie arra, hogy merre fog billenni a mérleg nyelve! Ügyesen, előrelátóan kell kihasználnia a lehetőségeket.

Mindenképpen javasolt asztrológus segítségét kérnie. Ha kezedbe akarod venni életed irányítását, hívd Etát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

A harmadik a Bak. A Bak életében az idei évben váltják egymást a sorsforduló időszakok, és a nagy lehetőségek időszakai. Résen kell lennie, mert, ha nem figyel, már az év elején lecsúszik egy nagy nyereményről! Ha Bak a csillagjegyed, most mindenképpen kérj szerencseszámokat Ágnestől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

A negyedik a Halak, viszont a Halaknak nagyon-nagyon gyorsnak kell lennie, mert májusig igen kedvező energiák lesznek körülötte, és érdemes a vágyait beteljesítenie, a kívánság mágiát legkésőbb márciusig kérnie. Nem szabad kifutnia az időből! A kívánság mágia akár várakozás nélkül is elérhető Tündér Lilinél a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

penzugy_rtl

Az ötödik a Szűz, viszont neki is az év eleje hozhatja meg a változást. Azzal a különbséggel, hogy az év második felében egy nagyon nehéz időszak vár rá. A Szűznek most mindenképp elérkezett a cselekvés ideje!

 

Ha szeretnéd kamatoztatni a lehetőségeket, teljesíteni a vágyaidat, és nem szeretnél lemaradni a nagy nyereményről, a nagy szerelemről, akkor kérj most 3 hónapos előrejelzést! Ha megismered a jövőd, a lehetőségeid, akkor nem fogsz elmenni mellettük! Eta vagy Marcus Mágus várják a hívásodat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*