Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

2019-es nagy egészség horoszkóp

Dátum: 19.10.2018

Kos

Kos jegy

Az egészség horoszkóp a 2019-es esztendőre inkább támogató energiákat jelez előre, amelyeket javadra tudsz fordítani. Szervezeted számára most érdemes megadnod mindent, ami épít és egészséges! Ebben az esztendőben elkerülnek a balesetek és a nagyobb betegségek. Ízületei gondjaid viszont lehetnek, ha mozgásszegény életmódot élsz! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást az egészségedről, teszteld le a kártyát!

 

Bika

Bika jegy

Az egészség és az asztrológia szoros kapcsolatban állnak. A bolygók igen nagy hatással vannak rád. Sosem ártanak, de gyakran mi nem alkalmazkodunk önmagunkhoz, a bajok ebből adódnak. Az esztendő első pár hónapjában többet kell pihenned, ha ezt nem teszed meg, nehéz éved lesz. Úgy képzeld el ezt, mint egy dominó sor, amely az egész évedre hatással lesz. Kerüld a hidegben való sportolást! Hívd Sárát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd el személyes egészség horoszkópod, tudd meg, milyen pontos is egy asztrológiai elemzés!

 

Az égiek figyelnek rád! Üzenetüket folyamatosan küldik feléd, amelyek akár a lelked bajait is gyógyíthatják! ITT elolvashatod!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Az egészség horoszkóp számodra sok lehetőséged ígér egészséged javítására a következő esztendő folyamán. Ízületeiden leginkább a mozgásterápia segíthet. Az év vége közeledtével hajlamosabb lehetsz a megfázásokra. Kerüld a nehéz és tartalmas ételeket! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, mi mindent rejt még a jövőd!

 

Rák

Rák jegy

Az év elején idegeid gyengébbek lesznek a szokásosnál. Éppen ezért nem árt, ha többet pihensz és kerülöd a felesleges stressz hatásokat! Az időjárás sokkal mélyebben hat rád, akár komoly hangulatváltakozásokat is okozhat a 2019-es ősz. Kerüld a szomorú dolgokat, légy vidám, így tehetsz legtöbbet egészségedért a következő esztendőben! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj szerencse mágiát, ami kedélyállapodon is segít, amellett, hogy sok szerencsés történést vonzhat hozzád!

egeszseg_rtl

Vannak álmok, amelyek előre jeleznek dolgokat, de zavarosak és nem érted őket! Ez a cikk ITT segítségedre lehet a figyelmeztető álmokkal kapcsolatban! :

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

A 2019-es jóslás nem mindig tud megfelelően pontos lenni egy asztrológiai elemzés nélkül. Éppen ezért figyelj jobban az egészség horoszkóp soraira! Az éved stabil lesz, de minden évszakváltás idején megnő a balesetek valószínűsége. Különösen erős hatásokra számíthatsz a csillaghullások időszakában! Hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj védelmi mágiát a negatív csillaghatásokkal szemben!

 

Szűz

Szűz jegy

Egészséged szempontjából egy jó évre számíthatsz. Könnyen fedezhetnek fel nálad bizonyos rejtett allergiákat, amelyek eddig is okozhattak bajokat. Megújulás, újjászületés jegyében fog telni a 2019-es esztendőd. Légy mindig figyelmes, ha egészséggel kapcsolatos információkat hallasz! Fontos, hogy az egészség tippek nem mindig hitelesek, ezért mindennek nézz utána több forrásból is! Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, hogyan segíthetsz meditációval egészségeden!

 

Kérj egy általános jóslást még erre az évre! Tudj meg mindent az egészségedről, a szerelmedről és az anyagiakról! Ne hagyd, hogy meglepetés érjen! Keresd Tündér Lilit vagy Violát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Nagyon sok folyamat indul el benned a következő esztendőben. Nem szabad elfeledkezned a betegségek lelki okairól sem, amelyek blokkolhatják a benned felszabaduló energiákat. Amennyiben nincs blokk benned, nagyon szépen ki fog bontakozni testi és lelki erőd egyaránt! Légy óvatos az energiavámpírokkal! Hívd Imolát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj blokkvizsgálatot és blokkoldást, hogy zökkenőmentes legyen a jövőd!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Az étkezésre figyelj oda a következő esztendő folyamán, hiszen sok bőségenergia hat rád, ami akár súlygyarapodást is okozhat. Az asztrológia tudománya őszre jelez fáradékonyságot, ebben az időszakban nem szabad túlhajtanod magad. Érdemes életmódot váltanod a következő esztendő folyamán! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj kártyajóslást az egészségeddel kapcsolatban!

Nyilas

Nyilas jegy

Az év első felében a felső légúti betegségekkel vigyáznod kell! Jó, ha mindent tartasz otthonodban, amit egy megfázás esetén szükségesnek érzel. Az év második felében már nehezebben fázol meg, viszont ízületeid nem lesznek a legjobb formában. Jó, ha ősszel diétázol egy nagyot! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj karma-oldást, hogy ne jöhessenek felszínre a karmikus terhek okozta gondok!

 

Bak

Bak jegy

Itt az ideje, hogy kicsit rávedd magad a testedzésre. Ebben az évben nagyon sokat erősödhetsz. Ízületi gondok esetén érdemes valamilyen gyógytornába kezdened. Idegeid gyengébbek lehetnek a szokásosnál, ezért a meditáción is érdemes elgondolkodnod! Keringési zavarok jelentkezhetnek a nyári csillaghullás idején! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj meditációs technikákat, hogy nyugodtabb és sikeresebb lehess!

 

Van egy titkos, mágikus víz, ami nagyon sok dologra alkalmas. Talán neked is segíthet! ITT többet megtudhatsz róla!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A hallójáratok érzékenyebbek lehetnek a szokásosnál. Az esztendő első felében még a hangos zene is képes idegesíteni. A kialvatlanság a legnagyobb ellenséged, ami most akár elhízást is okozhat. Amennyiben balkezes vagy, megérzéseid nagyon könnyen következhetnek be a következő esztendő folyamán! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj személyes asztrológiai elemzést, amely pontos egészség-képet adhat!

 

Halak

Halak jegy

Vigyáznod kell magadra a következő esztendő folyamán! Nagyon sok energiád lesz, akár robbanékonyság is jellemezhet, viszont miatta nagyobb esélyed van a kisebb balesetekre. Ne ugorj mindenbe bele! Immunrendszered szinte minden vírust képes elkerülni, viszont novemberben minden változhat, azaz könnyebben fázhatsz meg, mint előtte. Leginkább a helyes táplálkozásra kell figyelned a következő esztendő folyamán! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj mágikus egészség tippeket, amelyek stabilizálhatják helyzeted!

Hagyj hozzászólást

*