Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

3 Húsvét előtti rituálé

3 Húsvét előtti rituálé

Dátum: 16.03.2016

Az év bármely napján végezhetsz rituálékat, de a leghatásosabb pénzmágia az, amit a húsvét előtti időszakban végzel el.

Tisztítás tojással

A néphiedelem szerint a tojás törés elűzi a rossz szellemeket.

Vásárolj 5 tojást, főzd meg őket és fesd be feketére. Állj meg a kert végében és dobd a hátad mögé. Ha lakásban laksz, akkor állj az ablakhoz és úgy dobd a hátad mögé. A tojásról vedd le a héját, törd össze mozsárban, amíg finom por nem lesz belőle. Tedd egy kis zacskóba és rakd a párnád alá.

A rituálét bármikor elvégezheted a húsvét vasárnap előtti napokban. Húsvét hétfőn szórj a küszöböd alá a porból, még mielőtt a locsolók érkeznek. Ha az első locsoló egy számodra nem szimpatikus személy, akkor rontás van rajtad! Ha elment, szórj a porból a bal vállad fölött a hátad mögé. Kérd kollégáink segítségét, hogy teljes mértékben eltávolítsák a rontást rólad, és hogy segítsenek a legerősebb pénzmágia elvégzésében!

Kattints IDE és megtudod, hogyan készíthetsz pénztalizmánt!

pénzmágia

Blokkoldás vízzel és tojással

Főzz meg 7 tojást bő, lobogó vízben. Ha megfőttek a tojások, a vizet szűrd le és tedd félre.

A tojásokat fesd meg, mind a 7 tojást más és más színűre. Vigyél egyet valakinek, akit nagyon szeretsz, adj egyet valakinek, akit nem kedvelsz, egyet adj egy ismeretlennek, egyet adj a szomszédodnak, adj egyet bármelyik rokonodnak, egyet egyél meg és a hetedik tojást tartsd meg. Jelöld meg és tedd a többi közé a tálba. Figyeld majd, ki veszi el a tojást, ez a személy akadályozza a szerencsédet! Tölts a poharába pár cseppet a félretett vízből és igyál te is belőle. Ezzel oldod a blokkot, de teljes mértékben csak akkor szabadulsz meg tőle, ha kollégáink segítenek! Ha megszabadultál a blokkjaidtól, egy hathatós pénzmágiát is kérhetsz!

 

Bőségbevonzó rituálé, locsolóversike

 

Húsvét előtti szombaton kell elvégezned a rituálét. Nagyon fontos, hogy reggel 8-kor legkésőbb fogj neki, hogy a pénzmágia hasson! A bőség bevonzásának első lépése, hogy megszabadulj valami régitől, adományozz valakinek valamit, amit szeretsz és engedj el egy aggodalmat.

Tegyél egy tálba friss vizet. Nézd a vizet és mondd hangosan: Az vagyok, amit teszek, azt teszek, ami akarok lenni. Fontos, hogy miközben mondod, ne pislogj. Ezután mosd meg az arcod ebben a vízben és egész nap ismételgesd a mantrát, amit a kollégáinktól kérhetsz el!

IDE kattintva elolvashatod, hogyan szerezhetsz pénzt mágia segítségével!

pénzmágia

Rengeteg a teendő húsvéti időszakban. A húsvéti előkészületek elterelhetik a figyelmed arról, hogy ilyenkor érdemes a tisztításra és a pénzbevonzásra fordítanod egy kis időt és energiát!
Közeleg a húsvét, az ezt megelőző időszakban a fentiekben felsorolt háromból legalább 2 fontos rituálét kell elvégezned! Tündér Lili vagy Ágnes segít neked ebben és birtokában van egy titkos pénzmágia is! Hívd most a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy ne maradj le róla! Eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*