Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyal

3 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád

Dátum: 08.06.2016

Azt, hogy az angyalok körülöttünk vannak és segítenek minket, rengeteg fotó, videó és mások által elmesélt történet támasztja alá. Egyet közülük ITT olvashatsz el.

De felmerül a kérdés, hogy te honnan tudhatod, hogy körülötted van-e angyal, és melyek azok a jelek, amelyek az angyali jelenlétre utalnak. Biztosan szeretnéd tudni, hogy vannak-e angyalok körülötted. Válaszolj néhány sorral lejjebb a kérdésekre igennel vagy nemmel, és kiderül, hogy ott vannak-e körülötted az angyalok.

 

Megtudhatod az angyalszámodat is IDE kattintva. 

angyal

Ha többségében igen válaszokat adtál, akkor az angyalok melletted állnak, és az arkangyalok védelmét is élvezed.

IDE kattintva megtudhatod, melyik arkangyal vigyáz rád. 

 

Ha több a nem válaszod az alábbi kérdésekre, akkor keresd fel kollégáinkat, mert az angyalok melletted állnak ugyan, de te nem érzékeled a jelenlétüket, és ezért nem tudnak neked kellő védelmet nyújtani.

Ha az igen és nem válaszok száma egyforma, akkor figyelj jobban, mert nagyon közel vagy a felismeréshez, ahhoz, hogy megbizonyosodj arról, hogy angyalok igenis léteznek, de valamilyen negatív energia, rontás vagy átok elhomályosítja az ítélőképességed. Kérd ezeknek a negatív energiáknak a levételét szakembereinktől!

 

És következzenek a kérdések:

 

  1. Voltál már olyan helyzetben, hogy hajszálon múlott, hogy valamilyen balesetet megúsztál?

 

  1. Előfordult veled, hogy kérted az angyalok segítségét valamilyen elveszett tárgy megtalálásában, és alig, hogy segítséget kértél, a tárgyat megtaláltad?

 

  1. Előfordult már veled, hogy nagyon szomjas voltál, de amikor végre vízhez jutottál, néhány korty elég volt, hogy enyhítse a szomjúságodat?

 

  1. Fel tudsz sorolni legalább két angyal nevet?

 

  1. Gondoltál már arra, hogy valamelyik eltávozott hozzátartozód angyalként vigyáz rád?

 

  1. Előfordult már, hogy megéreztél egy közelgő eseményt?

angyal

Ha a fenti kérdésekből legalább háromra igennel válaszoltál, akkor ez a 3 bizonyíték arra, hogy angyalok vesznek körül. Ha többségében nem választ adtál a fenti kérdésekre, akkor hiába vannak körülötted az angyalok, nem tudnak neked segíteni, mert nem vagy nyitott a segítségük elfogadására. Kollégáink oldják a blokkokat és megtanítanak arra, hogyan kérd az angyalok segítségét!

 

Nem tudod az Őrangyalod nevét? Szeretnéd tudni, hogy, ha bajban vagy, akkor kihez kell fordulnod? Ha érzékelni akarod őt, esetleg fel szeretnéd venni vele a kapcsolatot, akkor kérd ehhez angyalkommunikátoraink segítségét!

Nincs más dolgod, mint felhívni Machita vagy Ágnes jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

István a 18.04.2017

Érdekel az asztrológia bak jegyű vagyok segítőkész mindig megérzem a veszélyt valamilyen belső hang figyelmeztet mit kell tennem de sajnos a nejem halála után az egészségem megromlott, tudom mit kellene az egészség megőrzésére tennem csak az a baj, hogy az orvosok negatívan állnak hozzá, tisztelet a kivételnek.Szeretnék segítséget kérni. Köszönettel Pollák István.

    Asztro Show a 12.05.2017

    Kedves István! Vonalunkon természetes és igen hatékony egészség tippeket kaphat személyre szabva. Szakembereink a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) tudnak Önnek akár várakozás nélkül segíteni, hívja őket bizalommal! Ajánljuk Önnek Lunczer Juditot a 935-ös melléken.

Hagyj hozzászólást

*