Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

3 legjobb anyós csillagjegye alapján!

Dátum: 15.11.2017

Ha körültekintő vagy, és szereted ugyan a párod, de érdekel, hogy az anyja milyen anyósod lesz majd, akkor nézd meg, szerepel-e a csillagjegye a dobogós anyósok listáján.

 

Vajon a te csillagjegyed ott van a 4 legszerencsésebb csillagjegy között? Tudd meg, kattints IDE most!

 

A Bika

Bika jegy

A Bika anyós, bár nagyon ragaszkodik gyermekéhez, el is tudja engedni őt. Teljes mértékben és tiszta szívvel átadja a gyermekét, akkor, ha azt érzi, szerető kapcsolatban él. Az, hogy mennyire jó a Bika anyós, csakis azon múlik, hogy mennyire érzi azt, hogy te szereted az ő gyermekét. Ha azt érzi, igazán szereted őt, akkor mindent megtesz a kapcsolatotokért. Bármikor kiáll érted is, ha az ő gyerekének nincs igaza egy adott vitában. Ha viszont úgy érzi, te nem szereted a párodat és nem teszel meg mindent érte, akkor ő is mindent meg fog tenni azért, hogy szétválasszon titeket. Ha szereted a párod, akkor a Bika anyós a legjobb, a legelfogadóbb anyós, akit valaha is kívánhatnál.

Problémák vannak a párkapcsolatodban, amiket nem tudtok megoldani? Akkor hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), szerelmi mágiája által viszonyotok újra harmonikus lehet!

csillagjegyek

Van anyós, aki fekete mágiát is alkalmazhat ellened! Olvass ennek veszélyeiről ITT!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A Vízöntő anyós a második legjobb az anyósok toplistáján. Azért csak második, mert vele nem fogsz tudni barátkozni, kávézgatni. Igaz, hogy mindenben segít, amiben tud, de mindig is távolságtartó lesz veled szemben. De ezt ne vedd zokon, hiszen ő nem az a nagyon ragaszkodó típus, és bár nagyon szereti a gyerekét, ha ő már kirepült a családi fészekből, vele sem tartja napi szinten a kapcsolatot.

Esetleg anyósoddal mégis nagyon rossz a viszonyod? Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki a csillagjegyek szakértője, tudja az egyenes utat kapcsolatotok harmonizáláshoz!

 

Még többet szeretnél megtudni az anyósodról? Akkor olvasd el a cikkünket ITT! A neve alapján nagyon sok mindenre fény derülhet!

 

Rák

Rák jegy

Azért ő a harmadik legjobb anyós, mert ő valóban mindenben segít, de nem mindig tud takarodót fújni, és előfordulhat, hogy olyankor toppan be egy tál házi sütivel vagy finom ebéddel. amikor éppen a hátad közepére kívánnád őt.

Szerencsére érzi, mikor kell lelépni, és ilyen esetben otthagyná a finomságot és gyorsan elbúcsúzna. Nem telepszik rád és nem oktat ki. Viszont szívesen segít bármilyen házimunkában és az unokákat is bármikor rá lehet bízni. Időnként szólnod kell, ha már túl sok a segítség, ami tőle érkezik. Tedd ezt meg nyugodtan, mert éppen elég önkritikával bír ahhoz, hogy igazat adjon neked, és visszavonuljon. Szerencsés vagy, ha Rák csillagjegyű anyóssal áldottak meg az égiek.

Az anyósoddal jó a viszonyod, de pároddal már egyre kevésbé? Hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akitől a legjobb tanácsokat kaphatod párkapcsolati gondjaid megoldására!

csillagjegyek

Ha a te anyósod egy tündér, még sincs az ő csillagjegye a felsorolt csillagjegyek között, az azt jelenti, hogy nála már az aszcendens az irányadó.

Minden anyóshoz van egy tuti recept. Ha tudni szeretnéd, mit tegyél, hogy az anyósod egy kezes bárány legyen, vedd fel a fent említett szakembereink valamelyikével a kapcsolatot, és ők személyre szabott tanácsot adnak neked, hogy mit kell tenned, hogy megszelídítsd az anyósod! Ha az anyósod állandóan szekál, akkor lehet, hogy fekete mágia áldozata vagy, esetleg éppen ő tett rád valami rontást vagy szerelmi kötést! Érdemes ezt is megvizsgáltatnod!

 

Nem jöttök ki az anyósoddal? Kérd Marcus Mágus vagy Eta segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik segíthetnek megoldani a köztetek felmerülő konfliktusokat! De ne feledd, nem csak rajtad múlik minden!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*