Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

3 legjobb telihold-mágia, ami működik

3 legjobb telihold-mágia, ami működik

Dátum: 25.10.2015

Minden telihold mágia akkor működik a leghatékonyabban, ha abban az időszakban végzik el, amikor semmi nem akadályozza a hatását.

A következő három telihold mágiát áprilisban kell elvégezni ahhoz, hogy biztosan sok pénzt és szerencsét hozzon Neked.

ITT olvashatsz egy titkos Telihold mágiáról, ami nálad is MŰKÖDNI FOG!

 

1. Szerencse mágia a telihold erejével

 

Ezt a mágiát akkor végezd el, ha úgy érzed, semmiben sincs szerencséd. Sem a  párkapcsolatban, sem az anyagiakban, sőt még az egészséged sem alakul szerencsésen. Amire szükséged lesz: fehér és piros kréta, fehér gyertya, arany színű bögre, só és 3 pénzérme.

Rajzolj a krétával egy nagy átmérőjű kört a földre, az otthonod bármely helyiségben. Ne aggódj a tisztaság miatt, mert a kréta nyoma könnyen felmosható, ha már elvégezted a mágiát.

A kör közepébe tegyél egy piros X-et, majd helyezd rá a 3 pénzérmét és borítsd rá a bögrét lefordítva. Tedd a gyertyát a felfordított bögrére. A sót szórd a bögre köré, és a krétával rajzolt körön kívül kb. 1 cm vastagságban szintén szórj egy kis sót. Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd magadban vagy hangosan: ,,Szerencse napja felragyogj, szerencse kereke forogj, forogj!”

Biztos nem hiszed, de Te is lehetsz MILLIOMOS! Kattints IDE és tudd meg, hogyan!

Ha azt szeretnéd, hogy még hatékonyabb legyen, akkor kérj egy személyre szabott mantrát a kollégáinktól! A gyertyát hagyd leégni, és ha már teljesen leégett, az érméket tedd el a tárcádba, a kréta nyomait pedig a mágiát követő 3. órában felmoshatod.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

2. Nagy telihold mágia a szerelem bevonzására/konkrét személy szívének a meghódítására

 

Amire szükséged lesz: rózsaszirmok, rózsavíz,  piros háztartási gyertya.

Ha egy adott személyt szeretnél meghódítani, akkor az ő fényképére is szükséged lesz. Ha nincs kiszemelted, akkor használj egy fotót egy olyan színészről, akihez hasonlót szeretnél találni. Fontos: olyan gyertyát vásárolj, ami nem belül ég el, hanem amin kívül végig folyik a viasz.

A rózsaszirmokból rakj ki egy háromszöget. Friss rózsaszirmokat használj, ne szárítottat. Locsold meg a szirmokat egy kis rózsavízzel. A háromszög közepére helyezd a fényképet, majd gyújtsd meg a gyertyát. Ha egy adott személy szívét szeretnéd meghódítani, akkor mondd ki hangosan a nevét, és kezdd el a fotóra cseppenteni a viaszt. Közben mondd hangosan: ,,Lágyítom a szíved, lelked, ahogy a viaszt lágyítom, szerelmed értem lobban, mert ezt áhítom.”

Ha nincs konkrét személy, akiért végzed a mágiát, akkor szakembereinktől kérd a mantrát, amit mondanod kell a mágia közben!

Addig csöppentsd a viaszt, amíg teljesen befedi a fényképet. Ha már nem látszik ki a kép a viasz alól, hagyd a gyertyát leégni. Ha megszáradt, a fotót tedd a ruháid közé, és soha ne dobd ki! Ha kidobod, megtörik a mágia. Ha a kollégáink beavatják a fotót, még erősebb lesz a mágia hatása!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

3. Pénzt hozó telihold mágia

 

Ezt a mágiát akkor végezd, ha konkrét összegre van szükséged, záros határidőn belül. Amire szükséged lesz: papír, toll, fehér cérna, fém edény, pohár, fémpénz és egy mécses.

Írd fel a papírra az összeget, amire szükséged van, és a dátumot, ameddig legkésőbb szeretnéd megkapni. Tedd a pénzérmét a papír közepére, majd szorosan tekerd fel a papírlapot. Kösd át a cérnával, szorosan, hogy ne essen ki belőle a fémpénz. Tedd a fém edénybe, majd gyújtsd meg a gyertyát/mécsest, és ezt is tedd az edénybe a papírtekercs mellé. Hagyd égni a mécsest kb. 30 percig, és ha már elolvadt a viasz, óvatosan öntsd rá a papírra, és a gyufával gyújtsd meg a papírt. Ha elégett, a hamut szórd ki a kertbe a telihold fényénél.

Ha az összeg nem érkezik meg a várt időpontban, akkor kérj egy tisztítást, mert valószínűleg valamilyen negatív energia van rajtad!

 

Ha gyökeres változást szeretnél elérni az életed minden területén, akkor kérd a legjobb jósaink segítségét, hogy bevonzhasd a jót az életedbe, és hogy megszabadítsanak a negatív energiáktól! Xalen és Ágnes bármikor segíteni tudnak a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

levente a 25.10.2015

bísztosan hatásos

    Asztro Show a 26.10.2015

    Igen, hatásos, kedves Levente, próbálja csak ki!
    Ha egyedül nem megy, és szeretné szakembertől kérni, akkor Ágnes a 313-as kódról elvégzi Önnek azt, amelyiket szeretné! 06 90 633 991 (485 ft/p)

Hagyj hozzászólást

*