Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kérj személyre szabott asztrológiai elemzést a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p) az ország legjobb szakembereitől!

3 legjobb tulajdonságod az Aszcendensed szerint

Dátum: 18.04.2015

Kos:

legjobb tulajdonság, kos, kos csillagjegy, horoszkóp

Tettre kész vagy, olyan ember, aki nem ijed meg attól, ha cselekednie kell. A horoszkópod alapján sosem lazsálsz, és mindig vannak céljaid. Céltudatosság, a második legjobb tulajdonságod, mely mögött igazi motiváció van, melyért képes vagy hegyet-völgyet megmozgatni. Ha pedig mindez nem lenne elég, harmadik legjobb benned az őszinteség. Erre minden barátod számíthat, ahogy rád is. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Bika:

legjobb tulajdonság, bika, bika csillagjegy, horoszkóp

Első a legjobb tulajdonságaid közt az, hogy ahol megjelensz, ott mindenki biztonságban érzi magát. Ez az erő egy szuper képesség benned, mely bevezeti a második legjobb képességed, a segítőkészséget. A barátaid számára igazi kincs vagy, mind tudja, hogy amire a szavad adod, az úgy is lesz. Harmadik legjobb képességed pedig lehet a teherbírásod. Szinte bármennyit képes vagy letenni az asztalra, ha van motivációd, ami pedig nem más, mint a családod, a szeretteid. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Ahhoz, hogy megfelelő motivációkat tudj magad elé állítani, időnként nem árthat segítséget kérned. Tanácsadónk Xalen a 453-as kódon pont a Föld jegy szülötteire specializálódott, így nagy hatékonysággal tud segíteni minden Bika, Szűz és Bak jegyben születettnek! Hívd őt a 0690633991-es számon (485 ft/perc)!

 

Ikrek:

legjobb tulajdonság, ikrek, ikrek csillagjegy, horoszkóp

Első és legszembetűnőbb jó tulajdonságod egyértelműen a széles látókörűség. Ezzel vagy képes befogadni a világ összes csodáját, és kíváncsiságod szinte mindig képes újakat mutatni neked. Személyiséged második ékköve nem más, mint a barátságosság. Bárkivel megtalálod a hangot, és szinte azonnal a barátodnak tudhatja magát. Mindez nem jöhetne létre a harmadik legjobb tulajdonságod nélkül, ami nem más, mint az ösztönös, lelkületedből fakadó vidámság. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

Rák:

legjobb tulajdonság, rák, rák csillagjegy, horoszkóp

Meleg szíved családias szeretetet és odaadást rejt, mely minden körülmények közt működik. Bármit képes vagy szeretteidért megtenni, mely az egyik legjobb tulajdonságod. Mindemellett azonban elengedhetetlen, hogy kreatív is légy, hiszen ezzel egyrészt össze tudod hangolni az ellentétes dolgokat, másrészt szépérzéked is kamatoztathatod. Harmadik helyre nem azért hagytam ezt a tulajdonságot, mert nem ez benned a legjobb, hanem mert ez foglalja össze igazán mindazt, ami, és aki vagy. Ez pedig nem más, mint a mély érzésűség. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Oroszlán:

legjobb tulajdonság, oroszlán, oroszlán csillagjegy, horoszkóp

Nincs számodra leküzdhetetlen probléma, vízszerelés, barkácsolás, főzés, bármi jöhet, hiszen egyik legjobb tulajdonságod az, hogy ügyes vagy. Semmi sem rettenthet el a kihívásoktól sem, hiszen nem csak kreatív vagy, de bátor is, ami minden nagymacskára jellemző. Próbáljon csak valaki föléd kerekedni, vagy szeretteidet bántani! És harmadik legjobb tulajdonságoddal is találkozni fogsz, ami nem más, mint maga az erő. Ezt a napfény jellegű belső ragyogást aztán másoknak is át tudod adni. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

A belső tűz a szenvedély legnagyobb hajtóereje. Ám időnként ez a tűz képes blokkolni is, ha nem a megfelelő helyre összpontosul. Szandra tanácsadónk kártyával képes a Tűz jegyben születetteknek (Kos, Oroszlán, Nyilas) segíteni abban, hogy jókor legyenek jó helyen, így saját energiájuk teremtő lehessen, nem pedig akadályozó tényező! Nem hiszed? Hívd őt a 0690633991-es számon (485 ft/perc) és próbáld ki!

 

Szűz:

legjobb tulajdonság, szűz, szűz csillagjegy, horoszkóp

Nincs még egy olyan precíz jegy, mint a Szűz! Ha ez a Te csillagjegyed is, tökéletesen érted a rend és a hatékonyság fogalmát, és mindig erre törekszel. Bárki örülhet, ha Te segítesz neki, mert az azt jelenti, addig nem nyugszol, míg be nem fejezed, amibe belekezdtél. Második legjobb tulajdonságod alapján ezért még dicséretet és hálát sem vársz, ugyanis az egész zodiákusban Te vagy a legszerényebb. A végére maradt még a figyelmességed. Bár gyakran meghúzódsz a háttérben, mindig, mindenen rajta tartod a szemed. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Mérleg:

legjobb tulajdonság, mérleg, mérleg csillagjegy, horoszkóp

A legjobb Mérleg tulajdonság, az empatikusság segít abban, hogy mindenki közel érezhesse magát hozzád. Szinte mindenkire rá tudsz hangolódni, és azon túl, hogy átérzed mások helyzetét, még segítesz is rajtuk, ez a második legjobb tulajdonságod, hiszen olyan ritka manapság az önzetlen ember. Szépérzéked alkotásban tudod legjobban kihasználni, akár művészi tehetséged is lehet. Csillagjegyed alapján közel állhat hozzád akár a zene is, melyben szintén kiélheted harmadik legjobb tulajdonságodat, a kreativitást. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Skorpió:

legjobb tulajdonság, skorpió, skorpió csillagjegy, horoszkóp

A legtöbb Skorpió szülött nagyon példamutató, annak ellenére, hogy szeretik feszegetni a határokat, ezért ez az első a legjobb tulajdonságaid listáján. Ha valamiről úgy gondolod, hogy hasznos és helyénvaló, egészen biztos, hogy saját életedben megvalósítod, mielőtt másoknak ajánlod. Bármibe is kezdesz, szinte száz százalék, hogy abban eredményeket tudsz letenni az asztalra. Ez a második legjobb tulajdonságod, de nem az utolsó, itt van ugyanis egy nagyon grandiózus dolog is, ami semelyik más jegynél nem szerepel: világmegváltó. Bizony, képes vagy az egész világ terhét a válladra venni, és érdemben cselekedni olyan nagy problémák ellen, mint a környezetszennyezés, vagy az éhezés. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Egy Víz jegyben született személy számára minden érzelem ezer és ezer színben elevenedik meg. Öröm, bánat, szerelem, gyűlölet. A végletek időnként könnyen viselkedhetnek úgy, mint egy haragos tenger. Ha Te is Víz jegyben születtél, azaz Rák, Skorpió vagy Halak vagy, tartsd a kapcsolatot Megmondó kollégámmal a 0690633991-es számon (485 ft/perc), mert ingájával segít neked abban, hogy lelki egyensúlyodat el ne veszítsd, boldogságod megtaláld!

 

Nyilas:

legjobb tulajdonság, nyilas, nyilas csillagjegy, horoszkóp

Első és legszembetűnőbb jó tulajdonságod a felhőtlen, mosolyt csaló optimizmus. Melletted senki sem lehet szomorú, egyszerűen a legrosszabb szituációkban is megtalálod a lehetőséget, és ha szükséges, százszor is újra próbálkozol. Ehhez sokat segít a második legjobb dolog benned, a lendületesség. Mindennek úgy állsz neki, hogy egy nagy kaland, tapasztalás, ami remek. A végére hagytam a bölcsességet, ami minden Nyilas szülöttet utolér előbb vagy utóbb élete során, mikor már elég kalandban volt része. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Bak:

legjobb tulajdonság, bak, bak csillagjegy, horoszkóp

Nehéz téged az egyensúlyodból kibillenteni, ezért első legjobb tulajdonságod maga a higgadt és ésszerű gondolkodásmód. Ha többen élnének ezzel, nem itt tartana a világ, de akkor mi is maradna a Bak szülötteinek? Azon kívül tehát, hogy képes vagy minden körülmény közt megőrizni a hidegvéred, még többnyire nagyon megbízható is vagy, lehet adni a szavadra. Harmadik legjobb tulajdonságod pedig nem más, mint a Bakokra ösztönösen jellemző szakértelem. Amit elkezdesz, abban egyre több és több tapasztalatot és tudást vagy képes elérni. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Vízöntő:

legjobb tulajdonság, vízöntő, vízöntő csillagjegy, horoszkóp

Újító szemléleteddel képes vagy saját korod előtt járni és felfedezni, megérteni a még rejtett csodákat. Mindemellett van benned egyfajta vezető képesség is, melynek segítségével környezeted figyelmét is igyekszel a megfelelő irányba fordítani ahhoz, hogy a fejlődés állandó lehessen. Nem félsz a változásoktól, inkább örömmel üdvözlöd őket, így a két legjobb tulajdonságod egy harmadikban egyesülhet. Ez pedig nem más, mint hogy segítesz az ártatlanokon, próbálsz tudást és reményt adni minden rászorulónak. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

 

Az újító szemlélet, a világra felülről való tekintés időnként képes sok Levegő szülöttet magányossá tenni. Ha Te magad is Vízöntő, Ikrek, vagy Mérleg jegyben születtél, talán épp most is egyedül érzed magad, miközben e sorokat olvasod. Van azonban megoldás! Lunczer Judit kolléganőm a kapcsolatok és az asztrológia nagymestere, tudja, hogy mire van szükséged és el is mondja neked, hogyan találhatsz könnyedén megbízható és hozzád illő társra, csak hívd őt a 0690633991-es számon (485 ft/perc)!

 

Halak:

legjobb tulajdonság, halak, halak csillagjegy, horoszkóp

A Te csillagjegyedben van a legtisztább és legőszintébb szeretet, mely minden létezőre egyformán sugárzik. Ez a legjobb tulajdonságod, mely minden önzésen, szinte időn és téren kívül létezik, mind közül a legspirituálisabb. A második, a benned szunnyadó alkotói véna. Talán nem hiszed? Pedig így van, csak merned kell kibontakoztatni! A végére hagytam azt, ami még az asztrológus szívének is kedves. Ha Halak vagy, minden bizonnyal segíted az elesetteket, de nem csak az embereket, hanem az állatokat is. Szeretnéd az életedet a lehető legjobb irányba terelni minden téren? Jósaink segítenek!

Szeretnél egy személyre szabott elemzést kérni? Vagy kíváncsi vagy arra, mi vár Rád a jövőben? Hívd bátran az ország legjobb jósait a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Tarts egy nagyszerű csapattal szeptember 29-én, hogy a szeretet, a béke és a bőség árassza el az otthonod!
Első lépésként kattints a “Csatlakozom” gombra!

 

Hagyj hozzászólást

*