Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

3 legjobb újhold-mágia, ami működik

3 legjobb újhold-mágia, ami működik

Dátum: 11.10.2015

Újhold és a telihold idején teljesednek ki a Hold hatásai, amelyek köztudottan igen hatalmas erővel rendelkeznek. Gondoljunk csak bele, ha irányítja a tengereket (ár-apály), akkor mi miért ne használhatnánk ki ezeket a hatalmas erőket? Az újholdkor végzett szertartások százszoros erővel hatnak!


Újhold Szerelmi Mágia


Hozzávalók:


  • Papír

  • Toll

  • Piros gyertya

  • Tűzálló tál


Fontos a lelki felkészülés, és a kellékek beszerzése a tökéletes mágia elérése érdekében.

Vágj ki papírból egy szívecskét, írd rá választottad nevének monogramját (keresztnév, vezetéknév), majd hajtogasd össze, és a piros gyertya viaszát rácsöppentve, zárd le. Ezután a már meggyújtott gyertya lángjába nézz bele legalább 5 peren keresztül, és gondold el a jövődet a kiválasztott személlyel. Ezután nincs más dolgod, mint felhívni Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy aktiválja a szerelmi szertartást, és befejezze a mágiát!

jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

Újhold Szerencse Mágia


Ehhez a mágiához mindössze egy kék színű gyertyára lesz szükséged.

Az újhold a legalkalmasabb időpont a szerencsés események bevonzására. Érdemes ezen a napon a magánéletben és a munkában egyaránt megtervezni a szerencsés jövőt. Az adott napon, a reggeli órákban, meggyújtunk egy kék gyertyát, és amíg a kék gyertya ég, minden órában erősen gondoljunk arra a dologra, amihez szükségünk van az Újhold Szerencse erejére. A mágia hatékonysága érdekében gondoljunk minél többet az elérni kívánt állapotra, ezzel erősítjük magunkban az Újhold különleges, szerencsével felvértezett erejét. Ne feledjük, hogy egy újhold alkalmával csak EGY dologra koncentráljunk! Amikor a gyertya lángja kialszik, nincs más dolgod, mint felhívni a 24 órában elérhető, kiváló jósaink egyikét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy elvégezze a beteljesítő szertartást, hogy az elképzelt szerencse valóra váljon!

jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

Újhold Pénz Mágia


Ez a szertartás bevonzza a pénzt és az anyagi jólétet. Előnye, hogy minden újhold alkalmával elvégezheted, ha úgy érzed, megakadtál, illetve pénzügyi nehézségeid támadtak. A szertartás csak akkor teljesül, ha nem vagy kapzsi, és csak annyit kérsz, amennyire tényleg szükséged van!


Hozzávalók:


  • 10 darab pénzérme

  • zöld gyertya


Gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd tégy 8 pénzérmét a gyertya köré. Az érmékből egy kört alkotunk, és minden egyes pénzérmére a viaszból csepegtetünk nyolcszor. Mialatt a gyertya ég, gondolj arra az összegre, amelyre szükséged lenne. Hagyd a gyertyát 8 percig égni, utána hívd fel Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megkaphasd a mágiát beteljesítő varázsszöveget! Ezután a jósnő meg fog kérni, hogy oltsd el 2 db pénzérme segítségével. Nagyon fontos, hogy ne a körből válassz!

Ha szeretnéd a legjobb módon elvégezni a mágiát, és szeretnél kérni ráerősítést, hogy a lehető leghatásosabb legyen, akkor mindenképp hívd jósainkat, és ha külföldről szeretnéd elvégezni a szertartások egyikét, még 4 országból hívhatod szakembereinket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*