Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

aszcendens

3 legrosszabb tulajdonságod az Aszcendensed szerint

Dátum: 24.04.2015

Kos:

legrosszabb tulajdonság, kos, kos csillagjegy, horoszkóp

Önzés, a Kos szülötteinek egyik legrosszabb tulajdonsága, szinte minden mondatot ösztönösen úgy kezdenél, hogy Én. Még akkor is magadra gondolsz, mikor közös célokat tűzöl ki, vagy párt keresel, neked csak a tökéletes az elég jó. Ezen kívül bizony törtető is vagy, ha valamit eldöntesz, azt tűzön-vízen keresztül viszed, nem érdekel, hogy kit vagy mit kell érte feláldoznod, szinte már egyfajta mánia ez nálad. A harmadik legrosszabb tulajdonságod a teljesítménykényszer. Emiatt van az, hogy sokszor a szeretőid sem képesek tartani veled a lépést, egy idő után kifulladva kullognak csak utánad. De hát ez vagy Te, hibákkal is tökéletes – gondolod magadról.

 

Szeretnél még tökéletesebb lenni? Úgy érzed időnként az energiáid önmagad ellen fordulnak? Mindez időnként megesik a Tűz jegy szülötteivel, ezért, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas jegyben születtél, érdemes kérned egy energiahangolást Xalentől a 0690633991-es számon (485 ft/perc). Ő képes arra, hogy egyensúlyba hozzon önmagaddal!

 Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Bika:

legrosszabb tulajdonság, bika, bika csillagjegy, horoszkóp

A legszembetűnőbb rossz tulajdonságod a horoszkóp alapján a mérhetetlen makacsság. Szinte bármihez képes vagy ragaszkodni, még akkor is, ha már Te is belátod, hogy nem kéne, csak azért, mert egyszer már azt mondtad és kész. Ebből ered a második legrosszabb tulajdonságod is, a dac, mely időnként igen kényelmetlen helyzetekbe sodorhat, de ha legalább a humorod jó, később tudsz majd önmagadon is nevetni. Az utolsó rossz tulajdonságod, amit most górcső alá veszünk a kapcsolatok terén létezik. Nagyon erősen kisajátító tudsz lenni, ami viszont párodnak hol jó, hol nem. Amikor éppen kedveskedéssel veszed őt meg, akkor jó, ha makacsságoddal, akkor rossz.

 

Ikrek:

legrosszabb tulajdonság, ikrek, ikrek csillagjegy, horoszkóp

Szinte gyermekien naiv tudsz lenni, ami lehetne bájos is, de felnőtt korodra sokszor inkább bajt okoz, mikor mások szemében gyerekesnek tűnsz miatta. Emellett a könnyelműség az, mely számodra egy komoly csapdahelyzet a horoszkópod alapján. A kettő együtt pedig oda vezet, hogy szétszórt leszel és nem figyelsz a fontos dolgokra, csak azokra, melyek számodra nem hasznosak. Ez a hármas csoport az, a naivitás, könnyelműség és szétszórtság, melyek a legrosszabb tulajdonságaid. Nem is olyan vészes, igaz?

 

Rák:

legrosszabb tulajdonság, rák, rák csillagjegy, horoszkóp

Érzelmi zsarolás terén a Rák szülöttei viszik a prímet. Nagyon mély érzelmek kavarognak benned, szinte ebből fakad összes jó és rossz tulajdonságod. Ám én most csak a rosszakkal foglalkozom, tehát az első az érzelmi zsarolás, melyet minden kapcsolatban alkalmazhatsz, szinte ösztönösen. A fóbiák kivetítése is a mély érzésű oldaladból ered, hiszen a félelmeket hajlamos vagy felnagyítani és mások életét is saját érzéseid szerint igyekszel irányítani. Te rendelkezel az egyedüli kardinális Víz jeggyel a Zodiákusban, ezért a harmadik legrosszabb tulajdonságod szinte nem is lehetne más, mint maguk a túlzások. Bármikor képes vagy bolhából elefántot csinálni!

 

El ne feledd, hogy a benned lévő érzelmesség elsősorban ajándék, és nem akadály! Attól függetlenül, hogy néha túlzásokba esel, még igen jók lehetnek a megérzéseid. Egy spirituális képesség lakozik benned, ám ahhoz, hogy ezzel élni tudj, erő kell! Kezdd először is egy rontások elleni védelemmel, melyre minden Víz jegyben született embernek szüksége van időnként. Ágnes a rontások és negatív energiák mestere, hívd őt a 0690633991-es számon (485 ft/perc), most!

 Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Oroszlán:

legrosszabb tulajdonság, oroszlán, oroszlán csillagjegy, horoszkóp

Te vagy a főnök, mindig és minden helyzetben, ezért joggal érzed úgy, hogy parancsolgass. Mindez azonban az egyik legrosszabb tulajdonságod, még ha előnynek is tartod, nem hátránynak. A másik ilyen a lustaság, mely elgondolásod szerint minden nagymacska félének kijár. Na igen, fontos a pihenés, de ebben aztán végképp nem ismered a mértéket, ezért is nevezzük ezt már lustaságnak. Ha mindez nem elegendő, megemlíthetem még a végére a belőled áradó ösztönös hiúságot is. Mindez miatt szinte sért, ha pár pillanatig nem Te állsz a középpontban, és hajlamos vagy elkezdeni saját magad fényezni kicsit.

 

Szűz:

legrosszabb tulajdonság, szűz, szűz csillagjegy, horoszkóp

Kritikus vagy, ami önmagában még nem baj, de ez az oldalad rejti magában első legrosszabb tulajdonságodat is, a szőrszálhasogatást. Bárkinek képes vagy lelkiismeret furdalást okozni egy rossz nézés miatt is. Ezzel szemben Te magad nehezen válsz meg a felesleges dolgoktól, minden olyanhoz ragaszkodsz, amit már megszoktál, akár van előnye, akár nincs. Így lassabban tudsz fejlődni és másokat is akadályozhatsz a haladásban. Szinte nem is ismersz magadra, mikor a harmadik legrosszabb tulajdonságodat is leírom: nem veszed figyelembe mások érzéseit. Ez az, amit nem tudtál magadról, de gondolj csak bele, mikor másokat kritizálsz, mit is akarsz? Bosszút, vagy javítani a helyzeten?

 

Mérleg:

legrosszabb tulajdonság, mérleg, mérleg csillagjegy, horoszkóp

Talán azt gondolod, hogy Te tökéletes vagy, hiszen olyan büszke tudsz lenni a szépségedre, az eszedre, meg minden másra, de pont emögött rejlik a hiúság, mely az egyik legrosszabb tulajdonságod. Mindig magaddal vagy elfoglalva és azt szeretnéd, ha más is így tenne, ezért másodikként kiemelhetem, hogy folyton a középpontba törekedsz, egyfolytában a figyelmet próbálod valamilyen előadással kikövetelni. Ebből is következik, hogy mivel mindenkinek meg akarsz felelni, így lényegében gyakran válsz döntésképtelenné. Harmadik legrosszabb tulajdonságod ezzel van kapcsolatban, a füllentésre, hazugságra való hajlam.

 

Döntéseket hozni sokszor nehéz, a legtöbb Levegő jegynek van vele gondja. Az Ikrek szülöttei elhamarkodják a választ, a Mérleg szülöttei túlkomplikálják, míg a Vízöntő szülöttei számára a jelen kérdései nem érdekesek annyira. Mégis, a mágia szerint minden egyes döntésünk alakítja a jövőnket. Ha nem vagy biztos magadban, hogy mi lenne a jó választás egy kérdésben, kérdezz meg egy mágust! Norbert, az 525-ös kódon, várja hívásodat!

 

Skorpió:

legrosszabb tulajdonság, skorpió, skorpió csillagjegy, horoszkóp

Szinte elterjedt tény, hogy a Skorpiók fullánkja mérges, ezért nem is okoz talán meglepetést, hogy első legrosszabb tulajdonságod a tipikus bökdösődés. Képes vagy szinte egyetlen jól irányzott mondattal, egy szóval a másik ember elevenébe taposni, persze mindezt puszta jóindulatból – elmondásod szerint. Emellett megjelenik a tipikus skorpiói irigység is a tarsolyodban, ki nem bírod állni, ha egy barátodnak jobb autója, telefonja, vagy akár csak állása van, mint neked. Harmadik legrosszabb tulajdonságod pedig a párkapcsolatra vetül ki, ez a zöld szemű szörnyeteg, mely benned él, azaz nem más, mint a féltékenység.

 

Nyilas:

legrosszabb tulajdonság, nyilas, nyilas csillagjegy, horoszkóp

Szinte elképzelhetetlen, hogy milyen könnyen esel túlzásokba. Ám mindez nem olyan, mint a Rák esetében, hiszen Te nem víz hanem tűz csillagjegyben születtél, ami inkább abban nyilvánul meg, hogy mindent másoktól vársz, szereted, ha Te csak irányítasz, más emberek életét is. Ezzel szemben ott van benned a másik legrosszabb tulajdonságod, az üres hősködés. Mindenre képes vagy úgy tekinteni, hogy Te találtad fel a spanyol viaszt, akkor is, ha nem tettél mást, csak valami apróságot. Mindez a harmadik legrosszabb tulajdonságodban összpontosul, a nagyképűségben, de hát van mire, legalábbis ezt gondolod.

 

Bak:

legrosszabb tulajdonság, bak, bak csillagjegy, horoszkóp

Legszebb öröm a káröröm, tartja a mondás, de ha Bak jegyben születtél, a cinizmus lehet az egyik legrosszabb tulajdonságod. Vigyáznod is kell, mert ezzel másokat is könnyen bánthatsz meg, ha szabadjára engeded szavaidban! A következő rossz tulajdonságodat egészen biztosan jónak állítod be, ez a munkamánia. Képes vagy látástól vakulásig hajtani, valamilyen magasabb posztért, presztízsért, vagy akár a családodért is – mondod Te. A lényeg azonban, hogy ezzel képes vagy minden mást feláldozni az életedben a munka oltárán. A végére maradt a ridegség, mely csak is akkor képes feloldódni benned, ha katalizátorként némi vörösbort veszel igénybe, ezért barátaid gyakran csak úgy mernek előtted felszólalni, mint gyerekek az iskolapadban a tanár előtt.

 

A Föld jegyben születettek mind visszafogottabbak kicsit, és elsődleges számukra az anyagi biztonság. Sajnos jelenünkben pont ezt a legnehezebb megteremteni, hiszen a munkahelyek szinte egészen váratlanul képesek megszűnni, a fizetés pedig sok helyen nagyon alacsony. Létezik azonban egy kimondottan Föld jegyűekre specializált gazdagság és bőség mágia, amit Tündér Lili végez. Ha Te is Bika, Szűz vagy Bak jegyben születtél, hívd őt a 0690633991es számon (485 ft/perc), hogy többet ne kelljen aggódnod a pénzügyek miatt!

 Tündér Lili, kód 954, legjobb jós, jósnő, médium, tisztánlátó

Vízöntő:

legrosszabb tulajdonság, vízöntő, vízöntő csillagjegy, horoszkóp

Néha megesik, hogy túl sok szenvtelenség halmozódik fel benned a világgal kapcsolatban, és ilyenkor ezt rázúdítod bárkire, aki épp az utadba esik és megérdemli (vagy nem). A jelennel nem is nagyon foglalkozol, csak a jövőnek élsz, így sokszor teljesen elszalasztod a fontos pillanatokat, melyeket a múltban még vártál. A ma gondjait szinte kizárod a tudatból, bosszantó apróságoknak tekinted őket, amik akadályoznak futurisztikus terveid kidolgozásában. Sokak számára igen fájó rossz tulajdonságod pedig a megközelíthetetlenség, amivel képes vagy még szeretteidet is távol tartani magadtól, hiába tartózkodtok egy légtérben. A horoszkóp szerint viszont legalább őszinte vagy önmagaddal, így tisztában vagy a hibáiddal.

 

Halak:

legrosszabb tulajdonság, halak, halak csillagjegy, horoszkóp

E jegyről sokaknak az érzékiség és a gyengédség jut eszébe, de az asztrológus tudja, hogy szinte minden Halak nagy álmodozó. Itt van a baj is, mert bizony túl sok jelentőséget tulajdonítasz az álmaidnak, miközben rettegsz attól, hogy valóban elkezdj élni. Második legrosszabb tulajdonságod a könnyű befolyásolhatóság, ami miatt gyakran találhatod magad kétes helyzetekben. Ha pedig mindez nem volna elég, itt van még a túlságosan is jó szíved, ami minduntalan bajba sodor. Ezért is lett a harmadik legrosszabb tulajdonságod, a kihasználhatóság.

Ha szeretnél személyre szabott elemzést, illetve szeretnél megszabadulni a rossz tulajdonságaidtól és annak következményeitől, kérd bátran jósaink segítségét a sorsfordításban a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Ne feledd: A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk – 06 90 633 991 (485Ft/p)

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Margit a 23.06.2015

Nyilas vagyok Rák aszcendenssel.Bennem lakozik a tűz és a víz ereje.Soha nem éltem érzelmi zsarolással.Gyerekkoromban megtanultam,ha kértem valamit -mondjuk egy új kabátot és az anyám azt mondta,hogy nem,akkor én soha nem alázkodtam meg előtte,hogy még egyszer odaálljak elé és kérjek,soha!!!

    Asztro Show a 11.09.2015

    Kedves Margit! Ha szeretne többet tudni aszcendensekről és hozzájuk tartozó tulajdonságokról, akkor kérem, hívja Lunczer Juditot a 935-s kódról. Tárcsázza a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot.

Hagyj hozzászólást

*