Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

meditacio

3 meditációs technika az őszi depresszió ellen

Dátum: 08.11.2014

Ráhangoló meditáció:

 

A legfontosabb, az, hogy lélekben hangoljuk magunkat rá az őszre. Talán ez az évszak követeli meg tőlünk a legtöbb lemondást, legtöbb áldozatot, hiszen nem rég még úszhattunk akár a közeli tóban is, most viszont már kabátra van szükség akkor is, ha csak a szomszédot látogatjuk meg. Az ősz persze nem egy rossz évszak, ezzel kell kezdeni meditációnkat is, fel kell idéznünk magunkban az ősz szépségeit, amelyek segítenek abban, hogy felvegyük környezetünk, a természet ritmusát. A természet mindig szép, csak is az elfogadásunkon múlik az, hogy elfogadjuk-e az őszi szépséget, a télre készülő szürke világot, vagy sem. Ha küzdünk ellene, akkor sikertelen meditációra és rossz őszre számíthatunk, lelki oldalról.  Amennyiben elfogadjuk és elmerülünk az őszi képekben amelyek bennünk élnek, amelyeket könnyen felidézhetünk hatalmas fantáziánk segítségével, ha lehunyjuk a szemünket.

 

Szeretné tudni, hogyan védekezhet a negatív energiák ellen? Akkor kattintson IDE!

 

Mást a ráhangolásnál nem is kell tennünk, pusztán elképzelni mindazt, ami számunkra szép az őszben, vagy ha nincs ilyen, addig kell keresnünk magunkban, ami fel nem ismerjük az évszak szépségeit. Ha ez meg van, akkor fokozatosan csorbíthatunk a képen, el kell képzelnünk az őszi esőt,  a fagyokat, mindazt ami kellemetlenné teszi az őszt, majd ezekben is fel kell fedeznünk azt a csodát, amelyet csak is a természet és a mindenség adhat nekünk. Nagyon sokat segíthetjük meditációnkat ha dekoráljuk a környezetet. Őszi dolgokat helyezünk asztalunkra, vagy egy pár szem gesztenyét helyezünk magunk elé, amelyek leginkább jelképezhetik nálunk ezt az évszakot. Gondoljon csak bele, gesztenyét szedni milyen jó is volt gyermekként. Ön mikor szedett utoljára gesztenyét? Most itt az ideje, hogy újra élje ezt a szépséget, a megfelelő ráhangolódás érdekében.

 meditáció, technika depresszió ellen, asztro show

 

Mosoly meditáció:

 

Attól, hogy csökken a napsütéses órák száma, még az nem ok arra, hogy mi magunk ne ragyogjunk.  Az idő komorságát nem kell követnünk, mert ha így teszünk, hamar kialakulhat egy frontérzékenység, vagy komolyabb baj. A mosoly ezért nagyon fontos, amelynek meditációja nagyon egyszerű.

El kell képzelnünk az ősz legzordabb arcait, sok esővel, köddel, szóval csupa olyan dologgal, amit nem szeretünk. Látni kell önmagunkat ebben az időben, gyalog tartani valahová. Ez lehet bármilyen tetszőleges út, lehet képzeletünk szüleménye, de lehet egy olyan út is, amit naponta járunk be. Az idő folyamatosan ostoroz minket, mintha nem akarna kímélni, de ettől független, Ön még miért lenne rossz kedvű? Tegye fel magának a kérdést, újra és újra, mert nem céltalanul bolyong ebben a rossz időben. Vagy munkába megy, vagy sétál, vagy egy ismerősét látogatja meg. Meleg ruhája van, meleg otthona is, ezért ha bele gondol, igazán nincs is oka a borúra, hiszen a rossz időnek megvan az ellenszere.

 

Kikapcsolódásra van szüksége? Csillagjegye elárulja, hogyan lazuljon el, kattintson IDE!

 

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ne engedje, hogy külső körülmények hatással legyenek Önre. Kezdjen el mosolyogni meditációja közben,  ahogy látja magát az extrém őszi időjárásban, ahogy érzi bőrén képzelete hidegét, ahogy érzékeli a rideg, hideg, szélfútta esőcsépeket arcán. Ön ezektől független célba ér, elfogadja, hogy ilyen az idő és nem hátrál meg. Minden oka meg van arra, hogy bekapcsolja a benső napját, amelyen jelenlétét, erejét leginkább mosolya fog majd tükrözni az arcán.

 

 

Cél meditáció:

 

A cél meditáció azért szükséges, mert ha depresszív hangulatban vagyunk, gyakran írjuk felül azt, amit eredetileg kitűztünk célként magunk elé a hónapban. Az őszi hatások gyakran képesek kedvünket szegni, így nem árt összegezni mindazt, amit szeretnénk véghez vinni. Mielőtt a meditációba fogunk, írjuk össze egy darab papírra mindazt, amit a következő héten, vagy a hónapban mindenképpen szeretnénk véghez vinni. Ne csak kötelező feladatok legyenek ezen a papíron, hanem a kikapcsolódásra való lehetőség is legyen meg, mert az is egy meditáció a léleknek, ami rendkívül fontos! Ha ez meg van, hunyjuk le a szemünket, és idézzük fel emlékeinkben mindazt, amit papírra írtunk. Persze azt már írnom sem kellene, hogy légzésre figyeljünk, előtte hangolódjunk rá egy kicsit az őszre, mondjuk két-három percen keresztül.

cél meditáció, technika depresszió ellen, asztro show

Ahogy a feladatokat elkezdjük pörgetni magunkban, úgy gondoljuk át, hogy mi az a tényező, amely gátolhat abban, hogy ezt vagy azt a feladatot el tudjuk végezni. Ha mindez megvan, nagyon sok ismert akadály kerül elénk. Később, ha a feladat elvégzésére kerül sor, mondjuk szeretnénk megnézni egy filmet a moziban, akkor jön a depresszió, amely lebeszél minket róla.

Nem szabad elfelejtenünk a listánkat, ilyenkor vegyük elő azt, és kérdezzük meg magunktól, hogy létezik-e olyan akadály, hogy nem akarok, mikor egy éber pillanatban akartam és helyesnek láttam mindezt.  Természetesen nem fog létezni, szembemegyünk sötét énünkkel, a meditáció erejével, azzal élménnyel, ami akkor bennünk élt, elmegyünk moziba, miközben egy időre el fog múlni az a szorongás, amely gyakran tart vissza minket az élettől.

Depreszióval küzd és úgy érzi, súlyos blokkok vagy negatív energiák vannak Önön, ezért nem tudja jól érezni magát? Szeretne egészséges és fitt lenni? Akkor nincs más dolga, mint felhívni a 06 90 633 991-es számot (485 Ft/perc)! Xalen és Happy jósnőink tudják problémáira a megoldást, keresse őket bizalommal! Számos pozitív visszajelzést kaptak! Külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*